banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jun 2025, 20:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Maj 2008, 22:53 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 13 Maj 2008, 13:25
naravno da prihvatam pakt...
neka vam sophija bude primer...ne u smislu da sklapate samnom dogovore već u smislu čistote srca kojim može da prepozna istinsko pravoslavlje...

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 01:44 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
klauf je napisao:
damaskine, ne moraš više da pokazuješ svoje budalaštine, dovoljno je...nemoj radi sebe...

e ovo je istinska ikona bozija. :D

ako Damaskin nije pravoslavac, onda je Sophia. :wink:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
klauf je napisao:
Postaje dosadan ali stvarno! Nemoj molim te da daješ ti duhovne savjete, mislim da bi ti i takvi poput tebe zadnji to trebali da radite...Da nećeš možda da me nasavjetuješ iz "bogate riznice" svoje jeresi! Potpuno si otišao od teme! Da li se u tvojoj religiji govori o tome da je čovjek ikona Božija? Ako da kaži kako i nemoj da lupaš kao otvoren prozor! Ako nemaš šta da kažeš prepusti ovu temu onoma koji imaju! Znam da nećeš imati šta da kažeš i zbog toga te molim nemoj više da pišeš! Budi dobar,valjda te toliko naučila tvoja religija ili su te majka i otac naučili tome.

Teško onom srcu kojega ti tješiš.
Jadan je onaj koji tebe moli za utjehu, tužan i jadan.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 11:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Ovaj forum je moj omiljeni Reality Show. :D :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 13:20 
Početnik
Početnik

spavac, jel mogu da te zamolim da mi nepišeš temat na uvu temu?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Порука обрисана.
Модератор

Молимо све учеснике да се не јављају на темама које отвара корисник "шлауф", пардон "клауф" ,
или у случају да су ипак принуђени да то учине, да у својим коментарима изражавају искључиво пордшку
и неприкосновено дивљење његовим умотворинама....

Уредништво

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:27 
Početnik
Početnik

oooo opet se javlja taj sjajni damaskin...pa forum je bio ugrožen bez tebe, prijetila mu je propast! Da li pokušavaš opet da nam pokažeš šta znaš ili je nešto drugo u pitanju, možda provokacija :D Moja muškost mi ne dozvoljava ali ja bih sada zaplakao za tobom!

Ljudi, čovjek ovdje predstavlja jednu organizaciju Srpske pravoslavne Crkve, sebe naziva hrišćaninom itd, vidim da je i vas sve uvjerio da je dobar hrišćanin pa tako hvalospjevno govorite o njegovom pravoslavlju. Ko prati ovu temu upućen je u moje i damaskinove rasprave! Iskreno, bilo je nepošteno i od mene u neku ruku! Noćas je stupio u vezu sa korisnikom foruma "sophia" koju ja poznajem i sa kojom se slažem u bogoslovskim temama, onim o kojima može biti diskusije.( U dogmate ne diramo i ne popravljamo ih, jer to ne može, nasuprot mišljenju "oficira sa Ružom", jer čovjek misli da može,što znači da nema pojam a priča). Sophia mu je rekla ko sam ja, jer je on pitao za to i posle se čovjek izvinjavao u smislu "kao zašto nisi rekao". Zamislite! Nudio mi je svoju adresu na "skype" što ja nisam prihvatio. Čovjek me je najprije napadao, a posle je tražio mir! Sam je nudio da obriše svoje komentare i to je i učinio mada to od njega nije niko zahtjevao. Sačuvao sam njegove privatne poruke a i Sophia ih ima pa ako nastavi ovako naravno da ćemo ih pokazati svima! Možda ste zaboravili ali ja i Sophia imamo pakt :D :D :D Apelujem na ostale članove foruma da komentare gospodina damaskina ne uzimaju kao pravoslavne jer takvo nije mišljenje pravoslavlja i pravoslavne Crkve!

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:34 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Nesto imam osjecaj da je klauf ustvari cuveni Dali ... :o . Iskreno se nadam da se varam. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:38 
Stara kuka
Stara kuka

klauf je napisao:
Apelujem na ostale članove foruma da komentare gospodina damaskina ne uzimaju kao pravoslavne jer takvo nije mišljenje pravoslavlja i pravoslavne Crkve!

A pravo misljenje pravoslavlja i SPC je.... ?! :confused4:
Mozes li nam ti kao iskreni, pravi , istiniti... Pravoslavac objasniti pojam pravoslavlja?! Pitam samo, jer me interesuje. Nemoj me sad baciti odma u jeres. :D

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:40 
Stara kuka
Stara kuka

klauf je napisao:
Noćas je stupio u vezu sa korisnikom foruma "sophia" ...

