banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 11:13

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 44  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 21:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Tabela:

1. Partizan 6 6 0 0 16:4 (+12) 18 bodova
2. OFK Beograd 6 3 1 2 8:5 (+3) 10
3. Crvena zvezda 5 2 3 0 4:1 (+3) 9
4. Vojvodina 6 2 3 1 6:5 (+1) 9
5. Hajduk Kula 5 2 2 1 4:2 (+2) 8
6. Banat 6 2 2 2 8:8 (-) 8
7. Borac Čačak 6 2 2 2 2:3 (-1) 8
8. Smederevo 6 2 1 3 2:4 (-2) 7
9. Mladost Lučani 6 1 3 2 3:6 (-3) 6
10. Čukarički 6 1 2 3 3:8 (-5) 5
11. Bežanija 6 1 1 4 3:6 (-3) 4
12. Napredak 6 1 0 5 2:9 (-7) 3

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Sep 2007, 22:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ha jebga, prvenstvo je tek počelo... Računi se svode na kraju. Priznajem trenutno Partizan - u daleko boljoj formi od Zvezde. Uostalom pogled na tabelu sve govori. Nisam nikad bio od onih koji su smatrali da će Zvezda ove sezone da se prošeta do titule, a ovo je grubo otrježnjenje za sve one koji su tako mislili. Mi trenutno možemo samo da se pokrijemo sramotom koju igrači prikazuju na terenu, pošto odavno nisam vidio tim sa toliko zvučnih imena (za naše prostore), da tako loše igra. Očajno dosadna floskula da "imena ne igraju fudbal", pokazuje se kao tačna po ko zna koji put...

Inače moram da primjetim da su protjerani i prozivani Zeka & Bjeka, napravili odličnu podlogu da se Partizan razvija u pravom smjeru. Odlična omladinska škola iz koje su izašli Jovetić, Gulan, Obradović daje rezultate, a sadašnja uprava se na to nadovezala sa par dobrih ino pojačanja, a uz dobrog trenera koji se razvija zajedno sa timom, sve to jako lijepo izgleda...
Svaka čast...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Ha jebga, prvenstvo je tek počelo... Računi se svode na kraju. Priznajem trenutno Partizan - u daleko boljoj formi od Zvezde. Uostalom pogled na tabelu sve govori. Nisam nikad bio od onih koji su smatrali da će Zvezda ove sezone da se prošeta do titule, a ovo je grubo otrježnjenje za sve one koji su tako mislili. Mi trenutno možemo samo da se pokrijemo sramotom koju igrači prikazuju na terenu, pošto odavno nisam vidio tim sa toliko zvučnih imena (za naše prostore), da tako loše igra. Očajno dosadna floskula da "imena ne igraju fudbal", pokazuje se kao tačna po ko zna koji put...

Inače moram da primjetim da su protjerani i prozivani Zeka & Bjeka, napravili odličnu podlogu da se Partizan razvija u pravom smjeru. Odlična omladinska škola iz koje su izašli Jovetić, Gulan, Obradović daje rezultate, a sadašnja uprava se na to nadovezala sa par dobrih ino pojačanja, a uz dobrog trenera koji se razvija zajedno sa timom, sve to jako lijepo izgleda...
Svaka čast...

A kada sam ja to sve pricao ti si cak i sumnjao u moju odanost Zvezdi i u to da li sam "delija" ili ne! Za zapadne tribine koja je inace umerenija na kraju utakmice su se culi povici Pixi odlazi!!! Konacno!
Mislim "Sever" kao i svaka organizacija se da izmanipulisati, sto je Pixi mitom glavni vodja i uspeo da uradi, ali i na severu tinja polako revolt i ako u narednih par utakimica se zabeleze rezultati ispod ocekivanja Pixi ce vrlo brzo biti prinudjen da ponudi mnoga objasnjenja za igre, rezultate i ponasanje prema klubu!

