banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 21:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 13:09 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Sreća što nema jebavanja po Kavkazu koji nas je koštao odlaska na EP. Naš scenario prolaska je jasan. Ispušiti na gostovanjima u Francuskoj i Rumuniji, izvući egal kući sa Francuzima, i dobiti Rumune više nego oni nas, i dobiti sve ove ostale utakmice.
Tako bi mogli biti drugi...Sumnjam da ćemo dobiti Francuze jer se ne sjećam kad smo zadnji put pobjedili neku iole jaču ekipu (ustvari mi nikada nismo pobjedili nijednu jaču ekipu otkako se SFRJ raspala, osim možda Čeha na Marakani 1:0, poslije toga sve sami egali i porazi), sa Rumunima borba, i ostale ako dobijemo onda smo drugi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 15:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
A i Rumuni su bauk u pm..ne zaboravite da smo komšije i da tu mentalitet igra veliku ulogu.

Koji bre Rumuni... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 15:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
vidjecemo vrlo brzo koji bre Rumuni... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 16:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prolazimo kao 1 u grupi 100%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 16:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Vuk_samotnjak je napisao:
Prolazimo kao 1 u grupi 100%

iz tvoje tastature u bozje usi

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 16:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
eto, i ja se nesto pitam 'koji to rumuni', kad im je ovo prvo veliko takmicenje na koje su se
plasirali jos otkako su hadzi i kompanija prestali da igraju. sad je civu neka igracka velicina?
pa vidic je za njega izmislio fudbal. isto kao i zigic za onog narkosa mutua. u veznom redu smo bolji, to nema spora. ocekujem pobjedu kuci i nerijesn u gostima protiv njih. sa francuskom ce biti guravo, al ja i dalje cekam da uzmemo skalp nekoj vecoj reprezentaciji. po zakonu vjerovatnoce, to se mora uskoro dogoditi, zasto ne bas protiv francuske.
sve u svemu, nikad nisam bio spokojniji u nas prolaz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 16:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zanimljivo :D

Citiraj:
Bolji od Francuza, ali ne idemo na Mondijal

Ako bude po tradiciji, nećemo putovati u Južnu Afriku. Jer, fudbaleri Kraljevine Jugoslavije, SFRJ, SRJ i SCG ostavili su "orlovima" u nasledstvo prilično neugodan podatak, po kojem je naša zemlja propuštala svako drugo Svetsko prvenstvo, još od Nemačke 1974. godine.
Od tada, nastupali smo u Španiji 1982, Italiji 1990, Francuskoj 1998. i Nemačkoj 2006, a preko TV pratili igre na Mondijalima u Argentini 1978, Meksiku 1986, SAD 1994. i Japanu i Južnoj Koreji 2002...

MONDO

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 17:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakvo je vase misljenje po pitanju da se naprimjer slabije kvalifikacione utakmice protiv Autrije,Litvanije i Farskih ostrva igraju naprimjer u manjim mjestima u Srbiji Kragujevac, Nis, Novi Sad, Cacak... dali bi to poboljsalo i klubove u ovim gradovima.
Po mom misljenju vise bi navijaca bilo na utakici Srbija - Farska ostrva u Nisu nego u Beogradu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 17:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Da to bi bilo super, ali kad nasi moroni u savezu nemaju smisla za vodjenje reprezentacije, a o marketingu da ne pricam :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Vuk_samotnjak je napisao:
Kakvo je vase misljenje po pitanju da se naprimjer slabije kvalifikacione utakmice protiv Autrije,Litvanije i Farskih ostrva igraju naprimjer u manjim mjestima u Srbiji Kragujevac, Nis, Novi Sad, Cacak... dali bi to poboljsalo i klubove u ovim gradovima.
Po mom misljenju vise bi navijaca bilo na utakici Srbija - Farska ostrva u Nisu nego u Beogradu.

