cllipann je napisao:
a sto se tiče hirurgije biće hirurgija vrlo skoro...a i ova sada kako je došao mile na vlast je dosta bolja nego što je bila otidjite pa vidite ne samo da serete ovdje otidjite i vidite da je unutra sve izmjenjeno....
STA je izmjenjeno??? Od moje prakse 93/94. sve je ostalo isto samo je JOS malo jadnije i prljavije

Sestre sjede i puse dok iz poluintezivne jadnik zapomaze i doziva osoblje. Mislis da je utrcala u sobu brizna za njegovo stanje?? Odem joj u sobu i kazem da ju pacijent zove a ona me gleda blijedo. A da ne pricamo o wc-u, o guskama koje se ne peru nego samo muckaju, o prevajinjima u sred sobe, o milion drugih stvari!!! O tome da su mom ocu trebali u nedjelju zasiti noge i citav dan i gladan i zedan ceka da bi se sestra smilovala oko 20h da mu kaze kako od OP nema nista.. I danima ceka da ga zasiju. Previjaju rane BEZ ikakve anestezije. Pa poslije toga "ublazavaju" bolove inekcijama Diclofenac-a.

Aha, bas mu pomazu

Hocemo dalje da pricamo?! Da iznesemo realne stavove a ne cuo-rek'o-kaz'o
@Simply, nadji mi gdje sam te vrijedjala?! Ti si ta koja zastupa stav - Ovdje nam je super..
Citiraj:
Ja sam davno prestala da se zanosim da cu teskim i masnim komentarima po forumu da promijenim stanje u Klinickom centru, raznim ustanovama i sl. Od toga nema vajde, samo licnim aktivnostima i akcijama, mozes uciniti da se bolje osjecas.
Nema vajde pa treba i da cutim. E pa necu! Bijesna sam i imam svo pravo ovog svijeta da pljujem i po drzavi i po vladi!
Citiraj:
A cinjenica da si dala nekome novac da pruzi uslugu je samo josh vishe potpirila korupciju i loshe uslove . Nisi trebala davati novac, jer to je mito (iako je mizerija i ponizenje).
A da se tucem sa njima zato sto tri dana prije toga molim da mi neko opere oca u intimnom predjelu?! Ja sam ga prala citavo vrijeme i nije mi problem oprati ga skroz ali njemu jeste. I tri dana vucem za rukav, moljakam... Obeca pa nestane

A kad se tutnulo u dzep da vidis kako su u roku od 15 min uradili posao koji bi trebali i BEZ da im se tutka!! I kazes mizerija

Pet sestara po 20 KM. Nije mi djelovalo da su se uvrjedile i da su se branile rukama i nogama protiv
Citiraj:
200 g kafe i cokoladica je mozda znak paznje, lijepa i topla rijec sa kolegama, mada ni to ne treba, a novac je uvreda (bar meni) i cinjenica koja , kao sto rekoh, upravo dovodi i dovela je do svega toga o cemu pricas.
Prvo sto sam uradila, poslije prvobitnog soka i prvog susreta sa tatom i jeste bila ogromna kesa puna kafe, slatkisa, bombonjera i lijepa, ljudska rijec i objasnjenje da sam im kolegica.. Ostatak price ti je napisan gore iznad!!!
Ima toga jos