banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 05:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 09:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
И ја се слажем да Стојковић не би примио те голове. Кад за голмана добијаш 2-3 милиона евра, то не одбијаш. Никад. Поготово кад за те паре добијеш и Лукаша и Молину. Со, кат д крап. :wink:
Добар је и Туторић био, нек прича к`о шта хоће. Прекиди су дрга ствар. Конфузија, крај утакмице... Дешава се. Ми сви пљујемо по Анђелковићу, и ја први, али је он био бољи и од Басте, и од Бајалице. Синоћ је за њих Анђелковић био Кафу, лично.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
bigman je napisao:
И ја се слажем да Стојковић не би примио те голове. Кад за голмана добијаш 2-3 милиона евра, то не одбијаш. Никад. Поготово кад за те паре добијеш и Лукаша и Молину. Со, кат д крап. :wink:
Добар је и Туторић био, нек прича к`о шта хоће. Прекиди су дрга ствар. Конфузија, крај утакмице... Дешава се. Ми сви пљујемо по Анђелковићу, и ја први, али је он био бољи и од Басте, и од Бајалице. Синоћ је за њих Анђелковић био Кафу, лично.

Bravo ja cu cut the crap a ti ces razumeti o cemu ja pricam za jos 2-3 godine nerviranja kada ti oni kazu ne odbija se ovo ne odbija se ono i td. a ti ces sve to da trpis i trpis kao ja pre par godina i onda ces zapravo da dodjes do spoznaje da oni samo kradu i traze najdebilnije izgovore zasto su nekoga prodali i zasto je neko otisao jer smatraju da su oni skolovani a da su navijaci zapravo samo debili pusteni iz bolnice kojima mozes sve da podmetnes i sve da serviras! Pa kada ti dozlogrdi onda ces i ti da kazes zar je trebalo u zadnjih 10godina da ode iz naseg tima preko (lupam) 50-70 igraca? Zar smo ih davali dzaba? Gde su te pare? Sto niko ne popravi bar travu da ne budemo smesni u evropi i da nas tamo neki svabski komentator ne proziva za to? Zar niko nije mogao okreciti izlaze iz tunela? eeeeeee koliko sam sada nervoza da je to strasno

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 10:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Stojkovic SIGURNO ne bi primio sinoc 3 gola i da Klose tada ne bi bio sam na 5 metara i da Zvezda bi igrala bolje i da je Kosanovic vodio na pripremama

A da nije uprava prije ove prodala Dejana Stankovića, šta bi onda bilo? Šta bi tek bilo da u timu imamo Gvozdenovića, Lazetića ili Vidića? Mnogo si brate naporan sa tom pričom. Prodaja igrača u našim uslovima je neminovnost i pomiri se sa tim. Ne branm nikoga, ali je toliko besmisleno raspravljati o tezi, šta bi bilo, da je ovo ili ono. Stojković, Bičevac i Janković više NISU IGRAČI ZVEZDE. I prije ili kasnije bi svakako bili BIVŠI igrači, čak i da su ostali sezono dvije duže i opet bi se našao neki pametnjaković poput tebe, da tvrdi da bi "sa njima u timu sve bilo bolje". Pa da zaključimo tu priču više...

Citiraj:
I za kraj da se setim jedne izjave mislim Dzerija Besta a mozda i Bobi Carltona (ne znam tacno koga znam da je bio englez) koji je rekao da je fudbal igra u kojoj ucestvuje 22 igraca koji trce za loptom 90minuta i da na kraju uvek pobede svabe!

Biće da licitiraš sa imenima DŽORDŽA Besta i Bobija Čarltona, a tu famoznu izjavu je dao Geri Lineker, inače.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 10:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Нитро, сад бих волио чути твоју анализу утакмице, по играчима. :wink: И занима ме Милијаш посебно.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Znaci prodaja igraca je neminovnost a ti Nitro i Bigy to prihvatite sa svojim guzicama u foteljama dok vam mame spremaju caj i kolacice i budite zestoki navijci Zvezde sa sve salom koji vam je kupio tatica kada je bio na poslovnom putu u BG a kada i odete na tekmu ne dao bog da se maminim sinovima sta desi pa zbog toga obavezno izbeci sever i nikako se tamo ne pojavljivati!

