banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 11:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Mar 2008, 17:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Nada za Partizan, strepnja za Pao
Od 1998. kada je igrao "fajnal-for" Evrolige, Partizan nije imao važniji meč od duela sa Panatinaikosom. Kalkulacija nema, pobednik beogradskog dvoboja plasiraće se u četvrtfinale. Uzavreli „Pionir“ biće centar evropske košarke, mesto velike senzacije ili potvrda kvaliteta evropskog šampiona.

Utakmica decenije za klub iz Humske, ali i najvažnija u sezoni za Atinjane, koji su zbog neočekivano slabih rezultata došli u situaciju da „glavu spašavaju“ baš protiv srpskog prvaka. Tri pobede Grka, ali na jedvite jade, bilans su mečeva dva rivala u dosadašnjem delu takmičenja. Vreme za revanš i naplatu dugova je stiglo, nadaju se crno-beli.

"Spremni smo da napravimo iznenađenje, iako smo to postali već do sada igrama i pobedama u Evroligi. Daćemo sve od sebe da obradujemo navijače. Posle tri uzastopna trijumfa u top 16, sve smo podredili odlučujućem duelu sa Panatinaikosom. Potrošili smo izvesnu energiju još protiv Efesa, u Širokom smo gostovali u nezgodnom trenutku, ali preraspodelom minuta odmorio sam Pekovića i Palasija, nešto manje Kecmana i Veličkovića, pa je Vraneš iskoristio šansu i dominirao pod košem. Imamo obavezu da se što bolje pripremimo i napadnemo Atinjane," rekao je Duško Vujošević.

"Niko pre početka sezone nije davao šanse Partizanu da dođe dovde. "Davali" su nam maksimalno dve pobede, pošto nam je grupa bila veoma teška. Mi smo već jedan trofej osvojili, Kup Radivoja Koraća. Prvi smo u NLBb ligi i obezbedili smo prvo mesto pred početak finalne serije. I u Evroligi smo prošli u 16 najboljih i imamo priliku da se plasiramo u najboljih 8."

"Oni su sigurno favoriti ali mi se nećemo predati. Imaju veoma dobar tim ali moja ekipa je dobro ukomponvana. To su sjajni mladi ljudi koji će dati i više od svojih maksimalnih mogućnosti."

"Očekujem dobro suđenje, očekujem ispravno suđenje, pošteno. Nisam zadovoljan delegiranjem. Ja samo želim da mi posle utakmice kažemo da smo dali sve od sebe pa šta bude. Zahvalio bih se publici na ovako velikoj podršci i lično bih voleo da na sutrašnji meč dođu svi koji su nas pratili cele sezone, a ne samo oni koji tek sada da vide Partizan u "Pioniru".

Utakmicu će suditi Fabio Fakini iz Italije, Huan Karlos Arteaga iz Španije i Šumel Bahar iz Izreala.

Panatinaikos dolazi bez povređenih Dejana Tomaševića i Kostasa Carcarisa, koji još nisu spremni za povratak na parket. Konačno, u grčkom timu biće iskusni Dimos Dikoudis koji je ove sezone igrao nešto manje (17 mečeva).

Trener Željko Obradović dobro zna šta ga očekuje u paklu „Pionira“.
"U Beogradu je uvek prava košarkaška atmosfera, publika je veoma bučna i znamo koliko će naš zadatak biti težak. Posle meča sa Montepaskijem stekao sam utisak da možemo da izdržimo pritisak u završnici. Razgovarao sam proteklih dana sa igračima i rekao im da moraju verovati u uspeh. Nadam da ćemo se iz Beograda vratiti sa vizom za četvrtfinale. Evroligu smo označili kao prioritet sezone i ne bi bilo dobro da ne uspemo da se plasiramo među osam ekipa, pogotovu što nam nije prvi put da smo „pritisnuti uza zid“" ističe trofejni srpski stručnjak.

Utakmica Partizan Igokea - Panatinaikos igra se u sredu u "Hali Pionir" od 20:15h.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2008, 17:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da je sutra otploviti u BG na utakmicu,ja sredio kartu ali na kraju morao odustati zbog privatnih obaveza :(

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 14:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Veceras opet pisemo istoriju

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 18:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Zna li iko moze li se negdje na netu gledati utakmica?

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 19:25 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
trebalo bi ovdje :

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 20:31 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
evo gotova prva cetvrtina 26:17

ko ima avalu... 8)

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 20:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
RIp_rain je napisao:
evo gotova prva cetvrtina 26:17

ko ima avalu... 8)

Ko nema avalu ima BHT1

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 21:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
KK Partizan 82
Panathinaikos 73

cestitke groblju

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 21:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakva utakmica, spektakl!!! Partizan izbacio prvaka Evrope!!! Svaka čast!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 22:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
:thumbright: :occasion5: :toothy7: :toothy10: :cheers: :cheers: :hello1: :hello1: :wav: :thumbup:

BRAVO!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 22:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Svaka čast, a svaka čast i meni što sam nakratko prekinuo kladioničarsku penziju i uložio 10 eura na Partizan! :D

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 22:18 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2006, 21:38
Svaka im dala....................al vode iz bokala !KAPA DOLE !

