banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 21:02

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Ocijenite spot u bodovanju od 1 - 5
1 21%  21%  [ 6 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
3 18%  18%  [ 5 ]
4 18%  18%  [ 5 ]
5 43%  43%  [ 12 ]
Ukupno glasova : 28
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2008, 00:10 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Svaka cast sto su momci istrajali i izgurali svoju pricu! Pohvalno! Sad, ko kakvu muziku voli i slusa je totalno nebitno, ovi momci imaju ciljnu grupu i znaju za koju ce publiku svirati! A svakako je uspjeh izaci iz ove Banjaluke, svakako je uspjeh istrajati i svakako je uspjeh izdati CD i svakako je uspjeh snimiti nesmecarski spot i svakako je uspjeh uraditi to sve! Po meni! To je logican put, po meni, ljudi sviraju sve i svasta i odlucili su raditi ono sto im je najisplativije! I zar je sad bitno na kojoj su muzici odrasli, nisu sigurno na narodnjacima! To na kojoj muzici su odrasli moze se i cuti, poslusajte svakog sviraca posebno.
Svako bira svoj put... Neko tezi, neko laksi... mada su oba trnovita!

Ovaj grad je totalno cudan, I ljudi u njemu ili sam ja...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 00:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 03 Mar 2008, 16:10
fantomacane zaboravih bitno
ti kazes PROSTO je nevjerovatno da su slusali p floyd i onda naprave takvo sranje,bas su kao onda to voljeli i skapirali
jel ti to hoces reci da svi sviraju i stvarju iskljucivo prema svojim uzorima :lol: :lol: :lol:
odavno nisam cuo nesto gluplje .cestitam

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 00:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
E jesi me našao, nema šta.
Bila je priča na početku kako neke podsjeća stvar na bendove tipa Amadeus i kako ima narodnjačko pjevanje. Onda ih ovaj brani kao ljudi nemojte tako, to je kao rok ekipa, oni su odrasli na roku, između ostalog i PF.
Ja ne mogu baš vjerovati da ljudi koje su ozbiljno slušali rok naprave pjesmu u maniru srbijanske narodnjak-pop scene. Da stvarno vjeruješ u to što si slušao, što su ti bili uzori, onda sebi ne bi dopustio tako nešto jadno u odnosu na te uzore. Vjerovatno to potiče od nedostatka talenta. Ako i oni kao i ti slušaju i Cecu i Satrijanija, to dosta objašnjava.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 00:53 
Početnik
Početnik

sigurno :lol:
i ti kad se budes zenio ,na svadbi ce se slusati morbid angels, a kod nekog koga znas neces ici na svadbu ako nevidis playlistu.ma daj .. stani pred ogledALO I RECI :lol: :lol: STVARNO IMAS IZJAVE :D
SAD SAM ISCUPAO IZ ARHIVE OVE TEME :lol: :lol: ..al nevidjeno
NIJE BITNO IZDATI VEC VEC SVIRATI KVLITETNO I IMATI KULTNI STATUS BEZ IKAKVOG IZDANJA :lol: aj sad izdaj se da si mali muzicar i nabroj koji je to svjetski kultni bend bez izdanja.
jel kultni u banjaluci i gradisci i prijedoru :lol: nemoj vise ,boli me stomak od smijeha
za mene je kultni bend u bl devedesetih bio dachau pa sta su imali od toga.danasnja djeca i ne znaju da su u to doba svirali i zvucali nestvarno,svjetski(otud moja naklonost prema soundbeatu jer su i gitarista i basista iz dachau,ucio me svirati bas u ratu) a svjetski iz tog doba ,pa svi su kultni ,od metallice do joy divisiona

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 01:07 
Veteran
Veteran

Ako čujem u autobusu komad pjesme nekog narodnjaka ja to ne smatram slušanjem te muzike, a ti eto tvrdiš da slušaš Cecu.
Tupavcima kao ti nema smisla mnogo objašnjavati, ali pokušaću.
Revolt je recimo prilično kultni bend, godinama već sviraju a imaju samo jedno izdanje koje su sami izdali, znači kao da nisu. Pa nisu počeli da sviraju Amadeus bend. I sam si sebi odgovorio. Više vrijedi to lijepo sjećanje na Dahau nego bilo kakve pare koje bi zaradili svirajući nešto kao Plavi orkestar recimo. Takve stvari se cijene a ne neki "ljuti rokeri" koji prodaju polu-narodnjak. Ne bih ipak da se izdajem za muzičara pored svih tih Banjalučkih veličina, ja ću radije zadržati kultni status.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 01:29 
Početnik
Početnik

iz tvojih postova sa drugih tema se vidi da si momcic prilicno opterecen politikom(sigurno ti je tata hapao lovu sa sds pa kad je dosao mile ..problemi)mislis da si pametan a ja posto sam tupan
al sa diplomom psihologa(jes da radim u osnovnoj skoli al uklapas se u prosjek) ti meni objasni jel se vrijeme mjeri od 2000 ili 1985 ili 1945 ili 1371 ili 677.pa sine ,nemoj svoje banalne zakljucke stavljati u moja usta ,ima ih koji ne citaju sve postove :evil3:
izdali su znaci kao da i nisu...
ukljuci u postove i veliki mozak jer mali ocito nije dovoljan
prihvatam da volis revolt,dapace i meni su dobri...i kud dalje,ili nema dalje..
kako ste samo samoljubivi,uski i prozirni
free mendela,laku noc