Nitro cepidlako NAPISAO SAM U ZAGRADI NE ZNAM KO JE TACNO ALI ZNAM DA JE ENGLEZ e sada pametnjakovicu mogao sam i ja u roku od 30sekundi otici na google i pogledati ko je dao ali to vec ostavljam tebi da ispadnes pametan i da pokazes mami post kako si mi spustio i kako si ispao pametan! Da i na tu prdaju igraca da vam jos jednom ponovim! AKO NISTA IZRACUNAJTE KOLIKO JE PARA DOSLO U ZVEZDU KOLIKO OTISLO I STA JE SA PROKLETOM TRAVOM I PO 1000PUT ZAR JE MORALO SVIH 11 OTICI IZ ZVEZDE PRE GODINU? Ali ne Marlone nisi u pravu Nitro je dosao do resenja on covek ne misli on zna da je prodaja neminovnost on zna da je uprava ispravno postupila on zna da je to u redu on ima plan a to je slusace i gutace sve sto mu uprava servira i samo ce ponizno da klimne glavom ispred svog TV-a a nikada ili moda nikada nece saznati zasto mi koji kisnemo na severu i protiv Smedereva i protiv Banata i svih nizerazednih timova NIKADA TOM DECKU NECE BITI JASNO ZASTO SE TI LJUDI NERVIRAJU. Mozda zato sto su oni uvek tu i uvek ce biti tu a ne u svojoj udobnoj kucici sa sve prethodno navedenim kolacicima,aaaa NItro kako mi ide pogadjanje do sada?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 11:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Твој први кометнар на овом форуму је био исте садржине.
Не пада ми на памет да се теби правдам на које сам утакмице ишао, на које нисам. О томе немаш појма, а сереш. Можда сам био на исто толико колико и ти, а два пута даље од Београда живим.
У осталом, хоћеш можда ти да ми говориш колико и како ја да волим ЗВЕЗДУ???
А ови коментари за шалове, маме, тате, фотеље... Је л` то најбоље што можеш???
Браво. =D>

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 14:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Твој први кометнар на овом форуму је био исте садржине.
Не пада ми на памет да се теби правдам на које сам утакмице ишао, на које нисам. О томе немаш појма, а сереш. Можда сам био на исто толико колико и ти, а два пута даље од Београда живим.
У осталом, хоћеш можда ти да ми говориш колико и како ја да волим ЗВЕЗДУ???
А ови коментари за шалове, маме, тате, фотеље... Је л` то најбоље што можеш???
Браво. =D>

Pa da si bio na pola utakmica kao ja onda bi ti ta ista prodaja igraca veroavtno smetala, a to za mame, tate i fotelje sam te bas nasao zar ne? Inace ti to verovatno ne bi ni spomenuo, mada opet sta ja znam i one 3 hiljade budala na severu koje dodje na te utakmice sa Banatom i ostalim 'superligasima'? Verovatno smo mi budale a vi 'foteljasi' znate bolje!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 15:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Dajte bre obojica, mislim da sad bas ono nema ni vremena, ni razloga ni potrebe za ta prepucavanja. Insistiram da se obrisu poslednja tri posta, i vratite se analizi sinocnje utakmice.

Za Randjelovica, koji je sam izgubio utakmicu sam rekao sve sto sam imao. Nije kriv ni Basta, ni Bajalica ni Tutoric, nego je kriv golman koji ostaje ukopan na gol crti nakon centarsuta sa 40m, a igrac mu iz peterca daje gol glavom.

Prvi gol, mozemo uvek reci, zna se desiti, Buffonu i Didi se ne bi desilo, njemu jeste, sta sada..covek je, pa gresi. Za drugi gol sam se izjasnio i tu nema dileme, ALI MOZE LI MI IKO OBJASNITI STA JE ON POKUSAO URADITI KOD TRECEG GOLA??? On je nesto dole cucnuo, nesta je on cekao, lopta je prosla...Bog me ubio ako znam o cemu je on razmisljao i sta je on hteo.. Kao Ivica Kralj u najboljim danima..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Insistiram da se obrisu poslednja tri posta, i vratite se analizi sinocnje utakmice.

