banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 10:21

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 12:49 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Dec 2004, 11:18
Astor_Piazzolla je napisao:
ja se ne nadam nicemu jer nismo ni zasluzili da odemo na ep. ako ne mozete da pobjedite jermeniju i kazahstan vani i finsku kuci sta trazite na ep protiv njemacke, holandije, italije pa i hrvatske ???

Apsolutno tacno

Got to pass the test first time, yeah
I know that people talk about me
I hear it every day
But I can prove them wrong 'cause I'm right first time.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 13:08 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 24 Jun 2003, 11:17
kako je fino citati komentare iskompleksirani srpski patriota.hahahha hr je fudbalska sila za srbiju.ovaj jedan pise kako hr nikad nije pobjedila ozbiljnu repku.ahahhahha.a jeste vi ikad pobjedili neozbiljnu repku tipa azerbedzana.a sto se tice 2000 niste vi nas izbacili vec makedonci,mi smo igrali 1-1 u makedomiji a da smo to tukli mogli smo izgubiti od vas u zg.to je bio kiks a ne utakmica protiv srbije.pozdrav svim normalnim srbima.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 14:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
fantomacan je napisao:
Ja mislim da nije problem u selektoru, već upravo u igračima. Nema tu kvaliteta i to je jednostavno to. Suviše dugo traje taj negativni kontinuitet i teško je to razbiti. Selektori i igrači su se mijenjali ali igra je konstatno loša. Sjetite se kad su se branili protiv BiH u Beogradu poslije datog gola ali Ilija Petković se barem kvalifikovao na SP. I nije sigurno samo njegova greška onako katastrofalna igra, mada naravno snosi dio odgovornosti. Isto kao i Klemente, snosi i on odgovornost, ali sigurno im nije on rekao da onako igraju niti je bila neka katastrofalna taktička postavka. Oni ako ne daju go u prvih pola sata, a skoro nikada ga ne daju, odmah odustanu od sistema i počnu preskakati sredinu. Stanković daje izjave kako njima odgovara vazduh, pa šta reći na to? Jermeniju hvale kao da su protiv Brazila igrali. To su jednostavno drugoklasni igrači, gdje i reprezentacija spada i to je njihov maksimum i treba to prihvatiti. I Španija koja ima neuporedivo bolje igrače i snažniju ligu nije imala neki značajniji uspjeh na međunarodnom planu. Mislim da je Klemente u pravu kada kaže da igrači ne znaju igrati kao ekipa. To je ključ svega, ekipe koje znaju igrati timski kao npr. Norveška, Švedska a imaju prosječne igrače mnogo će bolje proći nego ekipe koje imaju kvalitetnije igrače a ne znaju da razmišljaju kao tim.

Mislim da djelimicno grijesis. Evo sta je redosljedom po vaznosti krah nase igre:
1. mentalitet
2. selektor
3. ....
4. igraci.

... jer ne mozemo imati mladu reprezentaciju *a sad je vecinom to seniorska* koja je prije par godina dosla do finala, da se ne moze ni kvalifikovati na EP *nije cak u pitanju ni SP*.
Ne treba nam toliko ni kreator igre, koliko je bitna kohezija koje ocigledno nemamo vec dugi niz godina. Ne spajamo izgleda "mladost i iskustvo" kako treba, a uz to sve se cini da se reprezentativna uloga iz godine u godinu sve manje i manje cijeni.
Kako rijesiti pitanje - mentalitet se ne moze posebno promijeniti, pa bar pozitivne strane naseg mentaliteta treba pokusati iskoristiti, a one iskorjenjive osobine umrtviti. A sve to je VECINOM posao selektora, tj. strucnog staba.
Klemente je po meni ok selektor ali ipak izgleda mnogo pozeljniji u okviru nekih drugih mentaliteta, nije svestran - nedovoljno jak ili voljan da se u potpunosti posveti i prilagodi nekome ko je toliko razlicit kao sto smo to mi.

Na kraju: ne daj boze da se kvalifikujemo, dozivjeli bismo jos jedno u nizu od razocarenja.

PS
@flave: na momente smo OK (uvijek sa 2 napadaca) igrali ali bez pretjerano izrazitih sansi. S druge strane Jermenija je pokazala kako se igra na 120% svojih mogucnosti - prosjecan tim koji je dao sve od sebe i izgarao na terenu. Da su imalo kvalitetniji i medjunarodno iskusniji, bilo bi ladno 2-0 za njih.

