azdajica-ny je napisao:
laoce je napisao:
Isao godinama(trenirao),ali mi je drago sto vise ne moram tamo da se banjam.Ko ne mora-neka preskoci.
plivanje ili vaterpolo,kod koga?eh,da unistila sam sinuse gore,trenirajuci...a nisam godinama bila gore,iskreno nesto me bas i ne privlaci...mada bih se rado dobro isplivala...btw zna li neko radi li bazen u laktasima,tj ima li zatvoreni,nekad je u hotelu "san" bio?
Tek sad vidjeh,mora da su mi otisle oci od silnog hlora iz bazena

.
Plivanje,naravno,kod nas nikad postenog vaterpola nije bilo,a i gdje ce na onolickom bazenu.
Trenirao sam kod svih,trenirao druge,a zadnju godinu-dvije sam sebe.Ako si bila u klubu od pocetka rata na ovamo, moram te znati.
Sto se tice sinusa,mislim da sam imao 2 puta upalu(tak omi se cinilo)ali to je bilo kad sam isao biciklom na -10, a na bazenu nije bilo ni struje ni grijanja,voda najtoplija 22 stepena,u prostoriji max +5...
Ostale bolescure vezane za vodu i bazene,na koje se svi zale sam jednostavno preskocio,valjda sam vremenom stekao imunitet na sve to;a plivao sam u svakakvoj vodi;zamisli vodu nakon cjelodnevnog banjanja i uriniranja 10 autobusa prigradske djece;ni najsitnija infekcija me nije pogodila.
Sve u svemu,sretan ssam sto ne moram da idem gore .