banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 20:53

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Maj 2008, 23:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
:bootyshake:
smor od teme :sleepy3:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 00:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
DJ je seljak i pojma nema.Al` stvarno...

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 09:53 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Maj 2008, 21:16
koliko ima dobrih klubova u gradu tipa BBR gdje se pusta hous itd. bez narodnjaka?

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 09:55 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 01:22
ima samo shto ti neznash,a i netreba da znash kad ti je to vrh 8)

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 10:32 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Maj 2008, 21:16
ti si bas neki pametan!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Sujeta je mnogo zayebana stvar :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Ufff, ala pretjeraste...

Nema veze sa temom, ali moram da kazem:

Desilo mi se da sam se juce zestoto zakacila sa jednim od najboljih drugova. Otjerao me je u rodno mjesto. Ja njega nisam, nije moj nivo.

Shvatila sam dvije stvari:
1. Vise nikada nista nece biti kao sto je nekad bilo,
2. Nemoj se svadjati sa budalom, mozad ljudi nece primjetiti razliku.

Ne znam zasto sam vam ovo ispricala.
U svakom slucaju ne skodi.
A cim ne skodi, znaci da koristi.

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 13:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
kakve veze to ima sa BBR? :)
ps. osjecam li ja to uticaj Milana Gutovica? :P

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 14:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Pa ti si najaktivniji u svim temama u klubovima..a nikada nije krocio ni u jedan :P :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 14:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ja najaktivniiji ? ne mogu da vjerujem :)
a nisam krocio sto ili ne znam gdje je ili nece niko da me odvede tamo da ne idem sam ;)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
BSE je napisao:
a nisam krocio sto ili ne znam gdje je ili nece niko da me odvede tamo da ne idem sam ;)

Ti to mene zoves da izadjemo? :wink: :P :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Gizzzmo je napisao:
Ufff, ala pretjeraste...

Nema veze sa temom, ali moram da kazem:

Desilo mi se da sam se juce zestoto zakacila sa jednim od najboljih drugova. Otjerao me je u rodno mjesto. Ja njega nisam, nije moj nivo.

Shvatila sam dvije stvari:
1. Vise nikada nista nece biti kao sto je nekad bilo,
2. Nemoj se svadjati sa budalom, mozad ljudi nece primjetiti razliku.

Ne znam zasto sam vam ovo ispricala.
U svakom slucaju ne skodi.
A cim ne skodi, znaci da koristi.

Znam kako je to , a pogotovo sto sam u horoskopu Bik, pa mi bikovi tesko prelazimo preko nekih stvari!

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 15:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 12 Maj 2008, 15:54
Boom je najbolji klub u gradu,drzavi,regionu...a ko me se ne svidja ima da ga duva :D

Vrh

PostPoslato: 14 Maj 2008, 16:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Tajnica je napisao:
BSE je napisao:

Ti to mene zoves da izadjemo? :wink: :P :lol:

:lol: nema sta, citas izmedju redova
hoce li bar da upali poziv? :P

Vrh

PostPoslato: 16 Maj 2008, 16:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Avg 2001, 01:00
Kako neće...pa mora!

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 10:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ako mora jos bolje - sto se mora nije tesko :D

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 11:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
MuskoBre je napisao:
Sad mi ovo lici, da ti koji su zaduzeni na ulazu, imaju nekakvu skovanu urotu protiv tebe.."Ono, ovi iz Gradiske mogu, al ti mali ne mozes, jer eto...Ne znamo ni mi zasto, moze nam se..."

Moras biti spreman prihvatiti da ja sutra mogu otvoriti klub, i zahtijevati da gosti mogu da dolaze samo obuceni kao astronauti. Jednostavno mogu to.

Otidji sutra u pozoriste u trenerci, pa ako te vrate, dizi bunu, jer zaboga ti imash pravo.
Ako ti ne pase taj i taj klub, jednostavno ga zaobidji. Bavi se konstruktivnijim stvarima, a ne lelemudanju o postupcima ljudi koji ti ne kroje sudbinu. Ulazak u bilo koji klub, opet kazem, jednostavno nije zagarantovano Ustavom pravo svakog gradjanina. Barem ne pod uslovima koje ti sam sebi odredis. Jos niko nije otisao u zatvor jer ne izlazi tu ili tu.

Ja ne pratim nikakvu high modu, ali nikad mi se nije desilo da me u Bl negdje ne puste na konto dress coda. Ne sjecam se ni da se to ikad desilo nekom iz mog drustva.

Za sve u zivotu postoje valjda nekakvi uslovi. Ne ides u prodavnicu da kupis nesto, ako nemas pare. Jednostavno ne ispunjavas uslov. Treba li i to posmatrati kao nusproizvod kapitalizma, i dizati bunu?

kako nisu, a Cestoju? :lol: :lol: :lol: :lol: rekli mu izbacivaci nemres ti u sakou, sve ces nam zene pokupiti, 'ocemo i mi nesto da 'ebemo! :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Citiraj:
Treba li i to posmatrati kao nusproizvod kapitalizma, i dizati bunu?

Glas u narodu može napraviti veliku štetu.
Toga sam se nagledao i naslušao.

Osim duševne satisfakcije drugu i ne očekujem.

