banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 18:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ne znam zašto se svi žalite na Anđelkovića, pa on ima snage više od ostatka ekipe zajedno, može trčati dve utakmice. Dok je igrao na beku, prvo poluvrijeme, osiguravao je cijelu lijevu stranu, Salas je samo stojao u ćošku i čekao da neka lopta "zaluta" do njega. U drugom je Anđelković prešao na njegovo mjesto, Bronovicki na lijevog beka, a Bajalica umjesto Salasa ušao i igra na desnom beku. Anđelković stalno traži loptu za razliku od nekih koji se kriju po terenu. Castillo previše defanzivan, Gueye nakon one greške konačno počeo izbijati u stilu engleskih štopera, bez komplikovanja. Čak i ako zaluta neka lopta u go, a bilo je šansi za Groclin, u BG ih moraju razbiti sa pet komada!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 18:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nadam se da ćemo pokupiti utješnu nagradu, Ligu UEFA! Čuda su moguća, dok ne vidim kraj u BG ništa ne vjerujem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 18:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Užas kriminal katastrofa... Na kolac nekoga za ovo na terenu. Da je moguće promijeniti 8 igrača, vjerujem da bi Kosanović iskoristio svih 8 izmjena. Što je najgore, bagra može bolje, samo da hoće. Tu sad samo kandžija pomaže...

I nakon 10 losih utakmica Zvezde i Nitro je poceo da trazi krivca :lol: :lol: :lol:

Citiraj:
Ne znam zašto se svi žalite na Anđelkovića, pa on ima snage više od ostatka ekipe zajedno, može trčati dve utakmice. Dok je igrao na beku, prvo poluvrijeme, osiguravao je cijelu lijevu stranu, Salas je samo stojao u ćošku i čekao da neka lopta "zaluta" do njega. U drugom je Anđelković prešao na njegovo mjesto, Bronovicki na lijevog beka, a Bajalica umjesto Salasa ušao i igra na desnom beku. Anđelković stalno traži loptu za razliku od nekih koji se kriju po terenu. Castillo previše defanzivan, Gueye nakon one greške konačno počeo izbijati u stilu engleskih štopera, bez komplikovanja. Čak i ako zaluta neka lopta u go, a bilo je šansi za Groclin, u BG ih moraju razbiti sa pet komada!!!

Pa Sondri mozda se svi zale na Andjelkovica zato sto covek jednostavno ne zna da igra fudbal, a ako ima kondicije toliko kao sto ti kazes i ako je brz mozda je mogao da razmisli o atletici i trci na 5000m ili 10000m kao Selasije nekada :lol:

Salu na stranu ali da sumiram i ja utiske. Mislim da nakon odgledane utakmice sa Olimpijakosom i ove sa Groclinom mogu slobodno da kazem da pola igraca u Zvezdi stvarno nema veze sa fudbalskom igrom i da njih treba proterati ne samo iz Zvezde vec iz fudbala srpskog uopste. Jestrovic kao sto sam i mislio nece nam biti neko narocito pojacanje dok za razliku od njega onaj nas crnac napadac cudnog prezimena iz Cada je protiv Olimpijakosa dosta pokazao, ako nista drugo pokazao je mnogo vise u 20min od ostalih i sa nim u ekipi i Salasom na jednoj odnosno Koromanom na drugoj strani vec se moze pricati o nekom napadu, ali opet ce doci ono specificno u nama srbima do izrazaja a to je da MORA da igra Jestrovic pa onda ce MORATI da igra skupo placeni i preplaceni Barkos pa tek onda taj crnac!
Utakmica protiv ovih poljaka je pokazala sve slabosti i mane nase igre i posto ih nismo dobili sa 3 komada kao sto sam rekao da bi trebali mi stvarno nemamo igru za sampionsku titulu, bar ne za sada!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 19:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Cestitam ciganima na prolazak u uefa-ligu,a nadam se da ce oni meni iduce godine cestitati na ulasku Partizana u LS :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 19:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
nadam se da ce oni meni iduce godine cestitati na ulasku Partizana u LS

A ko si ti??? Kakva LŠ, četiri derbija imaju u prvenstvu što znači +12 na Zvezdu!!! Zvezda imala dva kiksa, a Partizan će ih imati 10 do kraja prvenstva i još četiri derbija, ima da ugrije kao prošle sezone!!! Zvezda ostaje jedini šampion Srbije!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:
nadam se da ce oni meni iduce godine cestitati na ulasku Partizana u LS

četiri derbija imaju u prvenstvu što znači +12 na Zvezdu!!!

