banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 09:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 17 Nov 2007, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ne mogu da iskazem koliko mi se povraca od ovih 'postenih', 'realnih' koji svrsavaju uz igru hrvatske 'izabrane vrste'. najbolji u svojoj grupi? zato sto su, zahvaljujuci busenu trave i idiotlucima stiva meklarena, na svom terenu pobijedili reprezentaciju koja je, realno, za klasu bolja od njih. rusiju ne da nisu uspjeli da pobijede, nego u dvije utakmice nisu uspjeli da stvore sansu protiv njih.
makedonce jedva pobijedili kod kuce, u gostima glatko izgubili. i sad, kofol, oni nesto pokazali, oni nesto zasluzili, oni dobri......
nista, decki, samo vi uzivajte uz njih, zelim vam jos mnoooooooogo uzivanja kao danas protiv makedonije. siguran sam da ce vasa izabrana vrsta jaaaako dobro proci na EP, jer su, pobogu, ipak vrhunska reprezentacija. siguran sam da cu ja mnogo vise uzivati gledajuci njihove utakmice nego vi :lol:

sto se nas tice, nismo imali srece kao hrvati da kompletan posao za nas odrade drugi, i to je to. imali smo gresaka, losih dana protiv autsajdera. no, cinjenica je da nismo nista manje pokazali nego ostale reprezentacije u nasoj grupi. glupi poraz od kazahstana se pokazao kao presudan.
no, treba ici dalje. licno sam za to da klemente ostane, mislim da u sljedecem ciklusu moze da nastavi sa stvaranjem dobre reprezentacije

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 00:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Milanko Djeric je napisao:
sto se nas tice, nismo imali srece kao hrvati

U pravu si. Za onakvu igru kakvu mi imamo stvarno treba imati mnogo srece da dobijes jedan Azerbejđan, Kazahstan ili Jermeniju :lol: :lol: :lol:

Kako mene vesele ovakvi ljubomorni postovi, ne mogu da ti kažem koliko. Daj još malo, molim te .. tvoji postovi su bolja komedija od Seinfelda i Mućki zajedno .. go go ! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 00:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
ne mogu da iskazem koliko mi se povraca od ovih 'postenih', 'realnih' koji svrsavaju uz igru hrvatske 'izabrane vrste'. najbolji u svojoj grupi? zato sto su, zahvaljujuci busenu trave i idiotlucima stiva meklarena, na svom terenu pobijedili reprezentaciju koja je, realno, za klasu bolja od njih. rusiju ne da nisu uspjeli da pobijede, nego u dvije utakmice nisu uspjeli da stvore sansu protiv njih.
makedonce jedva pobijedili kod kuce, u gostima glatko izgubili. i sad, kofol, oni nesto pokazali, oni nesto zasluzili, oni dobri......
nista, decki, samo vi uzivajte uz njih, zelim vam jos mnoooooooogo uzivanja kao danas protiv makedonije. siguran sam da ce vasa izabrana vrsta jaaaako dobro proci na EP, jer su, pobogu, ipak vrhunska reprezentacija. siguran sam da cu ja mnogo vise uzivati gledajuci njihove utakmice nego vi :lol:

sto se nas tice, nismo imali srece kao hrvati da kompletan posao za nas odrade drugi, i to je to. imali smo gresaka, losih dana protiv autsajdera. no, cinjenica je da nismo nista manje pokazali nego ostale reprezentacije u nasoj grupi. glupi poraz od kazahstana se pokazao kao presudan.
no, treba ici dalje. licno sam za to da klemente ostane, mislim da u sljedecem ciklusu moze da nastavi sa stvaranjem dobre reprezentacije

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Od onih luzera i foliranata ne bi ni Murinjo napravio poštenu ekipu. Šta ono kaže Deki, njima je vazduh prijao više nego nama :lol: :lol: :lol: .

