Kad covjek ostane bez zdravlja, kao sto je kod mene bio slucaj, jednostavno mu se otvore oci. Shvati da bi vrlo brzo mogao doci kraj... i onda pocinje primjecivati stvari koje su mu tada bile neprimjetne, obicne... Kao sto je divan dan, pticica na prozoru, vjeverica na drvetu, oblak koji se transformise u bezbroj likova, osoba, zivotinja. Primjecuje svaku grubu rijec i losu namjeru... primjecuje porodicu... Mamu koja svaki put dobije neku novu boru gledajuci te kako se mucis i kljukas kojekakvim ljekovima i infuzijama... Postaje toliko osjetljiv na sve i svasta...
Ali, ako ima srece da povrati zdravlje, mislim da definitivno postaje dobar covjek

. Bar bolji nego sto je bio prije. Pokusavam da budem bolja prema ljudima. U svakome zelim da vidim samo dobro. Ne zelim da se osvrcem na proslost niti sam zlopamtilo... Zato ne mogu da uspijem u svijetu "velikih ljudi". Nebitno. Bitno je biti covjek. To je i najteze u isto vrijeme.
Nadam se ce moj "kritican" period proci i da ce me zdravlje posluziti.

Ma naravno da hoce, ja sam nepopravljivi optimista
Ljubav??? ( Sta to bjese? Jel se to mozda maze na hljeb

? )Imam inostranu vezu, a i sve su mi takve u poslednjih 5 godina. Jednostavno mi se takve veze desavaju. Ali sta da radim? Ucinicu sve da ovu ocuvam, jer je taj momak zaista moj andjeo. Nekad mislim da je predobar za bilo koga (Povraca mi se koliko je dobar

). Ali valjda nam Bog takve ljude posalje, slucajno ili namjerno..Nebitno.. Bitno je da su tu, ma koliko bile daleko. "Ko zna zasto je to dobro?"
Posao?? Hmmm vrlo diskutabilno. Radim u jednoj firmi 15 mjeseci. Nemam dana radnog staza, godinu dana sam primala samo 100 KM mjesecno, i trenutno imam ugovor koji traje jos 7 dana

.
"Ma bice para, samo nece biti nas"- to cesto volim da kazem. Strasno i smijesno u isto vrijeme.
Ali sta bude bice. Ja cu dati sve od sebe da zadrzim ovaj posao, kakav je takav je, ali u svakom slucaju necu gaziti preko drugih zarad svog uspjeha. Tako nisam naucena, niti zelim tako u zivotu da zivim.
U svakom slucaju svega biti, samo da je zdravlja.
"Zdrav covjek ima mnogo zelja, a bolestan samo jednu- da ozdravi."
I tako, dragi moji forumasi, ako ste zdravi, a jos ove damice ako ocekuju kakvog forumskog bebacha, radujte se, jer neki ljudi mogu samo da sanjaju o tome...
Cestitam svim trenutnim i buducim mamama

. a i tatama, naravno
Uzivajte!!!