oktan je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Mislim stvarno nema neke razlike , da su te nastradale ostavili tad u autu i da policija nije izašla na vidjelo, sve se to događa baš ovako samo malo drugačije! Pojeo vuk ovcu i nikom ništa!
Ali ja se nadam da će ovo završiti kao onaj slučaj u HR, zbog slijpog crijeva ostao bez noge, ali dobio je nadoknadu i ti doktori su obilježeni za čitav život!
da ali to je sasvim drugi slucaj...tu je cista greska doktora...radije cu i dati pare doktoru da me operise i sve bude ok nego otici kod nekog levata da mi sve sjebe....
poznajem curu koja je pre par godina rodila bebu na Paprikovcu.. beba dobila ocjenu 9/10, uredni nalazi, zdravo dijete.. ona je dojila bebu par dana.. posle par dana, krenule doktorske priče ' te gusta krv te ovo te ono'.. peti dan njoj rekli da iziđe al dijete mora ostati na pretragama, a ona da dolazi u bolnicu da je doji.. ona došla jedno jutro, u 5 ujutru, da je podoji.. doktorica 'štos' ti došla'.. ona ' ja sam ta i ta, došla sam da podojim bebu'.. 'štos ti došla tebi je dijete umrlo'.. cura se sruši u nesvest
što ovo sve govorim? govorim zato što je bila druga porodilja u susjednoj sobi, koja je čula ovo jedne večeri (pre nego što će krenuti komplikacije)
kako su vrata bila otvorena, čula je kako sestre govore ovo " Ispade dijete, ispade dijete".. ispalo im dok su ga kupale
cura je bila u žalosti, nije išla u sudski proces.. premda je ova koja je čula - mogla biti kvalitetan svedok (po meni)..
naravno, doktorsko objašnjenje je gusta krv i šta god se njima svidi da kažu.. a i dan danas slučaj obavijen velom magle i tajne.
ŠTETA samo što ih nije tužila.. dok se god 'prelazi' šutnjom preko ovakvih slučajeva (koliko god živaca iziskivala borba) .. daleko ćemo mi biti od demorkatskog društva.
Pa sretno svima koji se upute prema Paprikovcu..