Poslednji put menjao fantomacan dana 18 Nov 2007, 00:13, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 00:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Od onih luzera i foliranata ne bi ni Murinjo napravio poštenu ekipu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za razliku od VINERA hrvata, koji su trebali da osvoje jedan bod iz dvije utakmice, a i to nisu u stanju, pa moraju drugi da odradjuju posao umjesto njih :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 00:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
Citiraj:
Od onih luzera i foliranata ne bi ni Murinjo napravio poštenu ekipu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: za razliku od VINERA hrvata, koji su trebali da osvoje jedan bod iz dvije utakmice, a i to nisu u stanju, pa moraju drugi da odradjuju posao umjesto njih :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote
Mi na EP idemo a ti pjeni koliko hoces. :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 01:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@cosak2 : svaka cast. ja vam najiskrenije zelim da na euru prodjete kako i inace prolazite na velikim takmicenjima. siguran sam da cu uzivati gledajuci komentare vasih poslije utakmica na HRT2. na sp je bilo praaavo veselo...

inace, ne mogu a da ne napravim malu analizu naseg i hrvatskog tima. moram da pronadjem uzroke toga sto su svi ovde odusevljeni jednima a pljuju po drugima

da vidimo, igracki kvaliteti.
kod hrvata. perjanice? eduardo da silva : cetvrti napadac arsenala. zaigrace za prvi tim jedino u slucaju da van persija pregazi kamion, adebajor zavrsi na nekoj novouspostavljenoj plantazi pamuka u sad, a volkot izgubi cula vida, sluha, dodira, ukusa i mirisa
dakle, nije stvar u prvoj perjanici. dalje : crunchy (niko kranjcar). bez obzira na hvalospijeve kojima ga obasipaju na index.hr sajtu (inace, najveca smijurija jos od doba monti pajtona), u britaniji ga niko ne spominje. kazu, perjanica portsmauta. portsmauta??? jesu to oni sto svake godine igraju u ligi sampiona? ne? onda makar u kupu uefa? ne? pa dobro, bore se za titulu prvaka engleske? ne? dodjavola
vedran corluka? kazu, ustalio se u timu mancester sitija, nakon povrede ne -znam-ni-ja-koga. mancester siti. nesto kao junajted, samo sto se uvijek bore za opstanak, nemaju ni jednu titulu, ne igraju nikad u evropi itd.
nije to to...mora da je tajna u domacim igracima. modric, mandzukic? igraju u timu koji je jedva izbacio azerbejdzanskog prvaka u kvalifikacijama za ligu sampiona. pa poslije izbacio domzale (ili kopar ili ko li je vec, neki silan tim u svakom slucaju). pa poslije izgubio 3 od sljedece 4 utakmice. i dao manje golova u evropi u svojih 9 utakmica nego partizan na 2 ove sezone.
dakle, nije ni tu vrag. a ostali klubovi gdje igraju njihove vedete : borusija dortmund (trenutno 13. mjesto u bundes ligi), sahtjar donjeck, herta (8 mjesto u bundesligi), ac milan (opa, dario simic...doduse, da li se i on sam sjeca kad je odigrao utakmicu tamo...doduse, cini mi se da jeste, nema tome ni 3 godine). spartak moskva (ovi vise ne znace nista ni u ruskoj ligi, a kamoli nesto vise),

s druge strane, da vidimo nase : nikola zigic (valensija, 4. mjesto u prvoj spanskoj ligi...relativno standardan, poslije povrede), dejan stankovic (inter milan, 1. mjesto u italijanskoj ligi), nemanja vidic (mancester junajted, 2. mjesto u premier ligi, jedan od najcjenjenijih igraca tima), ivica dragutinovic (sevilja, dvostruki uzastopni osvajac kupa uefa)...ostali...herta, fiorentina, cska (nesto bolja od spartaka :)), lokomotiva moskva (bane ivanovic, no, prica se da ce preci u juventus), majorka...apsolutno svi standardni...

dakle, ne vidim poziciju na kojoj su bolji...no, mora da je problem u visku nacionalne svijesti i hrvatskom ponosu i inatu...stvar za divljenje :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 01:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
A mozete mi sa sigurnoscu garantovati da ih ne bi dobili da je Rusija pobedila,SMESNO

A možeš li ti garantovati da Hrvati ne bi dali dva gola, da nisu znali rezultat utakmice u Izraelu?
Reći da Hrvatska nezasluženo ide na prvenstvo je u najmanju ruku neozbiljno. Ljudi su igrali sigurno, pobjeđivali od samog starta i otišli na EP, čime nastavljaju kontinuitet učešća na velikim takmičenjima, a mi možemo da se spustimo na nivo kompleksaša koji vječito prišivamo Hrvatima, pa da pronalazimo zamjerke njihovom uspjehu, ali nam to neće pomoći u činjenici da će EP proteći bez Srbije. Ko nam je kriv? Sudije? Loša trava? Teška grupa? Napustila nas sreća? Pih...