Neka ih, da ne bude opet trabunjanja o cenzuri i zloupotrebi moderatorske funkcije. Malo se svi smirimo i to je to...

Citiraj:
Нитро, сад бих волио чути твоју анализу утакмице, по играчима.

Pa napisao sam negdje gore, nešto kratko. Nemam sad vremena za opsežniju analizu, ali prvom prilikom hoću i da se malo osvrnem na Kosanovićeve poteze. Što se Milijaša tiče, mogu reći da je bio ponajbolji, uz Koromana, i da može još bolje. Njegov problem je svake godine spor ulazak u formu i manjak trčanja na terenu, ali sinoć je bio sjajan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Okt 2007, 18:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cestitke igracima na pozrtvovanosti, uz onakvu igru i malo srece prolazimo. Napred Zvezdo!!!

Zabrana unosenja zastava je bila krajnje glupa, mogli smo pokazati bavarcima kako se pravi dekoracija na stadionu

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 01:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

'ajde evo i podrobnija analiza... Od igrača do igrača...

O Ranđeloviću se nema puno trošiti riječi. Koliko god da je djelovao pouzdan i siguran, posljednjim evropkim egzibicijama, po meni, zaslužio je da se ozbiljno razmisli o njegovom hlađenju na klupi. Gol sa centra protiv Levadije, pa velika krivica za Bajernove golove, prevelika je cijena. Ruku na srce, Ranđelović se samo uklopio u taj koncept odbrane na staklenim nogama, koji sam davno naglašavao, iako je važio za golmana koji ne čini čuda, ali i ne prima pacerske golove. Odbrana je kikserska i sinoć sam im lijepo izbrojao kikseve. Svako ima pravo na po jedan po utakmici, samo je pitanje, da li će kiksevi skupo da koštaju. Basta može puno, ali ako nije opterećen odbrambenim zadacima, ili ako je bar djelimično rasterećen. Dakle u prevaziđenoj formaciji 3-5-2, mogao bi da igra desnog spoljnjeg i da bude pripomoć štoperima, ali u linijskoj postavi sa 4 odbrambena, jednostavno ne posjeduje dovoljno defanzivnih kvaliteta da bi bio pouzdan odbrambeni igrač. Ovdje se dobro pronalazi neka analogija sa kolegom mu Rukavinom, iz Đukine mašine. Uostalom kasnio je da izblokira Klosea kod vodećeg gola. To mu istina dodjeljuje minimalnu krivicu kod tog gola, ali samo ilustruje, da je krajnje nepouzdan u odbrani, pogovto protiv napadača, koji imaju veliki radijus kretanja i često se otvaraju na bokovima...
Gaj je standardan, dok god ne umišlja da može da kreira igru i ne komplikuje previše. U suštini je on taj šraf koji tu lelujavu odbranu drži na okupu, ali kako i on često ispoljava tendenciju da nepromišljenim startom ili zalijetanjem ispadne iz igre, lako se može desiti da ta odbrana, kako već uveliko predviđam, prost odleti u vazduh. Tutorić (šta ono rekoh za njega - lokalni nivo), može i hoće da pokupi sve lopte u radijusu od par metara od sebe, ali... Ne može da se nadtrčava sa protivnikom, teško da može da dobije duel 1 na 1, a cijelu utakmicu se čeka kada će da kiksne. I dalje me fascinira Anđelković, odnosno način na koji, jedan prosječan bek, opstaje u prvom timu, pored standardnog poljskog reprezentativca. Nevjerovatnom voljom i požrtvavanošću on izgleda nadoknađuje manjak svaga fudbalskog u svojoj igri, pa bi se recimo od njega i Baste, mogao napraviti odličan bek. Kako igra Zvezde upravo počiva na tom probijanju bokova, onda je on vjerovatno ispred Bronovickog, koji je više defanzivno orjentisan. Bilo kako bilo, Anđelkoviću se ne može puno zamjeriti, jer je evidentno da dečko daje sve od sebe, na svakoj utakmici...

