banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 26 Jun 2025, 18:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 13 Mar 2008, 17:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Mar 2008, 13:47
Pozdrav svima, bas sam nasao slucajno na stranici jednoj kako Pop iz USA prica o prelazku na Islam... Zelio bih da poslusate njegovu pricu, i da iznesete misljenje svoje uvezi Kur'na i Biblije...

Kaze da u Biblij nigdje ne stoji Trojstvo niti dase obozava ista osim Boga...
A da u Kuranu kaze, da ih opominjenom daje Trojstvo lazno, jeli bolje je za njiha... u tom smislu.

Evo vam stranica pa pogledajte!

http://illijjun.com/index.php?option=co ... &Itemid=68

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
benjamingst je napisao:
Pozdrav svima, bas sam nasao slucajno na stranici jednoj kako Pop iz USA prica o prelazku na Islam...
Zelio bih da poslusate njegovu pricu, i da iznesete misljenje svoje uvezi Kur'na i Biblije...

Ја сам чуо да је један Рок (не зна се којој је вјери припадао) прешао на ислам,
да се оженио и након тога отворио дискотеку у Широком Бријегу,
па би волио да ми кажете шта мислите о томе.

Citiraj:
Kaze da u Biblij nigdje ne stoji Trojstvo niti dase obozava ista osim Boga...

Видиш, овај други опет тврди да постоје ванземаљци,
и још додаје да се "да-се" пише одвојено,
односно да је "да" предлог, а да је "се" повратна замјеница

Citiraj:
A da u Kuranu kaze, da ih opominjenom daje Trojstvo lazno,

Такође, један из Друговића каже да их опомињеном да је већина хадиса додана тек након Мухамедове смрти,
и приде додаје да се "да-је" пише одвојено (али није хтио објаснити зашто).

Citiraj:
jeli bolje je za njiha... u tom smislu.

Екстрица. :D

Е сад шта је за њије боље, ко ће му га знат...у том смислу.
Нај им је боље да сви на његове аргументе пређу у растафаријанце,
и почну да се баве пољопривредом...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2008, 19:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Јој.шеге :lol:

У САД има маса ппротестантских секти, скупе се пар њих, изаберу пастора, оснују неку нову черч и онда то клима, док се на растуре на пар секти.

Или док не почну да праве проблеме држави.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 07:16 
Voajer
Voajer

Ja sam postavio link da cujete a ne da dajete komentare a niste ni pogledali.
Prvo nije rijec o Sekti nego o Islamu, kako je presao i zato je presao. Ja tog covjeka licno znam kada je dolazio u Sacramento, CA kod nas u Dzemat. Radi se o covjeku koji ima puno da kaze uvezi Islama i Hrscastva. On je sa svojim znanjem u ime Boge vratio u Islam druge religije na desetine hiljada i vise. Pa pogledaj te, i onda dajte komentar na njegovo izlaganje.

PS: Nije mi potreban ucitelj uvezi moje grametike, posto sam isao kod nas svega 4 godine u Skolu a 3 ipo godine sam proveo u ratu kao djete u Sarajevu, kasnije sam se skolovao i USA, tako dami nije potreban ucitelj sto se tice moje gramiteke. Ja je licno zovem ratna gramtika, gdje sam proveo svoje djetistvo u ratu i u granatama...

Pozdrav i Selam !

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 10:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Значи ти живила у Америку и сад дошла да нас учиш да сви полахко преџемо на исљам
пошто је неки несрети "Поп-рок" по свједочанству сајта "лијечење-кураном.ком" учино исто?
Притом занемарујеш очигледну чињеницу да ми сви од Вакуфа до Лепосавића чврсто држимо
да апрстракција вјерског израза као језика спецификума и апстракција вјерског акта уопште, де јуре,
представља једну врсту сакралне ратификације властите инфериорности и властитог инфантизма
без обзира на ком нивоу супремације и чакштавише на ком нивоу аспирације ми о њему говорили.
То је вјера наших отаца још од Кулина Бана и ми немамо намјеру мијењати став
само зато што је неки бивши власник ашчинице МекДоналд ријешио да полахко преџе на исљам.