MILTON SRBIN !

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 22:54 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Feb 2008, 23:30
Svaka cast glodari

najveci olos vremna svih
navijaci Zvezdini.
Dos'o je i taj dan,umro je partizan
umro je umro,umro jr on
Zvezda ce biti sampion.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 23:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Moje najiskrenije čestitke za ovaj podvig. S obzirom na atmosferu u Pioniru i srce igrača, ništa mi se ne čini nemoguće, pa i da prođu Tau Keramiku i odu na Final four. Prošle godine su bili možda igrački kvalitetniji, ali ove sezone definitivno imaju više srca.
Novici kapa dole za trojku u finišu preko Batista. Trebalo je hrabrosti to i pokušati, a kamoli pogoditi i prelomiti utakmicu...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2008, 23:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Ooooolleeeeeee :P
Ajmo crno - beli :diabloanifire:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 08:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Bravo. Izbacili su prebogati PAO i onog nadmenog Obradovica.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
tako mi to radimo........

bravo majstori......

samo jedan klub samo jedan grad.........................

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 11:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Palacio i Kecman 8)

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 13:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
svaka cast grobarima

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2008, 13:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2007, 12:30
1987-1988 Radovanje velikim pobjedama protiv Arisa, Barcelone, Makabija, Filipsa, radovanje ubjedljivo prvom mjestu u turnir fazi takmicenja. Final four po prvi put, tu treba da se ovjeri titula prvaka evrope koju definitivno zasluzujemo. Belgija, Gent, polufinale sa Maccabiem, poraz, nevjerica i tuga velika. Tada sam imao 18 godina plakao sam, nisam mogao da vjerujem da smo ostali bez finala. Na toj cudnoj utakmici kosarkasi Partizana nisu mogli bazen da pogode, trener Izraelaca je to skontao odmah na pocetku, "sasjekao" lopte prema centrima, tada Divcu i Savovicu. Do kraja sut nije "proradio" i izgubili smo. Ceh je platio Aris ali na zalost tek u borbi za bronzu.
1989 Finale kupa Radivoja Koraca, Hala Sportova Novi Beograd, sada, ne sjecam se tacno sa kolikim minusom smo stigli iz Italije ali znam da je Sale (tada jos ne "nacionale") dobro "ukenjao" u zavrsnici prve utakmice. Covjek zeljan dokazato da je to bio samo los dan, sam je ubio Italijane.
1992 Rat pocinje u Bosni, Partizan igra Final Four, sve utakmice u razigravanju je igrao u Spaniji, igrao i dosao do cetvrtfinala u Bogradu. Dobio prvu protiv tadasnjeg Knorra i otputovao na dvije revans utakmice u Italiju. Prvu je izgubio, drugu dobio i otisao u Istanbul. Kraj te price je trojka Djordjevica. Tu sam utakmicu slusao u radio prenosu i nikada je nisam pogledao, osim naravno tih zadnjih sekundi. Ali, nema veze, bio je to trenutak srece u tamnom vremenu koje dolazi.
1998 Po nekom mom misljenju, Partizan je tada imao generaciju koja je bila rame uz rame sa onom iz 1988,, i nikad mi nece biti jasno kako onaj Cubrilo nikad nije postao igrac. Ne mari, tu se Olimpijakos oprostio od trona, potom i Ruski CSKA. Final Four u Barceloni nije bio bas za pricu, izgubljene su ubjedljivo obe utakmice i jos jedna generacija crno-belih je otisla preko granice.
Deset godina kasnije, jedna ekipa bez budzeta i bez i jedne kosarkaske zvijezde u uslovima sve surovijeg igranja Euroleague takmicenja prolazi u prvih 8. Ako je to sve, neka je , BRAVO majstori, BRAVO Vujosevicu, ti si stvoritelj, to je tvoj nacin i ja ga postujem. Necu reci da je lako "pokoriti" Evropu sa neogranicenim budzetom i igracima extra klase, nije, i to se vidjelo sinoc kroz nemoc Panatinaikosa, i ti vjerovatno ne bi funkcionisao u takvim uslovima, razlog je jasan, ti imas viziju ali, kako narod kaze, na duge staze, pa sta ti okolnosti dozvole.
Hvala momci, hvala za jos jednu radosnu vece, hvala za 4 pobjede u grupi u kojoj su vas vec na zriijebu otpisali, za Montepaski, za Panatinaikos i za Efes dva puta. Hvala za cetvrt finale i puno srece protiv TAU. Ako bude, bude, bice ... a ako ne, opet, bice!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 226 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]