U veznom redu dominirao je tandem Lukaš - Kastiljo u onom defanzivnom dijelu. Kao što rekoh Van Bomel je bio neutralisan, a njih dvojica djelovali dosta smireno i u najkomplikovanijim situacijama, lako pronalazili rješenje. Milijaš je bio centar zbivanja u napadačkom dijelu i moram priznati da je odlično odradio tu tranziciju igre odbrana - napad, a iznenadio me borbenošću, trčanjem i požrtvovanošću. Rekao sam još na početku sezone, da on sporo ulazi u formu i na proljeće će vjerovatno, opet biti najbolji. Molina je bio odlično zatvoren, jer Hicfild nije budala, da ne vidi ko je najveća opasnost, ali se preračunao mislieći da će Lam biti dovoljan da zatvori Koromana, koji je opet pokazao da, maksimalno motivisan, može puno. Reprezetativca Njemačke nadigrao je u oba smjera defanzivno i ofanzivno, što samo pokazuje koliko je bitna mentalna snaga i motivacija kod igrača...
Barkos je opet bio usamljen i tako objektivno teško da može protiv igrača kalibra Lusija, ali i dalje mislim da je u pitanju sasvim solidan igrač, koga treba istrpiti...

Kosanović, Kosanović, Kosanović... Ključni problem većine naših trenera je što se maltene uvijek zadovoljavaju minimumom što mogu izvući, da zaboravljaju makar i na pokušaj da se kockaju. Donekle razumijem takvo razmišljanje, jer kada te nafiluju podaktkom da ti je protivnik 6 puta skuplji tim od tvoga i to u oslabljenom sastavu, onda i ne čudi krilatica "U strahu su velike oči", kojom se izgleda naši treneri vode. Loše veče Bajerna, morao je da iskoristi za napad, makar sa drugim napadačem, kad već Barkos nije mogao da dođe do izražaja.. Ziheranjem i pokušajem čuvanja boda izgubio je sva tri (govorim o zamjeni Barkos - Burzanović), a da je napao svom silinom, niko mu ne bi zamjerio na ovakvom porazu, sa kojim su maltene svi bili pomireni pred početak utakmice. Druga stvar je i ta loša procjena da će Bajalica bolje zatvoriti desnu stranu. Ako ništa drugo, Basta je makar brži, pa ne bi bilo šanse da ga Podolski onako pretrči 2 puta... Mada mi je drago da je opšti Kosanovićev zaključak, nakon utakmice bio da tim još nije odrastao, te da neke psihološke nedostatke treba otkloniti.

I za kraj. Svako ko misli da je Bajern bio oslabljen - u pravu je. Svakom timu bi nedostajali Toni i Riberi, ali kad u startnoj postavi igraju 4 standardna reprezentativca Njemačke (Podolski, Lam, Švajnštajger, Klose), dva standardna reprezentativca Brazila (Lusio, Ze Roberto), Holandije (Van Bomel), može li neko stvarno da kaže da je Bajern došao sa "rezervnim timom"?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 15:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
nisam citao ostale postove o utkamici tako da cu mozda nesto ponoviti a mozda i ne ...
sad hladne glave ,2 dana poslije, mogu da kazem da je ovo bila jedna od najboljih utkamica zvezde koje sam ja gledao ... bez obzira na sve, odnosno na krajnji rezultat zvezda je pokazala da moze da se nosi sa najboljim evrospkim ekipam, i treci put ove godine (dva puta sa glazgovom i sad) nije nadigrana od ipak jacih ekipa ! nazalost i trci put nije ostvarila povoljan rezultat ... necu komentarisati igru pojedinaca, bilo je i losih a bilo je i onih koji su igrali odlicno ... u svakom slucaju cestitke zvezdi na hrabroj i dobroj igri a bajernu na pobjedi :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Citiraj:
Sport
Ivan Ranđelović, golman Crvene zvezde, poručio kritičarima
Ljubićete vi ovog krivca
Autor: T. Dragojević | 27.10.2007 - 08:05

Sada me svi pljuju, a posle prve naredne utakmice i dobrih odbrana, ljubiće me ponovo. Već sam navikao, naš mentalitet je takav i ja ne mogu da ga promenim. Da li sam spavao noćas, kako se osećam, samo ja znam. Nije mi lako, uopšte nije, ali neću dozvoliti da me ovaj poraz pokoleba - ovako je dan posle poraza od Bajerna (2:3) za „Blic“ govorio Ivan Ranđelović, golman Crvene zvezde.