Да ли ти знаш да је око двије милијарде људи прешло на шинто будизам?
Ет'...у том погледу.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 11:55 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2006, 23:11
Мора се признати да мухамедови следбеници имају добар економско пропагандни програм..јер много више "Американаца" прелази у Православље него у ислам..СТАТИСТИКА..али као и у свему ми смо заокупљени духовном биорбом а не ЕПП-ом..Јер Бог нађе начина даотвори сваком очи..без нашег ЕПП-а.

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 16:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
Damaskine jel ti to i ovdje zelis biti sarkastican...zelis da dokazes filozofsku-supremaciju, gramaticku superiornost
[-X [-X [-X

gubio bih vrijeme kad bih napisao sve tvoje lapsuse i gramaticke greske...srecom ovo je forum, a ne ispit iz pravopisa

..."ko se maca hvata od maca i gine"...kaze dobra stara biblijska...

Tema je o covijeku koji je presao na Islam, Jusuf Estes ...nikakav Donald's sef

A kad spomenu da su se hadisi pisali svi poslije Muhammeda s.a.w.s....nisi li mozda nista citao na temu "senedi i metnovi"...

Hajde sad nama "dijecici s foruma" napisi jedan hadis s kompletnim senedom ili cak sto vise napisi bilo koji, BILO KOJU biblijsku rijec s kompletnim senedom...

Da te ohrabrim da ces za hadis mozda i uspijeti, ali za biblijski tekst...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 16:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Feb 2008, 15:42
molim te...ispravi moje gramaticke greske...to mi je najvaznije u zivotu

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 17:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Као прво, повраћа ми се од људске дволичности.

Дошли сте на овај форум наводно са пуно поштовања, респекта и уважавања
и кренули са најагресивнијим прозелитизмом:
те Билија сваштара пуна контрадикција и недоследности (јест, али кад је само прелисташ),
те испаде након кратког времена да су пророци, апостоли па и сам Христос малтене лажови итд.

Све и једно појављивање на "ћафирским" форумима почињете са пропагандом:
"Ево пола планете прешло на ислам, шта ви још чекате?" и у сличном стилу,
па онда ред копи-пејст шездесетак чланака о томе како је у исламу све дивно и прекрасно,
да би се онда лагано (уз лицемјерну смиреност и пристојност) почело са пљувањем по личности Христа
и омаловажавањем Библије, Јеванђеља и свега што хришћанима представља светињу.

И на крају пошто је домаћинима мука од некултурних гостију,
ви се жалите на наше гостопримство и на то што сте дочекани отворених руку и срца,
и што ми реагујемо на овај ваш смијешни прозелитизам. Да није смијешно било би тужно...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 18:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Oficir s ruzom je napisao:
Damaskine jel ti to i ovdje zelis biti sarkastican...zelis da dokazes filozofsku-supremaciju, gramaticku superiornost
[-X [-X [-X

gubio bih vrijeme kad bih napisao sve tvoje lapsuse i gramaticke greske...srecom ovo je forum, a ne ispit iz pravopisa

..."ko se maca hvata od maca i gine"...kaze dobra stara biblijska...

Tema je o covijeku koji je presao na Islam, Jusuf Estes ...nikakav Donald's sef

A kad spomenu da su se hadisi pisali svi poslije Muhammeda s.a.w.s....nisi li mozda nista citao na temu "senedi i metnovi"...

Hajde sad nama "dijecici s foruma" napisi jedan hadis s kompletnim senedom ili cak sto vise napisi bilo koji, BILO KOJU biblijsku rijec s kompletnim senedom...

Da te ohrabrim da ces za hadis mozda i uspijeti, ali za biblijski tekst...

Ајде искрено реци колико има оригиналних докумената које је написао мухамед?