Potrebno je veoma malo samosvjesti ili samokritike, pa da se lijepo prst krivice okrene isključivo prema sebi. Nije nama loša sreća otela 3 boda u Kazhastanu, već naša loša igra. Nije nam rijedak vazduh donio samo bod iz Jermenije, već naša loša igra. Nismo poraženi od Belgije, zato što na Bog nije pogledao, već zato što smo loše igrali... Kraj priče... Idemo u idući ciklus, a komšije Hrvate možemo ostaviti da se raduju. Imaju pravo na to...

@Milanko

Milanko Milanko... Uzalud našima i da su po deset puta bolji igrači od hrvatskih, kad mi NEMAMO TIM, a fudbal je, vidi vraga, timska igra. Eduardo je možda četvrti napadač Arsenala, ali je jedan od najboljih strijelaca u kvalifikacijama. A naš maestro Stanković, najstandardniji igrač Intera, se u reprezentaciji proslavio samo nevidljivošću na terenu u proteklih godinu dana igranja za reprezentaciju... Da u timu imaš Maradonu, Pelea i Zidana zajedno, ne bi to bio nikakv garant uspjeha, niti mjerilo vrijednosti rezultata koje tim postiže...

Poslednji put menjao Nitro dana 18 Nov 2007, 02:07, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 01:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 00:48
@cosak2 : svaka cast. ja vam najiskrenije zelim da na euru prodjete kako i inace prolazite na velikim takmicenjima. siguran sam da cu uzivati gledajuci komentare vasih poslije utakmica na HRT2. na sp je bilo praaavo veselo...

inace, ne mogu a da ne napravim malu analizu naseg i hrvatskog tima. moram da pronadjem uzroke toga sto su svi ovde odusevljeni jednima a pljuju po drugima

da vidimo, igracki kvaliteti.
kod hrvata. perjanice? eduardo da silva : cetvrti napadac arsenala. zaigrace za prvi tim jedino u slucaju da van persija pregazi kamion, adebajor zavrsi na nekoj novouspostavljenoj plantazi pamuka u sad, a volkot izgubi cula vida, sluha, dodira, ukusa i mirisa
dakle, nije stvar u prvoj perjanici. dalje : crunchy (niko kranjcar). bez obzira na hvalospijeve kojima ga obasipaju na index.hr sajtu (inace, najveca smijurija jos od doba monti pajtona), u britaniji ga niko ne spominje. kazu, perjanica portsmauta. portsmauta??? jesu to oni sto svake godine igraju u ligi sampiona? ne? onda makar u kupu uefa? ne? pa dobro, bore se za titulu prvaka engleske? ne? dodjavola
vedran corluka? kazu, ustalio se u timu mancester sitija, nakon povrede ne -znam-ni-ja-koga. mancester siti. nesto kao junajted, samo sto se uvijek bore za opstanak, nemaju ni jednu titulu, ne igraju nikad u evropi itd.
nije to to...mora da je tajna u domacim igracima. modric, mandzukic? igraju u timu koji je jedva izbacio azerbejdzanskog prvaka u kvalifikacijama za ligu sampiona. pa poslije izbacio domzale (ili kopar ili ko li je vec, neki silan tim u svakom slucaju). pa poslije izgubio 3 od sljedece 4 utakmice. i dao manje golova u evropi u svojih 9 utakmica nego partizan na 2 ove sezone.
dakle, nije ni tu vrag. a ostali klubovi gdje igraju njihove vedete : borusija dortmund (trenutno 13. mjesto u bundes ligi), sahtjar donjeck, herta (8 mjesto u bundesligi), ac milan (opa, dario simic...doduse, da li se i on sam sjeca kad je odigrao utakmicu tamo...doduse, cini mi se da jeste, nema tome ni 3 godine). spartak moskva (ovi vise ne znace nista ni u ruskoj ligi, a kamoli nesto vise),

s druge strane, da vidimo nase : nikola zigic (valensija, 4. mjesto u prvoj spanskoj ligi...relativno standardan, poslije povrede), dejan stankovic (inter milan, 1. mjesto u italijanskoj ligi), nemanja vidic (mancester junajted, 2. mjesto u premier ligi, jedan od najcjenjenijih igraca tima), ivica dragutinovic (sevilja, dvostruki uzastopni osvajac kupa uefa)...ostali...herta, fiorentina, cska (nesto bolja od spartaka :)), lokomotiva moskva (bane ivanovic, no, prica se da ce preci u juventus), majorka...apsolutno svi standardni...