Ja da ne bih dalje širio ovu rasparavu iskreno se nadam da će ovi klubovi doživjeti sudbinu ATOSA=TITANIUMA, BOOMERANGA itd.

boze sacuvaj, procitao sam sve tvoje odgovore na ovoj tebi i ne mogu da vjerujem koliko si ti isfuran bezveznim stvarima i svojim zivotom... :roll:

samo par sitnica da te uputim,koje ti je muskobre pokusao na fin nacin da kaze a ja cu malo grublje i direktnije :wink:

kao sto sam vec ti napisao, nemoze svako ici selom pjevajuci, ali to nema drug veze sa tim koliko love imas ( moze ali nije presudno ) ili gdje si rodjen i gdje zivis, vec sta si ti sam uspio uraditi u zivotu, koliko si prijatelja stekao, kakav si kao osoba...To sto se ponasas kao debil, vrijedjas sve zivo koji se ne ponasaju kao ti, mislis da si samo ti "vrijedan" "pametan" i jedini koji znas "smisao zivota" sigurno ti "pomaze" u zivotu, otvara mnoga vrata itd. :lol:

Nema to veze sa kolicinom love potrosene za odjecu, vjeruj mi... Niko tebe na ulazu nije odbio jer si potrosio toliko i toliko love niti je njemu bilo bitno to, mozes imati i milion ako si dosao obucen kao klosar nece te pustiti.

A barem u BL ne postoji neki dress code, ja godinama ( a i muskobre a i vecina nasih prijatelja ) izlazimo u sve moguce kafice i lokale sasvim normalo obuceni i nikad nismo imali problema...

Ako te bas zanima za krunu, obucem majicu kratkih rukava ( nikakva firmirana, obicno imam neku sliku zajebantsku na njoj ili kakvu kosulju, farmerke i ljetne patike i nikad me nisu vratili sa ulaza :wink: ) to iz razloga jer bude vruce i gledam da se komotno osjecam a ne da izgledam fensi ;) Auto se parkira na parkingu iza Vidoviceve zgrade ili cesce na parkingu kod stare autobuske i niko ga sa ulaza u krunu ne vidi pa nemoj se hvatati za tu slamku :roll: :lol:

Sa komentaruma za propadanje klubova itd. samo pokazujes koliko si jadan jer smisao tvog zivota nije da ispunis necim svoj zivot, da se sam razvijas vec zelja da " komsiji crkne krava" :roll:

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 12:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Jos nisam bio u novom Boomu, ali u starom je bilo ok, cak iako je bila sauna unutra. :D
Jednom me nisu pustili unutra, kada nas je nekoliko nacuganih oko 3 ujutro htjelo proviriti jos unutra i popiti koje pice... Nisam se naljutio, jer da sam na njihovom mjestu, ni ja ne bih pustio nacugane likove unutra.

Mr. Dreamy a.k.a. matador a.k.a. drigi je napisao:
ali to nema drug veze sa tim koliko love imas ( moze ali nije presudno ) ili gdje si rodjen i gdje zivis, vec sta si ti sam uspio uraditi u zivotu, koliko si prijatelja stekao, kakav si kao osoba...To sto se ponasas kao debil, vrijedjas sve zivo koji se ne ponasaju kao ti, mislis da si samo ti "vrijedan" "pametan" i jedini koji znas "smisao zivota" sigurno ti "pomaze" u zivotu, otvara mnoga vrata itd

@Mr. Dreamy a.k.a. matador a.k.a. drigi: jesi ti to sebe opisivao ili njega? Koliko primjecujem, vecinu toga sto si naveo, 'ladno mozes sebi prikaciti...

Je l' moram da vadim one stare teme u kojima si ti tacno to pisao o cemu sad njemu pripovijedas?
Znaci ti - najveci lazov i muljator na forumu, koji parazitski zivi na racun roditelja, koji sve prijatelje ogovara iza ledja, koji sve zna bolje od drugih i koji k'o fol ima VIP tretman u Kruni i ostalim BL klubovima - usudjujes se nekome nesto pridikovati i spocitavati !?

Al' dobro - odrasces i ti jednom. ;)

Vrh

PostPoslato: 17 Maj 2008, 15:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Digresija je napisao:
Znaci ti - najveci lazov i muljator na forumu, koji parazitski zivi na racun roditelja, koji sve prijatelje ogovara iza ledja, koji sve zna bolje od drugih i koji k'o fol ima VIP tretman u Kruni i ostalim BL klubovima - usudjujes se nekome nesto pridikovati i spocitavati !?

Al' dobro - odrasces i ti jednom. ;)

ja parazitski zivim na racun roditelja :lol: :lol: :lol: koji sve prijatelje ogovara iza ledja? ( btw. nisi mi ti prijatelj ako si na to mislio ) :roll: trece, uopste me ne poznajes, nikad me nisi upoznao cak ni vidio uzivo, nikad popio pivo sa mnom i znas kakav ja imam tretman u klubovima :lol:
Kao sto rekoh, nisi ti iz Banjaluke, sa sela si jadan pa puno toga ne razumijes... :lol:

sad sam se dobro nasmijao, danke schon ;)
btw. nisam znao da sam ti opsesija ;) palis se na moju guzu ili sta?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 136 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]