Citiraj:
Куран 9, 29-31 (113) ''Борите се против оних којима је дата Књига (против Јјевреја и Хришћана, оп. п.), а који не вјерују ни у Аллаха ни у онај свијет, не сматрају забрањеним оно што Аллах и Његов Посалник забрањују и не исповиједају истинску вјеру - све док не дају главарину послушно и смјерно. Јевреји говоре: “Узејр је - Аллахов син”, а Хршћани кажу: “Месих је - Аллахов син.”* То су ријечи њихове, из уста њихових, опонашају ријечи невјерника пријашњих - убио их Аллах! Куда се одмећу?''

Значи ово је мир мухамедових следбеника?

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ИЗ МЕРТВИХ СМЕРТИЈУ СМЕРТ ПОПРАВ И СУШЧИМ ВО ГРОБЈЕХ ЖИВОТ ДАРОВАВ.

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2008, 20:13 
Voajer
Voajer

Ovaj Ajet sto si stavio iz Sure Pokajanje....
Nemoras da stavljas u zagradama Kriscane i Jevreje.... Evo ja cu ti pokusati da onbjasnim nasta se odnosi ovaj Ajet ili citava Sura iz Kur'ana.

Ova sura se odnosi kada je Muhamed a.s.w.s postao polslanik Allahaov. U to vrijeme su ljudi vjerovali u Kipove i Vise Bogova a i sam znas i da danas dan neki uzimaju vise od jednoga. Ovo se ne odnosi rat protiv njiha, nego u ratu ako vas napadnu onda se branite. To se danas radi u Iraku... A znas ko to sve radi Katolicka crkva koja salje svoje Popove dole da sire Hriscastvo... i Armija koja ubija i danas dan neduzne ljude niti daju njima za pravo da zive i miru i u bolje. Isto tako Izrael, neki dan su bacali granatu pobili ljude a i djecu, a to znas i sam da su rade iz tog razloga sto imaju mrznju prema Islamu. Zaci tu je sada Krscastvo i Judizam.... Nekazem svi su isti ne, nisu ima ljudi dobrih a ima i u Islamu onih koji su zalutali, ali manji broj na odnos Hriscana danas.

Za onoga sto kaze da vise Amera prelaze na Praoslavnu vjeru nego na Islam...
Potrudi se da nadzes iznos porasta Islama vs Praoslavlje u USA.
Ovdje u Caliofrnij gdje ja zivim, moram reci da ima veliki broj Rusa, Ukrajinaca, Moldavaca, Bjelo Rusa, Poljaka, Srba isto, Hrvata itd... Da ima veliki broj crkava praoslavnih a i katolicki iz EX SSSR I EX YUGE.
Ali sto je naj zalosnije u Praoslavlju za sada od Ruske crkve, nemaju vise ko da ide u te crkve, prodavaju vecinom Islamskim Oraganizacijama... To mozes i da provjeris Google i trazi.....

Samo u Rusij ima oko 20 Miliona Muslimana, a prelaze svaki dan na Islam.
U USA svake godine predze 20 000 do 40 000 na Islam, i na CCN ima o tome mozes da nadze Youtube.... Budista nema 2 milijarde care u svijetu...
Hrascastvo je prvi za sada oko 2.4 Miliarde
Islam je drugi broj se krece za sada 1.7 Miliarde ali se racuna vise od 2.1 Miliarde na planeti
Budizam hm nenzam tacan broj ali nema 2 miliarde... nema ih ni pola miliarde danas na planeti.
Kinezi nisu svi Budstim vecinom su drugih vjera, Islam oko 100 Miliona, Praoslavaca je naj vise dole... kako ja znam!

Pozdrav!

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2008, 11:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

benjamingst je napisao:
Ovaj Ajet sto si stavio iz Sure Pokajanje....
Nemoras da stavljas u zagradama Kriscane i Jevreje.... Evo ja cu ti pokusati da onbjasnim nasta se odnosi ovaj Ajet ili citava Sura iz Kur'ana.