dakle, ne vidim poziciju na kojoj su bolji...no, mora da je problem u visku nacionalne svijesti i hrvatskom ponosu i inatu...stvar za divljenje :)

Ma neka su i peti i sesti napadaci i igraci u klubovima mi idemo tamo.Dzabe tih tvojih "brazilaca" sto si ih nabrojao kad nemaju karaktera nimalo kad igraju za tu reprezentaciju.I jos nesto od svih ovih koje si nabrojao samo Vidicu skidam kapu i jedini je igrac kojeg svaka reprezentacija moze pozeljeti.Tebi licno sve najbolje i do sljedecih kvalifikacija. :wink: Ajd zivio! :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 02:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@cosak2...a sta to tacno znaci 'imati karaktera kad igras za reprezentaciju'?
ja samo realno opisujem kvalitet vase izabrane vrste. ajd sto ste se lozili da ste nesto kad ste u timu imali sukera, bobana, prosineckog. ljudi znali igrat, to razumijem. al sad je smijesno pricati o nekom vasem kvalitetu. to sto ste pobijedili nikad slabiju englesku ne znaci apsolutno nista.
al ti ces opet rec 'mi smo se plasirali'. za vas ocigledno sve pocinje i zavrsava se u kvalifikacijama.

@nitro. pogledaj malo izjavu maestra stankovica na b92. ja mu na tome skidam kapu. samo veliki covjek moze tako nesto da izjavi. otprilike, rekao je
'od mene u reprezentaciji traze vise nego sto mogu da dam. u klubu znaju sta mogu da igram i nikad niko od mene nije trazio nesto spektakularno'. to sto bi mi od njega da pravimo novog piksija ili deju, to je druga stvar.
njemu trebaju igraci i iza i ispred njega da bi mogao da bude koristan. mada, ja i dalje vjerujem da ce, sa DOBRIM krasicem ispred i duljajem iza, deki biti mnogo korisniji timu.
samo se nadam da se sa njim nece desiti ono sto se desilo sa pedjom stojakovicem u kosarkaskoj reprezentaciji. i od njega su zeljeli da bude dzordan, pa su pljuvali po njemu, pa kad je on presto da igra, dotakli smo dno dna...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 10:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
za vas ocigledno sve pocinje i zavrsava se u kvalifikacijama.

Hahahahaha, a nama je i počelo i završilo još potiv poraza u Kazahstanu... dobra dobra :lol: :lol:

A Hrvati definitivno imaju bolju momčad, kod nas jedino nesto Stankovic valja (iako je i on vatao muve po terenu u kvalifikacijama :roll: ), ostali su svi za QRAC! Hrvati imaju od Eduarda (Arsenal), Rakitića (Schalke), odičnog Modrića za kojega se se sada lome Chelsea i Arsenal, Kranjčar briljira u Portsmouthu a Čorluka u Manchester City-u, Olić također odličan u HSV-u .. i da sad dalje ne nabrajam - sve momčadi u top evropskog fudbala. Čak i Chelsea zove Bilića za mjesto trenera, jer je uspio sve te igrače lijepo povezati i napraviti pravi tim, koji je do jučer bio jedini neporaženi tim na kvalifikacijama. Mogu samo da kažem RESPECT i bravo komšije! Navijam za vas ...

A sad Milanko, ajde opet na kenjanje ... i dobro obriši dupe da ne bi ostalo kasnije sivo po gaćama.