To bi bilo dobro sto se tice interesovanja, posjete, i svega ostalog, jedini problem je da li stadioni u manjim gradovima zadovoljavaju uslove za odigravanje medjunarodnih utakmica, ja sam mislila da je to glavni razlog zasto se utakmice uglavnom igraju na Marakani, jer ima sve uslove za internacionalne utakmice.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Mislim da uslovi nisu toliko strogi kada se u pitanju kvalifikacione utakmice

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Nov 2007, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Stručni odbor FSS protiv Klementea

Stručni odbor Fudbalskog saveza Srbije jednoglasno je odlučio da ne podrži ostanak Havijera Klementea na mestu selektora reprezentacije. Predsednik Odbora Ljupko Petrović istakao je da je to telo protiv ostanka Klementa isključivo zbog rezultata, odnosno neuspeha u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2008. godine...

B92

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 26 Nov 2007, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ne znam hoćemo li pobijediti Francusku, ali mi već godinama imamo tradiciju neriješenih rezultata protiv glavnih favorita (Portugal, Španija, Italija,...). Naš glavni problem su Kazahstani, Azerbejdžani i ostali nazovi paceri koji nama uzmu bodove a od ostalih riknu. Zato nama trebaju fino timovi za koje znamo da ćemo da ih uzmemo (San Marino, Farska ostrva i sl.) pa da se onda u mečevima sa direktnim konkurentima odlučuje ko će dalje. Objektivno, mislim da zaslužujemo drugo mjesto u grupi. Francuzi nisu baš u najboljoj formi (u ovim kvalifikacijama su ih vile pronosale), ali ipak su jaki, đavo ih odnio. Biće gadno protiv njih. S druge strane, vjerujem da ćemo Rumune da dobijemo na svom terenu, a u gostima neriješeno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 02:10 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Bitno je da smo izbjegli Kavkaz i da konačno igamo protiv neke reprezentacije sa značajnujim uspjesima u poslednje vrijeme. Stalno sam se nadao Francuskoj, Njemačkoj, Engleskoj,... pa ako se ne plasiramo, bar da gledamo pune stadione i vrhunske svjetske igrače na djelu u Beogradu. Ono protiv Poljske je bila sramota za fudbal u Srbiji.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2007, 02:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A valjda će do tih kvalifikacija da uklone onu njivu i na njeno mjesto postave fudbalski teren.

Vrh

PostPoslato: 27 Nov 2007, 03:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izgleda da je Nitro ljut na nas i ne želi više da priča s nama :cry:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 08:23 
Majstor
Majstor

Citiraj:
eto, i ja se nesto pitam 'koji to rumuni', kad im je ovo prvo veliko takmicenje na koje su se
plasirali jos otkako su hadzi i kompanija prestali da igraju. sad je civu neka igracka velicina?
pa vidic je za njega izmislio fudbal. isto kao i zigic za onog narkosa mutua. u veznom redu smo bolji, to nema spora. ocekujem pobjedu kuci i nerijesn u gostima protiv njih. sa francuskom ce biti guravo, al ja i dalje cekam da uzmemo skalp nekoj vecoj reprezentaciji. po zakonu vjerovatnoce, to se mora uskoro dogoditi, zasto ne bas protiv francuske.

Evo da prevedem tvoj tekst u okvir posljednjih kvalifikacija:

eto, i ja se nesto pitam 'koji to poljaci', kad im je ovo prvi Euro na koji su se plasirali jos otkako su bonjek i kompanija prestali da igraju. sad je bak neka igracka velicina?
pa vidic je za njega izmislio fudbal. isto kao i zigic za onog levata smolareka. u veznom redu smo bolji, to nema spora. ocekujem pobjedu kuci i nerijesn u gostima protiv njih. sa portugalom ce biti guravo, al ja i dalje cekam da uzmemo skalp nekoj vecoj reprezentaciji. po zakonu vjerovatnoce, to se mora uskoro dogoditi, zasto ne bas protiv portugala.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 09:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Alo ljudi....i ja sam nepopravljivi optimista al ajd malo sidjite sa tih oblaka i spustite se u stvarnost....