Ova sura se odnosi kada je Muhamed a.s.w.s postao polslanik Allahaov. U to vrijeme su ljudi vjerovali u Kipove i Vise Bogova a i sam znas i da danas dan neki uzimaju vise od jednoga. Ovo se ne odnosi rat protiv njiha, nego u ratu ako vas napadnu onda se branite. To se danas radi u Iraku... A znas ko to sve radi Katolicka crkva koja salje svoje Popove dole da sire Hriscastvo... i Armija koja ubija i danas dan neduzne ljude niti daju njima za pravo da zive i miru i u bolje. Isto tako Izrael, neki dan su bacali granatu pobili ljude a i djecu, a to znas i sam da su rade iz tog razloga sto imaju mrznju prema Islamu. Zaci tu je sada Krscastvo i Judizam.... Nekazem svi su isti ne, nisu ima ljudi dobrih a ima i u Islamu onih koji su zalutali, ali manji broj na odnos Hriscana danas.

Za onoga sto kaze da vise Amera prelaze na Praoslavnu vjeru nego na Islam...
Potrudi se da nadzes iznos porasta Islama vs Praoslavlje u USA.
Ovdje u Caliofrnij gdje ja zivim, moram reci da ima veliki broj Rusa, Ukrajinaca, Moldavaca, Bjelo Rusa, Poljaka, Srba isto, Hrvata itd... Da ima veliki broj crkava praoslavnih a i katolicki iz EX SSSR I EX YUGE.
Ali sto je naj zalosnije u Praoslavlju za sada od Ruske crkve, nemaju vise ko da ide u te crkve, prodavaju vecinom Islamskim Oraganizacijama... To mozes i da provjeris Google i trazi.....

Samo u Rusij ima oko 20 Miliona Muslimana, a prelaze svaki dan na Islam.
U USA svake godine predze 20 000 do 40 000 na Islam, i na CCN ima o tome mozes da nadze Youtube.... Budista nema 2 milijarde care u svijetu...
Hrascastvo je prvi za sada oko 2.4 Miliarde
Islam je drugi broj se krece za sada 1.7 Miliarde ali se racuna vise od 2.1 Miliarde na planeti
Budizam hm nenzam tacan broj ali nema 2 miliarde... nema ih ni pola miliarde danas na planeti.
Kinezi nisu svi Budstim vecinom su drugih vjera, Islam oko 100 Miliona, Praoslavaca je naj vise dole... kako ja znam!

Pozdrav!

УСА Тудеј... је имао одличан чланак...у вези овог питања где Афро-Американац Православни свештеник...побије доказима податке мухамедових следбеника о броју преласка на ислам са податцима о броју враћања у Православље...бар код Афро-Американаца.
Што се тиче Руса, Грка и Срба у УСА(США) њихов проценат није у опдању већ напротив манастире који су они подигли данас уз њих насељавају и Американци и Американке који су се вратили Православљу..То може свако добронамеран обичним истраживањем и посетом сјата : http://www.oca.org/

А што се тиче цитата из курана..то твоје објашњење није ни близу..јер се уопште није радило о тим проблемима које си ти описао када је оно писано. Јер је мухамеданство арапска философија ратовања. Милионе жртава то показују. Јермени и Хришћани у Турској. Бербери и Копти (Хришћани у С. Африци) И Хришћани на блиском истоку којих данас има веома мало јер су углавном сви побегли у друге земље далеко од мухамеданаца.
А у Русији мухамеданци су они мали народи по кавказу..а број Руса који су примили мухамедово учење је: (минус)- 95% у поређењу са оним Русима који су се вратили Православљу(Речи Бога Живога) 95% Руса се вратило Христовом Учењу(Православљу)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 02:35 
Voajer
Voajer

