banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 17:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 10:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
_Krol_ je napisao:
Sticajem okolnosti dobio sam pozivnicu i bio juce na otvaranju zgrade.
Obisao sam ,kao i svi,prizemlje i prvi sprat na kojem je kabinet predsjednika i sale za sjednice.Jednom rijecju perverzija.Nevjerovatna kolicina rasipnistva i luksuza.
Medjutim mene su se dojmile dvije tri druge stvari.
Prvo,potrosio je kako i sam kaze 200 mil. KM iz inata.Potrosi ti rodjeni svoje iz inata a ne drzavno.
Drugo,jedan od Kostunicinih ministara kaze,Djilas mislim, parafraziram,"dali smo vam zito,dok Srbija ima zita bice i za vas,uvijek i koliko treba,necete biti gladni" a mi otvaramo zgradu od 200 mil.KM
Trece,kada su se svi natrpali ica i pica izasao je ispred zgrade i u stilu kao "sto narode stojis ispred,ovo je i vasa zgrada" pustio penzionere unutra da pojedu ostatke.I jos su mu ruku ljubili zbog toga.
To smo mi...

Treba film snimiti (p)o ovome.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 11:16 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2007, 16:48
Zoidberg je napisao:
_Krol_ je napisao:
Obisao sam ,kao i svi,prizemlje i prvi sprat na kojem je kabinet predsjednika i sale za sjednice.Jednom rijecju perverzija.Nevjerovatna kolicina rasipnistva i luksuza.
Prvo,potrosio je kako i sam kaze 200 mil. KM iz inata.Potrosi ti rodjeni svoje iz inata a ne drzavno.
Drugo,jedan od Kostunicinih ministara kaze,Djilas mislim, parafraziram,"dali smo vam zito,dok Srbija ima zita bice i za vas,uvijek i koliko treba,necete biti gladni" a mi otvaramo zgradu od 200 mil.KM
Trece,kada su se svi natrpali ica i pica izasao je ispred zgrade i u stilu kao "sto narode stojis ispred,ovo je i vasa zgrada" pustio penzionere unutra da pojedu ostatke.I jos su mu ruku ljubili zbog toga.
To smo mi...

Zgrada je kostala preko 200mil Eura.Medutim ni to nije bitno,inat je u pitanju :(

Covjece, on (Ibro Dirka) ti je prije hodo s curom,
nosila bedz da joj se zna prednja strana

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 11:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Lopovi!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 12:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2006, 10:13
Fuj...koje pare odose za guzonje...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 12:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Tajnica je napisao:
Fuj...koje pare odose za guzonje...

Uci,pa ces i ti jednog dana postati guzonja i raditi za istu tu vladu

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
_Krol_ je napisao:
To smo mi...

Jebem ti guzonje, mrzim ih!! :evil:
Ovo je prežalosno... Prosto sam ostala bez texta... Nikad se kod nas ništa neće promijeniti... Nikad. Uvijek će političari biti lopovi i gladnici... Debeli... :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
kretenizam,zaista se ne isplati napisati niti jedno slovo o politici,politicarima,i ovom ludom narodu... :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2006, 21:46
Sto rece jedan nas vrli kulturni poslanik:

"Eto,pretekosmo i Bec!"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 20:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...stid me sto imam onakve penzionere...narod koji ima onakve penzionere treba ozboljno da se pozabavi svojom buducnoscu...prosto je neverovatno koju kolicinu gluposti mogu da izgovore...prvo je svakom penzioneru uzeo po godisnju penziju pa nahranio nekolicinu, a oni mu se zahvaljuju...sta beda od ljudi napravi prosto je neverovatno...

DJ KRMAK
...i vrapčići...

nevidljivi problemi sada znam i koji neko nam je stavio drogu u heroin

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Nov 2007, 22:00 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Nov 2001, 01:00
E raja, zato sam ja i otisao sto dalje odatle ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 09:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
Strašno, gledam sinoć na tv-u jednog čiču jadnog kako oduševljen komentariše zdanje vrle nam vlade, a primi mjesečno 120KM ccc.
Kakvu sliku mi prezentujemo o RS, palata perverzije sa jedne, a sa druge strane bolnice koje se raspadaju, penzioneri koji jedva prežive od crkavice koju dobiju i stotine hiljada nezaposlenih. :x
hebeš Uzbekistan

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 10:39 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Nov 2007, 22:49
Treba film snimiti (p)o ovome.[/quote]

Hahaha...definitivno bi trebalo napraviti film, onako u srpskom stilu...Dodik u fotelji rukama kida batak, a masa oko njega bez igdje icega....uzas....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 14:42 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Boop B... je napisao:

Hahaha...definitivno bi trebalo napraviti film, onako u srpskom stilu...Dodik u fotelji rukama kida batak, a masa oko njega bez igdje icega....uzas....

