Pilar je napisao:
Solunac je napisao:
Oprosti ako sam te uvrijedio, ali curo ti samo ponavljas, jedno te isto, zatvaras se, pa da onda mozda ti nekoga ne vrijedjas takvim stavom.
U svakom slucaju, ova poslednja poruka i ono sto sam ja napisao (ti citirala) ce biti dovoljno za nekoga sa strane.
Ne nisi me ničim uvrijedio,nemaš beda! Ali sada bih te pitala što to ja stalno ponavljam jedno te isto,kako se ja to zatvaram i tako vrijeđam nekoga svojim stavom,ali vidim da je ovo tvoja posljednja poruka meni,a ionako mi nisi ni odgovorio ni na jedno pitanje koje sam ti postavila.
Ja sam barem tebi odgovarala na pitanja. Nisam vam ja kriva što nekoga Božja riječ vrijeđa,pa nisam je ja napisala nego Bog.Dakle,obratite se Svevišnjemu! Time više što se neko osjeća uvrijeđenim mojim stavom koji se temelji na Božjoj riječi dokazuje da ti ljudi i baš ne žive po Božjoj riječi.Dobro čitajte,vi koji gledate sa strane.......Usput,ja nisam cura,ja sam žena!

Па на свако питање понављате ми вјерујемо у Божију ријеч и она тако говори, па шта год да је у питању, и да нема везе са таквим одговарањем (као у овом случају), то ми већ личи код тебе на неку аутосугестију, некакав чудан механизам одбране (у ствари самообмане).
Онда другима набијаш да их Божија ријеч вријеђа икао то нигдје нико никада није исказао, нити се то може закључити, већ ти то понављаш, из неких разлога, а може чак бити и да би оставила неки утисак и тим понављањем навела некога да је тако (што је наравно ипак не могуће).
Јер испаде, послије свог овога мог дијеловања на овоме форуму да сам ја неки заклети антитеисте, смијешно.
Говориш да ја говорим другачије од Библије, а нигдје то експлицитно не спомињем, већ само пративм твоје ток.
Понављате као мухаммеданци, да вјерујете у Бога, исто као и они, иако некада у разговору нема основе за тако нешто, то је вишак, а онда постоји и једна заповијест око тога, па сада, ...
Што се тиче примјера, па цуро наводио сам их неколико. Шта оно би она расправа са избацивањем из заједнице и покајању, мислим, какво ти је то питање, наведи примјере, а примјере сам их наводио и прије тог питања, с тим, да си и ти овдје показала у поруци који суам навео нешто слично:
Citiraj:
Па онда следећи цитати:
Пилар ::
Ljubi bližnjega svoga! Ljubite svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone!
Солунац ::
Еј, Пилар, важи ли то и за оне које називате јарчевима?
Ne nazivamo ih mi jarčevima,nego ih tako naziva Božja riječ
Znaci i jarceve da ljubite?
Tako je .
Da li to znaci da je u slucaju zene blucnice Isus malcence pogrijesio, pa je nije nazvao kozom ali joj i oprostio usput.
Isus nije pogriješio
И шта ја сада да мислим.
Нисам рекао да нећу расправљати, већ да ми се не расправља, јер ја у камен ти у дрво, што је смијешно.
Ја сам знао често одлазити са форума када се уморим, или ми постане беззззззе или имам неких обавеза (то је чешћи разлог). Но главна ствар овога је што мени на памет не пада да се понашам као раније и заглибим у неку расправу као што сам заглибио са Поршеом (погледај па ће ти бити јасно, ако већ до сада ниси сконтала шта пишем).