Nisam dosao ovdje dase svadzam ili dabi ja nekome dokazivao istinu. Svako ima svoje i svako zna sta cini i radi. Meni moja vjera tebi tvoja... A za to u USA malo si se zafrkao nije tako sto pise neki sajt koji normalno nije tacan. Prva vjera u USA po porastu je ISLAM a ne Praoslavlje...
Ovdje zivim i znam sta su Ameri... Vecinom njiha i ne idu po crkavama niti se mole Bogu vise. Iz razloga moras da placas Crkvi clastvo, zatim nesmijes ici u neku drugu crkvu osim gdje si clan. Crnci idu u svoje crkve, bjelici u svoje, kinezi u svoje..... zatim ni sami neznaju vise u sta da vjeruju.... to znam od Amera koji su prsli na Islam... Dok u Islamu, nema placanja clanarane dabi isao u Dzamiju, nema u Islamu samo Arapi mogu ili Bjelici sa Bjelicima... nego svake nacije, boje koze, i tradicije u Islamu. Kod nas u Dzamij imas da vidis u zadnje vrijeme koji prelaze na Islam Ukrajnci, Rusi a bilo je je i Srba iz Srbije a iz BiH...
Kao sto su Japanci, Korejanci, Crnci, Ameri itd.... svaki petak na Dzumi neko predze na Islam... jeli ja zivim u tom gradu i ja sam jedan od njiha koje je se vratio Islamu.... i znam sta pisem...
A za Kuran, ti mozes pisati kako god zelis, tumaciti kako kod zelis, sve dok ti licno ne prihvatish svoje ucenje i da cijenis tudze i da postujes knjige sve od Boga onda cemo biti slozni kao jedan narod a ne kao jedna nacija(Hrsani i Zidovi) koja ne zeli da prihvati daje Muhamed a.s.w.s Bozij poslanik.... kako bi onda trebao da gledas na ovo... Srebrenica, Foca, 1 svijeski rat drugi svijeski rat, jasenovac da dalje ne idem... Hitler koji je vjerovao u Boga i Evoluciju kako on kaze, ubijao sve sto nije slicno Svabama......!
Ameri ubijaju i danas dan po Iraku, bacali Atomske na Japan, gdje se to svodi na nas... Ko ratove zapocne privi danas? Velesile kao USA i druge zapadne sile... Uvjek protiv Islama, i uvjek nadzu kao rijec Dzihad... ni sami neznaju sta Dzihad znaci ali eto samo traze neki izgovor dase povede rat da ratuju i da rade kako oni kazu branimo USA a narod koji zivi ovdje u USA neznaju vise sta da rade od lose ekonomije radi rata u Iraku... Otvori oci i pogledaj Izrael je i danas dan kao teroristicka nacija za mene i za sve ostale, gadzaju i ubijaju Muslimane... to je za vas oky.... Kada pogine neki Vojnik ili Civil u Izraelu, svaka TV Kuci zna njegovo ime prezime cije i sta je radio, a kada ubiju na hiljade Palestincima ni ime ni prezime nista isto kao dase radi ne o zivim bicima, kao dasu pali sa marsa.... sramota je stvrano ako covjek ne otovri oci...... Pozdrav tebi i mir Bozij neka je medzu nama!

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 12:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Maj 2007, 12:39
Smiri se momak, jer kako si poceo, uskoro ces s puskom posetiti neki trzni centar i postati poznat, kao onaj zemljak pre neki mesec :oops:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 12:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

