Frieda je napisao:
Da li ste ikada osjećali anksioznost?
Ja uvijek u nekim crnjacima.

Nekoliko dana već ne osjećam se dobro. Ovaj put nije depresija.
Pod velikim stresom sam. Ne znam gdje mi je glava, hiljadu stvari moram da uradim, i od same pomisli na sve to srce mi lupa, grlo mi je stegnuto, ne mogu da se smirim. I tako dva dana. Popila sam persen, ali ništa. Sad sam negdje pročitala da ima efekta tek nakon više konzumacija.
Morala sam malo da se izjadam..
Šta vi radite kad ste u ovom stanju?
Draga moja,gotovo svi smo barem jednom u zivotu prosli sve to,laze onaj ko kaze da nije
ne bi ni valjalo da nam je zivot savrsen
meni je milion puta bilo toliko tereta na glavi da je dolazilo do faze da zavrsim na injekcijama za smirenje dok nisam sjela sama sa sobom,stavila prioritete na listu a nevazne ljude i stvari,narocito one od kojih me samo boli glava ,eliminisala iz svog zivota i okruzenja i super sam
naravno uhvati me na momente i dalje faza da ne znam kud i sta dalje,ali stanem na kocnicu i vrlo brzo se vratim u normalu
upravo ovih dana sam najboljeg druga ¨vratila iz mrtvih¨ i veoma sam sretna i ponosna
momak radi na terenu,pravi kucu,milion kredita,obaveza,nepolozenih ispita i milion drugih stvari
imao je napade panike,gusenja,odlasci u hitnu,ljekovi za smirenje,zavrsio kod psihijatrice koja mu je nakon 10 min dala th koja bi umrtvila konja i rekla da dodje za mjesec dana

pio je to nekoliko dana i bio jos gori
stavila sam ga pred sebe,pricali smo satima,bacio je ljekove,stao na loptu,nekoliko dana nije radio nista,tj setao je,isao na vikend u prirodu s djevojkom,skitao,spavao...¨popricao sam sa sobom¨ i sad je vise nego dobro
zato i tebi preporucujem da malo predahnes,stanes na kocnicu,radis ono sto ti prija
idi na bazen ako te to opusta,idi negdje na selo i spavaj tri dana i lutaj besciljno,vristi ako ti se vristi,placi ako ti se place,idi van s drugaricama i plesi do besvjesti...uglavnom stavi malo obaveye sa strane,pa kad se malo ¨ohladis¨ stavi na papir listu prioriteta i polako...