fantomacan je napisao:
Kako može? Hajde nađi negdje na Apple sajtu uputstvo.
Mogu neke prastare verzije, čini mi se da je zadnja 4.6. Zašto je Apple ukinuo podršku za to? A i sam softver je glup i komplikovan i nefunkcionalan.
Haha, to sam i ja mislila kad sam ga pocela koristiti, ali, nakon 4 godine nekako sam se navikla pa mi vise i nesmeta. Sto se tice cijene, pa nije ni ovdje jeftino, npr kad sam ja ovaj moj uzela prosle godine, 60GB i video, bio je oko $540. Samo sto je ovdje dobro to sto im stalno pada cijena, pogotovu ovim manjim kao sto su Nano ili Shuffle. Sto se tice pomoci za sada mi nije trebala, ali znam da postoje forumi i telefonski brojevi gdje se moze zvati i onda ti oni rijese sve probleme pogotovu ako imas i garanciju. Cijene su nerealne, jer su i dan-danas broj jedan po prodaji i interesovanju za ipod (Mac kompjuteri bas i nisu toliko popularni, a ja ga nikad nisam voljela pa ga zato i nemam), plus sve reklamne kampanje su im jako efikasne, i jednostavno po popularnosti ovdje makar oni uopste nemaju konkurenciju. Opet iz mog licnog iskustva, ja mislim da je to najbolja sprava koja je izmisljena, necu reci da ne mogu zivot zamisliti bez ipoda, ali, svakako zivot mi je mnogo laksi sa njim. Moram dodati da su ovdje stvari za ipod, kao sto je prikljucak za auto, punjaci, ma sve te neke ekstra stvari jako skupe, i iako sada mnogi proizvodjaci prave ipod accessories cijene su im i dalje jako visoke.