banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 22:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 06:53 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Maj 2005, 12:23
XIX century je napisao:
-delilah- je napisao:
Imam ljubav ,zdravlje, posao nemam , studiram .....i imam bebu u stomaku..... :D :D :D

joj slatko... a ko ce da ti hrani bebu kad nemas posao? Muzich? Roditelji? Aj nek se rodi mali junak/junakinja i nek je sa srecom
:drinking:

Za pocetak cu da hranim ja :D ,bar prvu godinu :wink: , a svi ce da pomognu da se fax zavrsi.....Hvala....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 10:02 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Maj 2006, 14:27
@XIX
bez ikakve namjere da Te provociram,moram da Te upitam nesto:kako neko ko sebe smatra mnogo pametnim(izveo sam zakljucak iz tvojih mnogobrojnih i preobimnih komentara) moze da postavi tako ogranicheno pitanje poput pitanja koje si Ti postavila Delilah.Takva razmisljanja su unazadila mnoge djevojke/zene i dok su chekale da se sve,bas sve u zivotu postavi idealno "i kako treba" (fax-posao-muz(odgovarajuci komada1)-stan-djecja soba-dijete) tu negdje na tom putu je uvijek neka karika pucala i stvari su se odgadjale....i onda jednog dana kad sve bude "idealno" imace se 30 i koja godinica i sta ako NE DAJ BOZE u tim godinama ista ta zena shvati da ima realan zdravstveni problem koji joj onemogucava da ima potomstvo.Danas se mnoge stvari te prirode daju rijesiti,ali treba vremena,a vrijeme neumoljivo "curi"...To je samo jedna I NAJCRNJA MOGUCNOST,ali upravo sam tu mogucnost naveo jer su danas statistike pogubne kad je u pitanju neplodnost(15% sa tendencijom porasta).
@Delilah....samo naprijed,fax ce se zavrsiti,posao naci,a bebica sama po sebi uopste ne iziskuje toliko novaca i odricanja,kako mnogi misle.Ta prica dolazi od ljudi koji se vjerovatno ne bi odrekli sopstvenog komoditeta i kad bi imali gomilu para.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 12:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
-delilah- je napisao:
Imam ljubav ,zdravlje, posao nemam , studiram .....i imam bebu u stomaku..... :D :D :D

Bebu! :D :D :D :D Pa na ovom forumu se svako malo pojavi neka trudnica... :D :D :D Nek je sa srećom! :D

P.S. Nadam se da će imat onaj slatki naglasak :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 15:01 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2006, 14:49
Citiraj:
delilah- ::
Imam ljubav ,zdravlje, posao nemam , studiram .....i imam bebu u stomaku.....

Čestitam delilah!!! :angel:
I sama sam ti buduća mama, tako da znam koliko je to sve teško, ali i slatko i prekrasno, i koliko čovjek treba biti zahvalan na takvom nečemu.

I sve se pregrmi, i bude i prođe, i faks se završi kad je jaka volja i dobra organizacija...
Moja najbolja prijateljica je postala mama na prvoj godini medicine, bez podrške svoje jače polovine, ali je zahvaljući podršci roditelja, sada uspješna doktorica i mama jedne preslatke djevojčice....
Samo naprijed!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 15:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
-delilah- je napisao:

cestitam,cestitam,dobro dosla u klub forum mamica :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 15:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
Citiraj:
.Takva razmisljanja su unazadila mnoge djevojke/zene i dok su chekale da se sve,bas sve u zivotu postavi idealno "i kako treba" (fax-posao-muz(odgovarajuci komada1)-stan-djecja soba-dijete) tu negdje na tom putu je uvijek neka karika pucala i stvari su se odgadjale....i onda jednog dana kad sve bude "idealno" imace se 30 i koja godinica i sta ako NE DAJ BOZE u tim godinama ista ta zena shvati da ima realan zdravstveni problem koji joj onemogucava da ima potomstvo.Danas se mnoge stvari te prirode daju rijesiti,ali treba vremena,a vrijeme neumoljivo "curi"...To je samo jedna I NAJCRNJA MOGUCNOST,ali upravo sam tu mogucnost naveo jer su danas statistike pogubne kad je u pitanju neplodnost(15% sa tendencijom porasta).
@Delilah....samo naprijed,fax ce se zavrsiti,posao naci,a bebica sama po sebi uopste ne iziskuje toliko novaca i odricanja,kako mnogi misle.Ta prica dolazi od ljudi koji se vjerovatno ne bi odrekli sopstvenog komoditeta i kad bi imali gomilu para.

