banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:20

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Feb 2008, 20:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Nov 2007, 09:11
BlackHand je napisao:
Da Milicija i danas tuče, ne bi narod bio ovakav..

Tuce tuce nesikiraj se pa cak i penzionere.

Vrh

PostPoslato: 10 Feb 2008, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
fantomacan je napisao:

Dobro je da si ti tako uvjeren. Sigurno je tako mislio onaj iz Čitluka što je dobio metak ili onaj iz BL što su ga vezali za drvo i iživljavali se.

U svakom zitu ima kukolja,naveo si dva primera koja se sasvim retko desavaju,a da je tebi nabrojim na stotine ljudi koji su zrtve pijanih i drogiranih majmuna i to je na zalost postala svakodnevnica.A cisto sumnjam da ce milicija nekoga razbiti bez razloga,ustvari ima takvih slucajeva ali to je jedan od hiljadu,ne kaze dzabe stari narod :"Sto posijes to i pozenjes."

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 04:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Feb 2002, 01:00
fantomacan je napisao:
Pošto je dotičnu braću pretuklo njih desetorica, sigurno ih nije toliko trebalo da dvojicu savladaju jer to nisu dva bijesna grizlija, nego ljudi.

Da je doticnu bracu pretukao jedan policajac to bas ne bi bilo lako sakriti od mamice.
A kamoli da ih je doslovno pretuklo deset policajaca.
Eto ja sam vidjala zene koje je pretukla jedna osoba, njihov muz i to nije izgledalo kao nesto sto se lako da sakriti, uz sav puder koji zene za razliku od muskaraca imaju na raspolaganju.
Ili mozda zelis reci da je deset "okrutnih i zlih policajaca" prilikom tog 'krvnickog mlacenja' dvojice "jadnih i finih maminih djecacica" iznimno pazilo gdje ce ih udarati, da to ostane neprimjetno?

fantomacan je napisao:
Ako je već to rješenje što ti tvrdiš, hajde onda da pohvatamo sve narkomane i odmah ih spalimo u visokoj peći. Što se zamajavati premlaćivanjima? Jednog dana možda nekoga napadnu.

Ovdje nije rijec o preventivnoj mjeri koja se vrsi prije krivicnog djela, vec o sankcijama poslije vec pocinjenog djela. :D
Nisam za preventivno spaljivanje bilo koga jer bi mozda nekad pocinii neko djelo, ali oni koji ga pocine zasluzuju mnogo vece kazne nego sto dobijaju. Momak koji 'o svakom vecem prazniku i svecu' izbode nekog ima sansu izbosti nekog jer bude brzo pusten napolje...
Treba mijenjati zakone, ovlastenja, ali i provodjenje istih...

fantomacan je napisao:
Volio bih da svi koji su pristalice brutalnosti budu dosljedni ako se isto njima desi, a kako se vidi iz navedenih primjera sasvim je moguće. A dešava se mnogo češće nego što dospje u medije, pa samo vi podržavajte "dobre momke" koji vole da se malo iživljavaju.

Ako me ikad drotovi istuku jer sam se ponasala kao kreten, krala, mlatila siledzijski sa klapom nekog jadnog prolaznika, a zatim im spominjala familiju i fizicki nasrnula na njih - evo sad im unaprijed skidam kapu. Nadam se i da cu u tom slucaju biti zatvorena na dovoljno dugo vremena dok mi ne dodje iz dupeta u glavu, a ne da ce me sutradan pustiti na ulicu da idem opet maltretirati, krasti i ubijati...

sportski magazin

Bestija NeOpravljiva!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 09:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 26 Okt 2007, 14:21
Ja smatram da ovim policajcima treba uruciti nagradu sto su prebili klosare. I u pravoj drzavi bi oni i dalje bili u zatvoru i dalje bi ih tukli a ne bi laprdali po novinama. Ko ne postuje zakon, a prije svega bliznjega svoga, i ko ugrozava nevin narod, treba da snosi sankcije. Kad bi bilo vise ovakvih primjera, nas grad bi bio kud i kamo bezbjednije i ljepse mjesto.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
vidim da skoro velika većina vas uživa u premlaćivanju, neki se toliko unose u priču da me strah pomisliti šta bi uradili kad bi imali vlast (djugašvili bi bio mala maca, i još jedan dokaz da komunizam i podanost sa ovih prostora nikad neće nestati)... moje mišljenje da sve te mazgove iz specijalnog tužilaštva treba otpustiti (i onako su dio kriminalnog klana srpske) jer one za koje svi znamo da su pokrali milijarde njih i ne pogledaju...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 13:22 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
ventilator je napisao:
fantomacan je napisao:
Pošto je dotičnu braću pretuklo njih desetorica, sigurno ih nije toliko trebalo da dvojicu savladaju jer to nisu dva bijesna grizlija, nego ljudi.

