banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2007, 23:37
ja imam 23 godine i stalno pratim zvezdine utakmice. nikada ali nikada u zivotu nisam vidio da je zvezda nekoga pobijedila i dobro igrala. to ukljucuje i bari 1991. a kako mi se cini dobro cu sacekati dok ne dodje taj trenutak.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Dno dna! :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:33 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ode i Kosanović, da vidimo ko će sad "učiti" zanat na Zvezdi???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
Hoce li iko iz ovakvih stvari ikada izvuci bilo kakve pouke? Selekcija igraca kriminalna, taktika sa svih 10 igraca u odbrani od prve minute nikad i nigdje vidjena, osim u izopacenim zamislima onog krmeta Kosanovica, i to protiv krupnog zalogaja kakav je veliki Aris. Idioti koji nisu vrijedni pomena. Jos ljudi hoce da se tuku u kafani! Zbog cega?!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Nov 2007, 23:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Uzas, tek sad sam vidjela rezultat na Uefinom siteu, pa ovo je katastrofa.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 00:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Ocekivana pobjeda Arisa! ko je ocekivao drugacije puno je ocekivao, pa ljudi su pobjedili(izbacili) Zaragosu sta ih je trebalo sprijeciti da to ne ucine protiv Zvezde

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Onu tupavu plavusu koja sebe naziva kapitenom treba odmah izbaciti iz drzave a ne iz Zvezde. Treba mu zakonom zabraniti da igra fudbal, idiot mutavi, samo ko tele trci po terenu i kad je god blizu lopte mi je izgubimo. Konstantno lose igra i kad se do sada nije prodao makar u Afriku, morala bi uprava skontati da nesto nije uredu sa njim. Momak je malo udaren u glavu. Crni Basta, dobro ti prezime i kaze na italijanskom, DOSTA je vise tvoje karijere prestani da mucis navijace, oprosti se od fudbala :x :x :x :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 00:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Kratko govoreći, ta odbrana stoji na staklenim nogama, Ranđine i Gajove inspiracije i molbe Bogu da Ibrahim ne komplikuje previše, kao sinoć. Ukoliko se i taj segement ne osnaži, ova odbrana ima da odleti u parmparčad na nekoj od predstojećih utakmica...

Nakon derbija - mrzim kad ispadne da sam dobro predvidio najcrnje stvari...

Ranđelović je nakon Bajerna nešto srao o tome da će ga poslije prve naredne evropske utakmice svi veličati, ali opet nije uradio ništa da ulije sigurnost nesigurnoj odbrani... Jeste da nije nešto kriv za primljene golove, ali nešto ne viđoh ni tih bravura, koje je najavljivao...
Najupečatljivija scena je vodeći gol, kad dva štopera ostavljaju prazno srce šesnaesterca, prodajući zjala polulijevo, dok je onaj jadni Poljak ostavljen da pokuša i da presječe centaršut i da pokrije igrača iza sebe u srcu šesnaesterca... O tugo. Pošto je ovo već komično, valja mi samo da se nasmijem, jer sam ljutnju odavno potrošio...

Inače sam dugo bio ubijeđen da Kosanović zna šta radi, ali me je trbonja dobro demantovao. Na stranu što je utakmicu počeo bez napadača, već što je pokušao da natjera igrača visokog metar i žilet, klasičnog bočnog veznog, da pretvori u sidraša, u situaciji kad je igra tima toliko kriminalna da ni klasični sidraši tipa Barkosa i Jestrovića, ne mogu ništa da pokažu...

Barkos je počeo da igra i daje golove, pa je premješten na klupu. Najskuplje pojačanje u prelaznom roku - Salas, nije skupio ni 100 minuta igre. Poljski reprezentativac - lijevi bek, glumi desnog beka kad Bastu boli nokat na domalom prstu lijeve noge, pa nije u stanju da igra, ili grije klupu mediokritetnom Anđelkoviću. Najbolji štoper lige u prošloj sezoni - Bajalica, mijenja pomenutog Bastu ili nije uopšte u konkurenciji za svoju prirodnu poziciju. Forsiranje Bogdanovića, koji se ističe jedino neprimjetnošću na terenu. E moj Kosanoviću... Ma nisci sjajnih nastupa u Evropi, pridodali smo i poraz od moćnog Arisa. Ništa novo...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 00:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Ranđelović je nakon Bajerna nešto srao o tome da će ga poslije prve naredne evropske utakmice svi veličati, ali opet nije uradio ništa da ulije sigurnost nesigurnoj odbrani

I meni je ovo odmah palo na pamet kada smo krenuli da primamo golove. I on je debil :lol: Sto kazes, bes me prosao pa sada mogu da se smejem. Kada je dosao 73 minut, pomislih samo da izdrzimo zadnjih 15 min, jer smo tada katastrofa. Procenih fenomenalno, primili gol u 77 i onda krenulo trpanje. Zadnje 3 evropske utakmice OBAVEZNO primamo gol u 900oj min, tako da su nasi protivnici sigurni za 1 pogodak i trebaju da ``brinu`` da im zvezda ne da gol. Pa i cukaricki nam je zamalo dao gol u zadnjim minuama, sreca da su i oni smotani, pa nam prekinuli ``tradiciju`` zvanu 90-i minut

