Nitro je napisao:
Skromno procjenjujem da bi Partizan, a vjerovatno i OFK, ovim nesrećnim Poljacima, komotno utrpali 2-3 gola, ali...
Dobre strane? Nema ih... Čak su i dvojica ponajboljih djelovali odsutno i izgubljeno. Gaj je izvodio neke vratolomije sa loptom, a u odbrani pravio preveliku rupu iza sebe, što su očito brzi Poljaci opasno koristili, uz činjenicu da Ibrahim i nije pretjerano startan. Kastiljo, kao da nije igrao. Totalno odsječen iz svih varijanti napdačkih i defanzivnih...
Anđelković možda jeste panj, ali je jedini igrač koji se konstantno kreće i sa loptom i bez lopte. To što je vječito povijene glave, pa nije siguran ni gdje se on nalazi, a kamoli gdje su mu saigrači, drugi je problem. Ali je i kao takav korisniji od recimo, glavnog kreativca Muljajaša, koji svaku loptu mulja po nogama i čeka priliku da je raspali čim dođe do zone šuta, a na udarcu mu svaka čast. Kreacija mu je stran pojam, bar dok ne uđe u formu. 1-2 minuta prije kraja u kontri 3 na 2, umjesto da odigra elementarni segment fudbalske igre - pas, on se odlučuje na bicikl, sa kojeg spada lanac, a akciju završava udarcem kojim je od 25 kvadratnih metara prostora ispred sebe, pogodio usamljenog protivničkog igrača. Sav jads e ogleda u tome...
Nesrećni Poljaci su ekipa izgubljena u prostoru, koja napada stihijski i iza sebe ostavlja ogroman prostor, ali šta vrijedi, kada u je Kastiljo, koji je trebao da odradi tranziciju igre oz odbrane u fazu napada - totalno zakazao. Ima i on pravo na loš dan... Barkos uopšte nije ostavio loš utisak. Dvije prilike je sam sebi pripremio u prvih 15 minuta, a s obzirom na sterilnost veznog reda, više nije ni mogao. Salas je ostavio pozitivan utisak i sigurno će biti veliko pojačanje. Igre nema bez pravog kreativca, stoga me čudi da Molina nije dobio šansu. Plakaćemo mi za Burzanovićem, koji je, ako ništa drugo, bar bio u trenažnom procesu...
Ostatak je kriminalan... Tutorić je igrač lokalnog nivoa i to sam rekao u nekoliko navrata. Lukaš je praktično jedini igrač iz veznog reda, koji se konstantno kreće, ali je upravo u tome i izgubljen, jer je čas lijevo, čas desno, a čas pokušava da poveže igru u sredini. I da... Vječito kasni u fazi odbrane...
Bastu pod hitno poslati psihologu, jer taj dečko izgleda apatično, skoro depresivno.
Inače da sama igra nije toliki problem, već neborbenost i lijenost igrača, pokazuje prvih 8 minuta drugog dijela, kad su pogodili stativu i stvorili dvije solidne prilike, a minimalnim presingom, uz malo više trčanja, zadnju liniju Poljaka, natjerali na greške. Kao što rekoh, samo kandžija ili po džepu, još drastičnije nego poslije remija sa Borcem.
Opaaaa dosao je i taj dan da ja nakon Nitrovog posta sa kojim sam vodio ogorcene i zestoke rasprave kazem slazem se sa 99% tvog posta sem sa onim u vezi Milijasa jer je po meni on mozda i bio najbolji u vezi, a ona greska na kraju utakmice moze biti i plod da ne podnosi Bastu ili ko vec zna sta! Samo kada bi jos odgovorio na sledece: Ko je prokleto odgovoran za ovako katastrofalan start sezone i kriminalno losu igru do sada i da li bi mozda neko trebao da odgovara zato sto vise od pola Srbije gubi zivce na ovakvim utakmicama?