Da je doticnu bracu pretukao jedan policajac to bas ne bi bilo lako sakriti od mamice.
A kamoli da ih je doslovno pretuklo deset policajaca.
Eto ja sam vidjala zene koje je pretukla jedna osoba, njihov muz i to nije izgledalo kao nesto sto se lako da sakriti, uz sav puder koji zene za razliku od muskaraca imaju na raspolaganju.
Ili mozda zelis reci da je deset "okrutnih i zlih policajaca" prilikom tog 'krvnickog mlacenja' dvojice "jadnih i finih maminih djecacica" iznimno pazilo gdje ce ih udarati, da to ostane neprimjetno?

fantomacan je napisao:
Volio bih da svi koji su pristalice brutalnosti budu dosljedni ako se isto njima desi, a kako se vidi iz navedenih primjera sasvim je moguće. A dešava se mnogo češće nego što dospje u medije, pa samo vi podržavajte "dobre momke" koji vole da se malo iživljavaju.

Ako me ikad drotovi istuku jer sam se ponasala kao kreten, krala, mlatila siledzijski sa klapom nekog jadnog prolaznika, a zatim im spominjala familiju i fizicki nasrnula na njih - evo sad im unaprijed skidam kapu. Nadam se i da cu u tom slucaju biti zatvorena na dovoljno dugo vremena dok mi ne dodje iz dupeta u glavu, a ne da ce me sutradan pustiti na ulicu da idem opet maltretirati, krasti i ubijati...

Ti očito imaš baš bujnu maštu i ne možeš se distancirati od nje. Ta dvojica braće su se žalili na oko 20 policajaca, sigurno ne uzalud. Ne piše da su krili da su se potukli, nego možda nisu htjeli reći da ih je policija namlatila, ima tu razlike. A nisu uspjeli kako vidiš. Opet je tvoja mašta tu iskonstruisala mnogo toga što uopšte ne piše.
A ovo sljedeće su opet netačne konstrukcije, većina tih stvari nigdje ne piše. Nigdje ne piše da su ti momci nasrnuli na policiju, kretenski se ponašali, mlatili prolaznike, psovali nekoga. A kako sam naveo moguće je da ne budeš ništa kriv i da dobiješ batine, ali pristalice brutalnosti to jednostavno ne žele vidjeti. Ja se nadam da ćete i onda biti dosljedni ako se to vama desi.
Interesantnu stvar na sve baca što je neko ovdje naveo da su ti koji su pretukli braću srbijanski specijalci na "usavršavanju" kod nas. Neka se usavršavaju na svojim sugrađanima.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 16:21 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Budi dosljedan i reci jel policija treba da ceka da se desi kao ono sto se desilo u Bijeljini kada je ona dzukela ubila covjeka pucajuci kroz zatvorena vrata?!?

Tada si ovde pisao kako je to politicko ubistvo... Ili za onaj slucaj u Dragocaju, bio si u prvim redovima onih koji su to ubistvo svrstali u ubistava povratnika na nacionalnoj osnovi. I sta bi na kraju?

Mislim da tebi nedostaje dosljednosti ili bar susret sa lokalnim mazgovima... Sto ti niko ne zeli, naravno.

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 19:06 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
The_new_Statesman je napisao:
Budi dosljedan i reci jel policija treba da ceka da se desi kao ono sto se desilo u Bijeljini kada je ona dzukela ubila covjeka pucajuci kroz zatvorena vrata?!?

Tada si ovde pisao kako je to politicko ubistvo... Ili za onaj slucaj u Dragocaju, bio si u prvim redovima onih koji su to ubistvo svrstali u ubistava povratnika na nacionalnoj osnovi. I sta bi na kraju?

Mislim da tebi nedostaje dosljednosti ili bar susret sa lokalnim mazgovima... Sto ti niko ne zeli, naravno.

Daj Ilija Čvoroviću idi pa haluciniraj na neko drugo mjesto. Zašto lažeš? Znam da je SNSDu to svojstveno, ali nemojte suviše ozbiljno shvatati forume. I požuri sa lizanjem dupeta svom lokalnom SNSD šefu, neko će ti uzeti neko važno mjesto dok ovdje haluciniraš.

Poslednji put menjao fantomacan dana 11 Feb 2008, 19:19, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 19:11 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
ma da bas bi ih neko tukao bez razloga....prica je totalno posrana...sto mene niko ne udari bez razloga...svaku noc tamo jedem....seru braca samo tako...!!!!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 20:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Nov 2004, 19:33
Vrtite se u krug....opet i opet....

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 20:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
A momci, rade li rade... (Derventa danas, kamenovanje starice)

@fantomacane, nisi li... :roll: ? Ako nisi izvini, mada...