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 10:38 
Veteran
Veteran

Milanko samo glumi da je frustriran, kako reče već par puta gledaće pažljivo utakmice Hrvatske i uživati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 10:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
@Milanko Djeric

Tebe je patriotizam ocito toliko zaslepio da je to nemoguce, pa cak je presao u nacionalizam sto nije dobro. Mislis da je meni drago sto su Hrvati prosli, a mi ispali, e pa gresis. Ali ja sam dovoljno svestan da priznam da smo ocajno igrali, za razliku od Hrvatske. Ako vec kazes da su druge ekipe u grupi odradile posao za njih, pogledaj malo nasu grupu, istocnoevropske zemlje su uzimale bodove i Portugalu i Poljskoj, pa mi to nismo mogli da iskoristimo. Gubili smo bodove kod kuce od Finske i sl. Pa kako mislis da kazem da nismo imali srece. Nemoj previse da lupas i da se pravis pametan, ako ne znas da bude objektivan. Hrvati prosli, mi ispali, sve po zaslugama i ulozenom trudu. Necu vise ni da komentarisem tvoje postove. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 11:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Gledajuću sve utakmice Srbije i Hrvatske, moram da se složim sa Milankomda je Hrvatska qurac!!! Sami su rekli da mogu Bogu zahvaliti što su dva puta dobili Estoniju po 1:0, Izraela i kući i u gostima na guzove, izvukli remi sa Rusijom koja je tek krenula sa Hiddinkom u Moskvi, Englesku smiješnim pogotkom "Robinsona". Presudni su bili, kako izgleda mečevi protiv Izraela i Estonije gdje su nikakvom igrom odnijeli 12 bodova, dok su se i Englezi i Rusi spotakli!!! Sad su na prvenstvu, tamo nema čekanja kiksa protivnika, jednostavno moraju dobiti nekoga, a da pri tom ne izgube druge dvije. Na svjetskom je to predstavljalo problem, vidićemo kako će biti na evropskom koje je standardno jače takmičenje od svjetskog. Jedini autsajderi na prvenstvu su domaćini, mada Švicarci nisu za podcijeniti, još da su sačuvali Rakitića i Kuzmanovića, bili bi ekipa za respekt uz podršku navijača. Srbija, šta reći, 6 bodova na uzeli Kazahstan i Jermenija i to je to. Bez poraza od direktnih konkurenata Poljske, Portugala i Finske, ali problem i dalje ostaje na "laganim" utakmicama kad se postigne pogodak u prvih 10 minuta!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 11:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Citiraj:
kazu, perjanica portsmauta. portsmauta???

portsmaut ne postoji, moze bit sve al portsMAUT nije

Citiraj:
s druge strane, da vidimo nase : nikola zigic (valensija, 4. mjesto u prvoj spanskoj ligi...relativno standardan, poslije povrede)

standardan dok je Villa povrijedjen, i pored Morientesa koji je usput igrao sve zadnje utakmice,al greska mu je bila sto je dosao u Valenciu

@Info
Citiraj:
istocnoevropske zemlje

Ko je u istocnoj Evropi Armenia,Azer. ili Kazakhstan tesko da ce oni u Evropu ikad mozda ako EU prosiri granice do Pakistana to bih sve izbacio iz EURO kvalifikacija sto onda nije i Turkmenistan,Uzbekistan,Iran,Mongolia u EURO Q

...I Hrvatska se posteno kvalifikovala kao isve ostale zemlje zasto sad Hrvatsku isticete i Rumunija se plasirala i odlican je tim eto istocne komsije Milanko pa se isfuravaj na Rumune ,mozes i na Grke,Cehe najmanje se prati sopstvena reprezentacija bitno je samo nek Hrvati izgube od Andore,nek ih makedonci osramote nebitni su

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 11:37 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Maj 2007, 10:35
Milanko, slobodno pitam koliko ti imaš godina, tlinajst i pol? :bday: Jebote, kad čitam tvoje postove imam osjećaj kao da slušam nekog pubertetliju. Toliko kenjaš da zaudara cijela tema. To što ti ne želiš da priznaš da su Hrvati 3 stepenice ispred nas to je sinko samo tvoj problem, okani se tog nacionalizma ili se preseli na http://www.krajinaforce.com i tamo bubaj sto te volja. I Hrvati i mi smo imali jednaku priliku da se plasiramo na Euro, jedini razlog zašto su Hrvati prošli je taj što za razliku od nas znaju da igraju fudbal, jer biti do jučer jedina neporažena ekipa na cijelim kvalifikacijama nije moglo proći provlačenjem, srećom ili štatijaznamčime si ti tu svašta nadrobio. Lično skidam kapu Hrvatima i drago mi je da su prošli, barem jedna ex-yu država da igra ove godine na Euru kada za to nismo bili sposobni mi. Nakon igre koje su pokazali u kvalifikacijama - i više nego zasluženo!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Hrvati imaju od Eduarda (Arsenal), Rakitića (Schalke), odičnog Modrića za kojega se se sada lome Chelsea i Arsenal, Kranjčar briljira u Portsmouthu a Čorluka u Manchester City-u, Olić također odličan u HSV-u .. i da sad dalje ne nabrajam - sve momčadi u top evropskog fudbala. Čak i Chelsea zove Bilića za mjesto trenera, jer je uspio sve te igrače lijepo povezati i napraviti pravi tim, koji je do jučer bio jedini neporaženi tim na kvalifikacijama. Mogu samo da kažem RESPECT i bravo komšije! Navijam za vas ...