benjamingst je napisao:
Nisam dosao ovdje dase svadzam ili dabi ja nekome dokazivao istinu. Svako ima svoje i svako zna sta cini i radi. Meni moja vjera tebi tvoja... A za to u USA malo si se zafrkao nije tako sto pise neki sajt koji normalno nije tacan. Prva vjera u USA po porastu je ISLAM a ne Praoslavlje...
Ovdje zivim i znam sta su Ameri... Vecinom njiha i ne idu po crkavama niti se mole Bogu vise. Iz razloga moras da placas Crkvi clastvo, zatim nesmijes ici u neku drugu crkvu osim gdje si clan. Crnci idu u svoje crkve, bjelici u svoje, kinezi u svoje..... zatim ni sami neznaju vise u sta da vjeruju.... to znam od Amera koji su prsli na Islam... Dok u Islamu, nema placanja clanarane dabi isao u Dzamiju, nema u Islamu samo Arapi mogu ili Bjelici sa Bjelicima... nego svake nacije, boje koze, i tradicije u Islamu. Kod nas u Dzamij imas da vidis u zadnje vrijeme koji prelaze na Islam Ukrajnci, Rusi a bilo je je i Srba iz Srbije a iz BiH...
Kao sto su Japanci, Korejanci, Crnci, Ameri itd.... svaki petak na Dzumi neko predze na Islam... jeli ja zivim u tom gradu i ja sam jedan od njiha koje je se vratio Islamu.... i znam sta pisem...
A za Kuran, ti mozes pisati kako god zelis, tumaciti kako kod zelis, sve dok ti licno ne prihvatish svoje ucenje i da cijenis tudze i da postujes knjige sve od Boga onda cemo biti slozni kao jedan narod a ne kao jedna nacija(Hrsani i Zidovi) koja ne zeli da prihvati daje Muhamed a.s.w.s Bozij poslanik.... kako bi onda trebao da gledas na ovo... Srebrenica, Foca, 1 svijeski rat drugi svijeski rat, jasenovac da dalje ne idem... Hitler koji je vjerovao u Boga i Evoluciju kako on kaze, ubijao sve sto nije slicno Svabama......!
Ameri ubijaju i danas dan po Iraku, bacali Atomske na Japan, gdje se to svodi na nas... Ko ratove zapocne privi danas? Velesile kao USA i druge zapadne sile... Uvjek protiv Islama, i uvjek nadzu kao rijec Dzihad... ni sami neznaju sta Dzihad znaci ali eto samo traze neki izgovor dase povede rat da ratuju i da rade kako oni kazu branimo USA a narod koji zivi ovdje u USA neznaju vise sta da rade od lose ekonomije radi rata u Iraku... Otvori oci i pogledaj Izrael je i danas dan kao teroristicka nacija za mene i za sve ostale, gadzaju i ubijaju Muslimane... to je za vas oky.... Kada pogine neki Vojnik ili Civil u Izraelu, svaka TV Kuci zna njegovo ime prezime cije i sta je radio, a kada ubiju na hiljade Palestincima ni ime ni prezime nista isto kao dase radi ne o zivim bicima, kao dasu pali sa marsa.... sramota je stvrano ako covjek ne otovri oci...... Pozdrav tebi i mir Bozij neka je medzu nama!

Мухамеданац вас амери бране од вас самих....једина акција США коју подржавам...јер захваљујући США Ирак је постао мухамедански рај за фанатике. По Садамом нисте могли ни да дишете,
А тај ЕПП о броју преласка на мухамедово учење можеш да продаш неком другом

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2008, 14:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Mar 2008, 13:49
Један "поп" прешао на ислам, о великог ли чуда. И шта сад? Са обзиром на духовно стање у САД. Па тамо постоје људи који вјерују да је пита створила свјет :D

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 01:20 
Voajer
Voajer

Evo Francuski trener poznat je u Svijetu presao na Islam i njegova zena!
French Coach Troussier Affirms His reversion to Islam

http://youtube.com/watch?v=Z4fBCdVVTfk

Ja nisam terorista ja sam Musliman pripadam Islamu i jedinom Bogu Allahu dz.s.
Evo nakon 11/9/2001 koliko je preslo na Islam ove vejsti su sateri ima par godina u toku kada su pricali o Islamu kako je opasna religija. Pogledaj nije EPP...! 1.5 Miliona je preslo poslije 11/9/2001

http://youtube.com/watch?v=zKKntnZAwyo

Christian professor Converted to ISLAM

http://youtube.com/watch?v=RkhBYryljl0&feature=related

Evo POP josh jedan pogledaj.... prica kako i zasto...