To je već snimljeno, Štefica Cvek u raljama života kad Bata Živojinović (Trokrilni) kida batak a onda slijedi famozna rečenica: "Sad ću da te ...". Mislim da se može upotrebiti za ovu situaciju, mada bi to trebalo staviti samo kao referencu i omaži promijeniti jedninu u množinu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 15:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
malo cu skrenuti sa teme, odnosno sa ove teme se davno skrenulo, ali stvarno mi niste ljudi jasni ! Nikome sad ne valja Dodik i SNSD, pa zasto ste svi glasali za njih kad vam ne valjaju ? Pa imali ste i druge opcije. Ljudi dobili 60% glasova, a sad kao od vas niko nije glasao , svi ste velika opozicija ...
Pljujete po zgradi vlade ... ja ne moram da budem najveci obozavalac Milorada Dodika, ali mi je jasno da od kada je SNSD na vlasti da se zivi bolje, da se nesto radi, nesto se gradi... a za vrijeme njegovih prethodnika SDSa i PDPa se nije desavalo nista, niti je ulagano u Banjaluku ...
Mozda Dodik i nije najbolji politicar na svijetu ali je sigurno najbolji i najveci kojeg Republika Srpska momentalno ima ...

A vi svi sto ste toliko pametni , sto ne osnujete svoje stranke (to bar nije tesko) i ne poobjedite na izborima, ili jos jednostvanije glasajte za SDS sa kojim cemo se vratiti u 90 ... ( koji nece praviti zgrade i trositi pare )

toliko od mene ...

poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 15:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
Boop B... je napisao:

a kad vec hocete da snimate filmove, zasto ne snimite film o krajisniku kalinicu i klickovicu recimo ..

Poslednji put menjao Astor_Piazzolla dana 23 Nov 2007, 15:09, izmenjena 2 puta

Vrh

Tema posta: Re: aaa
PostPoslato: 23 Nov 2007, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
cllipann je napisao:
sto se konkretno tice klinickog centra...ovo me slusajte sada dobro...ceka se odgovor na jos jedan pregovor oko KC ako to ne bude ulazi RS sama u projekat izgranje klinickog centra koji ce biti jedan od najmodernijih na balkanu.

A dok se bude cekalo na sve to u medjuvremenu ce bolesni ljudi lezati u onom leglu smrada i prljavstine.. Muka mi je od Banjaluke, muka od lopova koji svoje dzepove pune na racun neduznih ljudi. Moj otac ostade bez nogu ni kriv ni duzan- zarad beskrupuloznih gadova kojima je malo pa hoce jos. Zbog necije pohlepe.. A onda zbog tih istih ljudi lezi u onoj buvari gdje smrdi da povratis, gdje svakoj jebenoj med sestri trebas tutnuti u dzep minimum 20 KM da bi ga prebrisala.Eeeej, da ga PREBRISE. I to NJEGOVIM vlaznim maramicama!!!
Lose su plate, losi uslovi, jedna sestra na 16 pacijenata.. Ma sve ja to razumijem ali ni ja ne kupim pare sa trotoara. I ja sam med sestra i radim jutros od 8h pa do veceras do 23h. A niko mi ne tutka cenera u dzep!!!! Juce zovem caleta a on siroce cvrkuta od srece. Nakon dvije sedmice sjetise se da ga kao okupaju vodom i samponom!!!

I samo neka mi jos jednom simplicity i slicni njoj pricaju o blagodati velegrada Banja Luke!! :fist: :fist: :fist:

A za svu vladajucu gamad - Ima Bog na nebu pa ce i vas pristici ono sto zasluzujete!!!

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 15:14 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Astor_Piazzolla je napisao:
malo cu skrenuti sa teme, odnosno sa ove teme se davno skrenulo, ali stvarno mi niste ljudi jasni ! Nikome sad ne valja Dodik i SNSD, pa zasto ste svi glasali za njih kad vam ne valjaju ? Pa imali ste i druge opcije. Ljudi dobili 60% glasova, a sad kao od vas niko nije glasao , svi ste velika opozicija ...
Pljujete po zgradi vlade ... ja ne moram da budem najveci obozavalac Milorada Dodika, ali mi je jasno da od kada je SNSD na vlasti da se zivi bolje, da se nesto radi, nesto se gradi... a za vrijeme njegovih prethodnika SDSa i PDPa se nije desavalo nista, niti je ulagano u Banjaluku ...
Mozda Dodik i nije najbolji politicar na svijetu ali je sigurno najbolji i najveci kojeg Republika Srpska momentalno ima ...