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 09 Nov 2007, 01:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ma najjače od svega je kad je u sedamdeset i nekom minutu Zoka Prnjatović (komentator na RTRS-u) rekao kako je rezultat za sada dobar ali Aris je veoma strpljiva ekipa i onda ovi odmah zabiše tri komada :D

Što se same utakmice tiče, sad sam konačno izgubio i posljednji promil povjerenja u Kosanovića (jel' neko reko da je dobio otkaz ili mi se učinilo?). Još nisam vidio da neko igra bez ijednog napadača (čak i kad, primjera radi, igra neki lijevi poljski klub protiv Milana i Reala, postoji bar jedan napadač, čisto deklarativno). Ovo koliko sam vidio, trebalo je Koroman da izigrava nekakvog polušpica ili neki sličan klinac, što me ozbiljno navodi na misao da je Kosanović eksperimentisao sa nekim gljivama prije utakmice. Inače, pomenuti Koroman je otprilike i jedina polusvijetla tačka, imao je nekoliko solidnih poteza, ali u onakvoj ulozi ni on nije mogao ništa. Ostali su dno dna, nemam apsolutno nijednu pozitivnu riječ za bilo koga, samo valja dodati da Ranđelović nije kriv za golove, mada, što već reče Nitro, nije ništa uradio da podigne sigurnost večeras užasne odbrane.
Ukratko, dobili smo što smo zaslužili. Izgubili smo od Bajerna i uzdali se u njihove pobjede do kraja - kad oni remiziraše s Boltonom. Očekivali smo (tj. Kosanović je očekivao, a mi ostali smo se valjda nadali POBJEDI protiv Arisa) neriješen rezultat, a pukosmo sa tri komada. Uz dužno poštovanje prema Arisu, to sigurno nije ekipa protiv koje se igra bunker bez napadača. A onako slabom Bajernu nije se smjelo dozvoliti da odnese tri boda s Marakane. Oćemo Barkosa nazad u napad, Dišljenkovića na go, a Del Boskea na klupu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Prije svega gledam utakmicu i vidim raposred u napadu i pomislim sve si ti to Kosane dobro zamislio. Igramo na kontre i polukontre, cekam da oni nesto useru na sredini pa da Milijas da dobru loptu Molini na levoj ili Basti na desnoj strani pa da ovi nadju Koromana koji igra spica i eto nama gola, ali pored dobre zamisli tu nije bilo nicega drugog! Pre svega ne znam ko je veci debil, igraci (poput Baste, Tutorica, Andjelkovica, Bogdanovica, Randjelovica koji su totalni debili) ili Kosan koji ne vidi da su ovi totalni debili! Kosan je trebao pre svega da vidi da Koroman moze da stoji napred i glumi spica ali da tu poziciju ne moze da odigra kako treba jer covek se neprestano izvlacio na krilo (jer mu je to i pozicija), zatim kada se branimo ni jednu nasu balon loptu napred nije pokupio! Dakle sam raspored igraca i kukavicka igra su promasaj i to totalni, a sve je to plod filozofije idemo na bod! Nekim igracima svaka cast na borbenosti ali to za evropu jednostavno nije dovoljno...Protiv Arisa koji i nije neki narocito dobar tim Zvezda je morala da vodi igru a zaprvo se tu krije i srz problema jer Zvezda ne zna da vodi igru ove sezone ni protiv klubova u nasem prvenstvu ni protiv prosecnih evropskih ekipa! Uzroke te Zvezdine nemoci treba potraziti na kraju proslog prvenstva kada je dosao Djurovski na mesto trenera i kada mu je jedini zadatak bio da brani prethodno stecenu prednost u prvenstvu! Zatim taj isti covek sprovodi pripreme iako zna da ce otici sa mesta trenera cim neko malo strucniji ili popularniji bude hteo da preuzme tim i te pripreme zajedno sa kasnim dolascima "pojacanja" i sa nikada losijom selekcijom igraca u istoriji Zvezde (selekcija je bila losa jer se nisu dovodili igraci da popune slaba mesta u timu vec se dovodio ko je mogao da se kupi i ko je hteo uopste da dodje) propadaju! Nakon svega prethodno navedenog sa cim se nadam se svi slazemo dolazi i ostavka Pixija koji odlazi sa Zvezdinog broda! Ne znam kako vama deluje ali meni je delovalo kao mis koji napusta brod a taj isti brod se vec podobro nasukao i samo ga cudo moze spasiti ove sezone da ne potone!