Kako je moguće da dva puta imate pobedu u rukama i da je oba puta prokockate?
- Da nam je neko pre utakmice sa Bavarcima ponudio i ovakav rezultat, oberučke bismo ga oberučke prihvatili. Ali s obzirom kakvu smo igru pružili, zaslužili smo najmanje bod. Imali smo tri boda, pobedu nad velikim Bajernom sve do šest-sedam minuta pre kraja meča, a onda je sve palo u vodu. A to kako smo propustili priliku, još je jedan dokaz fudbalske nepredvidivosti i fraze „lopta je okrugla“. Bajern je vrlo iskusna ekipa, brzo su reagovali posle naših golova i dolazili do izjednačenja. Dogodila nam se svima nepažnja. Ne pravim nam alibi, Zvezda je protiv Bajerna ove godine odigrala najbolju utakmicu.
Za najmanje dva gola Bajerna vi se smatrate krivcem, pogotovo kada je treći u pitanju?
- Golove smo primali kao deca, naročito poslednji. Isti takav sam primio i protiv Lacija, pre pet godina pa niko nije snosio krivicu. Nema problema, ja sam najstariji u ekipi, preuzeću krivicu i odgovornost za poraz. Meni je u ovom trenutku najteže, ali skupiću snage da se oduprem.
Da li vam je neko prebacio zbog golova Klosea i Krosa?
- Na ulici mi niko nije dobacivao, to ne bi ni bilo u redu, a da se ljute, to mogu. Meni je najvažnije da mi niko u svlačionici nije zamerio, ni drugovi, ni uprava. Žao mi je saigrača, dali su sve od sebe i nisu nagrađeni za učinak protiv Bajerna.
Šta je sa travom „Marakane“, na sve je ličila osim na fudbalski teren?
- To nije teren, nego livada. Bilo me je sramota kada smo izašli na centar, trava je skrojena u neke kocke. Ovo nam nije prvi put, već tri godine igramo na katastrofalnoj podlozi, a pravo je čudo da nisam primio gol na početku utakmice, jer je lopta odmah čudno odskočila. A što se tiče mene, očekujem da mi sadašnji kritičari već posle utakmice u Solunu 7. novembra govore „Bravo, majstore“. Možda više nijedan meč ne izgubimo i sve dođe na svoje. Bolje sada da nam se sve ovo desilo, nego kasnije. Ko zna zašto je to dobro - dodao je Ranđelović.
Teren kao oranica
Žalili su se naši fudbaleri na terene u Kazahstanu, Jermeniji, Azerbejdžanu, a u četvrtak se videlo da i Srbija ima svoju oranicu. Nestvarno je delovao teren na kojem je trebalo da ukrste koplja dva bivša prvaka Evrope. Više nije ni bitno koji događaj ili koji pojedinac je kriv za stanje trave na „Marakani“. Da li je krah krenuo koncertom Svetlane Ražnatović, ili ga je nedavno dotukao koncert Zdravka Čolića? Šta na sve kaže direktor stadiona Miki Ćorović ili generalni sekretar Zoran Damjanović?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Okt 2007, 21:48 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Ne vrijedi se mnogo upuštati u analize igre pojedinih igrača, niti slagati neke idealne timove. Zvijezda je igrala dobro u granicama igračkog kadra kojeg sada ima, a potpio ih je gubitnički mentalitet. Prosto oni su se uplašili da pobijede Bajern. Da nije kiksao golman, kiksao bi neko drugi. Pošto je srpski fudbal na niskim granama, klubovi svake dvije godine odigraju 4-5 utakmica u evro kupovima, a za te dvije godine promijene komplet ekipe, od 4-5 utakmica izgube 4, onda je to što se desilo logično. Poslije jedne relativno dobre partije svi zaborave ona očajna izdanja protiv Levadije i onih Poljaka. Zar nije to što se dogodilo logičan sljed događaja?
Srbi kao narod su svašta doživjeli, bili su izbačeni iz takmičenja kao što je država bila izbačena iz međunarodnih institucija, i sve to ostavlja trag čak i na takve stvari kao fudbal. Poslije svih tih poraza, čak i fudbaleri nemaju odlučnost da dobiju nekog jačeg protivnika, kad dobro odigraju i kad pomisle da bi mogli dobiti jednostavno se uplaše te pobjede i naprave neku početničku grešku. Dodatan problem je konstatna prodaja igrača, kad jedna ekipa stekne kakvo-takvo međunarodno iskustvo da bi znali da odigraju ključne trenutke, klub ih proda i neki novi moraju sve to ponovo da prolaze. I veći klubovi se teško bore sa takvim stvarima, npr. Ajax. Mateus je bio tako uspješan trener u Partizanu jer je na neki način uspio da ulije samopouzdanje toj ekipi da oni mogu da se nose sa većim imenima. Sjećate se njegove izjave kako ne razumije zašto mu svi čestitaju nakon 1-1 čini mi se sa Realom? Isto se događa reprezentaciji, kad šutnu prvu loptu odmah se vidi da ta ekipa ne vjeruje sama u sebe da može dobiti nekoga jačeg.
I ne bi se složio da su treneri suviše ziheraši. Da je Zvijezda snažnije napala sigurno bi još ranije bilo sve gotovo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2007, 10:56 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa jednom se moramo resiti tog gubitnickog mentaliteta, bio bi red. Kosanovic je odlicno pripremio ekipu, jer mu je prethodni trener ostavio igrace u katastrofalnom stanju. Nisu imali kondicije niti su bili uigrani, sve to dolazi na svoje tako ce i Zvezda napredovati i proci dalje u kupu UEFA.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Okt 2007, 18:52 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zvezda : Napredak 1:1 :cry: ipak se nisu oporavili od poraza protiv Bayern-a