upravo tako,divan post
odricanja ima itekako ali je bozanstven osjecaj
naravno da je kretenski imati punu kucu djece i svake godine po jedno a nemas osnovne uslove za zivot ali normalnim ljudima se takve stvari ne desavaju,a nisi jedina koja je studirala i hranila bebu,mozda ce ti to tek biti prava motivacija da sto prije zavrsis i budes svoj covjek a biti mama je nesto the best :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 15:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Hvala ljuuudi....

Naglasak, bice mjesavina banjaluckog i hercegovackog, cemo da vidimo kako ce to da zvuci.... :D

Fax, 3.godina Stomatologije, nije mi palo na pamet da odustanem, imam 22,5 god da svaku obnovim po jednom ,zavrsicu do 30. ,sto i nije tako iznad prosjecnog trajanja Medicine i srodnih fakulteta.

Sto se idealnog tice , sto rece YgapHuk ,zavrsis fax ,imas posao ,stan ,pa se desi nesto nepredvidjeno.....bebica je dobrodosla i to je najvaznije ,ostalo ce sve doci na svoje mjesto..... :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
YgapHuk je napisao:
@XIX
bez ikakve namjere da Te provociram,moram da Te upitam nesto:kako neko ko sebe smatra mnogo pametnim(izveo sam zakljucak iz tvojih mnogobrojnih i preobimnih komentara) moze da postavi tako ogranicheno pitanje poput pitanja koje si Ti postavila Delilah.Takva razmisljanja su unazadila mnoge djevojke/zene i dok su chekale da se sve,bas sve u zivotu postavi idealno "i kako treba" (fax-posao-muz(odgovarajuci komada1)-stan-djecja soba-dijete) tu negdje na tom putu je uvijek neka karika pucala i stvari su se odgadjale....i onda jednog dana kad sve bude "idealno" imace se 30 i koja godinica i sta ako NE DAJ BOZE u tim godinama ista ta zena shvati da ima realan zdravstveni problem koji joj onemogucava da ima potomstvo.Danas se mnoge stvari te prirode daju rijesiti,ali treba vremena,a vrijeme neumoljivo "curi"...To je samo jedna I NAJCRNJA MOGUCNOST,ali upravo sam tu mogucnost naveo jer su danas statistike pogubne kad je u pitanju neplodnost(15% sa tendencijom porasta).

koji li je tebi K. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 20:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2005, 05:36
subcomandante marcos je napisao:
најважније у животу је пронаћи себе и остварити се (у сваком смислу). љубав дође или не дође, како коме. на силу не иде. и превелик се значај даје љубави. смрт је исто значајна.

Lijepo receno i potpuno tacno.Na to da dodam da se ostvarenoj licnosti daleko lakse desavaju ostale gorepomenute stvari.

Let teachers and priests and philosophers brood over questions of reality and illusion. I know this: if life is an illusion, then I am no less an illusion, and being thus, the illusion is real to me. I live, I burn with life,I love,I slay, and am content.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Avg 2007, 23:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
Citiraj:
Moja najbolja prijateljica je postala mama na prvoj godini medicine, bez podrške svoje jače polovine, ali je zahvaljući podršci roditelja, sada uspješna doktorica i mama jedne preslatke djevojčice....
Samo naprijed!!!

Cool. Prekrasna pricica. A imala je i opciju samosazaljevanja do kraja zivota. Slazem se, samo naprijed.

