banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:06 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:29
žaoka je napisao:
...druze, na vlasti si...pobrini se malo...

jebes 500 stoja bitno da je noga citava...
a to se zaustavit ne mozeeeee :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Mr.Dreamy je napisao:
necu se obazirati na ovaj post jer je napisan u afektu ali ostajem pri svojem da necu donositi misljenje o ljudima na osnovu jednog senzacionalisticno napisanog clanka u novinama ( u kojem nisu ni provjerene informacije ni cak navedena sva imena ) a pogotovo jer je taj clanak iz nezavisnih novina...

:roll: :roll:

A sto sam ja zivi svjedok i sto sam JA isla u Nezavisne i LICNO dala ime - to nikom nista.. Sto su MOG oca ostavili dva sata u sali a treci sat na hladnom hodniku. Ja sam se za zdravlje mog oca vec pobrinula samo si ti glup pa to ne kontas :fist:

Zaboravih da dodam - u petak su se sastali Dr. Prostran, Papic, Dimitrijevic, Portparol KC i jos neka tetkica i kao izvinuse mi se za ucinjenu stetu. Jedno sat vremena pognutih glava.. A juce vidim peticija.. Jos jedan dokaz casti, postenja i obraza. Smradovi 0X

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Poslednji put menjao ajkula dana 13 Dec 2007, 16:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
oktan je napisao:
ajkula je napisao:
Vaderu, dala sam samo jedno ime novinama a to je Marinko Domuzin. Drugog hirurga sa vaskularne mi nisu imenovali. I za ovog Glamockog mrmka sam se jedva izborila da mi kazu.

Ime je napisano u subotnjem izdanju.

heh ja sam bojicu da 500KM kad sam bio ranjen...inace nije htio ni da udje u sobu...tek kad sam mu dao pare obilazio me redovno...zalosno ali to je tako...kad je zdravlje u pitanju... :drinking:

na tu oni kartu i igraju, mislim doktori

manipulišu s nečim najfragilnijim i najsuptilnijim u ljudskom životu - zdravljem.

Hipokrate, promijeni malo stranu, vrtiš se već 500 puta u grobu udesno. aj sad malo ulijevo. čisto da ti se ne zavrti u glavi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ajkula: pa sta bi na kraju, da li je otac operisan ? ko je uradio operativni zahvat i da li je trebao ortoped ili samo plasticni hirurg?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
ajkula je napisao:
Mr.Dreamy je napisao:
necu se obazirati na ovaj post jer je napisan u afektu ali ostajem pri svojem da necu donositi misljenje o ljudima na osnovu jednog senzacionalisticno napisanog clanka u novinama ( u kojem nisu ni provjerene informacije ni cak navedena sva imena ) a pogotovo jer je taj clanak iz nezavisnih novina...

:roll: :roll:

A sto sam ja zivi svjedok i sto sam JA isla u Nezavisne i LICNO dala ime - to nikom nista.. Sto su MOG oca ostavili dva sata u sali a treci sat na hladnom hodniku. Ja sam se za zdravlje mog oca vec pobrinula samo si ti glup pa to ne kontas :fist:

Zaboravih da dodam - u petak su se sastali Dr. Prostran, Papic, Dimitrijevic, Portparol KC i jos neka tetkica i kao izvinuse mi se za ucinjenu stetu. Jedno sat vremena pognutih glava.. A juce vidim peticija.. Jos jedan dokaz casti, postenja i obraza. Smradovi 0X

ma sta mu se pravdas, ono sto vi vide nije potrebno ni govoriti. zanima me sta bi sanjar uradio da je on bio u istoj situaciji?
u svakom slucaju, zalosno je sve to. al ja se samo nadam da ce ovaj odozgo sve to da naplati jedno, a hoce sigurno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:27 
Početnik
Početnik

simplicity je napisao:
ajkula: pa sta bi na kraju, da li je otac operisan ? ko je uradio operativni zahvat i da li je trebao ortoped ili samo plasticni hirurg?

ja mislim da jeste bilo je na TV

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Ja stvarno ovo ne shvatam, ne shvatam psihu tih ljudi, u KC doašao im je ranjenik koji je preživio taj atenatat, a o kome će se tek u javnosti više pričati, jer izlaze neki novi dokazi na vidjelo! A doktori se tako šugavo odnose prema osobi koja će danas sutra svjedočiti pred sudom ako te zločince ikad uhvate! Zar oni nemaju mozak da utvrde šta je prioritet! Ja sam mislio da tvog oca paze kao cara, a ono suprotno! Jadnismo svi mi!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

filozof sa vrbasa je napisao:
Ja stvarno ovo ne shvatam, ne shvatam psihu tih ljudi, u KC doašao im je ranjenik koji je preživio taj atenatat, a o kome će se tek u javnosti više pričati, jer izlaze neki novi dokazi na vidjelo! A doktori se tako šugavo odnose prema osobi koja će danas sutra svjedočiti pred sudom ako te zločince ikad uhvate! Zar oni nemaju mozak da utvrde šta je prioritet! Ja sam mislio da tvog oca paze kao cara, a ono suprotno! Jadnismo svi mi!

