banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:41

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: HIRURGIJA
PostPoslato: 23 Nov 2007, 17:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
cllipann je napisao:
a sto se tiče hirurgije biće hirurgija vrlo skoro...a i ova sada kako je došao mile na vlast je dosta bolja nego što je bila otidjite pa vidite ne samo da serete ovdje otidjite i vidite da je unutra sve izmjenjeno....

STA je izmjenjeno??? Od moje prakse 93/94. sve je ostalo isto samo je JOS malo jadnije i prljavije :roll: Sestre sjede i puse dok iz poluintezivne jadnik zapomaze i doziva osoblje. Mislis da je utrcala u sobu brizna za njegovo stanje?? Odem joj u sobu i kazem da ju pacijent zove a ona me gleda blijedo. A da ne pricamo o wc-u, o guskama koje se ne peru nego samo muckaju, o prevajinjima u sred sobe, o milion drugih stvari!!! O tome da su mom ocu trebali u nedjelju zasiti noge i citav dan i gladan i zedan ceka da bi se sestra smilovala oko 20h da mu kaze kako od OP nema nista.. I danima ceka da ga zasiju. Previjaju rane BEZ ikakve anestezije. Pa poslije toga "ublazavaju" bolove inekcijama Diclofenac-a. :evil: Aha, bas mu pomazu :roll: Hocemo dalje da pricamo?! Da iznesemo realne stavove a ne cuo-rek'o-kaz'o :-?

@Simply, nadji mi gdje sam te vrijedjala?! Ti si ta koja zastupa stav - Ovdje nam je super..

Citiraj:
Ja sam davno prestala da se zanosim da cu teskim i masnim komentarima po forumu da promijenim stanje u Klinickom centru, raznim ustanovama i sl. Od toga nema vajde, samo licnim aktivnostima i akcijama, mozes uciniti da se bolje osjecas.

Nema vajde pa treba i da cutim. E pa necu! Bijesna sam i imam svo pravo ovog svijeta da pljujem i po drzavi i po vladi!

Citiraj:
A cinjenica da si dala nekome novac da pruzi uslugu je samo josh vishe potpirila korupciju i loshe uslove . Nisi trebala davati novac, jer to je mito (iako je mizerija i ponizenje).

A da se tucem sa njima zato sto tri dana prije toga molim da mi neko opere oca u intimnom predjelu?! Ja sam ga prala citavo vrijeme i nije mi problem oprati ga skroz ali njemu jeste. I tri dana vucem za rukav, moljakam... Obeca pa nestane :evil: A kad se tutnulo u dzep da vidis kako su u roku od 15 min uradili posao koji bi trebali i BEZ da im se tutka!! I kazes mizerija :) Pet sestara po 20 KM. Nije mi djelovalo da su se uvrjedile i da su se branile rukama i nogama protiv :roll:

Citiraj:
200 g kafe i cokoladica je mozda znak paznje, lijepa i topla rijec sa kolegama, mada ni to ne treba, a novac je uvreda (bar meni) i cinjenica koja , kao sto rekoh, upravo dovodi i dovela je do svega toga o cemu pricas.

Prvo sto sam uradila, poslije prvobitnog soka i prvog susreta sa tatom i jeste bila ogromna kesa puna kafe, slatkisa, bombonjera i lijepa, ljudska rijec i objasnjenje da sam im kolegica.. Ostatak price ti je napisan gore iznad!!!

Ima toga jos :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 17:26 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
sto bi volio da ta zgrada dobije reportazu na CNN i BBC. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 17:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Glupi partizani ... Trebali smo pripasti Njemackoj ili Austriji u 2. svjetskom ratu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 17:52 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Astor_Piazzolla je napisao:
Boop B... je napisao:
Treba film snimiti (p)o ovome.

a kad vec hocete da snimate filmove, zasto ne snimite film o krajisniku kalinicu i klickovicu recimo ..

I za njih se moze naci mjesta kao special guests i za mnoge,ah brate bar je zgrada golema i ima apartmana

Vrh

PostPoslato: 23 Nov 2007, 19:40 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
ajkula je napisao:
cllipann je napisao:
a sto se tiče hirurgije biće hirurgija vrlo skoro...a i ova sada kako je došao mile na vlast je dosta bolja nego što je bila otidjite pa vidite ne samo da serete ovdje otidjite i vidite da je unutra sve izmjenjeno....

