Citiraj:
Kratko govoreći, ta odbrana stoji na staklenim nogama, Ranđine i Gajove inspiracije i molbe Bogu da Ibrahim ne komplikuje previše, kao sinoć. Ukoliko se i taj segement ne osnaži, ova odbrana ima da odleti u parmparčad na nekoj od predstojećih utakmica...
Nakon derbija - mrzim kad ispadne da sam dobro predvidio najcrnje stvari...
Ranđelović je nakon Bajerna nešto srao o tome da će ga poslije prve naredne evropske utakmice svi veličati, ali opet nije uradio ništa da ulije sigurnost nesigurnoj odbrani... Jeste da nije nešto kriv za primljene golove, ali nešto ne viđoh ni tih bravura, koje je najavljivao...
Najupečatljivija scena je vodeći gol, kad dva štopera ostavljaju prazno srce šesnaesterca, prodajući zjala polulijevo, dok je onaj jadni Poljak ostavljen da pokuša i da presječe centaršut i da pokrije igrača iza sebe u srcu šesnaesterca... O tugo. Pošto je ovo već komično, valja mi samo da se nasmijem, jer sam ljutnju odavno potrošio...
Inače sam dugo bio ubijeđen da Kosanović zna šta radi, ali me je trbonja dobro demantovao. Na stranu što je utakmicu počeo bez napadača, već što je pokušao da natjera igrača visokog metar i žilet, klasičnog bočnog veznog, da pretvori u sidraša, u situaciji kad je igra tima toliko kriminalna da ni klasični sidraši tipa Barkosa i Jestrovića, ne mogu ništa da pokažu...
Barkos je počeo da igra i daje golove, pa je premješten na klupu. Najskuplje pojačanje u prelaznom roku - Salas, nije skupio ni 100 minuta igre. Poljski reprezentativac - lijevi bek, glumi desnog beka kad Bastu boli nokat na domalom prstu lijeve noge, pa nije u stanju da igra, ili grije klupu mediokritetnom Anđelkoviću. Najbolji štoper lige u prošloj sezoni - Bajalica, mijenja pomenutog Bastu ili nije uopšte u konkurenciji za svoju prirodnu poziciju. Forsiranje Bogdanovića, koji se ističe jedino neprimjetnošću na terenu. E moj Kosanoviću... Ma nisci sjajnih nastupa u Evropi, pridodali smo i poraz od moćnog Arisa. Ništa novo...