ajkula je napisao:
I samo neka mi jos jednom simplicity i slicni njoj pricaju o blagodati
velegrada Banja Luke!!
A za svu vladajucu gamad - Ima Bog na nebu pa ce i vas pristici ono sto zasluzujete!!!
ne znam zasto se nadjoh u ovom kontekstu, meni je licno jakoo zao zbog toga sto se zbilo tvom ocu. Mislim da je jako ruzno sto mene ominjes u ovakvom kontekstu a ne znas, niti mozes da znas da sam ja licno imala slicnih tragedija u porodici i mozda cak i vecih, kojima je uopravo glavni krivac kriminal, politika i bla bla...ne vrijedi raspravljati jer to nece nikoga dici iz groba.
Sto se tice Klinickog centra, nashih bolnica i zdravstva, takodje jako je neprimjerneo sto mene pominjes u tom kontekstu jer ja itekako dobro znam kako je tesko zivjeti, raditi u takvim prilikama.
Ja nikad to nisam hvalila, naprotiv.
Nisma ja slijepac koji smao hvali politicke poteze, Dodika i slicnih,, naprotiv, samo sam objektivna pa kazem da je nesto bolje za vrijeme danasnje politike. No sve ostalo je na nama samima. Ja sam davno prestala da se zanosim da cu teskim i masnim komentarima po forumu da promijenim stanje u Klinickom centru, raznim ustanovama i sl. Od toga nema vajde, samo licnim aktivnostima i akcijama, mozes uciniti da se bolje osjecas.
A cinjenica da si dala nekome novac da pruzi uslugu je samo josh vishe potpirila korupciju i loshe uslove . Nisi trebala davati novac, jer to je mito (iako je mizerija i ponizenje).
200 g kafe i cokoladica je mozda znak paznje, lijepa i topla rijec sa kolegama, mada ni to ne treba, a novac je uvreda (bar meni) i cinjenica koja , kao sto rekoh, upravo dovodi i dovela je do svega toga o cemu pricas.
I josh nesto, ja nemam nista protiv tebe, naprotiv, ne znam zasto se sistematski okomis na mene kad nijedan moj komentar nije vezan za tebe niti tvoje stavove, niti sam ja tip d anekog vrijedja, kad svako ima pravo na svoj stav i vidjenje iz svog ugla.
Zelim tvom ocu brz oporavak tebi i tvojoj familiji sve najbolje!