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 10:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Напредак је најлошија екипа у лиги, изгубили смо бодове на Маракани. Шта рећи? :roll:
Citiraj:
Nakon još jednog neuspeha Crvene zvezde pred novinare je izašao samo trener "crveno-belih" Milorad Kosanović, koji je bio vidno razočaran. Zvezda je protiv Napretka ušla u finiš sa jednim golom prednosti, potpuno kontrolisala igru, a zatim je u 85. minutu primila gol koji će je koštati dva boda.

„Da li da krenem od nazad ili od napred“, bile su prve reči trenera Zvezde koji je zatim nastavio:

„Danas smo veoma dobro istrčali ovu utakmicu i prvo poluvreme dobro odigrali. Od ne znam ni koliko prilika, uspeli da damo gol u 45. minutu. Ušli smo u drugo poluvreme možda još raspoloženiji, iskontrolisali sve, napravili ponovo dosta šansi i kontrolisali utakmicu, sve do tog 84. minuta. I onda su ljudi, valjda prvi put, organizovano došli do našeg gola i mi smo primili gol. I ja u ovom momentu na to nemam odgovor".

"To se mnogo puta ponavlja. Ne ponavlja se zbog neozbiljnosti ili zato što igrači pomisle da je utakmica gotova, čak ni zbog toga što je neko napravio grešku. Ovog puta, Anđelković je taj koji je napravio grešku iz koje je došlo do kornera i gola. Ali je prosto neverovatno da neko jednom dođe do gola i da dobije priliku za lep udarac iz koga postigne gol".

"Nemoguće je 90 minuta odigrati bez greške. Neverovatno je da se svaka eventualna greška u igri završava golom protiv nas u tih poslednjih 10-ak minuta. Ono što je problematično je da je to postalo nešto normalno. Kad prođe 80. minut, to je vreme kada mi primimo gol. Kako, zašto – niko ne zna. Mislim da je to previše – Rendžers, Vojvodina, Partizan dva puta, Bajern i ovo danas“, rezigniran je Kosanović.