Jos malo i Pixi najveci krivac za ovogodisnje rezultate ce da leti vani i onda ce Zvezda da krene uzlaznom linijom!

UPRAVA NAPOLJE!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
marlonbrando je napisao:
os malo i Pixi najveci krivac za ovogodisnje rezultate ce da leti vani i onda ce Zvezda da krene uzlaznom linijom!
UPRAVA NAPOLJE!!!

Ja se u ovome ne slazem sa tobom, jednostavno je previs naglo da se tako reaguje. Kada je prosle godine Zvezda osvojila duplu krunu Pixi je bio car, sada posle pocetka jedne lose sezone treba ga lincovati. Imao je sigurno dobre namere i mislio je za klub da napravi najbolje. Doveo je pojacanja koja su trebala da pokazu vise, ali se kockice i nisu bas poslozile. Ko ce doci posle Pixija, neko bolji... cisto sumnjam. Daj Boze da si u pravu, ali trenutno mi ne pada ni jedan covek koji bi klub da vodi bolje od Pixija, nazalosti ili ne?!? :( :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Nitro je napisao:

Svaka čast...

hvala hvala.......

A imam osjecaj da gankaci ove godine ne moze dati vise od jednog gola u tekmi, i to kad i taj jedan upadne...al' ovo ozboljno kazem......
znaci ljudi koji imaju 50-ak godina i prate zvezdu i navijaju za nju kazu da losija nika nije bila.........

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 18:41 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
svi su oni isti. Uvjek se tako pricalo da ce sledeci biti bolji sto se pokazalo kao zabluda. svi su oni isti i nece nikad biti nekog znacajnijeg uspjeha dok se klubovi ne privatizuju i kad kapital krene pristizati u klub onda ce biti nesto. Do tad cemo slusati uvjek jedne te iste price.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 19:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

U subotu derbi,a u derbiju nema nikad favorita,da cujem prognoze?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 19:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Info je napisao:
marlonbrando je napisao:
os malo i Pixi najveci krivac za ovogodisnje rezultate ce da leti vani i onda ce Zvezda da krene uzlaznom linijom!
UPRAVA NAPOLJE!!!

Ja se u ovome ne slazem sa tobom, jednostavno je previs naglo da se tako reaguje. Kada je prosle godine Zvezda osvojila duplu krunu Pixi je bio car, sada posle pocetka jedne lose sezone treba ga lincovati. Imao je sigurno dobre namere i mislio je za klub da napravi najbolje. Doveo je pojacanja koja su trebala da pokazu vise, ali se kockice i nisu bas poslozile. Ko ce doci posle Pixija, neko bolji... cisto sumnjam. Daj Boze da si u pravu, ali trenutno mi ne pada ni jedan covek koji bi klub da vodi bolje od Pixija, nazalosti ili ne?!? :( :-?

Vrati se par stranica na ovom topiku i na F.K.Crvena Zvezda topiku pa ces da shvatis da Pixi za mene nikada i nije bio car i da sam ja jos na kraju porsle godine govorio da on nije za ovog mesta ni po obrazovanju ni po inteligenciji ni po ponasanju ni po....am jednostavno on nije covek za tu funkciju i kraj! Ovo je bruka i sramota niti imamo srbina na terenu koji je lider i koji ce napraviti neku karijeru u inostranstvu (kao sto su to pre radili Zigic Vidic Stankovic) niti imamo igru za sta je odgovoran prethodni trener koga uprava nije na vreme zamenila niti je napravljena dobra selekcija igraca u prelaznom roku niti je iko najavljen kao talenat iz omladinske skole u zadnjih 5 godina niti je zapoceta reorganizacija upravljanja kluba niti je zvezda postala evropski klub kroz par sezona kao sto je Pixi najavljivao niti je zaustaljena rasprodaja igraca niti se on ponasa kako dolikuje presedniku najveceg kluba u Srbiji sa svojim napadima na novinare i sa svojom oholoscu, ma jednom recju taj covek je nekada bio veliki fudbaler i to je sve njemu bi bilo najpametnije da otvori restoran koji bi se zvao desetka i da se time bavi jer ocigledno za ovaj posao nije! Sta ti jos treba kao razlog pored svega ovoga, a o igri i da ne pricamo? Opet se vracam na Dzaju koji je veoma brzo nakon prvih povika sa tribina otisao iz fotelje, na stranu sto je krao kao niko ali taj covek je doneo Zvezdi ono sto je najvrednje u klupskom fudbalu i otisao je bukvalno zbog lose igre tima protiv PSV-a a taj isti klub je kasnije te sezone trebao da udje u finale CL pa kada je covek koji je doneo KUP Samopiona Zvezdi zbog toga otisao ko je Pixi da ostane nakon ovolike bruke?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 19:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:

