Nitro je napisao:
Ha jebga, prvenstvo je tek počelo... Računi se svode na kraju. Priznajem trenutno Partizan - u daleko boljoj formi od Zvezde. Uostalom pogled na tabelu sve govori. Nisam nikad bio od onih koji su smatrali da će Zvezda ove sezone da se prošeta do titule, a ovo je grubo otrježnjenje za sve one koji su tako mislili. Mi trenutno možemo samo da se pokrijemo sramotom koju igrači prikazuju na terenu, pošto odavno nisam vidio tim sa toliko zvučnih imena (za naše prostore), da tako loše igra. Očajno dosadna floskula da "imena ne igraju fudbal", pokazuje se kao tačna po ko zna koji put...
Inače moram da primjetim da su protjerani i prozivani Zeka & Bjeka, napravili odličnu podlogu da se Partizan razvija u pravom smjeru. Odlična omladinska škola iz koje su izašli Jovetić, Gulan, Obradović daje rezultate, a sadašnja uprava se na to nadovezala sa par dobrih ino pojačanja, a uz dobrog trenera koji se razvija zajedno sa timom, sve to jako lijepo izgleda...
Svaka čast...
A kada sam ja to sve pricao ti si cak i sumnjao u moju odanost Zvezdi i u to da li sam "delija" ili ne! Za zapadne tribine koja je inace umerenija na kraju utakmice su se culi povici Pixi odlazi!!! Konacno!
Mislim "Sever" kao i svaka organizacija se da izmanipulisati, sto je Pixi mitom glavni vodja i uspeo da uradi, ali i na severu tinja polako revolt i ako u narednih par utakimica se zabeleze rezultati ispod ocekivanja Pixi ce vrlo brzo biti prinudjen da ponudi mnoga objasnjenja za igre, rezultate i ponasanje prema klubu!
Jos malo i Pixi najveci krivac za ovogodisnje rezultate ce da leti vani i onda ce Zvezda da krene uzlaznom linijom!
UPRAVA NAPOLJE!!!