Na pitanje novinara da li je ranije trebalo da izvši izmene, Kosanović odgovora:

„Možda je trebalo. Promenio sam protiv Bajerna pa smo primili gol. Možda bismo danas ponovo primili gol da sam izmenio. Nema to veze, kakve veze ima izmena? Hteo sam ja da menjam na poluvremenu da smo vodili 2:0. Da odmorim dvojicu, trojicu, s obzirom na ritam utakmica. Nisu oni menjani zato što nisu bili dobri ili što će neko ući pa će biti bolji“ .

Novinari su spomenuli i mogućnost angažovanja psihologa. Kosanović je izneo svoj stav u vezi sa tim:

„Ne znam koliko bi tu psiholog pomogao. Ja sam mislio da je razlog pad koncentracije. Prvo sam mislio, kad smo počeli, da do toga dolazi jer nismo fizički spremni, padne koncentracija, pa protivnik napravi pritisak i postigne golove. Međutim, to sada nije slučaj jer mi igramo već treću utakmicu u sedam dana po teškom terenu i mi je trčimo veoma lako, jednostavno gazimo protivnika. Danas ni koncentracija nije bila problem. Lopta je došla do igrača koji je udario baš tako da lopta ode na jedino nebranjeno mesto. Možda se sada već strah uvukao kod igrača. Mada ga danas nismo videli u tih 80-ak minuta".

"Ja znam zašto smo danas primili gol – dobili smo zato što Anđelković nije uradio ono što je morao da uradi u poslednjih 30 metara. Izgubio je loptu, izveden je korner i primili smo gol. Da je ta lopta otišla napred možda ne bi bilo tog kornera, ne bi bilo tog gola – ali bi, možda, bilo nešto drugo. Svaki put je neka nova situacija. Sad nije ni koncentracija u pitanju već nešto neverovatno“ , završava trener "crveno-belih".

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Okt 2007, 17:20 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2007, 15:41
dakle, da i ja nesto kazem...
ukratko....

Crvena Zvezda - Bajern

fenomenalna utakmica, borbenost na nevjerovatnom nivou. andjelkovic solidan u napadu,trcanje po boku, odlicno se ubacivao u napad,ali u odbrani momak se ne snalazi bas najbolje. brat ibrahim je jos jednom pokazao da se radi o jednom jako kvalitetnom igracu. ni tutoric nije zakazao.odlicna partija stopera. a sad Basta,momak koji je ove sezone mislima u evropi, igrom u grobu,a ponasanjem .... iako jako lose igra,ja ne vidim razlog zasto je zamjenjen na poluvremenu kad se ustanovilo da povrede nije bilo. tandem kastiljo - lukas su pokazali da mogu da se izbore sa ponajboljim evropskim veznim redovima i u potpunosti onemogucili napade smrljivih svaba (jedini propust prodor lusija posle cijeg suta je pao go). a sad igrac utakmice Nenad Milijas. momak koji je odigrao vjerovatno utakmicu zivota,postigao fenomenalan go i koji ce vjerovatno otici iz zvezde na kraju sezone. nazalost. svaka cast. molina, kojem je forma u usponu, pokazuje zasto su za njega govorili da je najvece pojacanje zvezde u ovom prelaznom roku. solidna partija. a mislim da igra i borbenost Ognjena Koromana ne bi trebala da se komentarise ovde. jednom recju, Bravo Majstore. a promasaj sezone Barkos... koliko jos cekati da ovaj frajer nesto pokaze... sigurno promasaj poluvremena,utakmice,sezone... dao dva gola banatu-CUDO. Mars iz zvezde. i na kraju golman Randjelovic. covek koji je protiv milana bio heroj, koji je preuzeo krivicu za poraz od Bajerna... kriv je za treci go,ali po meni vecu krivicu snosi ona budala sto je usla na teren u 90+ pa nije znao gde se nalazi. potpuno se napravedno proglasava krivcem za poraz... velika je tuga bila to vece za sve ljubitelje fudbala,a posebno za delije. ja im kazem svaka cast. pokazali su kako se i u srbiji moze igrati dobar fudbal.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 29 Okt 2007, 20:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Četniče, Barkos nije promašaj, on je ODLIČAN igrač. Međutim, u napadu je bio usamljen i nije mogao mnogo da pokaže. Doduše, stoji da je imao neke bizarne pokušaje glavom i da je odigrao slabije nego inače. Ali uzmimo za primjer utakmicu protiv Groclina koja se igrala u Poljskoj. Iako nije dao gol, odlično se kretao i imao nekoliko opasnih udaraca koji su zahvaljujući čistoj nesreći završili pored gola i tu je mogao da se vidi njegov kvalitet. Kad njega jednom krene na međunarodnoj sceni, jadna li majka protivničkim golmanima. Što se toga tiče, mislim da ga vrijedi trpiti neko vrijeme. Na kraju, ne vidim ko bi to od ostalih napadača bio nešto bolji.