STA je izmjenjeno??? Od moje prakse 93/94. sve je ostalo isto samo je JOS malo jadnije i prljavije :roll: Sestre sjede i puse dok iz poluintezivne jadnik zapomaze i doziva osoblje. Mislis da je utrcala u sobu brizna za njegovo stanje?? Odem joj u sobu i kazem da ju pacijent zove a ona me gleda blijedo. A da ne pricamo o wc-u, o guskama koje se ne peru nego samo muckaju, o prevajinjima u sred sobe, o milion drugih stvari!!! O tome da su mom ocu trebali u nedjelju zasiti noge i citav dan i gladan i zedan ceka da bi se sestra smilovala oko 20h da mu kaze kako od OP nema nista.. I danima ceka da ga zasiju. Previjaju rane BEZ ikakve anestezije. Pa poslije toga "ublazavaju" bolove inekcijama Diclofenac-a. :evil: Aha, bas mu pomazu :roll: Hocemo dalje da pricamo?! Da iznesemo realne stavove a ne cuo-rek'o-kaz'o :-?

@Simply, nadji mi gdje sam te vrijedjala?! Ti si ta koja zastupa stav - Ovdje nam je super..

Citiraj:
Ja sam davno prestala da se zanosim da cu teskim i masnim komentarima po forumu da promijenim stanje u Klinickom centru, raznim ustanovama i sl. Od toga nema vajde, samo licnim aktivnostima i akcijama, mozes uciniti da se bolje osjecas.

Nema vajde pa treba i da cutim. E pa necu! Bijesna sam i imam svo pravo ovog svijeta da pljujem i po drzavi i po vladi!

Citiraj:
A cinjenica da si dala nekome novac da pruzi uslugu je samo josh vishe potpirila korupciju i loshe uslove . Nisi trebala davati novac, jer to je mito (iako je mizerija i ponizenje).

A da se tucem sa njima zato sto tri dana prije toga molim da mi neko opere oca u intimnom predjelu?! Ja sam ga prala citavo vrijeme i nije mi problem oprati ga skroz ali njemu jeste. I tri dana vucem za rukav, moljakam... Obeca pa nestane :evil: A kad se tutnulo u dzep da vidis kako su u roku od 15 min uradili posao koji bi trebali i BEZ da im se tutka!! I kazes mizerija :) Pet sestara po 20 KM. Nije mi djelovalo da su se uvrjedile i da su se branile rukama i nogama protiv :roll:

Citiraj:
200 g kafe i cokoladica je mozda znak paznje, lijepa i topla rijec sa kolegama, mada ni to ne treba, a novac je uvreda (bar meni) i cinjenica koja , kao sto rekoh, upravo dovodi i dovela je do svega toga o cemu pricas.

Prvo sto sam uradila, poslije prvobitnog soka i prvog susreta sa tatom i jeste bila ogromna kesa puna kafe, slatkisa, bombonjera i lijepa, ljudska rijec i objasnjenje da sam im kolegica.. Ostatak price ti je napisan gore iznad!!!

Ima toga jos :roll:

nisam rekao da je sve idealno ali da je bolje nego sto je bilo jeste..jer sam ja kad sam bio ranjen lezao gore pre 7 godina i da vidis onda kako je bilo...kao pod satorom...skoro sam isao gore i vidim da su mnoge stvari izmjenjene....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 20:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa reci konkretno STA je izmjenjeno? :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 20:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
ajkula je napisao:
Pa reci konkretno STA je izmjenjeno? :roll:

..nista, jos je gore...mozda misli na to...i traze vise para...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta: Re: aaa
PostPoslato: 23 Nov 2007, 21:37 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
simplicity je napisao:
Sto se tice Klinickog centra, nashih bolnica i zdravstva, takodje jako je neprimjerneo sto mene pominjes u tom kontekstu jer ja itekako dobro znam kako je tesko zivjeti, raditi u takvim prilikama.
Ja nikad to nisam hvalila, naprotiv.
Nisma ja slijepac koji smao hvali politicke poteze, Dodika i slicnih,, naprotiv, samo sam objektivna pa kazem da je nesto bolje za vrijeme danasnje politike. No sve ostalo je na nama samima. Ja sam davno prestala da se zanosim da cu teskim i masnim komentarima po forumu da promijenim stanje u Klinickom centru, raznim ustanovama i sl. Od toga nema vajde, samo licnim aktivnostima i akcijama, mozes uciniti da se bolje osjecas.
I josh nesto, ja nemam nista protiv tebe, naprotiv, ne znam zasto se sistematski okomis na mene kad nijedan moj komentar nije vezan za tebe niti tvoje stavove, niti sam ja tip d anekog vrijedja, kad svako ima pravo na svoj stav i vidjenje iz svog ugla.
Zelim tvom ocu brz oporavak tebi i tvojoj familiji sve najbolje!

Ti si ta koja uvijek kad se dohvati ovdje na forumu tih nekih "ozbiljnijih tema" zažmiriš na jedno oko i pričaš neke bajke, te može se, te nije sve baš korumpirano i slično. To je isto ono što vlast sada priča o nekim imaginarnim uspjesima i napretku, a većina nas živi ovdje i zna kako je tako da nas prosto vrijeđaju takve laži. Razumijem ja njih, uvijek ima budala koje se prime na takvu priču što se vidi i po ovoj temi, ali ako nemam šansu da im repliciram tamo gdje to ima veće značenje, barem ovdje mogu pričati šta hoću. Dok me Warlock ne obriše :lol: :lol: :lol: .
I onda se ne čudi što te neko ovdje proziva jer svima je dosta tih laži o nekim imaginarnim uspjesima, evropskim gradovima i sl. Ima uvijek dovoljno poltronskih državnih medija da se bave tim gadostima, a dok ti pričaš te bajke budi spremna na prozivanje. Gotovo kao u stvarnom životu i pravoj politici.
Najsmješniji i najtragičniji su mi u isto vrijeme oni koji pričaju kako se ponose novom zgradom. Po takvim pričama se vidi da je sve to rađeno iz pakosti, da se "onim drugim" demonstrira "naša" snaga i da se neko kao zadivi i uplaši naše moći. Tipična seljačka politika, pola stvari se radi da komšija vidi kako "ima se može se".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 22:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
amam zaman :D otidjite malo po BiH pa napravite paralelu. Nikad nisam rekal da je sjajno niti da smo evropska metropola , niti pravna drzava kao na zapadu, samo smo mnogo odmakli u odnosu na gradove u regiji, okruzenju. Zato sam ponosna na BL, jer kad se okrenes okolo, s kraja na kraj RS shvatam da mi je ipak drago sto ovdje zivim.
A ci jenica je da smo godinama iza evropskih zemalja, po mnogim stavrima. No sto je tu je, kome pase pase, kome ne, neka ide vani.

Vrh

Tema posta: u vezi hirurgije
PostPoslato: 23 Nov 2007, 23:21 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
nekidan sam licno pricao sa Milom D o hirurgiji i covjek mi je fino rekao da su ga holandjani isplaili...te da ima jos jedan plan ako ni to ne uspije odvojice se 100 miliona i napraviti t.j. dovrsiti hirurgija na paprikovcu..o ovom sto mi je rekao ja mu licno vjerujem i znam da ce on to i uraditi!
Te da se okonca ova tema oko HIRURGIJE.....
Sto se tice nove zgrade Vlade koja izgleda evropski i koja je ponos RS...smatram da to puno ne treba komentarisati jer institucije koje su trenutno pod kiriom prelazi u staru zgradu vlade, takodje i hotel bosna koja je uzimala ogroman kes za prenocista te ruckove ostaje sada kratkih rukava...jer sve se premjesta u zgradu vlade i odmah do vladin hotel...takodje mnogi prostori u hotelu ce biti iznajmljeni te iz toga provailazi sljedece...da ce ta zgrada vlade ostati kao trajna tvorevina u RS i otplatice samu sebe...eto ko je shvatio shvatio...ko nije moze samo da sere....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 23:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...sto nisi reko da cemo ustvari ustedeti izgradnjom ove zgrade...kao pod kirijom je toliko da nam je ovih 200-3000 milioncica sitnica...il nisi normalan il mislis da je sav narod blesav...sto niste dogradili par spratova na postojecu zgradu kad vam je dosad u banjaluci nadogradnja isla fantasticno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta: Re: u vezi hirurgije
PostPoslato: 23 Nov 2007, 23:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
cllipann je napisao:
nekidan sam licno pricao sa Milom D o hirurgiji i covjek mi je fino rekao da su ga holandjani isplaili...te da ima jos jedan plan ako ni to ne uspije odvojice se 100 miliona i napraviti t.j. dovrsiti hirurgija na paprikovcu......