I malo da se nasalim - sve bi bilo dobro i igra reprezentacije bi bila hvaljena da mozemo ostvariti ovakav odnos na terenu sa npr. Brazilom, Italijom ili bilo kojom jacom reprezentacijom :)

Poslednji put menjao spotting scope dana 15 Okt 2007, 14:25, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 15 Okt 2007, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
pacov je napisao:
kako je fino citati komentare iskompleksirani srpski patriota.hahahha hr je fudbalska sila za srbiju.ovaj jedan pise kako hr nikad nije pobjedila ozbiljnu repku.ahahhahha.a jeste vi ikad pobjedili neozbiljnu repku tipa azerbedzana.a sto se tice 2000 niste vi nas izbacili vec makedonci,mi smo igrali 1-1 u makedomiji a da smo to tukli mogli smo izgubiti od vas u zg.to je bio kiks a ne utakmica protiv srbije.pozdrav svim normalnim srbima.

A što si se sad ti našao prozvanim? Niko ovde nije rekao da Hrvati nemaju pojma, samo da su prosječna reprezentacija, kojoj je krajnji domet plasman na neko veliko takmičenje, dok tamo nemaju velike izglede da naprave neki značajniji rezultat. Mislim da je to realna slika. Nešto kao Bosna i Hercegovina u košarci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 14:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
hrvati jesu prosečna reprezentacija, ali pokazuju koliko mentalitet ima važnu ulogu u fudbalu. oni ginu na terenu, i to donosi rezultate. tako su osvojili bronzu, tako su tukli engleze, tako je dinamo izbacio ajax.... a mi to izgleda nikad nećemo imati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 16:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ne znam samo cemu ovolika rasprava....losi smo i to je to....i necemo se popravit jos dugo vremena....sa mladim igracima se pogresno radi i imat ce iste probleme kad odrastu kao sto imaju i ovi stariji......to se vidi i u zvezdi i u partizanu......

Trebamo u domaci fudbal dovodit gomilu stranaca da bi nasima pokazali sta znaci bit profesionalac.....onaj DaSilva je najbolji primjer....covjek iako je brazilac vise se trudi za hrvatsku nego bilo koji nas igrac u domacim selekcijama.....sramota.....

I na kraju krajeva treba nas poredit sa hrvatima.....to su dvije iste skole fudbala....nit smo mi brazilci nit su oni....gledano po imenima tu smo negdje (cak smo mi i bolji jer oni nemaju igrace kao sto su Stankovic, Vidic, Stojkovic.....).....imaju puno manje zvucno ime na klupi (Bilic) u odnosu na naseg Klementea.....a opet oni nemaju nikakvih problema u kvalifikacijama u odnosu na nas....u stvari mi ne samo da imamo problema nego se i brukamo.....

Bili su kilometrima daleko od nase reprezentacije....a sad su nas stigli i prestigli....imali su i oni gresaka (nemanje Bobana i Prosineckog, pogresno postavljanje igre oko Kranjcara koji nikada nije dostigao potencijal) ali dodje jedan mali Modric koji od prosjecnih napadaca pravi extra strijelce i "nepoznati" Bilic koji otjera dvojicu igraca zato sto su izasli u grad....i od gomile prosjecnih faca napravi extra ekipu koja nikome nije lak protivnik....

Ja sam jedan od onih kojima je puno lakse kad ni hrvatska ne postigne nikakav rezultat.....al budimo svjesni....oni su u zadnje dvije godine napravili rezultat vrijedan pomena a mi nismo odigrali dobru utakmicu od kad smo se plasirali na SP u Njemackoj......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 18:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
KLEMENTE ODLAZI, STIŽE MIHA!

Baskijcu zbog remija protiv Jermenije odbrojani dani na mestu selektora Srbije, prvi kandidat za njegovog naslednika pomoćni trener Intera Siniša Mihajlović

Havijeru Klementeu posle očajne igre i remija u Jermeniji (0:0) odbrojani su dani na mestu selektora reprezentacije Srbije, saznaje Press. „Orlovi" su u Jerevanu praktično rekli zbogom Evropskom prvenstvu 2008, a eventualni neuspeh u sredu protiv Azerbejdžana značio bi kraj svih nada crvenih i labudovu pesmu za „malog Napoleona".

Press

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 18:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Napred Partizan

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
Citiraj:
IGRAČI PLAĆAJU PREMIJE BELGIJI!

Reprezentativcima Srbije proradila savest posle neuspeha sa Jermenijom
Izabranici selektora Klementea pitali čelnike FSS da li mogu da sakupe
novac za stimulaciju đavola u meču sa Poljskom.

