banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 23:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2008, 09:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Citiraj:
Do kad uopšte radi bazen?

Zvanicno do 10 .. mada, 'prebiju' vrlo cesto 15-20 minuta. Moja preporuka je da izbjegavas termin od 19 do 21 .. zato sto su tada treninzi pa je poprilicna guzva.

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2008, 16:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Znaci kad dodjem u 21h taman imam fore da se ispucam tih 20min, poslije sam ko mrtav, i da se spremim do zatvaranja :wink:

Vrh

Tema posta: Re:
PostPoslato: 06 Mar 2008, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
azdajica-ny je napisao:
laoce je napisao:
Isao godinama(trenirao),ali mi je drago sto vise ne moram tamo da se banjam.Ko ne mora-neka preskoci.

plivanje ili vaterpolo,kod koga?eh,da unistila sam sinuse gore,trenirajuci...a nisam godinama bila gore,iskreno nesto me bas i ne privlaci...mada bih se rado dobro isplivala...btw zna li neko radi li bazen u laktasima,tj ima li zatvoreni,nekad je u hotelu "san" bio?

Tek sad vidjeh,mora da su mi otisle oci od silnog hlora iz bazena :D .
Plivanje,naravno,kod nas nikad postenog vaterpola nije bilo,a i gdje ce na onolickom bazenu.
Trenirao sam kod svih,trenirao druge,a zadnju godinu-dvije sam sebe.Ako si bila u klubu od pocetka rata na ovamo, moram te znati.
Sto se tice sinusa,mislim da sam imao 2 puta upalu(tak omi se cinilo)ali to je bilo kad sam isao biciklom na -10, a na bazenu nije bilo ni struje ni grijanja,voda najtoplija 22 stepena,u prostoriji max +5...
Ostale bolescure vezane za vodu i bazene,na koje se svi zale sam jednostavno preskocio,valjda sam vremenom stekao imunitet na sve to;a plivao sam u svakakvoj vodi;zamisli vodu nakon cjelodnevnog banjanja i uriniranja 10 autobusa prigradske djece;ni najsitnija infekcija me nije pogodila.
Sve u svemu,sretan ssam sto ne moram da idem gore .

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2008, 15:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
ajd strpite se još malo.

Sad će se otvoriti i drugi zatvoreni bazen u BL.

Ne znam dokle su stigli sa radovima na bazenu Incel, ali koliko mi je poznato trebao bi da bude zatvoren.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 23:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
DELLBOY je napisao:
Ne znam dokle su stigli sa radovima na bazenu Incel, ali koliko mi je poznato trebao bi da bude zatvoren.

bice zatvoren, samo sam ja nacuo da se nece koristiti u komercijalne svrhe, dakle samo za sport. opet kazem cuo, i nadam se da ce se nece bit tako.
sta se desava sa bazenima zute zgrade?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 15:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Bazeni kod žutih zgrada će valjda od ove godine početi sa radom (tako sam načuo) i otvorenog su tipa.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 01:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Neko veče sam prolazio kraj Incela i "rupa" je konačno popunjena. Kad su ono iskopali i onako sve stajalo tri mjeseca, mislio sam da će tako biti narednih 10 godina, kad tamo izgleda kao da su završeni ti neki radovi oko temelja. Sad treba popuniti zemljom oko te "građevine" i krenuti praviti ovaj dio "nad zemljom"! Najbolje bi i bilo kad bi bio samo za sportiste jer su zaslužili godinama putujući u Šeher u onu kadu od bazena. Ja se njima divim na njihovim rezultatima, bar ovim u mlađim selekcijama jer ih većina nikad nije zaplivala u olimpijskom bazenu, osim na međunarodnim takmičenjima!

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 10:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A sta si ti radio tamo oko incela, jel ti zna mala da si tamo bio :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 12:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
A sta si ti radio tamo oko incela, jel ti zna mala da si tamo bio :lol: :lol: :lol:

čuj ovog inspektora :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 16:00 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2007, 21:09
Sondri je napisao:
Neko veče sam prolazio kraj Incela i "rupa" je konačno popunjena.

vidis da je covek bio u prolazu..zagledao "rupe"... :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2008, 16:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Najlakše je mene zajebavat', a svima blaženi osmijeh na licu osvanuo kad sam spomenuo Incel :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 31 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]