Molim modeatora da ovo prebaci pod humor :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Opet zaboravljas da su oba moderatora zvjezdasi....zato... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 19:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
Opet zaboravljas da su oba moderatora zvjezdasi....zato... :D

Treba naci bar jednog Partizanovca da se to malo izbalansira,nema smisla :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2005, 20:36
Jel to Zvezda konacno dala gol?
Nadam se samo da se nece opet opustiti pa da izgube u BG vec osvojeno mjesto i prezimljivanje u Evropi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 20:50 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:
Cestitam ciganima na prolazak u uefa-ligu,a nadam se da ce oni meni iduce godine cestitati na ulasku Partizana u LS :D

:lol: :lol: :lol: kako si me samo nasmijao :lol: :lol: :lol:

Popij pivo spusti se na zemlju :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja bacam cestitke a vi mi uzvracate napadom,pravi ste cigani :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 23:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Skromno procjenjujem da bi Partizan, a vjerovatno i OFK, ovim nesrećnim Poljacima, komotno utrpali 2-3 gola, ali...

Dobre strane? Nema ih... Čak su i dvojica ponajboljih djelovali odsutno i izgubljeno. Gaj je izvodio neke vratolomije sa loptom, a u odbrani pravio preveliku rupu iza sebe, što su očito brzi Poljaci opasno koristili, uz činjenicu da Ibrahim i nije pretjerano startan. Kastiljo, kao da nije igrao. Totalno odsječen iz svih varijanti napdačkih i defanzivnih...
Anđelković možda jeste panj, ali je jedini igrač koji se konstantno kreće i sa loptom i bez lopte. To što je vječito povijene glave, pa nije siguran ni gdje se on nalazi, a kamoli gdje su mu saigrači, drugi je problem. Ali je i kao takav korisniji od recimo, glavnog kreativca Muljajaša, koji svaku loptu mulja po nogama i čeka priliku da je raspali čim dođe do zone šuta, a na udarcu mu svaka čast. Kreacija mu je stran pojam, bar dok ne uđe u formu. 1-2 minuta prije kraja u kontri 3 na 2, umjesto da odigra elementarni segment fudbalske igre - pas, on se odlučuje na bicikl, sa kojeg spada lanac, a akciju završava udarcem kojim je od 25 kvadratnih metara prostora ispred sebe, pogodio usamljenog protivničkog igrača. Sav jads e ogleda u tome...

Nesrećni Poljaci su ekipa izgubljena u prostoru, koja napada stihijski i iza sebe ostavlja ogroman prostor, ali šta vrijedi, kada u je Kastiljo, koji je trebao da odradi tranziciju igre oz odbrane u fazu napada - totalno zakazao. Ima i on pravo na loš dan... Barkos uopšte nije ostavio loš utisak. Dvije prilike je sam sebi pripremio u prvih 15 minuta, a s obzirom na sterilnost veznog reda, više nije ni mogao. Salas je ostavio pozitivan utisak i sigurno će biti veliko pojačanje. Igre nema bez pravog kreativca, stoga me čudi da Molina nije dobio šansu. Plakaćemo mi za Burzanovićem, koji je, ako ništa drugo, bar bio u trenažnom procesu...

Ostatak je kriminalan... Tutorić je igrač lokalnog nivoa i to sam rekao u nekoliko navrata. Lukaš je praktično jedini igrač iz veznog reda, koji se konstantno kreće, ali je upravo u tome i izgubljen, jer je čas lijevo, čas desno, a čas pokušava da poveže igru u sredini. I da... Vječito kasni u fazi odbrane...
Bastu pod hitno poslati psihologu, jer taj dečko izgleda apatično, skoro depresivno.