ako sam dobro shvatio, portsmaut, mancester siti, hsv su momcadi u vrhu evropskog fudbala? a valesija, inter, mancester junajted to nisu? covjek ovde uvijek moze nesto novo da nauci.
o eduardu je stvarno smijesno pricati kao o nekom igracu. pobogu, covjek igra u arsenalu samo kada venger odmara najbolje igrace. van persi, adebajor i ostali su za klasu bolji igraci od njega. to sto bi covjek, kad gleda hrvatske emisije pomislio da je eduardo bolji od ronaldinja, anrija i mesija zajedno samo govori o opterecenosti hrvata nekakvim svojim 'velicinama'. a sto se corluke i kranjcara tice, budi siguran da za ovog prvog na ostrvu vrlo malo ko zna...
chelsea zove bilica na mjesto trenera???? pobogu, gdje si to procito :lol: :lol: :lol: . mora da je na mom omiljenom sajtu, gdje se takodje moglo procitati da je 'eduardo najbolji evropski napadac', da bi se (poslije utakmce ajax-dinamo) ipak ispravili i izjavili da je to mario mandzukic :lol: :lol: :lol:

@escon :
:lol: :lol: jedina neporazena ekipa? mislim da se mora uzeti u obzir da nisu igrali protiv prvog nosioca svoje grupe u gostima, kao i da je njihova grupa bila jedna od laksih. osim ako rusija, izrael, makedonija i estonija nisu bolji od finske, belgije, poljske? tako da se, kao nesto jako dobro, jedino moze uzeti njihova pobjeda protiv engleske kod kuce. jedino je pitanje kakva pobjeda i protiv kakve engleske. a o ostalim jadnostima je sondri vec sve rekao...

no, mora da niste odgledali bas mnogo fudbalskih utakmica u zivotu ako mozete da uzivate u pobjedama od 1:0, bez ikakve igre :lol: :lol:

no, samo nastavite da ih hvalite, siguran sam da ce vas komsije hrvati pomaziti po glavi i reci vam da ste 'dobri decki' :) a vas ce da obaspe toplina, jer ste 'iznad nacionalizma, nepristrasni i realni'

a fantomacane, stvarno si u pravu. recimo, na sp 2006 je bilo pravo uzivanje gledati utakmicu hrvatska-australija. prije utakmice, izjave 'bolji smo, sigurno pobjedjujemo'. onda utakmica zavrsi 2:2, zahvaljujuci svevisnjem hrvati ne izgube, onda malo kuknjave da 'smo bili bolji, imali igru i prilike ali nismo imali srece'. pa onda u studiju dodje osim svabo i mrtav ladan kaze 'ja ne znam o cemu ova gospoda pricaju. mozda nismo gledali istu utakmicu. ja nisam vidio nikakve prilike hrvatske, australija je bila mnogo bolja' :lol: :lol:

i ako ima jedna stvar na koju se kod njih treba ugledati, to je upravo ono sto ovi 'realni, nepristrasni' nenacionalisti potpuno pogresno shvataju. oni NIKAD nece pljuvati po svojoj reprezentaciji, u javnim emisijama ce im uvijek davati podrsku i pricati da su mnogo bolji nego sto realno jesu, jer tako izvlace i vise od maximuma iz svoje reprezentacije.
a ko od nasih moze da igra maximalno ako zna da, ako pobijede, to ce biti nesto sasvim normalno i ocekivano, a ako izgube, onda ce svakak susa da pljuje po njima i da ih blati...identican slucaj kao sa kosarkaskom reprezentacijom, kao da je jedina svrha postojanja nasih fudbalera da igraju za reprezentaciju i sve pobjedjuju, da bi uveseljavali nas, velike patriote.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 13:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ah da, i siguran sam da arsenal jedva ceka da fabregasa (koji je, btw, nedavno odbio ponudu real madrida, i koji vazi, uz mesija, za najboljeg mladog igraca na svijetu u ovom trenutku) zamijeni sa lukom modricem :) :) :)
jeste li sigurni da i barselona nema namjeru da se rijesi preduvanih polufabrikata mesija, ronaldinja i anrija i umjesto njih dovede modrica, crunchya i mandzukica? uopste me ne bi cudilo da ovako nesto osvane na HRTu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 13:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Definitivno nemas vise od tlinest godina :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 13:57 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2007, 22:45
Milanko Milanko.....vecu dozu ljubomore nisam vidio. Licno me zaboli jedna stvar i za reprezentacijama Srbije i Hrvtaske, al kad poredis te dve reprezentacije ocigledno zapaljen pubertalnim nacionalizmom nemozes da objektivno pregledas situaciju.
Nemoze jedna reprezentacija osvojiti 26 bodova na srecu i samo srecu. Evo, reprezentaija BiH je dobila tri neke pobjede, na srecu, i sad se sve vraca. Znaci, kad Hrvati do sinoc, ne izgube ni jednom, razbiju engleze (koji su toliko napuhani od medija da je to smijesno), uvale Izraelu 4 komada u Tel Avivu i osvoje 26 bodova, pa ebemu majku zar je to sve sreca ili priznaj, da tu postoji odredjeni kvalitet. Srbija moze imati postavu igraca koji igraju sve i jedan u Barsi ili Realu, al kad nemozes fince pobijediti, Armeniju ili Kazakstan to je vec do mentalnog pristupa, do selektora, do pristupa igraca, do medija.
Vec se dokazalo da je kolektiv jaci od individualista, a kad smo i do poredjenja igraca Hrvati imaju nesto jace, htio ti to priznati ili ne. Zigic moze igrati u Valensiji, ali na klupi, kad se Morientes i Villa oporave. Jedino sto su Vidic i Stankovic igracine u svojim timovima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Nov 2007, 14:13 
Veteran
Veteran

i ako ima jedna stvar na koju se kod njih treba ugledati, to je upravo ono sto ovi 'realni, nepristrasni' nenacionalisti potpuno pogresno shvataju. oni NIKAD nece pljuvati po svojoj reprezentaciji, u javnim emisijama ce im uvijek davati podrsku i pricati da su mnogo bolji nego sto realno jesu, jer tako izvlace i vise od maximuma iz svoje reprezentacije.
a ko od nasih moze da igra maximalno ako zna da, ako pobijede, to ce biti nesto sasvim normalno i ocekivano, a ako izgube, onda ce svakak susa da pljuje po njima i da ih blati...identican slucaj kao sa kosarkaskom reprezentacijom, kao da je jedina svrha postojanja nasih fudbalera da igraju za reprezentaciju i sve pobjedjuju, da bi uveseljavali nas, velike patriote.

Pogrešno tumačiš mnoge stvari. Kada je Barić bio selektor trpio je mnoge kritike, čak i sa državne televizije njihove koja će uvijek zadnja uputiti bilo kakvu kritiku fudbalskoj reprezentaciji. Ta slika koju gledaš sa Htv-a nije realna slika Hrvatske i nemoj to miješati. To što misliš da će nekim pohvalama i kada igraju katastrofalno neko "izvući" nešto više iz ekipe mogu smatrati samo neuki i glupi ljudi.
Pobjeda Srbije uopšte nije nešto normalno, to je pravi eksces ako se desi. A pogotovo protiv neke ekipe koja ima neki međunarodni renome. Koju jaku ekipu su oni dobili zadnjih 5 godina? Nijednu.
Svrha fudbalera kada već odluče da igraju za reprezentaciju je da se maksimalno zalažu i pokažu znanje, a ovi nisu pokazali ni jedno ni drugo. To mu dođe kao neka nacionalna bolest, strašno su jaki ali samo na riječima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]