Ma dobijamo vas 100%

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
SIJUKS je napisao:

Ma dobijamo vas 100%

Ja mislim da mi vas dobijamo 99% :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:13 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Citiraj:
Jug i sever: 400 dinara
Istok i zapad (bočni delovi): 800 dinara
Istok i zapad (centar): 1,200 dinara
Lože istok i zapad: 2,500 dinara

Šta znači kad institucija dolazi! Možeš staviti cijenu karte kao za Ligu Šampiona!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
Citiraj:
Jug i sever: 400 dinara
Istok i zapad (bočni delovi): 800 dinara
Istok i zapad (centar): 1,200 dinara
Lože istok i zapad: 2,500 dinara

Šta znači kad institucija dolazi! Možeš staviti cijenu karte kao za Ligu Šampiona!!!

Kako Partizan igra ove sezone i to je malo :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Delegat utakmice 6. kola Meridian Superlige izmedju Crvene zvezde i Vojvodine (1:1) Branko Stojaković podneo je disciplinsku prijavu protiv koordinatora stručnog štaba beogradskog kluba Gorana Vasilijevića zbog toga što je posle utakmice u tunelu vredjao sudije na čelu sa Boškom Jovanetićem iz Užica. Prema navodima Stojakovića, Vasilijević se bahato i na vulgaran način poneo prema arbitrima derbi susreta, u kojoj je Crvena zvezda ponovo izgubila bodove.

Ko gubi ima pravo da se ljuti :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 20:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nagovorio sam Vuka da me menja na poslu u subotu da plovim na derbi :drinking: :drinking: :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 22:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
marlonbrando je napisao:
1. Ovo je bruka i sramota niti imamo srbina na terenu koji je lider i koji ce napraviti neku karijeru u inostranstvu (kao sto su to pre radili Zigic Vidic Stankovic)
2. niti imamo igru za sta je odgovoran prethodni trener koga uprava nije na vreme zamenila niti je napravljena dobra selekcija igraca u prelaznom roku niti je iko najavljen kao talenat iz omladinske skole u zadnjih 5 godina niti je zapoceta reorganizacija upravljanja kluba niti je zvezda postala evropski klub kroz par sezona kao sto je Pixi najavljivao.

Kako mislis da uspemo kao klub kad igraju samo domaci omladinci koji se posle par dobrih sezona prodaju, to i jeste sustinski problem, jer klubovi na ovim prostorima od toga i zive. Po prvi put dovedemo par stranih igraca (koji ruku na srce nista ne pokazu) i pokusamo da napravimo evropski tim, to sve propadne (mada jos imamo sanse u kupu UEFA) i onda je kriva uprava sto nije uzimala mlade igrace, omladince. I samo mi navijaci vrtimo pricu u krug kad smo nezadovoljni. Nista nam nevalja. Ako cemo realno, dok se klubovi ne privatizuju nema nista od zapazenih evropskih rezultata. Do tada nam ostaje da se raspravljamo ko je bolje Zvezda ili Partizan, a kad sve pogledas klubovi i liga nam je katastrofa, iako je najbolja u regiji, sto nam ostaje kao uteha.