Inače da sama igra nije toliki problem, već neborbenost i lijenost igrača, pokazuje prvih 8 minuta drugog dijela, kad su pogodili stativu i stvorili dvije solidne prilike, a minimalnim presingom, uz malo više trčanja, zadnju liniju Poljaka, natjerali na greške. Kao što rekoh, samo kandžija ili po džepu, još drastičnije nego poslije remija sa Borcem.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 23:24 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Avg 2007, 13:45
Ma Zvezda nema pojma i ono sto oni igraju ne lici na fudbal. Sramota! Veceras dadose taj (predugo cekani gol) i zabise se u misiju rupu. OK, igrace u nekoj od grupa u UEFA kupu, i do tada mozda jos malo podignu formu, ko zna? Uglavnom, izgledaju jadnije nego prosle godine kada su osvojili i duplu krunu. Kakvi li su bili ostali?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Sep 2007, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ranđelović je najjači igrač trenutno u timu. Brani sve što je u njegovoj moći, ima dovoljno godina da ne pravi početničke greške, a još više da bi se prodao. Pravo riješenje za golmana bar za 2-3 naredne sezone! Tuutorić je solidan, kao i Ranđelović, samo dosta mlađi pa mislim da će i on uskoro put Rusije ili nekog njenog ogranka. Biševac kad je došao, svi su se smijali pa na kraju bio jedan od najboljih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 05:56 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
Sondri je napisao:
Kakva LŠ, četiri derbija imaju u prvenstvu što znači +12 na Zvezdu!!! Zvezda imala dva kiksa, a Partizan će ih imati 10 do kraja prvenstva i još četiri derbija, ima da ugrije kao prošle sezone!!! Zvezda ostaje jedini šampion Srbije!!!

Prvo provjeri sistem takmičenja prije nego počneš lupetati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 07:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Skromno procjenjujem da bi Partizan, a vjerovatno i OFK, ovim nesrećnim Poljacima, komotno utrpali 2-3 gola, ali...

Dobre strane? Nema ih... Čak su i dvojica ponajboljih djelovali odsutno i izgubljeno. Gaj je izvodio neke vratolomije sa loptom, a u odbrani pravio preveliku rupu iza sebe, što su očito brzi Poljaci opasno koristili, uz činjenicu da Ibrahim i nije pretjerano startan. Kastiljo, kao da nije igrao. Totalno odsječen iz svih varijanti napdačkih i defanzivnih...
Anđelković možda jeste panj, ali je jedini igrač koji se konstantno kreće i sa loptom i bez lopte. To što je vječito povijene glave, pa nije siguran ni gdje se on nalazi, a kamoli gdje su mu saigrači, drugi je problem. Ali je i kao takav korisniji od recimo, glavnog kreativca Muljajaša, koji svaku loptu mulja po nogama i čeka priliku da je raspali čim dođe do zone šuta, a na udarcu mu svaka čast. Kreacija mu je stran pojam, bar dok ne uđe u formu. 1-2 minuta prije kraja u kontri 3 na 2, umjesto da odigra elementarni segment fudbalske igre - pas, on se odlučuje na bicikl, sa kojeg spada lanac, a akciju završava udarcem kojim je od 25 kvadratnih metara prostora ispred sebe, pogodio usamljenog protivničkog igrača. Sav jads e ogleda u tome...

Nesrećni Poljaci su ekipa izgubljena u prostoru, koja napada stihijski i iza sebe ostavlja ogroman prostor, ali šta vrijedi, kada u je Kastiljo, koji je trebao da odradi tranziciju igre oz odbrane u fazu napada - totalno zakazao. Ima i on pravo na loš dan... Barkos uopšte nije ostavio loš utisak. Dvije prilike je sam sebi pripremio u prvih 15 minuta, a s obzirom na sterilnost veznog reda, više nije ni mogao. Salas je ostavio pozitivan utisak i sigurno će biti veliko pojačanje. Igre nema bez pravog kreativca, stoga me čudi da Molina nije dobio šansu. Plakaćemo mi za Burzanovićem, koji je, ako ništa drugo, bar bio u trenažnom procesu...