Delovali su iskreno, kaže predsednik Terzić

Baku – Razočarani činjenicom da su protiv Jermenije propustili priliku da ostanu u vozu za plasman na EP, reprezentativci Srbije su pitali čelnike FSS da li mogu da sakupe novac kako bi premirali fudbalere Belgije u susretu sa Poljskom!

dzabe Belgijanci i da 6:0 pobjede kad ovi nece ni Azerbejdzan a sa Poljacima
ce biti nerjeseno max mogu da se kladim

Citiraj:
Da li se neko seća kada je napadač Herte postigao gol u reprezentativnom meču? U kvalifikacijama nije, a odigrao je čak 11 utakmica!?

- Nama je najteže – kaže Pantelić, koji je u 11. minutu meča u Jermeniji mogao da promeni tok kasnijih događaja.

ali bitno je da je maneken ucestvovao na Fashion weeku u Beogradu i da je bio na Shpitzi na hrt-u

A o igri se nema sta reci zato sto ljudi ni ne igraju bar ne smisleno,organizovano i sa idejom a tek zelja,motivacijai zalaganje nedostaje tu prvenstveno 1 P. Djordjevic koji bi sigurno bolje odigrao i sa svojih 30 i kusur, i Duljaj umjesto ovog Kovacevica, koji je kriv za oba gola protiv portugalaca sam se saplice od sebe i visoku jermensku travu i u zadnjim minutam ubacuje u 16 posle prekida i jedva dobacuje do 11 m,pogoditi 5 m oko gola je pojam za vecinu i ima toga dosta imace posla u taboru :)

Hrvati su dobro krenuli al sad su malo posustali pred kraj ipak najvjerovatnije ce otici na EP a da im se Brazilac povrijedi ne znam sta bi bilo sa njima, Modrica im zatvore i to je to,odbrana im je katastrofalna i samo nekim cudom nisu primili vise golova a najbolje utakmice su odigrali protiv Engleske i Izraela u gostima a ovo ostalo nista posebno ispasce u grupi na EP al navijat cu za njih da prodju sve opet zavisi od grupe.

O kojim to zvucnim imenima govorimo pa Hrvatska nema nista losiji i "manje zvucan" kadar nego Srbija

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Okt 2007, 23:58 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 18 Jan 2006, 13:38
Ne mogu da vjerujem kakva doza strasti i nerealnosti je prisutna kod nekih diskutanata. Teze da Hrvatska nije ništa bolja od Srbije je daleko od istine. Većinom su njihovi reprezentativci prekaljeni internacionalci pojačani sa mlađim talentovanim igračima, i njima ako krene dobro mogu dobiti svakoga na EP. Uostalom oni su to dokazali, i kada su gubili na SP niko ih nije nadigrao. Od Brazila su izgubili u tvrdoj utakmici koju je presudio jedan odličan potez, mimo toga Brazil nije ništa uradio. Ona Australija je odlična ekipa i zadala bi probleme svakoj ekipi. Imaju odličan kontinuitet, ako prevladaju te prepreke koje leže u mentalitetu mogu svakoga dobiti. Njima treba samo da krenu pobjedom i da imaju kompletnu ekipu, rezultat je neminovan. Bilić je odličan selektor, sve ono što nije štimalo kod Kranjčara kod Bilića je ispravljeno, i još su igrački jači. Poređenje Srbije u ovom trenutku sa Hrvatskom je daleko od realnog jer oni godinama igraju kvalitetan, moderan fudbal za razliku od Srbije. Pogledajte igrače na svakoj poziciji i odmah se vidi da je to daleko jača i kvalitetnija ekipa. Ta ekipa je daleko od prosječne.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 03:50 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
fantomacan je napisao:
Ne mogu da vjerujem kakva doza strasti i nerealnosti je prisutna kod nekih diskutanata. Teze da Hrvatska nije ništa bolja od Srbije je daleko od istine. Većinom su njihovi reprezentativci prekaljeni internacionalci pojačani sa mlađim talentovanim igračima, i njima ako krene dobro mogu dobiti svakoga na EP. Uostalom oni su to dokazali, i kada su gubili na SP niko ih nije nadigrao. Od Brazila su izgubili u tvrdoj utakmici koju je presudio jedan odličan potez, mimo toga Brazil nije ništa uradio. Ona Australija je odlična ekipa i zadala bi probleme svakoj ekipi. Imaju odličan kontinuitet, ako prevladaju te prepreke koje leže u mentalitetu mogu svakoga dobiti. Njima treba samo da krenu pobjedom i da imaju kompletnu ekipu, rezultat je neminovan. Bilić je odličan selektor, sve ono što nije štimalo kod Kranjčara kod Bilića je ispravljeno, i još su igrački jači. Poređenje Srbije u ovom trenutku sa Hrvatskom je daleko od realnog jer oni godinama igraju kvalitetan, moderan fudbal za razliku od Srbije. Pogledajte igrače na svakoj poziciji i odmah se vidi da je to daleko jača i kvalitetnija ekipa. Ta ekipa je daleko od prosječne.

