banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:28

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17
Autoru Poruka
PostPoslato: 22 Maj 2008, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Utakmica samo solidna i ništa preko toga? Zadnje pravo finale sa uzbuđenjima, vatrom na obe strane i preokretom je ono iz 2005., a sve poslije toga je bilo samo taktičko nadmudrivanje, treneri uplašeni mogućnošču gubljenja finala, koji vrhunske igrače povlače u mišje rupe i ostale gluposti. SInoć je bilo borbeno, na momente prepuno visokog ritma, ali bez prave kreacije ili nekog poteza za udžbenike i pamćenje. Možda da je Drogbin šut završio u golu, moglo bi se govoriti o nekom vrhunskom fudbalskom potezu, a ovako je poslije utakmice, najkomentarisanija stvar, gužva koja se stvarila nakon Drogbinog šamaranja Vidića (i moram reći da je bolje što su ga svi spriječili da se razračuna sa Drogbom jer sam uvjeren da njegov odgovor ne bi završio na riječima, a u tom slučaju bi sigurno i Vidić zaradio crveni karton) i Terijev promašen penal.
Mančester je počeo sjajno i čudi me da nisu dotukli Čelzi, kad su imali priliku, a još me više čudi da su u drugom poluvremenu totalno stali. Objektivno, i da je pehar otišao u ruke Čelzija, ne bi bilo nezasluženo. Mančester je imao više sreće, ali kao što ja uvijek kažem, sreću treba zaslužiti ili joj kasnije isplatiti dugove.

Sve u svemu, opet nisam oduševljen Ronaldom. Najbolji jednostavno moraju da budu najbolji i u ovakvim utakmicama i naravno da ne promašuju kad je sva odgovornost na njima. Dva-tri bicikla i pretrčavanja protivnika, dobro prenošenje lopte u trku i gol, pa (opet) promašen penal u trenutku kad je pritisak na njemu, pokazuju da mora još da radi na nekim stvarima. Na konstantnosti, jer se još pomalo gubi po terenu na određene periode i na svom egu, jer mislim da su posljednji promašaji plaćanje računa prepotenciji koje još ima poprilično. Doduše, još je mlad i ima priliku da to sve popravi.
Vidić je bio sjajan i odlično je pokrio kikseve koje je Ferdinand u 2-3 navrata napravio. Ne znam ko je proglašen za igrača utakmice, ali u najužu konkurenciju sigurno je mora da uđe i Nemanja. Na kraju krajeva, isposlovao je crveni karton za Drogbu, a da je dotični izvodio penal u seriji, ishod utakmice je mogao da bude i drugačiji.
Uz njih dvojici rekao bih da je Tevez još odskočio, jer se u napadu stalno nudio kao rješenje i tražio prostor između Karvalja i Terija i prilično se dobro nosio sa njima. Runi dosta zagubljen, Evra iznenađujuće neaktivan u napadu, dok me Braun iznenadio nastupom u prvom poluvremenu, ali se i on zagubio u nastavku.

U Čelziju bih izdvojio Esjena i Čeha i kralja sredine terena Makelelea. Esjen je čovjek koji je staln u igri i u svakom dijelu terena, Čeh vjerovatno najbolji golman današnjice, dok Makelele sa 35 godina igra sa nevjerovatnom lakoćom i tačnošću. Džo Kol se, kao jedini Čelzijev igrač sa kreativnim crtama, svojski trudio, ali nije djelovao baš najbolje, a i Drogba je, slično Ronaldu, platio ceh svojoj prepotenciji, koju zaista, kako neko gore reče, duguje igranju pod Murinjovom komandom, koja podrazumijeva razvoj nepodnošljive arogancije u karakteru.

Sve u svemu, utakmica će se brzo zaboraviti, a ostaće zapamćeno da je tim koji je djelovao najuvjerljvije ove sezone, osvojio titulu. Sve ostalo brzo će pasti u zaborav.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 18:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Odošmo mi sa Drogbe i Vidića na Sex, LJubav i Erotiku :lol: :lol: :lol:

Poslednji put menjao enc0re dana 22 Maj 2008, 19:57, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 19:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Samo vas posmatram.....i gledam dokle ce te....tako je to kad pustimo zene da nam se petljaju u sport....
Vidjecu sa Blackhandom da pobrise nesto od tih postova....posto je upletena i XIX ja nist ne smijem....bicu opet sovinista, zenomrzac, diktator, robovlasnik i sta ja znam sta jos..... :D :D

O utakmici....
Sta rec a da vec nije receno....definitivno Vidica za igraca utakmice....prozivaju ga iz Chelsea da je rupa u odbrani ne bi li ga iznervirali a on im kao odgovor strpa Drogbu u dzep.....i jos ga uspije mirnocom i stalozenom igrom isprovocirat da dobije crveni.....
Jos jednom se pokazalo da za osvajanje velikih utakmica treba mentalitet pobjednika.....ManUtd to ima a Chelsea jednostavno nema....i nece to imat ni da se u taj tim ulozi jos vagon para.....Terrya mi je stvarno zao....zbog takvih stvari ostanes upamcen...sutra niko nece znat kome je Van Der Sar skinuo penal al svi ce znat da je Terry promasio penal za pobjedu....jos kapiten....to mi je izgledalo kao ono "poglavica je pao".....da je to bio bilo koji drugi igrac bilo bi lakse al kapiten....iz toga se jednostavno nisu mogli vratit.....u jednu ruku mi je zao Chelsea....igrali su dobro....ali Manchester je Manchester....