Jel to znaci da, ako taj drugi plan rodi plodom i uspije isprositi par miliona "sa strane", jel to znaci da ce on tih "svojih" 100 mili(j)ona odvojiti sebi u dzep?! Nesto on/i to meni lako "odvajaju"... e danas cu odvojiti 200 miliona za zgradu vlade, sutra par miliona za hirurgiju, prekostura par miliona za ovo... Izgleda da i nije tolika kriza koliko pricaju da je. Znaci da se uvijek moze odvojiti kad se hoce... samo sto on/i nece, jer kad bi odvajali svaki put u korist drzave, bio bi njihov dzep siromasniji za par mili(j)ona. Nego, ljepse je ovako cekati sa strane hoce li ko udijeliti. Jer kad dobiju sa strane, ostace njiima vise "za ponijeti kuci".
Mah... prezirem politiku... Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 00:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
simplicity je napisao:
amam zaman :D otidjite malo po BiH pa napravite paralelu. Nikad nisam rekal da je sjajno niti da smo evropska metropola , niti pravna drzava kao na zapadu, samo smo mnogo odmakli u odnosu na gradove u regiji, okruzenju. Zato sam ponosna na BL, jer kad se okrenes okolo, s kraja na kraj RS shvatam da mi je ipak drago sto ovdje zivim.
A ci jenica je da smo godinama iza evropskih zemalja, po mnogim stavrima. No sto je tu je, kome pase pase, kome ne, neka ide vani.

Ja se ne osjećam ponosnom što živim u ovom gradu iz tih razloga koje si navela. To može da kaže samo neko ko može dobro da živi = ima odlična, nadprosječna primanja, ima i da jede i da izađe i da plati režije i da putuje i još ponešto i ostane...
A neko ko ne može sve to da poplaća, a naročito neko ko ne živi u BL nego u nekom manjem gradu, ima mnogo razloga da poželi da ode.
Nije Banjaluka kao grad zaslužna što je "naprednija" od drugih sredina, već centralizovana država zbog koje postoji u tim manjim sredinama toliko sirotinje koja ne pomišlja da si kupi kožne čizmice po posljednjoj modi da se prošeta i pokaže u njima usred dana u glavnoj ulici (ili pomišlja na to, ali time potvrđuje da smo dno dna), a to je ono što, je li, čini ovaj grad tako evropskim - svi se oblačimo po posljednjoj modi i pijemo koktele subotom naveče, urbani smo, kul i fensi, studiramo i nemamo svoje pare, idemo na skijanje i volimo najnovije parfeme...

Citiraj:
No sto je tu je, kome pase pase, kome ne, neka ide vani.

Ovo je extra extra extra... ma daj!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 00:10 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Zar nebi bilo prikladnije i uglednije da se prvo napravila nova bolnica, renovirale skole i ostale zdravstvene ustanove, pa onda sta ostane za zgradu vlade?! Mislim, sa 200 miliona evra moglo se dosta toga uraditi na sve strane i u svaciju korist, a ne samo napraviti jednu zgradu od koje ni ti ni ja nemamo koristi.
Vec ako su imali u planu da naprave nesto cime ce se moci ponositi i uvecati sebi ugled i gradu Banjaluci, onda bi bilo bolje da su napravili novu bolnicu nego ovo sto su napravili. Da sam ja na njihovom mjestu , mene bi bilo sramota pruziti prst na tu zgradu i reci kako se njome ponosim a nedaleko od nje zdravstena ustanova kojoj vise vrata i ne znas da l je supa il je ne znam ni ja sta.