Pojedinacno igrac uz igraca smo sa Hrvatima tu negdje. Ali tu manje-vise sva poredjenja staju. Jaci su u zelji, mentalitetu, odanosti, timskoj igri... treba li jos nesto da bi se uspjesno kvalifikovali na EP?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 07:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Ajmo Modri United!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 08:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
nasoj repki treba kao Kolumbija nekada sto je bila, ukenjas nesto i nama' metak dobijes !!!

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 10:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ama odj****te vise sa hrvatskom reprezentacijom. dabogda vam bilic u kucu doso kad ga tolko volite.

nasa igra nije bila nimalo bolja kada je kreirao predrag djordjevic. stavise, u ta dva ciklusa kvalifikacija se i nismo plasirali na velika takmicenja. a sad, odjednom, on bi bio neki
veliki spasilac, sad kad je jos 4 godine stariji. nemojte biti smijesni.

takodje, pojedinci nevjerovatno smaraju sa 'zeljom, motivacijom i zalaganjem', ko pokvarene ploce. nastranu sto uopste nije tacno da kod nasih nema velika zelja, motivacija i zalaganje.
sa sveukupno DVA ofanzivno orjentisana igraca (krasic i ko-vec-igra-u-napadu), teoretski je nemoguce da stvaramo po vise od 2-3 prilike po utakmici. takav defanzivan i zatvoren stil igre forsira klemente, forsirao ga je na skoro identican nacin i petkovic, samo sto smo tada imali potpuno spremnog zigica koji je spustao lopte tada raspolozenom kezmanu, i na taj nacin smo postizali golove. sada, posto je zigic bio povrijedjen, a nemamo strijelca u formi, to ocigledno ne ide.
iako smatram da sada imamo bolji igracki kadar nego tada, jednostavno neki igraci nisu u formi. ali, i dalje mislim da klementea treba pustiti da dovrsi posao i da ne treba bitnije mijenjati sastav tima, da ce u sljedecim kvalifikacijama sve izgledati bitno drugacije, kada krasic, jankovic, rukavina i ostali mladji sakupe vise iskustva. mada, naravno, ni u ovim kvalifikacijama nista nije zavrseno.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 16 Okt 2007, 11:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Na fantomacanovu analizu Hrvatske bi se dalo štošta prigovoriti, ali ja sam svoj diskurs o Hrvatima na ovom topiku završio jer to nije tema dotičnog.
Što se naše reprezentacije tiče, uopšte neću da spominjem eventualni neplasman na EP dok se isti i zvanično ne desi. Remi (ili pobjeda) Belgije protiv Poljske je ne samo moguć nego i vrlo realan ishod. Nama ostaje samo da pobijedimo nezgodne Azerbejdžance, revanširamo se Kazahstanu i onda satremo Poljake. Naravno, neće nam smetati ni eventualna pobjeda Finske u Portugalu (ili eventualno remi, ako Portugalci prije toga još negdje kiksnu).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 17:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
klemente je prolupao.

harvester nije pri sebi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 18:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2006, 13:15
brate ovakva srbija nema sta traziti ne evro takmicenju treba se konsolidovati i sledece svjetsko se dobro pripremiti !!!

:(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Okt 2007, 23:14 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
tako je treba skupiti jos par mladica Kolarova,Lukovica,Rajkovica,Vukicevica iz deutsche zweitte(isprobati),Smiljanica vise da igra,Kezmana vratiti nek dobija 3 crvena po utakmici gori od pantelinja nije,Ilica ako bude vise igrao u Salzburgu,Krkica nekako dovuci(promjeniti ime U Katalonska Srbija i mamu mu za pocasnu predsjednicu a starog za pomocnog trenera),Basu zamoliti da igra kad vec nije za CG ko bude dobar u kvalifikacijam jos iz U-21 na klupu Ratomira Dujkovica,Boru Milutinovica(kad je mogla Jamajka i co.) ili Djukica

Djericu pokuce ti na vrata Slaven Bilic, Darijo Srna ,Ivica Olic,Bosko Balaban samo pusti im big 2 a sta je onda P Djordjevic radio proslog juna u Njemackoj na SP fudbalera? i prije toga u kvalifikacijama za to isto SP