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 19:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
šta znam, pamti se i vještina i nevještina.. jer su obe relevantne, i kod golmana i kod pucača penala.

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 19:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Chelsea bi pobjedio mozda samo da su u Moskvi bili Zola i Viali(kao igrac-menadzer-on bi naravno usao u drugom poluvremenu), u formi iz svojih najboljih dana, i da su ponovo osakatili Vidica i iznijeli sa terena...
Sta je sa onim Ivanovicem, hoce li on dobiti priliku uopste u ovom sad novom ciklusu, to je jedino sto me zanima u vezi Chelsea, prije mi je bio bolji klub dok su ona 2 igrali, ovo je sad osim Lamparda i Terrya, Drogba(razocarenje sto se tice njega kao covjeka, i to ne zbog onoga sinoc, vec prije jos u prvenstvu, mislim ona tekma protiv Liverpoola ili Arsenala sad se ne sjecam najbolje)
Toliko ocigledno da ce ManU biti pobjednik je bilo jos poslije grupne faze i prvog dijela Premiershipa, drago mi je da je Gigs imao cast da osvoji jos jedan trofej, zasluzio je...i taj rekord fenomenalno...

Poslednji put menjao Comatorium dana 22 Maj 2008, 19:55, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 22 Maj 2008, 19:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Ivanović će biti prekomandovan u prvi tim sledeće sezone kao i Franco Di Santo koji je u 7 utakmica za rezervni tim postigao 6 golova.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 21:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Modrica pobedila u Albaniji Dinamo iz Tirane 2-0,a jedan od protivnika Partizana u kvalifikacijama Baku i Rabotnicki igrali 0-0

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 21:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
Moje iskrene cestitke Modrici...Nadam ce da ce dobiti podrsku kuci i proci u drugo kolo gdje ce sigurno dobiti snaznu podrsku sa tribina u Alborgu....Modrica-Respekt

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 00:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Oboriše me na tiketu!!! Ne mogu dobiti BSK na Hisetama u gostima i odu dole u šiptarsko leglo i dobiju 0:2 :-?

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 08:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sondri je napisao:
Oboriše me na tiketu!!! Ne mogu dobiti BSK na Hisetama u gostima i odu dole u šiptarsko leglo i dobiju 0:2 :-?

3 za 3 bratac, gde igras protiv domacina u BiH ligi, pa makar to bio i prijateljski mec

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 10:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
kaco je napisao:
Moje iskrene cestitke Modrici...Nadam ce da ce dobiti podrsku kuci

Kakvoj kuci? U federaciji?? Pa to ti je isto kao sada sto su igrali u Albaniji... Gost si... ako ne i manje...

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 10:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Sondri je napisao:

3 za 3 bratac, gde igras protiv domacina u BiH ligi, pa makar to bio i prijateljski mec

Šta pričaš ti? :lol: Tirana - Modriča 0:2! Ja igrao keca, naravno, prvo kolo kvalifikacija za ligu šampiona!

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Za BSK :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 11:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sta jel BSK igra u LS :D

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Aaaaaa, pa napisao je da Modrica ne moze da pobedi BSK u Banja Luci, a ja sam napisao da ne moze da pobedi zbog pravila 3 za 3. Umori dok objasnim :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 13:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Al nema šanse da izgubi na svom, tako da 3 za 3 otpada :wink: Uglavnom, nikog ne mogu dobiti u gostima, osim ovih šiptara :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jul 2008, 16:54 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 21:59
stalle je napisao:
kaco je napisao:
Moje iskrene cestitke Modrici...Nadam ce da ce dobiti podrsku kuci

Kakvoj kuci? U federaciji?? Pa to ti je isto kao sada sto su igrali u Albaniji... Gost si... ako ne i manje...

Pa blize je valjda "federacija "od Albanije...Vjerujem da nisu takva sirotinja navijaci Modrice da nemaju para da odu do Zenice....A nadam se ipak da ce doci i par stotina drugih koji ce pokusati podrzati Modricane...Za Dansku sam siguran da ce bosancerosi ici u Alborg ako prodzu albance....U BiH fudbalu vazi samo Borac,Reprezentacijskom-Bosna i Hercegovina,klubskom u Europi-svi timovi iz Bosne i Hercegovine...Nadam se da nisam jedini takav....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 337 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17

Sva vremena su u UTC [ DST ]