Ostatak je kriminalan... Tutorić je igrač lokalnog nivoa i to sam rekao u nekoliko navrata. Lukaš je praktično jedini igrač iz veznog reda, koji se konstantno kreće, ali je upravo u tome i izgubljen, jer je čas lijevo, čas desno, a čas pokušava da poveže igru u sredini. I da... Vječito kasni u fazi odbrane...
Bastu pod hitno poslati psihologu, jer taj dečko izgleda apatično, skoro depresivno.

Inače da sama igra nije toliki problem, već neborbenost i lijenost igrača, pokazuje prvih 8 minuta drugog dijela, kad su pogodili stativu i stvorili dvije solidne prilike, a minimalnim presingom, uz malo više trčanja, zadnju liniju Poljaka, natjerali na greške. Kao što rekoh, samo kandžija ili po džepu, još drastičnije nego poslije remija sa Borcem.

Opaaaa dosao je i taj dan da ja nakon Nitrovog posta sa kojim sam vodio ogorcene i zestoke rasprave kazem slazem se sa 99% tvog posta sem sa onim u vezi Milijasa jer je po meni on mozda i bio najbolji u vezi, a ona greska na kraju utakmice moze biti i plod da ne podnosi Bastu ili ko vec zna sta! Samo kada bi jos odgovorio na sledece: Ko je prokleto odgovoran za ovako katastrofalan start sezone i kriminalno losu igru do sada i da li bi mozda neko trebao da odgovara zato sto vise od pola Srbije gubi zivce na ovakvim utakmicama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Sep 2007, 08:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Prvo hvala sijuksu.

Ispao bi veći laf da nisi pored čestitke napisao ono što si napisao.

Sondri je napisao:
Ranđelović je najjači igrač trenutno u timu. Brani sve što je u njegovoj moći, ima dovoljno godina da ne pravi početničke greške, a još više da bi se prodao. Pravo riješenje za golmana bar za 2-3 naredne sezone! Tuutorić je solidan, kao i Ranđelović, samo dosta mlađi pa mislim da će i on uskoro put Rusije ili nekog njenog ogranka. Biševac kad je došao, svi su se smijali pa na kraju bio jedan od najboljih.

Ranđelović je bio jedini igrač Zvezde koji je nešto pokazao juče.

Milijaš, žao mi je što ona ne uđe....

Barkos, ko njega dovede kukala mu majka.
Salas :roll: :roll: :roll:

džIbrahim, bravo bravo

I za kraj, bem ti tim kad Basta daje go.

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Sep 2007, 14:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Konacno pocinjemo da licimo na ekipu i smatram da je Kosan uradio sve sto je u moci trenera da se od onog igrackog kadra napravi neki tim, e sada to sto su Andjelkovic i Basta zapravo dva drveta i sto ne znaju nesto tu Kosan ne moze puno da promeni sem da ubaci Bronovickog ali ajde sada. Dobro smo igrali ali ocigledno da cemo i dalje imati probleme sa ekipama koje igraju defanzivno i da tu nece biti toliko prostora za Koromana i polukontre, ali sada dolaze poljaci i nadam se da cemo njih bar da poderemo pa da malo nas u zrebu sreca pogleda i da prezimimo u evropi konacno 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2007, 17:57 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Prošli put sam se nadao da ćemo teže utakmice u grupi igrati kući, a "lakše" u gostima jer ne možemo izgubiti na Marakani, a u gostima možda i dobijemo neke levate. Sad sam drugog mišljenja! Daj Bože da prvo prođemo ove indijance, a onda "lošije" na Marakanu da skupimo tih 6 bodova, koji garantuju proljeće u Evropi, a u gostima se nadati bodu protiv jačih!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 04 Okt 2007, 20:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Ove crnce iz Zvezde treba poslati u rudnik da kopaju a ne da igraju fudbal, skacu po terenu kao balerine, a ne mogu loptu da pogode, ne zna se koji je gori :x :x :x

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]