banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 21:42

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 01 Feb 2008, 14:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Pa nisu ni sve žene iste! Ona koja je bila kreativna u mladosti misliš da će zahrđati u starosti? Znam puno žena koje su se počele bavit fotografijom (prvenstveno digitalnom), znam žena koje vole da putuju, još uvijek izlaze na kave s prijateljicama bar jednom mjesečno itd. Po tom tvom primjeru žene se zakopaju... Daj bolan...
Citiraj:
uglavnom

:D :D :D :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 20:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
dzabaleban je napisao:
Najviše mrzim kad je neka svađa pa kad mi se ne da raspravljati oko sitnice i kažem "u redu ja sam kriv, ajmo dalje", a onda salva bijesa "ti to samo onako kažeš, ali ne misliš to!, ti se povlačiš, ti si hladan!"
Jbt, hoće da me utjeraju u crnu zemlju. :confused4:

Dalje, iako je ovo svijet i doba muške vladavine, mislim da žene bolje shvataju ovaj svijet, tj. bolje su prikopčane na njega, na svakodnevnu rutinu itd.
Kad ostare, uglavnom, jedino ih zanimaju djeca, neplaćeni računi, kućni budžet i potmuli glasovi komšiluka.

A mi, mi smo uvijek u nekim svojim tripovima, bavimo se svojim "velikim igračkama", autima, oružjem, instrumentima, ostalom tehnologijom itd.
Više smo zainteresovani za onostrano i metafiziku, kako koji.
Neki su muškarci veće babetine od žena. A neki ženstveniji, npr transvestiti koji akcentuju svoju ženstvenost do preko "e jebi ga":(

Da, da, upravo tako. :lol: Zene su inace po prirodi bica koja ne samo da se vole medjusobno svadjati, nego traze i muskarce koji su kreteni, valjda zbog te potrebe za svadjom i zlostavljanjem. Ne kazem da je to njihova krivica, jednostavno genetika odredjuje neke stvari.
Naime, muskarci se ne mogu kontrolisati da im se ne svidi neka zena koja je lijepa i seksi, jednostavno priroda im je takva da se pale na zgodne zenske.
Kod zena je drukcije. Njihova priroda je takva da se pale na bezosjecajne muskarce. To djelomicno lezi i zbog njihove potrebe za svadjom tj. raspravom. Kad nalete na prosjecnog muskarca koji se ne voli raspravljati, on im jednostavno nije zanimljiv i postaje im neprivlacan isto kao sto je stara baba neprivlacna za mladice. Ponekad zena ne ide tako daleko da se razvodi i napusta muskarca da bi zadovoljila svoju potrebu za svadjom, nego trazi "prijateljice" ili u komsiluku pravi guzvu da bi ova prirodna potreba bila zadovoljena.
Ako je muskarac bahat i grub zena ce zadovoljiti ovu potrebu i bice mirna kao jagnje. Obicno ce biti uzorna majka koja ce se ponasati lijepo i dobro. Ako je muskarac ili muz kojim slucajem dobar, njena priroda mora izbiti kroz nju jer nije zadovoljena potrena za svadjom i ona onda pocinje praviti probleme.
Kao sto vidimo priroda, ili grijeh sta li je uredila tako da kad je jedan partner dobar drugi je los i obrnuto. Zato je danas rijetkost da su skladni brakovi. Sklad u braku je moguc ako muskarac odrzava ravnotezu tako da pokaze zube ali ne da se ne zna kontrolisati. Ali tesko je muskarcu da nadje taj balans. Jer zenin prohtjev za svadjom mora biti zadovoljen isto kao i muskarcev za seksom.
To je bila moja mala psiholoska analiza na osnovu puno procitanih tekstova o ponasanju ljudi u datim situacijama. :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 20:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
vime, evo analogijom >>> i muškarci više vole kučke, nego dobrice, jer ih dobrice podsjećaju na slabost, čemer, jad i bijedu.. a kučke na adrenalin, napaljenost, moć i bogastvo...