to je sve krimos uvezanos, uvezani su

možda su doktoru dobro platili krimosi, da sve učini da ovaj potencijalni svjedok bude u što lošijem stanju... jer je to njima u interesu (otuda nepojavljivanje na operaciji itd)

daj Bože da ja samo TRIPUJEM o teoriji 'zavjere'.. i da ništa nije istina od ovog što sam napisala.

poruka doktorima: ljudski je griješiti, ali nije ljudski bježati od krivice i odgovornosti. to je papanski i zvjerski, a ne ljudski.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:40 
Početnik
Početnik

pa operisan je tek da je dosao...ali druga operacija kad se trebala da izvede...e tu je zaskripalo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2004, 09:35
WinstonWolfe je napisao:
zanima me sta bi sanjar uradio da je on bio u istoj situaciji?

iskreno, platio bi kome treba, koliko treba, prodao bi sve za zdravlje najmilijih, povukao sve zive veze, pojeo govno, prijetio, klecao, plakao...

i sta me briga za druga misljenja

svi su na ovom forumu protiv vlasti i dodju izbori i opet pobjedi ko je vec pobjedio...

Poslednji put menjao Mr.Dreamy dana 13 Dec 2007, 16:51, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:51 
Početnik
Početnik

Mr.Dreamy je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

iskreno, platio bi kome treba, koliko treba, prodao bi sve za zdravlje najmilijih, povukao sve zive veze, pojeo govno, prijetio, klecao, plakao...

svi su na ovom forumu protiv vlasti i dodju izbori i opet pobjedi ko je vec pobjedio...

heh...ja sam operisan na hirurgiji kad je bio na vlasti sds i najtvrdja linija zlocinaca na celu sa draganom kalinicem...i takodje sam mora da dadnem pare hirurgu her Bojicu da bi mi usao u sobu...tako da vlast s njima nema veze doktori imaju titule i mogu da rade sta hoce...Gospodari Neba i Zemlje...aAllllFAA i OmeGAAA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim stvarno nema neke razlike , da su te nastradale ostavili tad u autu i da policija nije izašla na vidjelo, sve se to događa baš ovako samo malo drugačije! Pojeo vuk ovcu i nikom ništa!

Ali ja se nadam da će ovo završiti kao onaj slučaj u HR, zbog slijpog crijeva ostao bez noge, ali dobio je nadoknadu i ti doktori su obilježeni za čitav život!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 16:55 
Početnik
Početnik

Mislim stvarno nema neke razlike , da su te nastradale ostavili tad u autu i da policija nije izašla na vidjelo, sve se to događa baš ovako samo malo drugačije! Pojeo vuk ovcu i nikom ništa!

Ali ja se nadam da će ovo završiti kao onaj slučaj u HR, zbog slijpog crijeva ostao bez noge, ali dobio je nadoknadu i ti doktori su obilježeni za čitav život!

da ali to je sasvim drugi slucaj...tu je cista greska doktora...radije cu i dati pare doktoru da me operise i sve bude ok nego otici kod nekog levata da mi sve sjebe....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Mr.Dreamy je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

i jel normalno da moras da das malo sushki?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

oktan je napisao:

da ali to je sasvim drugi slucaj...tu je cista greska doktora...radije cu i dati pare doktoru da me operise i sve bude ok nego otici kod nekog levata da mi sve sjebe....

poznajem curu koja je pre par godina rodila bebu na Paprikovcu.. beba dobila ocjenu 9/10, uredni nalazi, zdravo dijete.. ona je dojila bebu par dana.. posle par dana, krenule doktorske priče ' te gusta krv te ovo te ono'.. peti dan njoj rekli da iziđe al dijete mora ostati na pretragama, a ona da dolazi u bolnicu da je doji.. ona došla jedno jutro, u 5 ujutru, da je podoji.. doktorica 'štos' ti došla'.. ona ' ja sam ta i ta, došla sam da podojim bebu'.. 'štos ti došla tebi je dijete umrlo'.. cura se sruši u nesvest

što ovo sve govorim? govorim zato što je bila druga porodilja u susjednoj sobi, koja je čula ovo jedne večeri (pre nego što će krenuti komplikacije)
kako su vrata bila otvorena, čula je kako sestre govore ovo " Ispade dijete, ispade dijete".. ispalo im dok su ga kupale

cura je bila u žalosti, nije išla u sudski proces.. premda je ova koja je čula - mogla biti kvalitetan svedok (po meni)..

naravno, doktorsko objašnjenje je gusta krv i šta god se njima svidi da kažu.. a i dan danas slučaj obavijen velom magle i tajne.

ŠTETA samo što ih nije tužila.. dok se god 'prelazi' šutnjom preko ovakvih slučajeva (koliko god živaca iziskivala borba) .. daleko ćemo mi biti od demorkatskog društva.