Ovo zvuci dvosmisleno, Damaskine, sram te bilo. :D :)

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 16:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
klauf je napisao:
oooo opet se javlja taj sjajni damaskin...pa forum je bio ugrožen bez tebe, prijetila mu je propast! Da li pokušavaš opet da nam pokažeš šta znaš ili je nešto drugo u pitanju, možda provokacija :D Moja muškost mi ne dozvoljava ali ja bih sada zaplakao za tobom!

Ljudi, čovjek ovdje predstavlja jednu organizaciju Srpske pravoslavne Crkve, sebe naziva hrišćaninom itd, vidim da je i vas sve uvjerio da je dobar hrišćanin pa tako hvalospjevno govorite o njegovom pravoslavlju. Ko prati ovu temu upućen je u moje i damaskinove rasprave! Iskreno, bilo je nepošteno i od mene u neku ruku! Noćas je stupio u vezu sa korisnikom foruma "sophia" koju ja poznajem i sa kojom se slažem u bogoslovskim temama, onim o kojima može biti diskusije.( U dogmate ne diramo i ne popravljamo ih, jer to ne može, nasuprot mišljenju "oficira sa Ružom", jer čovjek misli da može,što znači da nema pojam a priča). Sophia mu je rekla ko sam ja, jer je on pitao za to i posle se čovjek izvinjavao u smislu "kao zašto nisi rekao". Zamislite! Nudio mi je svoju adresu na "skype" što ja nisam prihvatio. Čovjek me je najprije napadao, a posle je tražio mir! Sam je nudio da obriše svoje komentare i to je i učinio mada to od njega nije niko zahtjevao. Sačuvao sam njegove privatne poruke a i Sophia ih ima pa ako nastavi ovako naravno da ćemo ih pokazati svima! Možda ste zaboravili ali ja i Sophia imamo pakt :D :D :D Apelujem na ostale članove foruma da komentare gospodina damaskina ne uzimaju kao pravoslavne jer takvo nije mišljenje pravoslavlja i pravoslavne Crkve!

Babo tračaro! :lol:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 17:18 
Početnik
Početnik

leonu bih mogao samo da pozdravim i da i nju pitam da li zna šta je jeres i šta se sve pod tim podrazumjeva?

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 17:23 
Stara kuka
Stara kuka

klauf je napisao:
leonu bih mogao samo da pozdravim i da i nju pitam da li zna šta je jeres i šta se sve pod tim podrazumjeva?

Pa to nije fer, ti samo postavljas pitanja a ne dajes odgovore.[-( Odgovaras pitanjima pitanjem. Ko zeli da dobije, taj treba i da daje. :evil3: :study:

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 17:41 
Početnik
Početnik

Озбиљно! Много њих је коментарисало али нико није ништа рекао о томе зашто је човјек икона Божија. Ако си се и ти прикључила, тебе најприје треба да занима тема и на њу треба и да даш одговор ако то желиш, а не да говориш како ја то нисам урадио. Прочитај моју поруку на почетку па ће ти бити вјероватно јасније.

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka

Slika

Vrh

PostPoslato: 31 Maj 2008, 19:07 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
klauf je napisao:
spavac, jel mogu da te zamolim da mi nepišeš temat na uvu temu?

jel se to plasis da ti ne uzmem dusu. :D

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 08:40 
Početnik
Početnik

a imaš i tu moć, da uzimaš duše!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 11:49 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jun 2008, 10:06
Ja mislim da je ikona, prije svega,zbog toga žto je ličnost!

Vrh

PostPoslato: 01 Jun 2008, 12:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Jun 2007, 12:00
Narode, ja se iskreno izvinjavam što vam kvarim zabavu jer je svakako od velike koristi imati figuru sa imenom od 5 slova i poučiti se od njega.
Ja rekoh da neću komentarisati gornju temu i stvarno neću već želim na ovako ozbiljnoj temi da zamolim brata Damaskina ako ima prevod Spptuaginte da mi devetu glavu Danila a 26 i 27 stih navede ovde ili na pp po volji. Unapredzahvalan!
Nastavite sa žurkom.Pozdrav svima.

Vrh

PostPoslato: 02 Jun 2008, 21:57 
Početnik
Početnik

Ja vas pozdravljam! Da znam vaša prava imena možda bih se i pomolio Bogu za vas u svojoj pravoslavnoj Hristovoj Crkvi u koji se vjeruje i doživljava Tajna Vaskrsenja, u kojoj se ne razdvajaju božanska i čovječanska priroda u Hristu, u kojoj je čovjek ikona Boga živoga i kruna tvorevine. Nemam više živaca za vas. Možda je to nemarnost ali oprostiće Bog. Ostajte u miru i uživajte u svojim pričama. Ako od vas neko misli da je pravoslavan neka se pomoli za mene, ja se zovem Srđan! Zbogom!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 71 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]