Vrh

PostPoslato: 24 Nov 2007, 00:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
ajkula je napisao:
Citiraj:

Ma sramota! Moja mama se brinula za dvije bake dok su bile u bolnici i sve je ona radila, i kupala ih i hranila. Ma ne znam šta da kažem, ni najgorem neprijatelju ne bih poželjela da se tamo nađe. Užas užas užas!!! I zbog takvih stvari nikad neću biti ponosna na ovu državu, NIKADA!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 10:28 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Mar 2006, 17:56
1. Pа нормално је да су "Холанђани испалили" за КБЦ зато што су људи обећали дати 17мил. евра донације и 20 мил евра повољног кредита (цифре су оквирне) и промјенила се тамо Влада.... кад је дошла нова Влада људи видјели да наше гузоње себи праве екстра луксузне канцеларије са екстар луксузним апартманима .... И ко ће дати донацију кад види такав луксуз?????

2. Тих милиних 100 милиона дилара што је обећао ...... (колико телекома треба да буде продано да би се испунила његова обеђања???)... Обежао је пругу од Брода до Модриче, Аутопит Б.Лука - Мркоњић Град - Шипово - Купрес, Б.Лика ДОбој, БЛука - Бјељина, Аеродром у Требињу..... и милин ствари..... Само овце вјерују у тако нереалне (нажалост нереалне) подухвате сеоског политичара!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

simplicity je napisao:

Citiraj:
meni apsolutno nije jasno kako neko ko je u RS zavrsio fax , toliko ulozio u sebe truda i para, moze da ode vani i d ase pomiri sa tim da pere case u restoranu npr. Bolje raditi za DZ u struci nego degradirati sebe...ne znam, svi smo razliciti, ali ja imam jako ostre principe po tim pitanjima.

Vidis, radije bi prala case i radila najgore poslove nego da zivim u drzavi gdje vlada korupcija, gdje je uspio samo onaj ko je nekoga prevario. Nemoj samo da mi neko prica kako se kod nas EKSTRA zivi od posteno zaradjenih para!! A kada odemo negdje vani i ako nas ne daj Boze uhvati nostalgija za ulicama koje volimo, za ljudima koji nam fale, za nekim sjecanjima - onda se pljuje po nama :fist:

Ako si toliko pravedna, istinita ajde da cujemo cime se ti to bavis i koliko zaradjujes. Zajebi pricu kako kao stomatolog mozes voziti bjesno auto i svako malo da ti guza vidi puta.. Uostalom, sama cinjenica da si u politici govori sve o tebi. Samo dosta ste lagali narod. Polako se otvaraju oci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 12:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Daj ljudi pustite "simplicity" na miru, i koji ste vi to qurac da nekog pitate cime se bavi i koliko zaraduje,i da nekog osudujete samo zato sto moze da putuje kad mu se digne ona stvar, zato i znate samo kukati i zapomagati jel vas vise interesuje tuda kuca od sopstvene.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Nov 2007, 13:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Neka putuje ko hoce i gdje hoce ali ne preko tudjih ledja i jos da mi sere kako kod nas tece med i mlijeko i jos se ponosi sto zivi u gradu i drzavi kriminala :fist: :fist:

Vuce, kad porastes neke stvari ce ti se same kazati

Vrh

Tema posta: Re: u vezi hirurgije
PostPoslato: 24 Nov 2007, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

cllipann je napisao:
nekidan sam licno pricao sa Milom D o hirurgiji i covjek mi je fino rekao da su ga holandjani isplaili...te da ima jos jedan plan ako ni to ne uspije odvojice se 100 miliona i napraviti t.j. dovrsiti hirurgija na paprikovcu..o ovom sto mi je rekao ja mu licno vjerujem i znam da ce on to i uraditi!
Te da se okonca ova tema oko HIRURGIJE.....

Okoncace se onog momoneta kada bude zavrsena i kada budu normalni uslovi za rad i boravak u istoj :roll:

Nego, ne rece ti meni - STA se to promjenilo, na bolje, u hirurgiji?!?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]