eto, kad već generalizujemo, reko da se i ja pridružim :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 20:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nisam ja rekao za sve, nego za vecinu, tako da ne generalizujem. Isto kao sto sam rekao da se vecina muskih pali na fizicki izgled, nije im bitno ili su kucke ili dobrice. Ali kucke obicno imaju taj izgled pa se zato pale na njih, a ne zato sto su kucke. Kod zena je obrnuto, izgled je na drugom mjestu, a bezosjecajnost i bezdusnost na prvom.
Naravno, ne treba da napominjem da ovo vazi samo za vecinu, nikako za sve i jednu jedinku i za jedne i za druge.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 22:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
to vazi za JEDNU, DVE do tri zene na planeti. gdje ti nakupljas te "mudrosti" @vim? :roll:

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 22:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma to je vima cura ostavila zbog nekog tipa koji je tretira mnogo gore nego što je vim tretiro, pa on to protumačio da to žene vole. a ona otišla tom tipu iz ko zna kojih razloga, a on se slučajno potrefio ko nasilan.

Vrh

PostPoslato: 01 Feb 2008, 23:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

pamella_morrison je napisao:
to vazi za JEDNU, DVE do tri zene na planeti. gdje ti nakupljas te "mudrosti" @vim? :roll:

Na mnogo mjesta. A pitao sam i cure licno. I one su odgovorile da ne znaju zasto je to tako i da nije logicno i da nebi htjele ali da ih nesto tjera, odnosno privlaci neosjecajnom muskarcu.
Evo samo jedan primjer. Na jednom Banjaluckom forumu je neko izmedju svih ostalih pitanja postavio i ovo i pogledajte sta je vecina cura odgovorila:

http://www.forum.enovine.net/viewtopic.php?t=5671

Ali niko ne okrivljuje vas cure. To je priroda i nista se ne moze. Kao sto muskarci vole "jebozovne" zenske i to ih prirodno privlaci. Ja ovdje nikog ne osudjujem, samo razmatram razliku psihologije muskih i zenskih, kao jedan od razloga zasto ponekad ne funkcionisu. Jednostavno zato sto imaju neke stvari u psihologiji M-Z koje su razlicite. Iako vecinu stvari psiholoski imamo iste. Ali posto ova tema obradjuje razliku zato sam naglasio koje su razlike.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 00:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Feb 2008, 00:01
ej, pozdrav svima! naslov ove teme me je mnogo privukao, pa odlucih da malo bacim pogled! :) cinilo se kao veoma zanimljiva tema, sto na kraju i jeste, a posebno mi je bio zanimljiv komentar autora ove teme, a to je ako se dobro secam da onoliko koliko se muskarci pale na dobre ribe, toliko se zene pale na bezosecajne muskarce. u nekoj meri i grubijane. ja se ne bih bas slozila sa tim! mi zene mozda se pravimo nedodirljive i da ne padamo na tople reci i mazenja (u svakom smislu), ali definitivno padamo na takve stvari, tako da ta teorija hladnokrvnosti nije bas postojana. a i to da nas uzbudjuju grubijani i da volimo da nas maltretiraju?! to znaci da sa nama definitivno nesto nije u redu i da trebamo da posetimo strucnjaka koji bi trebao da nas leci od mazohizma. doduse, ima i takvih zena, ali veruj mi one vrate taj mazohizam (sadizam) na neki drugi nacin! i u velikoj su manjini! nismo mi bas tako naivne... :P

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 01:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Драго ми је то чути Вјеверушка :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 09:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Mislim da ljudi uvijek traže ono što potvrđuje njihova vjerovanja. Jedini ljudi koje smatramo iskrenima su oni koji svojim ponašanjem potvrđuju naša vjerovanja o ljudima. Tako je i sa zaljubljivanjem, vjenčavanjem i sl.