Tako da se u ovom delu tvog clanka pod brojem 1. ne slazem sa tobom, dok si pod 2. u potpunosti u pravu

Ipak smo tu da bodrimo Zvezdu (Partizan) i kad igra dobro i kad igra lose... sve do nekih boljih vremena :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Sep 2007, 23:21 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
SIJUKS je napisao:
Nagovorio sam Vuka da me menja na poslu u subotu da plovim na derbi :drinking: :drinking: :drinking:

Idem i ja vozom! Kako ti putuješ?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 06:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 29 Apr 2006, 21:16
SIJUKS je napisao:

U subotu kec ko kuća, a ako uspijem naći u nekoj kladionici Lav kup Srbije, sutra igram na prolaz Teleoptika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 16:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Info je napisao:
marlonbrando je napisao:
1. Ovo je bruka i sramota niti imamo srbina na terenu koji je lider i koji ce napraviti neku karijeru u inostranstvu (kao sto su to pre radili Zigic Vidic Stankovic)
2. niti imamo igru za sta je odgovoran prethodni trener koga uprava nije na vreme zamenila niti je napravljena dobra selekcija igraca u prelaznom roku niti je iko najavljen kao talenat iz omladinske skole u zadnjih 5 godina niti je zapoceta reorganizacija upravljanja kluba niti je zvezda postala evropski klub kroz par sezona kao sto je Pixi najavljivao.

Kako mislis da uspemo kao klub kad igraju samo domaci omladinci koji se posle par dobrih sezona prodaju, to i jeste sustinski problem, jer klubovi na ovim prostorima od toga i zive. Po prvi put dovedemo par stranih igraca (koji ruku na srce nista ne pokazu) i pokusamo da napravimo evropski tim, to sve propadne (mada jos imamo sanse u kupu UEFA) i onda je kriva uprava sto nije uzimala mlade igrace, omladince. I samo mi navijaci vrtimo pricu u krug kad smo nezadovoljni. Nista nam nevalja. Ako cemo realno, dok se klubovi ne privatizuju nema nista od zapazenih evropskih rezultata. Do tada nam ostaje da se raspravljamo ko je bolje Zvezda ili Partizan, a kad sve pogledas klubovi i liga nam je katastrofa, iako je najbolja u regiji, sto nam ostaje kao uteha.

Tako da se u ovom delu tvog clanka pod brojem 1. ne slazem sa tobom, dok si pod 2. u potpunosti u pravu

Ipak smo tu da bodrimo Zvezdu (Partizan) i kad igra dobro i kad igra lose... sve do nekih boljih vremena :wink:

Pre svega pogresno si me shvatio, hteo sam da kazem da ova generacija zvezde nema takvog lidera na terenu jer stranci ne shvataju velicinu zvezde a ovi sto su nasi a sada igraju su katastrofalni. Ja sam u tom smislu mislio na omladince, a jos jedan argument protiv uprave je pregled liga mladjih kategorija! Zvezda mora da pokupi ako ne sve a ono vecinu najtalentovanijih nasih igraca u mladjim kategorijama a ne da nas Partizan u petlicima nabije 5-0 ili tako nesto e vidis u tom uzrastu se i stvara taj famozni pobednicki mentalitet tada se deci usadjuje u glavu da su oni najbolji ili da su sasvim blizu vrhu!
Naravno da cemo da navijamo za Zvezdu makar igrala i u trecoj ligi (puuu puuu ne dao Bog) :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 17:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

The_One je napisao:
SIJUKS je napisao:

U subotu kec ko kuća, a ako uspijem naći u nekoj kladionici Lav kup Srbije, sutra igram na prolaz Teleoptika.

Imas kod nas u Team Systemu kvota 10,00

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Sep 2007, 17:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sondri je napisao:
SIJUKS je napisao:

Idem i ja vozom! Kako ti putuješ?

Odo u petak,nas cetvorica,autom.Ako oces mozes sa nama u gepek :D posto si cigan :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 874 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23 ... 44  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]