Zdravlje i ljubav su neprocjenjivi. Setala sam danas luksuznom ulicom punom prekrasnih radnji i lijepih, zadovoljnih ljudi. Kad u jednom cosku, zbijena uz neku izbocinu u zidu, sjedi djevojka. Oci otekle od suza, noge u zavojima, bez cipela. Cucnula sam pored nje i pocele smo pricati. Finkinja je, beskucnica, kaze da se ne drogira, a ipak je na ulici. Kad sam je pitala zasto su joj noge u zavojima, rekla je da su to opekotine koje joj je neko nanio. I kaze da joj je umrla mama. Pitala sam je zbog cega se ne vrati kuci, kaze da je karta preskupa. Pokusala sam je ubijediti da ode u najblizu bolnicu, pokusala sam je ubijediti da postoji nada, pokusala sam je ubijediti da vjeruje u zivot. Jako me potresao susret s njom. A onda sam morala krenuti, ostavljajuci je na ulici potpuno slomljenu. Da ju je samo neko malo vise volio, mislim da ne bi bila tu gdje se zatekla. Premalo je ljubavi na ovoj Planeti.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Avg 2007, 16:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Svaka cast! Cesto nismo nimalo svjesni kako dobra rijec cuda cini i nadam se da ce tvoja prica imati pozitivnog uticaja na tu djevojku!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 00:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2004, 23:41
The_new_Statesman je napisao:
Svaka cast! Cesto nismo nimalo svjesni kako dobra rijec cuda cini i nadam se da ce tvoja prica imati pozitivnog uticaja na tu djevojku!

Daj Boze. Imala je takav 'profound' efekat na mene da sam razmisljala da je pozovem kod sebe dok smo razgovarale. Ali onda sam se dosjetila kako bi na to mogla reagovati moja porodica. :lol: Primjetila sam i da nas drugi ljudi posmatraju u prolazu, iako nisam skidala oci s nje. A par minuta prije razgovora s njom sam fotografisala raskosnu ekstravagantnu haljinu u izlogu neke prodavnice. Da se bavim fotografijom ( i kad se to ne bi kosilo sa mojim etickim principima ) fotografisala bih i nju i onda to objavila negdje ( mozda u nekoj mojoj knjizi kad za to dodje vrijeme ). A kad sam krenula, i dalje sam razmisljala da se vratim, da nesto konkretno za nju ucinim. Ali nisam, ona to sama mora uciniti, inace nece fercerati. U svakom slucaju, nadam se da ce se izvuci.

Ma liberté

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Avg 2007, 10:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Kao sto rekoh i lijepe rijeci su konkretno dijelovanje iako toga cesto nismo svijesni.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 14:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
Kad covjek ostane bez zdravlja, kao sto je kod mene bio slucaj, jednostavno mu se otvore oci. Shvati da bi vrlo brzo mogao doci kraj... i onda pocinje primjecivati stvari koje su mu tada bile neprimjetne, obicne... Kao sto je divan dan, pticica na prozoru, vjeverica na drvetu, oblak koji se transformise u bezbroj likova, osoba, zivotinja. Primjecuje svaku grubu rijec i losu namjeru... primjecuje porodicu... Mamu koja svaki put dobije neku novu boru gledajuci te kako se mucis i kljukas kojekakvim ljekovima i infuzijama... Postaje toliko osjetljiv na sve i svasta...
Ali, ako ima srece da povrati zdravlje, mislim da definitivno postaje dobar covjek :D . Bar bolji nego sto je bio prije. Pokusavam da budem bolja prema ljudima. U svakome zelim da vidim samo dobro. Ne zelim da se osvrcem na proslost niti sam zlopamtilo... Zato ne mogu da uspijem u svijetu "velikih ljudi". Nebitno. Bitno je biti covjek. To je i najteze u isto vrijeme.
Nadam se ce moj "kritican" period proci i da ce me zdravlje posluziti. :) Ma naravno da hoce, ja sam nepopravljivi optimista :D 8) :D 8) :D 8) 8) :D 8) :D

Ljubav??? ( Sta to bjese? Jel se to mozda maze na hljeb :D ? )Imam inostranu vezu, a i sve su mi takve u poslednjih 5 godina. Jednostavno mi se takve veze desavaju. Ali sta da radim? Ucinicu sve da ovu ocuvam, jer je taj momak zaista moj andjeo. Nekad mislim da je predobar za bilo koga (Povraca mi se koliko je dobar :D ). Ali valjda nam Bog takve ljude posalje, slucajno ili namjerno..Nebitno.. Bitno je da su tu, ma koliko bile daleko. "Ko zna zasto je to dobro?" :D