Tako je moguće da neko odvali bilo kakvu teoriju i onda kaže kako je to potvrđeno 'mnogim iskustvima'. Sve žene su ovakve, svi muškarci su onakvi... Svi smo mi veoma naivni, gledano s te strane.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 13:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

blue je napisao:
Tako je moguće da neko odvali bilo kakvu teoriju i onda kaže kako je to potvrđeno 'mnogim iskustvima'. Sve žene su ovakve, svi muškarci su onakvi...

da da, uzasna glupost.

a ovo za iskrenost se ne slazem - iskrenost je iskrenost i tu nema rasprave. reci sve kako jeste i tako to :wink:

Vrh

Tema posta: Re: Pamella
PostPoslato: 02 Feb 2008, 14:04 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 03 Jan 2002, 01:00
Citiraj:
a ovo za iskrenost se ne slazem - iskrenost je iskrenost i tu nema rasprave. reci sve kako jeste i tako to

Off:

1) osoba a kaže nešto iskreno
2) osoba b to prihvati, ili ne prihvati kao iskreno

Ti pričaš samo o ovome pod 1, gledano sa stanovišta onog ko daje iskaz. Ja sam pisao o ovom pod 2, sa stanovišta onog ko sluša, o tome kako će neko prihvatiti kao iskreno ono što potvrđuje njegova vjerovanja. Nikad ti se nije desilo da si pokušala reći nešto iskreno, pa da ti je neko drugi rekao da si neiskrena? (da lažeš, je li :P )

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 16:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

jeste "off" ali nije skroz nepovezano....

odg :

povjerenje ;)

poznavanje ;)

jedno s drugim ide....

a druga je stvar ako ne zelis cuti sto ti osoba a ima reci... to je bjezanje od sebe i od istine...tu nema pomoci ali dobra je stvar sto svako od nas jako dobro zna sta je tacno, za to se pobrinula savjest :D

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 22:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

kakava crna savjest.. samo Bog zna sta je tacno.

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vime, ne znam sta ti je konkretno drago cuti, mnogo toga sam izrekla! mozda i previse!!! :lol: a ja nisam vjeverushka, nego veverushka. nadam se da ti to ne smeta previse?! 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 23:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

polemike o tome kakve su zene, a kakvi muskarci su u stvari duke i u sustini prazne price. dok se dodje do kraja price, a nikada se ne dodje, zaboravi se i sam pocetak price, tako da je to uzaludno trosenje misli. ne i vremena, jer se cuje stosta znimljivo. ko je kakav je krajnje individualna stvar, ali ima jedna teorija o zeni koja je zaista istinita. ducic u svom delu "blago cara radovana" kaze (otprilike): ako zenu optuzite da je nesto uradila, a nije kriva, samo ce da iskulira muskarca, ali ako je optuzite za nesto za sta jeste kriva, ona ce se napadom braniti. napravice od vas krivca ne bi li se nekako opravdala i izvukla. ha, i taj ducic... sta kazete?! sa moje tacke gledista, u pravu je!!! :oops:

sad gledaj da li zeni da verujes kada se tako "brani" :lol:

Vrh

PostPoslato: 02 Feb 2008, 23:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ducic nije u pravu. Barem ne u mom slucaju. Reverzna psihologija na meni ne funkcionise.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 00:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

veverushka je napisao:
vime, ne znam sta ti je konkretno drago cuti, mnogo toga sam izrekla! mozda i previse!!! :lol: a ja nisam vjeverushka, nego veverushka. nadam se da ti to ne smeta previse?! 8)

О Веверусхка. Добро, извињавам се на грешки, ма што би ми сметало. :D Па драго ми је чути да сам у криву. :lol: Велики поз. :P

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2008, 22:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

nisam ni mislila da je celokupna zenska populacija takva, a ne verujem ni da je ducic tako mislio! ja smatrm da je u pravu, jer se u nekim situacijama ja tako ponasam, a verujem da nisam jedina!

vime, drago mi je da smo izgladili nesporazum!!! :D

pozzz........svima!

Vrh

PostPoslato: 11 Feb 2008, 22:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

pa, nije valjda da je ova tema vec presusila?! zene su se razbezale, ne vole kada se negativno o njima prica, a muskarcima vise nije zanimljivo?! pa, ja sam mislila da nama jos mnogo toga ima da se zameri! pih.... :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]