Za Ranđelovića - nisam stekao utisak da je kriv za drugi gol, tu je mislim prvenstveno u pitanju loša reakcija odbrane, mada se mora priznati da je onaj centaršut bio pakleno nezgodan, a i Klose je đavo od igrača (nakon ponovnog gledanja snimka čini mi se da ipak nije bio u ofsajdu) i nije ga lako čuvati.
Ali definitivno je kriv za prvi i treći. Kod prvog gola možda nije ni trebalo da dođe do onog šuta, ali ta lopta je bila toliko spora da bi svaki iole kompetentan golman trebalo bez problema da je uhvati. Treći gol je takođe katastrofalna reakcija - da mu je ne znam koliko zaklonjen vidik, loptu koja mu ide tačno ispod ruke MORA da brani.
Sve ovo (uprkos mojoj ranijoj psovačkoj reakciji prema njemu) ne znači da imam nešto protiv Ranđelovića. I Kan i Bartez su primali pacerske golove. Da i ne pričamo npr. o Stojanoviću i onom golu kroz noge prije šesnaest godina koji je mogao izuzetno skupo da nas košta. Nadam se da će Ranđelović psihički da se oporavi od ovih kikseva i ostatak takmičenja da brani na nivou.
Međutim, ovo

Citiraj:
Da nam je neko pre utakmice sa Bavarcima ponudio i ovakav rezultat, oberučke bismo ga oberučke prihvatili.

je mogao da kaže samo totalan klipan. Mislim, ko bi dođavola objeručke prihvatio PORAZ????

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 31 Okt 2007, 13:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Nagoja odustala od Piksija
Japanski fudbalski klub Nagoja Grempus Ejt odustao je od namere da predsednika Crvene zvezde u ostavci Dragana Stojkovića postavi za menadžera tima. Predstavnici Nagoje su rekli da su odustali od namere zato što su tek prošle nedelje saznali da Stojković nema trenersku licencu potrebnu za rad u Japanu.

"Stojkovićeva licenca ne odgovara japanskim standardima. Fudbalski savez Japana nam je potvrdio da on nema kvalifikacije da radi posao koji smo mu namenili, pa smo odustali od plana", izjavio je predstavnik Nagoje Tošija Kavakite.

Trener Nagoje trenutno je Holandjanin Sef Vergosen, ali će on napustiti tu funkciju na kraju sezone u japanskoj Džej ligi.

Stojković, koji je kao igrač osam sezona nastupao za Nagoju, ranije ovog meseca je podneo ostavku na funkciju predsednika Zvezde i kao razlog naveo umor.

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je bio glavni kandidat za Vergosenovog naslednika i trebalo je da ekipu predvodi na sličan način kao i treneri u Engleskoj, odnosno da brine i o igri tima, ali i o transferima.

Nagoja je, medjutim, posle najnovijih saznanja odustala od svake saradnje sa 42-godišnjim Stojkovićem.

"Uslovi se ovaj put nisu poklopili. Ne planiramo da Stojkovića postavimo na bilo koju drugu funkciju. Nastavićemo potragu za novim menadžerom, a već imamo neke alternative - naravno, svi kandidati imaju potrebne kvalifikacije", dodao je Kavakita.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]