A vi svi sto ste toliko pametni , sto ne osnujete svoje stranke (to bar nije tesko) i ne poobjedite na izborima, ili jos jednostvanije glasajte za SDS sa kojim cemo se vratiti u 90 ... ( koji nece praviti zgrade i trositi pare )

toliko od mene ...

poz

Teško da ovih 15 stranica možeš uzeti kao reprezentativni uzorak pa reći da je 60% glasalo za njih. Radije govori samo u svoje ime. Sve i da jeste neko glasao nisu ljudi mogli znati baš sve šta će se dešavati, a u programu (ne vjerujem da oni imaju neki program) im sigurno nije stajalo da će graditi novu zgradu i potrošiti toliko para.
Ti živiš ovdje? Ko to živi bolje? Sve je to samo velika iluzija koju oni prodaju. Ne žele čak ni da objave ugovore tih tzv. velikih investicija, imaju nešto da sakriju?
Ti si živi primjer lika koji nasjeda na tu jeftinu retoriku, ni prvi ni posljednji.

Vrh

Tema posta: Re: aaa
PostPoslato: 23 Nov 2007, 16:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
ajkula je napisao:
I samo neka mi jos jednom simplicity i slicni njoj pricaju o blagodati velegrada Banja Luke!! :fist: :fist: :fist:

A za svu vladajucu gamad - Ima Bog na nebu pa ce i vas pristici ono sto zasluzujete!!!

ne znam zasto se nadjoh u ovom kontekstu, meni je licno jakoo zao zbog toga sto se zbilo tvom ocu. Mislim da je jako ruzno sto mene ominjes u ovakvom kontekstu a ne znas, niti mozes da znas da sam ja licno imala slicnih tragedija u porodici i mozda cak i vecih, kojima je uopravo glavni krivac kriminal, politika i bla bla...ne vrijedi raspravljati jer to nece nikoga dici iz groba.
Sto se tice Klinickog centra, nashih bolnica i zdravstva, takodje jako je neprimjerneo sto mene pominjes u tom kontekstu jer ja itekako dobro znam kako je tesko zivjeti, raditi u takvim prilikama.
Ja nikad to nisam hvalila, naprotiv.
Nisma ja slijepac koji smao hvali politicke poteze, Dodika i slicnih,, naprotiv, samo sam objektivna pa kazem da je nesto bolje za vrijeme danasnje politike. No sve ostalo je na nama samima. Ja sam davno prestala da se zanosim da cu teskim i masnim komentarima po forumu da promijenim stanje u Klinickom centru, raznim ustanovama i sl. Od toga nema vajde, samo licnim aktivnostima i akcijama, mozes uciniti da se bolje osjecas.
A cinjenica da si dala nekome novac da pruzi uslugu je samo josh vishe potpirila korupciju i loshe uslove . Nisi trebala davati novac, jer to je mito (iako je mizerija i ponizenje).
200 g kafe i cokoladica je mozda znak paznje, lijepa i topla rijec sa kolegama, mada ni to ne treba, a novac je uvreda (bar meni) i cinjenica koja , kao sto rekoh, upravo dovodi i dovela je do svega toga o cemu pricas.
I josh nesto, ja nemam nista protiv tebe, naprotiv, ne znam zasto se sistematski okomis na mene kad nijedan moj komentar nije vezan za tebe niti tvoje stavove, niti sam ja tip d anekog vrijedja, kad svako ima pravo na svoj stav i vidjenje iz svog ugla.
Zelim tvom ocu brz oporavak tebi i tvojoj familiji sve najbolje!

Vrh

Tema posta: HIRURGIJA
PostPoslato: 23 Nov 2007, 16:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Okt 2007, 15:33
a sto se tiče hirurgije biće hirurgija vrlo skoro...a i ova sada kako je došao mile na vlast je dosta bolja nego što je bila otidjite pa vidite ne samo da serete ovdje otidjite i vidite da je unutra sve izmjenjeno....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Nov 2007, 16:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prelistajte ostale teme na forumu pa pogledajte sta se jede i cime se hrane nasi napaceni forumasi procitajte sta voze od auta nasi napaceni forumasi gdje su bili na ljetovanju a gdje ce na zimovanje i kako ce da docekaju novu godinu kolik para daju na kladenje i kockanje... i poslije svega dodu ovde na temu "Zgrada vlade" i kukaju kako se nema i nije lako.

Znam da mnogi na ovom forumu lazu sami sebe a ne mene ili nekog forumasa :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 603 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]