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 21:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
cink je napisao:
ma da bas bi ih neko tukao bez razloga....prica je totalno posrana...sto mene niko ne udari bez razloga...[color=#800000]svaku noc tamo jedem....seru braca samo tako..[/color].!!!!

...u kakvoj su ti vezi poslednje dve tvrdnje...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 22:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
žaoka je napisao:
cink je napisao:
ma da bas bi ih neko tukao bez razloga....prica je totalno posrana...sto mene niko ne udari bez razloga...[color=#800000]svaku noc tamo jedem....seru braca samo tako..[/color].!!!!

...u kakvoj su ti vezi poslednje dve tvrdnje...

:lol: :lol: :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2008, 11:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Apr 2005, 09:34
do dzadza..ahah :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Avg 2008, 16:14 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 24 Avg 2008, 16:11
joj nije to nista kodnas""TI OVI GANGERSKI KLANOVI TUKU POLICIJU PO GLAVI A NE POLICIJA DA TUCE NEKOGA HHe.JBG NIJE FER ONO STO SE DESILO TE NOCI NI KRIVI NI DUZAN NAJEBES AL JBG :o :-? :-? :-? :-?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 09:49 
Nek si im reko.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 10:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
tensSa je napisao:
Nek si im reko.

Vala bas i zasluzili su

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 14:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Vrancic Vladimir je napisao:
A TI STO IDES ALEJOM DO KUCE,NE SMIJES DA PROLAZIS SLICNIM ULICAMA,VJEROVATNO NE ZNAS DRUGI PUT OSIM ALEJE PA SE BOJIS DA CES DA SE IZGUBIS,USTVARI TI SI JEDNOSTAVNO KLASICNI IDIOT KOJI IMA PARANOJU..

Ja sam idiot sa paranojom i filozof sa vrbasa, koji hvala Bogu nije ni jednom policija pretukla k'o tebe npr.

Sada kada si tu drago mi je da imam priliku da ti kažem da je čitava tvoja priča jako neuvjerljiva.

20 policajca u civilu na vas 3.

A vi ste samo mirno ušli u pekaru kupili, izašli i dobili batine.

Dokle je došao vaš slučaj, da li se za ovih godinu dana utvrdilo šta se ZAISTA desilo?

U tri sata ujutru odgovaraš ljudima na posotve, zar nemaš nešto pametnije raditi u to vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2009, 14:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Пронађен мртав испред улаза зграде
Datum: 16.03.2009 21:00
Autor: Небојша Томашевић

БAЊA ЛУКA - Леш непознатог млађег мушкарца нађен је јуче у Вилсоновој улици у бањолучком насељу Обилићево испред улаза у зграду број 14, саопштено је из Окружног тужилаштва Бања Лука.
Леш су први примијетили станари зграде, који су позвали полицију.

- Мушкарац код себе није имао документа и полиција је покренула истрагу да се утврди о коме је ријеч. Узрок смрти није познат и дежурни тужилац је наложио да се уради обдукција тијела, да би се то утврдило - рекли су тужилаштву.

"Глас Српске" сазнаје да је у вези са овим случајем као свједок приведен Небојша Грубер, који живи у згради испред које је нађен леш.

Станари Вилсонове улице су испричали да им мушкарац који је нађен мртав није познат и не живи ту.

Међу њима круже двије приче о могућем узроку смрти. Једни претпостављају да је младић умро од дроге и да је највјероватније био са Грубером. Други су сумњичави па причају да је мушкарца можда неко и убио и оставио испред њихових зграда, које су мало завучене од пута.

- Тек сам јутрос за то сазнао и одмах сам претпоставио да је Грубер, пошто ту живи, а и дрогира се. Када сам пришао, видио сам да није он, а чуо сам да га је јутрос полиција одвела. Можда је тај мушкарац био код њега - рекао је један од станара Вилсонове улице, не желећи да му спомињемо име.

Његова комшиница каже да леш нико није примијетио до јутрос.

- Нико не зна откуд он ту. Синоћ није било никога. Можда га је неко убио и ту оставио - рекла је станарка Вилсонове 12.

Према сазнањима "Гласа Српске", глава настрадалог младића била је сва плава, као да је умро од гушења, а имао је и модрице по леђима. Нађен је како лежи лицем окренут према земљи.
Улица

Вилсонова улица у насељу Обилићево међу становништвом је позната као улица у којој има највише наркомана у Бањој Луци.

I nikada se kasno noću ne vraćam kući Vilsonovom ulicom, jer je to korzo neke druge populacije.

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2009, 09:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kao što vidiš vijest je objavljena u novinama, nisam je ja obajvio nego TI. Samim tim kada je dospjela u javnost, svako ima pravo da komentariše o tome kada hoće i koliko hoće.

Ako ne možeš to da podneseš, nemoj ni dolaziti na forum, nije obavezno.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 143 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]