British Catholic Priest Converted To ISLAM

http://youtube.com/watch?v=pn0iPlWQNlI&feature=related

A German Physician and His Wife Converted to Islam

http://youtube.com/watch?v=LlOSQXzecv8&feature=related

Italian German convert to Islam - English translation ( Italijan )

http://youtube.com/watch?v=laupCNUdZko&feature=related

German Portuguese christ convert to Islam

http://youtube.com/watch?v=JIAlqh483mo&feature=related

U Njemackoj isto kao i u USA, mladi prelaze na Islam i to u velikom broju...

American teen reverted to Islam
http://youtube.com/watch?v=OPwV5OIAxtw&feature=related

Iz Americkih novina evo jedan podatak koji stoji...

Islam the fastest-growing religion in the united states ( Ari L. Goldman, New York Times )

Comparative Chart Number of Muslims to Christians:

1900 World Population

Christians 26.9%
Muslims 12.4%

1980
Christians 30 %
Muslims 16.5 %

2000
Christians 29.9 %
Muslims 19.2 %

A do 2025 World Popilation ( PROJECTED )
Christians 25 %
Muslems 30 %

http://youtube.com/watch?v=bYFZjgTIny4&feature=related

Pjevac iz Njemacke prica o Islamu Svabo

Islam in Germany - Islam growing very fast

http://youtube.com/watch?v=RPZ5ZUsGZQo&feature=related

Islam Growing Amongst Koreans ( Koriejanci u Iraku kako prelaze na Islam )
http://youtube.com/watch?v=YfBILpRIgmA&feature=related

Super Star Busta Rhymes Converted To ISLAM

http://youtube.com/watch?v=2AFrnHQkFBs&feature=related

Ti sada meni reci daje ovo EPP... U USA ima danas 60 Miliona Muslimana.... Islam je religija za svakoga ljudi ulaze posto medije pricaju suprotno... !

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 01:40 
Voajer
Voajer

muslim woman on news Fox News

http://youtube.com/watch?v=vH1vWhf2cYs&feature=related

Converted to Islam (Fudbaleri, Glumci, Pjevaci itd )
http://youtube.com/watch?v=Vd0qh2yTx74

Kao IC Cube....

Da kazem nesto, i ja sam kao i vi mnogi prije Islama sam mislio daje Islam religija opasna. Kao Krscanin nisam nikada ni vjerovao daje Islam vjera Mira. Kada sam uzeo da ucim, i kada sam dlucio da se vratim Islamu... i nakon 10 godina u USA, gdje idem u Dzamij mali je broj bio Arapa tu... a mali broj koji su prelazili na ISLAM u Sacramentu. Danas ima u Dzamij 60% Koji su presli na Islam, nego Arapa... U Sacramentu ima danas naj veci broj Dzamija u Californij... ima oko 35 Dzamija i uskoro se pravi nova sa Munaretom bice 4 Munare posto je u Govarmentu par Amera koji su presli na Islam dobili su pravo na to... kao brzo rasteca religija u USA ima pravo na to.... Ja ne pircam sto nije isitna, nego kazem ono sto jeste....!
Kada sam kazao da sam Krscanin posto sam pola pola, Pola Musliman pola Praoslavac.... ali hvala Allahu dz.s svi smo sada Muslimani moji ukucani....!

Bizzy Bone Tape Message in Arabic With Translation

http://youtube.com/watch?v=NoroQE5Clos

Bizzy Bone - The Truth (With Lyrics)

http://youtube.com/watch?v=rL_d5Iywnz8

Bizzy Bone - Sing 4 Me - From Your Righteouesness

http://youtube.com/watch?v=1pHN8AthBZM&feature=related

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 13:51 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
a da okrenes plocu malo na B stranicu. :D

ili treba da ti postujem nekoliko stranica takodje sa youtube o muslimanima koji su odlucili da postanu hriscani.

i na kraju cemo se samo prepucavati i pitati ko je dao vise golova. glupo.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2008, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

spavac je napisao:
ili treba da ti postujem nekoliko stranica takodje sa youtube o muslimanima koji su odlucili da postanu hriscani.

i na kraju cemo se samo prepucavati i pitati ko je dao vise golova. glupo.

Управо тако.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 24 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]