Da zakljucim Zvezda nema igru, nema napadaca (uzdam se u onog iz Cada, ali videcemo), odbrana je losa od pocetka sezone, golman je upao u strasnu krizu, nemamo predsednika kluba a samim tim ni dobra deo ljudi koje je Pixi doveo ne zna da li ce ostati na radnim mestima kada novi predsednik dodje, a najveca misterija mi je Kosanovic jer taj covek jeste znacajno podigao nivo igre Zvezde od kada je dosao ali kao da nema dovoljno hrabrosti da prelomi sa nekim stvarima, kako sa nekim igracima tako i sa koncepcijom igre! Sve u svemu stanje je veoma lose i necu da kazem crno je da crnje ne moze biti jer znam da moze biti i gore od ovoga sada

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 10:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja Kosanovica ne bih ni komentarisao jer mi covek stvarno nije jasan, sto kazes podigne formu toliko da i onaj koji ne prati fudbal primeti razliku, a onda ucini onako kukavicki potez i protiv Arisa igra bez napadaca. Dobro si primetio i napisao za Koromana, iskreno najbolji pojedinac u Zvezdi i bez njega bi bili jos gori (dajte mu kapitensku traku, covek ima autoritet bolji od svih). Svi ubacaji sa strane su isli preko Koromana, alo Kosanovicu zar on nije ``spic`` igrac na ovoj utakmici, kome ubacuje loptu, sebi?!? A opet da napomenem, povraca mi se na pomen imena one plavuse, najgori je igrac definitivno. Treba mu osisat one loknice da vidi gde trci posto se covek gubi u prostoru :x :x :x

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 10:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Feb 2005, 19:36
e pa sad MISLIM TUGA BARTE :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 11:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
ono nisu fudbaleri nego pilici.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 11:11 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Nov 2007, 09:11
Petoro navijaca Zvijezde izbodeno nozem jedan teze povrijedjen.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 13:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Играмо к`о пи***, и тако и пролазимо. Звезда се савија сваком другом клубу, и сваком приступа са мање нападача. Косановић је сиса, и мрш из Звезде! Боље примити 5 комада али играти мушки. Срозавају нам клуб. :mad:
Немам ријечи за утакмицу, нисам се смирио да могу нормалан коментар дати...

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 09 Nov 2007, 15:44 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Bio Mejdan je napisao:
Petoro navijaca Zvijezde izbodeno nozem jedan teze povrijedjen.

Da su bar izboli igrače... :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 17:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Iz Blica:

Citiraj:
Zvanično: Kosanović podneo ostavku
Autor: Beta | 09.11.2007 - 15:09
Trener fudbalera Crvene zvezde Milorad Kosanović podneo je danas ostavku na mesto šefa stručnog štaba posle poraza od Arisa, u drugom kolu takmičenja u Grupi F Lige Kupa UEFA.

"Crveno-beli" u Ligi Kupa UEFA imaju dva poraza od nemačkog Bajerna (2:3) i grčkog Arisa (0:3) i zauzimaju poslednje mesto u Grupi F. U domaćem šampionatu Zvezda je treća na tabeli Meridijan Super lige sa 21 bodom i zaostaje sedam poena iza prvoplasiranog Partizana. Kosanović je bio trener Crvene zvezde od početka ove sezone.

Bilo je i vrijeme, ono sto Piksi nije mogao unistiti, sredio je Kosanovic, nazalost i sljedeci koji dodje na mjesto predsjednika/trenera bojim se da nece puno uraditi osim mozda odvesti zvezdu u veci ponor ako je to uopste i moguce vise.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 17:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Crveno-bele će u prelaznom periodu najverevatnije voditi Mitar Mrkela i Aleksandar Janković. Mediji spekulišu da bi novi šef stručnog štaba mogao da bude Dragoslav Stepanović, trener Čukaričkog.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Nov 2007, 18:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Mitar Mrkela novi trener Zvezde!

Mitar Mrkela, dosadašnji direktor Omladinske škole Crvene zvezde, imenovan je za trenera prvog tima. Nekadašnji prvotimac crveno-belih na klupi je nasledio Milorada Kosanovića, koji je nakon poraza od Arisa u Solunu podneo ostavku.

Četrdesetdvogodišnjem Mrkeli će ovo biti prvo jače trenersko iskustvo u karijeri, a on je treći šef stručnog štaba Crvene zvezde ove sezone.

Mitar Mrkela fudbalsku karijeru započeo je u OFK Beogradu u čijem dresu je debitovao 1981. godine sa samo 16 godina i 16 dana, dve sezone kasnije prešao je u Crvenu zvezdu za koju je nastupao do 1990, a sa "Marakane" odlazi u holandski Tvente. Potom je kratko nastupao za Bešiktaš, a zatim se vratio u Holandiju i u dresu Kambura završio igračku karijeru.

Osim što je kao najmladji igrač debitovao u ligi stare Jugoslavije, Mrkela drži rekord i kao najmladji reprezentativac. Za nacionalni tim SFRJ debitovao je protiv Bugarske u Sofiji u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 1984. sa samo 17 godina i 130 dana. Iako je mnogo obećavao dres sa nacionalnim grbom nosio je nakon toga još samo četiri puta.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]