Kvalifikacije koje su iza nas sve govore....nemamo igru, nemamo selektora, nemamo fudbalski savez, nemamo volju i zelju da igramo za reprezentaciju, nemamo normalan teren.....i na sve to dodjemo i pricamo kako cemo pobijedit rumune koji su u ovim kvalifikacijama razbili holandiju.....

Jel iko od vas koji govore "ma prolazimo sigurno" gledao ove zadnje kvalifikacije....navedite mi samo jedan razlog zbog kojeg bi se trebali nadat boljem a da taj razlog nije "bice bolje"....

Prica o imenima koji u evropskim timovima igraju glavne uloge je suplja....ako mi nismo dovoljan primjer onda vam evo i engleska....ista stvar s tim da oni imaju jos 5 puta veca imena.....

Ajd malo budimo objektivni....najlakse je razmisljat "ma prolazimo sigurno"....a grupa nam je teza nego u ovim kvalifikacijama....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 10:24 
Majstor
Majstor

U ovome je problem srpskog fudbala...u kriminalcu i majmunu koji se nalazi na čelu fudbalskog saveza.Dok on ne ode, nema šanse da nešto napravimo

Citiraj:
Siniša Mihajlović baš je rešio da zarati sa predsednikom Fudbalskog saveza Srbije Zvezdanom Terzićem. Nekadašnji reprezentativac je u razgovoru za "Kurir" ponovio tezu da Terzić "gura svoje igrače" u nacionalni tim i rekao da se fudbalska Srbija sa takvim čovekom na čelu nikada neće naći na nekom velikom takmičenju.

"Većina fudbalera se meni lično požalila da Terzić gura svoje igrače u reprezentaciju. Oni neće o tome da pričaju javno, što ne znači da to nije istina. Ja garantujem da je to tačno, a to zna i Terzić. Mnogi se nalaze na platnom spisku Saveza, pa su prinudjeni da prave kompromise, ali na Terzićevu žalost, ja smem da kažem ono što mislim i znam, jer sam svoj novac i ime stekao na pošten način", izjavio je pomoćni trener Intera.

Terzić je nedavno "eliminisao" popularnog Mihu iz trke za selektorsko mesto, koje će vrlo verovatno ostati upražnjeno posle neuspeha Havijera Klementea u kvalifikacijama za EURO 2008. Prvi čovek FSS rekao je da Mihajlović može da bude selektor, ali u perspektivi, pošto sada još uvek nema potrebno iskustvo.

"Nudio je on meni mesto na klupi Srbije, ali onako usput, u kafani. On je čovek koji sve u životu radi ispod žita, pa me ne čudi taj njegov postupak. Ponavljam, bilo bi nenormalno da saradjujem sa čovekom za kog znam da je lažov. Jednom me je slagao, ne verujem mu i nemam više o čemu da razgovaram sa njim. Ali vratiću mu, kad-tad", poručio je Mihajlović.

On naglašava da mu je želja i cilj da pomogne svojoj zemlji, a ne da radi za lične interese.

"Meni se ne žuri. Radim polako i promišljeno i jednog dana ću biti selektor Srbije, naravno, samo ukoliko Terzićeve šape budu daleko od FSS. Moram da budem jasan, nije mi cilj da njega rušim, ni da preko njega ostvarujem svoje ciljeve. Samo hoću da isteram stvari na čistinu pre nego što počnem bilo koji posao. Dok su u Savezu ljudi poput njega, Srbija se nikad neće kvalifikovati za neko veliko takmičenje".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Nov 2007, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ma nama ce austrija oguliti kozu sa ledja ...
rumuniju i francusku ne treba ni spominjati.
ne znam na osnovu cega gajite toliki optimizam...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]