filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Treba li i to posmatrati kao nusproizvod kapitalizma, i dizati bunu?
Glas u narodu može napraviti veliku štetu.
Toga sam se nagledao i naslušao.
Osim duševne satisfakcije drugu i ne očekujem.
Ja da ne bih dalje širio ovu rasparavu iskreno se nadam da će ovi klubovi doživjeti sudbinu ATOSA=TITANIUMA, BOOMERANGA itd.
boze sacuvaj, procitao sam sve tvoje odgovore na ovoj tebi i ne mogu da vjerujem koliko si ti isfuran bezveznim stvarima i svojim zivotom...
samo par sitnica da te uputim,koje ti je muskobre pokusao na fin nacin da kaze a ja cu malo grublje i direktnije
kao sto sam vec ti napisao, nemoze svako ici selom pjevajuci, ali to nema drug veze sa tim koliko love imas ( moze ali nije presudno ) ili gdje si rodjen i gdje zivis, vec sta si ti sam uspio uraditi u zivotu, koliko si prijatelja stekao, kakav si kao osoba...To sto se ponasas kao debil, vrijedjas sve zivo koji se ne ponasaju kao ti, mislis da si samo ti "vrijedan" "pametan" i jedini koji znas "smisao zivota" sigurno ti "pomaze" u zivotu, otvara mnoga vrata itd.
Nema to veze sa kolicinom love potrosene za odjecu, vjeruj mi... Niko tebe na ulazu nije odbio jer si potrosio toliko i toliko love niti je njemu bilo bitno to, mozes imati i milion ako si dosao obucen kao klosar nece te pustiti.
A barem u BL ne postoji neki dress code, ja godinama ( a i muskobre a i vecina nasih prijatelja ) izlazimo u sve moguce kafice i lokale sasvim normalo obuceni i nikad nismo imali problema...
Ako te bas zanima za krunu, obucem majicu kratkih rukava ( nikakva firmirana, obicno imam neku sliku zajebantsku na njoj ili kakvu kosulju, farmerke i ljetne patike i nikad me nisu vratili sa ulaza

) to iz razloga jer bude vruce i gledam da se komotno osjecam a ne da izgledam fensi

Auto se parkira na parkingu iza Vidoviceve zgrade ili cesce na parkingu kod stare autobuske i niko ga sa ulaza u krunu ne vidi pa nemoj se hvatati za tu slamku
Sa komentaruma za propadanje klubova itd. samo pokazujes koliko si jadan jer smisao tvog zivota nije da ispunis necim svoj zivot, da se sam razvijas vec zelja da " komsiji crkne krava"