Citiraj:
Amazingly, 2005-2006 was 34-year-old Djordjevic's most productive season, only missing one game in the Greek National A division leading the club's scoring charts, with 15 goals and reaching a total of 110 in the competition. The icing on the cake was his appearence that summer in 2006 FIFA World Cup.
dao je vise golova nego Pantelic u 2 sezone u Herti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
@Chinchillidae

Ajd sve mi je jasno, al dje nadje Lukovica :roll: :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Okt 2007, 01:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2004, 11:43
spotting scope je napisao:
fantomacan je napisao:
Ja mislim da nije problem u selektoru, već upravo u igračima. Nema tu kvaliteta i to je jednostavno to. Suviše dugo traje taj negativni kontinuitet i teško je to razbiti. Selektori i igrači su se mijenjali ali igra je konstatno loša. Sjetite se kad su se branili protiv BiH u Beogradu poslije datog gola ali Ilija Petković se barem kvalifikovao na SP. I nije sigurno samo njegova greška onako katastrofalna igra, mada naravno snosi dio odgovornosti. Isto kao i Klemente, snosi i on odgovornost, ali sigurno im nije on rekao da onako igraju niti je bila neka katastrofalna taktička postavka. Oni ako ne daju go u prvih pola sata, a skoro nikada ga ne daju, odmah odustanu od sistema i počnu preskakati sredinu. Stanković daje izjave kako njima odgovara vazduh, pa šta reći na to? Jermeniju hvale kao da su protiv Brazila igrali. To su jednostavno drugoklasni igrači, gdje i reprezentacija spada i to je njihov maksimum i treba to prihvatiti. I Španija koja ima neuporedivo bolje igrače i snažniju ligu nije imala neki značajniji uspjeh na međunarodnom planu. Mislim da je Klemente u pravu kada kaže da igrači ne znaju igrati kao ekipa. To je ključ svega, ekipe koje znaju igrati timski kao npr. Norveška, Švedska a imaju prosječne igrače mnogo će bolje proći nego ekipe koje imaju kvalitetnije igrače a ne znaju da razmišljaju kao tim.

Mislim da djelimicno grijesis. Evo sta je redosljedom po vaznosti krah nase igre:
1. mentalitet
2. selektor
3. ....
4. igraci.

... jer ne mozemo imati mladu reprezentaciju *a sad je vecinom to seniorska* koja je prije par godina dosla do finala, da se ne moze ni kvalifikovati na EP *nije cak u pitanju ni SP*.
Ne treba nam toliko ni kreator igre, koliko je bitna kohezija koje ocigledno nemamo vec dugi niz godina. Ne spajamo izgleda "mladost i iskustvo" kako treba, a uz to sve se cini da se reprezentativna uloga iz godine u godinu sve manje i manje cijeni.
Kako rijesiti pitanje - mentalitet se ne moze posebno promijeniti, pa bar pozitivne strane naseg mentaliteta treba pokusati iskoristiti, a one iskorjenjive osobine umrtviti. A sve to je VECINOM posao selektora, tj. strucnog staba.
Klemente je po meni ok selektor ali ipak izgleda mnogo pozeljniji u okviru nekih drugih mentaliteta, nije svestran - nedovoljno jak ili voljan da se u potpunosti posveti i prilagodi nekome ko je toliko razlicit kao sto smo to mi.

Na kraju: ne daj boze da se kvalifikujemo, dozivjeli bismo jos jedno u nizu od razocarenja.

PS
@flave: na momente smo OK (uvijek sa 2 napadaca) igrali ali bez pretjerano izrazitih sansi. S druge strane Jermenija je pokazala kako se igra na 120% svojih mogucnosti - prosjecan tim koji je dao sve od sebe i izgarao na terenu. Da su imalo kvalitetniji i medjunarodno iskusniji, bilo bi ladno 2-0 za njih.

I malo da se nasalim - sve bi bilo dobro i igra reprezentacije bi bila hvaljena da mozemo ostvariti ovakav odnos na terenu sa npr. Brazilom, Italijom ili bilo kojom jacom reprezentacijom :)

BASH TAKO,
NE DAJ BOZE DA SE KVALIFIKUJEMO, JOS VISE CE DA SE OBRUKAMO..
OVAKO, VEROVATNO CE NAS OBRUKATI I DANAS SA AZERBEJDZANOM, ALI, BOLJE I TO NEGO DA NA PRVENSTVU DODJE JOS NEKA EKIPA SLICNA ARGENTINI I DA BUDE ONO SLAVNO 7:0...
NEKA HVALA, OVAKO IH VISE VOLIM - ISPALI IZ KVALIFIKACIJA, PA STA?

Poslednji put menjao coki13 dana 17 Okt 2007, 01:59, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]