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 01:37 
Veteran
Veteran

Imamo te u vidu kada budemo pretvarali sajt u Vidoviti Milojko i saradnici. :lol: S obzirom na nivo vidovitosti i naziranja lika i djela neprijatelja u tvojim postovima. :lol:
Nisi trebao spominjati ovo za diplomu. :-?

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 01:46 
Početnik
Početnik

upravo si sam sve rekao,vidi pod 2
svedno te nevidim ko neprijatelj nit te mrzim,sve ok
sto bi ti rekao to je samo moje misljenje ,nista licno
a i malo sam pretjerao gore ,nisi ti tako los ,samo si mlad :o
aj nemoj vise postovati,radim ujutro :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 10:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Zanimljivo je kako misljenje nekih potpuno "nebitnih" likova (uzmimo za primjer korisnika ovog foruma kao sto je fantomacan) moze da izazove burnu reakciju jako "bitnih" ljudi (kao sto je player) koji pri tome objasnjavaju da je misljenje "nebitnih" likova potpuno nebitno a opet ih puno pogadja....zasto te pogadja ako je nebitno????....

Par ljudi na ovom forumu je reklo da je pjesma ocaj i da ne valja.....da li ce ti se to svidjet ili nece je tvoj problem al trazi se misljenje i kad se dobije onda je fazon "bolje da nista nisi ni rekao" ili "ti si vaki-naki zato sto si to rekao".....

Da su se momci potrudili - jesu....al i dalje ne mogu shvatit zasto je to dobro a onda amadeus bend ili ok bend ili "neki drugi" bend ne valja....evo i Romana se potrudila da bude poznata, izborila se u BG-u, bila je non stop po tv-u....al se postavlja pitanje da li je onda i ona dobra, jer iduci logikom "ko se potrudi je dobar" onda je ona superstar grada banjaluke....

U bilo kojoj vrsti muzike cu nac dobru i losu....ako hoces da povucem paralelu ovog benda sa nekim dobrim bendom onda bi mogao rec da je (kao sto sam i gore vec naveo) Balkan Express dobar a da je Soundbeat los.....sviraju priblizno istu vrstu muzike (manje vise neki pop-rock)....priblizno isti sistem rada....iz istog su grada (tako da ono "bolje je tudje govno" pada u vodu)....al su jedni dobri a jedni losi.....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 12:12 
Veteran
Veteran

Jer mi se ne dopada jedna pjesma lokalnog benda ja sam kompleksaš koji boluje od kompleksa male sredine, ozlojeđeni muzičar upitnog iq-a sa paralizovanim prstima, momčić opterećen politikom i sin lopova Sdsovca... Teško je i zamisliti šta se dešava u tom boljem dijelu Bih kada se posvađa oko značajnijih stvari.
I većina tih "komplimenata" od diplomiranog psihologa. Ko je onda tu nezreo? :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 13:53 
Početnik
Početnik

ne vrijedi ,jebes ovu temu,ja generalno govorim o odnosu medju ljudima ne o soundbeatu
,oni su nebitni,mozemo gotovo u svakoj temi ovako.npr.napises mi sto se ljutis sto te pogedja itd.a ja kad napisem kontru nijedan moj argument nije dobar,glup je ,nije tako,ja napisem da nemoras biti grub u podcjenjivanju necega,popljuj sa smekom jer ima ljudi koji su to vec uradili
uostalom kazem nebitno za ovaj forum da postovanjem odrzavas ovu temu na zivotu,bolje da se zakljuca,nadjemo se na pivi poslije posla i polemisemo,ovako samo davimo ljude
freek ,ja se uopste nesmatram bitnim ,bas naprotiv ,ti si bitan
jer poznajes sve bolje od mene pa su tvoji postovi meni svjetlo u tami.izvini ako sam te uzrujao al i ja samo branim poznanika kao i ti,al ti imas pravo a ja nemam...
ja sam slusao njihove tezge vise puta i necuh nista sto ne sviraju i drugi tezga bendovi u gradu
cak im je zenski repertoar bio fenomenalan (a muski vec vdjen)
sve u svemu oni koji imaju suprotno misljenje od vas netrebaju ni postovati ni otvarati polemiku,uzalud je ,vi ste u pravu