Pa sretno svima koji se upute prema Paprikovcu.. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Čovjek ne može a da se ne zapita , da li gore postoji ijedno odijeljenje a da nema neke mrlje u prošlosti od smrtnih ishoda do nekih komplikacija koje jadnog pacijenta prate kroz čitav život!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 18:12 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Mr.Dreamy je napisao:

a oko borbe sa vjetrenjacama, kako ko zeli... Ja bi se prvo borio za zdravlje svoje porodice a ne za borbu za bolji svijet...

i smatran sve za licemere tu koji sad pisu tako je tako je samo ustraj a kad se bude radilo o zivotu clanova njihovih porodica prvi ce doci doktoru sa kovertom :roll:

Kako ti znaš kako bi neko reagovao i da li bi davao koverte? Nemoguće da poznaješ čitav forum i da možeš predvidjeti reakcije. Još jedan "vidoviti" na forumu. A smatraš da dovoljno znaš i da svi griješimo a čak ni ne živiš tu.
Kao što ti je ajkula već rekla, možda ti se nekad desi da se razboliš kad budeš u BL, pa se onda sam uvjeriš kako su to sve dobri ljudi i humanisti. Brzo bi ti poželio da se vratiš na svoj zapad i manuo se tih priča da je možda hirurg bio opravdano odsutan. To su sve stvari koje se znaju, eto imaš i ovdje dosta ljudi koji su iznijeli svoja konkretna iskustva.
Dijelom su krivi i ljudi jer se tu ništa ne mijenja, ali daleko veći krivac je država jer ne može se građanin hvatati u koštac sa takvim stvarima kao što je suzbijanje korupcije.

Imaš neki link za neke nove dokaze? Slabo sam pratio šta se dešavalo, sad ću malo potražiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 18:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa sad je isplivao snimak razgovora ministra Čađe i pokojnog Milana Vukelića , gdje mu ministar kaže ti to tjeraj, ali mene nemoj mješati! Bilo je baš na dnevniku! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 18:25 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
XIX century je napisao:
poznajem curu koja je pre par godina rodila bebu na Paprikovcu.. beba dobila ocjenu 9/10, uredni nalazi, zdravo dijete.. ona je dojila bebu par dana.. posle par dana, krenule doktorske priče ' te gusta krv te ovo te ono'.. peti dan njoj rekli da iziđe al dijete mora ostati na pretragama, a ona da dolazi u bolnicu da je doji.. ona došla jedno jutro, u 5 ujutru, da je podoji.. doktorica 'štos' ti došla'.. ona ' ja sam ta i ta, došla sam da podojim bebu'.. 'štos ti došla tebi je dijete umrlo'.. cura se sruši u nesvest

što ovo sve govorim? govorim zato što je bila druga porodilja u susjednoj sobi, koja je čula ovo jedne večeri (pre nego što će krenuti komplikacije)
kako su vrata bila otvorena, čula je kako sestre govore ovo " Ispade dijete, ispade dijete".. ispalo im dok su ga kupale

:cry: Pa zar se i takvo nesto moze desiti?!! Uzas! :cry:

@ajkula: Ajkula draga, ne znam sta da ti kazem. Jednostavno nemam rijeci! Necu ti reci "Bice sve dobro, vidjet ces!" jer i sama vise ne vjerujem da ce kod nas ikada biti ista dobro i normalno. Kad tako stvari stoje u jednoj zdravstvenoj ustanovi onda me vise nista ne cudi.

Upravo zbog takvih stvari ja se necu nikada vratiti zastalno u toj drzavi da zivim. Svakim danom se sve vise zgrazavam kad pomislim na tu nasu nazovimo drzavu i njenu politiku. Svaka cast izuzetcima, ali takvih je jako malo.

Zelim sve najbolje tebi i tvome ocu. Nemojte klonuti duhom jer to je ono sto zla strana upravo zeli da postigne. Neka vam Bog da snage i hrabrosti da sa smirenoscu prebrodite sve poteskoce i nevolje koje su vas zadesile. Svako ce odgovarati za svoja djela. Lako se pravdati na ovome svijetu.
:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Dec 2007, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Morate imati na umu da su ti doktori nezavisniji od sudija i tuzilaca skupa. Znate zasto? Zato sto i politicari ljudi sa zdravstvenim manama, a i familijama. Tesko da ce se bilo koji politicar ili neko drugo sluzbeno lice usuditi nesto reci protiv ekipe. Jer ekipa zna znanje, kad hoce doduse...

Mene cude samo Nezavisne, jer ovo nije Vidovic pa da Kopanja ocekuje kintu da ucuti. Jedino ako se nenadaju kakvih zapadnih para za ,,istrazivacko novinarstvo,, pa im ova ekipa medicinara super dodje. Ili je u pitanju neka Kopanjina licna osveta za 10-ogodisnjicu.

Sto se tice sudskog procesa, svaka novcana kazna ce ici na teret KC-a, odnosno na racun poreskih obaveznika. Tako da cemo opet mi platiti neciju bahatost bez da njega zasvrbi dlan. Ili diploma.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 209 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]