Posao?? Hmmm vrlo diskutabilno. Radim u jednoj firmi 15 mjeseci. Nemam dana radnog staza, godinu dana sam primala samo 100 KM mjesecno, i trenutno imam ugovor koji traje jos 7 dana :lol: :lol: :lol: .
"Ma bice para, samo nece biti nas"- to cesto volim da kazem. Strasno i smijesno u isto vrijeme.
Ali sta bude bice. Ja cu dati sve od sebe da zadrzim ovaj posao, kakav je takav je, ali u svakom slucaju necu gaziti preko drugih zarad svog uspjeha. Tako nisam naucena, niti zelim tako u zivotu da zivim.

U svakom slucaju svega biti, samo da je zdravlja.
"Zdrav covjek ima mnogo zelja, a bolestan samo jednu- da ozdravi."

I tako, dragi moji forumasi, ako ste zdravi, a jos ove damice ako ocekuju kakvog forumskog bebacha, radujte se, jer neki ljudi mogu samo da sanjaju o tome...

Cestitam svim trenutnim i buducim mamama :). a i tatama, naravno :D 8) :glasses7:

Uzivajte!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Avg 2007, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Upravo tako Gizzzmo, samo zdravlje, a sve ostalo ce doci, jer kad nemas zdravlje nista vise nije ni bitno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 07:18 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Apollonia je napisao:
Upravo tako Gizzzmo, samo zdravlje, a sve ostalo ce doci, jer kad nemas zdravlje nista vise nije ni bitno.

Pored svih ovih bolesti danas ,samo kad se pogleda povecan broj oboljelih od malignih oboljena , prava je sreca biti i ostati zdrav i to treba znati cijeniti.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 08:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
A onda pogledaš dole južno na kartu i vidiš da bi samo 2% primanja evropljana ili SAD spasilo na stotine hiljada života godišnje..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 10:15 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

BlackHand je napisao:
A onda pogledaš dole južno na kartu i vidiš da bi samo 2% primanja evropljana ili SAD spasilo na stotine hiljada života godišnje..

A to je tek posebna prica, za reklamu od 3 minute se dobijaju milionske cifre, a u Africi umiru od gladi u 21. vijeku...uzas,nista drugo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Avg 2007, 14:20 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Citiraj:
Imam inostranu vezu, a i sve su mi takve u poslednjih 5 godina. Jednostavno mi se takve veze desavaju. Ali sta da radim? Ucinicu sve da ovu ocuvam, jer je taj momak zaista moj andjeo.

To nije nishta strashno... I ja imam inostranu vezu, na trenutke je teshko, al sve usppijeva kad se hoce... Mislim da udaljenost nije faktor koji bi vezu osudio na propast. Al to sam vec pisala na drugoj temi...
Zdravlje je najbitnije, mada kad imash te 3 stvari (umjesto posla novac), onda bi se mogao nazvat sretnom osobom... Evo ljudi pishu da ljubav nije bitna... Kako nece biti bitna... :love8: :love6:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Sep 2007, 12:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
EiLeen je napisao:
Citiraj:
Imam inostranu vezu, a i sve su mi takve u poslednjih 5 godina. Jednostavno mi se takve veze desavaju. Ali sta da radim? Ucinicu sve da ovu ocuvam, jer je taj momak zaista moj andjeo.

To nije nishta strashno... I ja imam inostranu vezu, na trenutke je teshko, al sve usppijeva kad se hoce... Mislim da udaljenost nije faktor koji bi vezu osudio na propast. Al to sam vec pisala na drugoj temi...
Zdravlje je najbitnije, mada kad imash te 3 stvari (umjesto posla novac), onda bi se mogao nazvat sretnom osobom... Evo ljudi pishu da ljubav nije bitna... Kako nece biti bitna... :love8: :love6:

Nema sta, prava podrska, hvala :)
Jeste, ljubav je jaaaako bitna, jako.
I svi to znaju.
Covjek ne moze zivjeti sam...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 89 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]