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 15:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Nisam siguran vise da li se prepucavate oko pjesme, spota, oko toga znaju li oni svirati, ili neceg treceg. Banjaluka je relativno mala sredina, u kojoj je skoro nemoguce uspjeti, jer za to jednostavno nema kapaciteta. Vecinu muzika nema ko slusati, nema ko da kupuje muziku. Ne zbog nekih kompleksa ili drugih gluposti. Kompleksi i provincijalizam su svojstveniji bendovima koji se zbog (uglavnom realnog) straha od neuspjeha ne usudjuju napraviti iskorak iz male sredine i vjecito ostaju ucaureni u komotnoj zoni tezgarenja. Poneko snimi album, izbaci pokoji spot, rijetki se probiju. Ali je uglavnom do bendova. Ili nisu dovoljno vjezbali, ili nisu imali dovoljno srece i para, ili jednostavno nema dovoljno talenta, kreativnosti, smeka. Jebiga, Igor Vukojevic je iz Doboja, jos manja sredina od Banje Luke, pa se covjek koliko-toliko probio, gura to nesto svoje. Meni se vise svidjaju njegovi prvi, rokerski radovi od ovih kasnijih, ali covjek hoce da uspije, i to je ok. Knockout je svirao odlican pop rok, mozda i najbolji od rata, imaju nekoliko kultnih pjesama koje su veoma poznate u BiH, pjevaju se. I to je nesto. E sad, gdje je tu Soundbeat, valjda ce se pokazati. Dobro sviraju, u to sam se uvjerio nekoliko puta. Pjesma mi se ne svidja, ali to i nema veze. Ako imaju smeka, napravice neke bolje. Ali ako ne uspiju, za to zasigurno nece biti krivi ni grad Banja Luka, ni njeni zitelji, niti korisnici foruma, vec sam bend.
Ne bih se slozio da Balkan Expres svira slicnu muziku kao Soundbeat. Balkan je ipak u nekom klasicnom rok fazonu. Sto se pop roka tice, mislim da su tu u Banjoj Luci najbolji momci iz benda Aurora. Sviracki nisu dobri kao Soundbeat, ali imaju mnogo vise energije, i vecina pjesama im je bolja i slusljivija od "Ljubav smo..." Sa novim pjevacem zvuce jos bolje, i mislim da imaju vise toga da ponude.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 16:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Feb 2008, 22:44
ufff... tema je, ko i obicno, skrenula daleko od normalnog...
mislim da rasprave su nepotrebne, cinizam je drugo ime ovog foruma, to svi znamo....
ajmo dalje...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 17:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Dzabe, sve sam se trudio ali meni se i dalje stvar ne svidja. :D
Sta da radim kada sam cinican!

Sto se tice plyer-a vidi se jedna nekultura (trebao si prvo procitati pravila foruma) i u datim trenutcima veoma si pretjerao sa uvredama.
Poslije tvojih prvih 17 postova jasna je tvoja ideja i razlog pojavljivanja na ovom forumu.
I zalosno je da takva jedna osoba radi sa djecom :cry:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 18:01 
Početnik
Početnik

nisam savrsen ko ti :D
osim toga jedva sam diplomirao a nije diploma sve sto cini covjeka
pa sm eto los a srecan, sto je nepravda prema vecini
znas kako zajebo me rat i rov pa sam nervozniji nego sto bi trbao biti al sad
kad i to znas trzim malo razumjevanja.izvinjavam se svkom kog sam uvrijedio ,jel sad u redu :D
postujem iskljucivo zbog najboljeg profesora i muzicara u ovom grdu (na nasoj akademiji) akoji se u pocetku sam sukobio sa malogradjanstinom.vise nesmjem reci da ga ne skontate jer bi se onda morali stidjeti(provalio sam mu nik slucajno,jebiga)
popokateptl sjajno si se sjetio aurore,odlican bend,uzivo cisti rock al jebiga za energiju.pa njih cetvorica zajedno imaju manje godina od git.i bas. soundbeata :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 18:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
Vec poslije 19-tog posta stvari se popravljaju :D
Naravno, razumjevanje je svima potrebno i sta da ti kazem, zelim ti da budes savrsen kao ja 8)

Ovo je mali grad tako da se svi znaju, kao i na ovom forumu :wink:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2008, 18:43 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Feb 2008, 22:44
a ja i dalje mrzim ovaj forum ....
sta bi ja :D

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 00:08 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 07 Mar 2008, 23:59
Pa hvalio sam vas po banjoj nasoj luci, a vi me rqazocarate za minut,
znam ko vam je nametnuo ovu stvar, i ko je prvi poceo da see lozi da je snimite
ovo je ispod svakog nivo, jer vi ipak svirate "pop" muziku u dobrom stilu
eeee da je srece bilo vi bi mene slusali........

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Obrni-okreni,mi smo prkno!

Vrh

PostPoslato: 08 Mar 2008, 11:23 
Početnik
Početnik

tomasd prijatelju ,nije tako strasno :D :D :D
bolje ovako,da je savez komunista na celu il nebi bili komentara il ne i bilo pjesme
tako da je demokratija za srbe najbolje rijesenje :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]