Citiraj:
Na kraju veoma jednostavno pitanje: Sto vam toliko smeta drugacije misljenje koje je takodje zasnovano na veoma cvrstim argumentima? Pored ovog ocekujem i odgovor na gore navedena pitanja.
Ja sam rekao da dižem ruke od besmislene rasprave, ali kad već psotavljaš pitanja direktno meni onda je red da odgovorim...
Kao prvo tvoje mišljenje nije bazirano na argumentima već na pretpostavkama, kao što si i sam napisao. Ne znam samo šta ti smatraš argumentima...
"Ja MISLIM da je Piksi pogriješio prilikom izbora trenera"
"Ja MISLIM da on u Zvezdi radi samo da se ogrebe za pare od transfera i da bi besplatno putovao po svijetu"
"Ja MISLIM da je pogriješio prilikom dovođenja igrača"
"Ja MISLIM da bi za Zvezdu Terzić bio bolje rješenje na mjestu predsjednika kluba"
To bi trebalo da budu argumenti?
Citiraj:
Ajde da totalno okrenem situaciju sto se Pixija tice i da te pitam sta je mogao u Parizu da radi jedan bivsi igrac koji je bio odlican igrac ali slabo dokazan u evropi, bez ikakvog obrazovanja koliko znam i bez ikakvih kvalifikacija??? Ponuda da vodi savez mu je pala kao dar sa neba mozda ne toliko sto se para tice ali sto se ZAPOSLENJA tice sasvim sigurno. Ako je hteo prosperitet srpskog fudbala to je najbolje mogao uraditi kao presednik saveza, ali u savezu nisu tolike pare kao u F.K. Crvena Zvezda (vi sto imate tendencije loseg tumacenja ovo tolike pare procitajte ne vrte se tolike pare kao prilikom transfera igraca u F.K. Crvena Zvezda, cisto da ne bude opet izmiljotina)!!! Dakle nas klub vodi covek bez ikakvog obrazovanja o upravljanju ili menadzmentu ili ekonomiji ili bilo cemu slicnom! E vi takvog coveka apsolutno podrzavate! Nigde vas nije bilo kada su se moja predvidjanja igre naseg tima ostvarila? Zasto? Ne treba biti vidovita Zorka pa znati kada ce kako igati. Vas dvojica ste zaslepljeni umisljenom velicinom Pixija kao predsednika kluba!
Piksi je mogao da radi isto što i većina fudbalera kad se povuku, ali je ovaj čovjek htio da ostane i radi u fudbalu. Pa mogao je i u Japanu da ostane, tamo gdje je smatran za idola. Sigurno mu ne bi bilo lošije nego što mu je sada u Zvezdi. Da ne kažem da su mu nuđene kule i gradovi, samo da ostane u Japanu. Dakle priča o ZAPOSLENJU, koju ti serviraš je previše smiješna da bi bila razmatrana. Siguran sam da bi u slučaju da se nije zaposlio u Zvezdi ili u savezu, pao na prosjački štap ili otišao na Biro...
Citiraj:
ponuda da vodi savez mu je pala kao dar sa neba mozda ne toliko sto se para tice ali sto se ZAPOSLENJA tice sasvim sigurno
Citiraj:
Ako je hteo prosperitet srpskog fudbala to je najbolje mogao uraditi kao presednik saveza, ali u savezu nisu tolike pare kao u F.K. Crvena Zvezda
Zbunjuješ me... Da li je došao u naš fudbal zbog zaposlenja ili zbog para? Nije došao radi novca, ali nije nastavio da radi u Savezu, jer se u Zvezdi okreću veće pare.
Nije Piksi nikakav moj idol niti mu ja slijepo vjerujem (to je nešto što si ti opet pretpostavio pa usvojio kao validno mišljenje), već samo sagledavam stvari iz nekog drugog ugla. Prije 4 godine, dolazak stranaca u Zvezdu se svodio na trećerazredne igrače iz Brazila, a sada dolaze igrači sa reputacijom i određenim rejtingom. Dakle, ili je finasijsko stanje u klubu naglo popravljeno pa takvi igrači mogu da se plaćaju, ili je podignut ugled kluba, pa sada takvi igrači sada čak i razmatraju dolazak u Zvezdu... Još je to daleko da bi bilo proporcionalno rejtingu i renomeu Zvezde, ali kao što sam nekoliko puta rekao, stvari se me mijenjaju preko noći, niti za jednu polusezonu...
Za trenera si isto tako ti insistirao da Piksi traži trenera, kome će on sastavljati tim i da je to jedan od glavnih razloga što nije pronašao kvalitetnog trenera, a on dovede Kosanovića, uza koga si opet ti tvrdio da je njegov pion, pa Kosanović ne stavi u tim ni Milovanovića, ni Bastu, niti skupa inostrana pojačanja. Ne piju ti vode te tvrdnje... A tvoja predviđanja loše igre Zvezde protiv Levadije, mogla je da anticipira i moja baba, pošto je i laiku moglo da bude jasno, poslije prve utakmice, da Zvezda za 7 dana ne može rapidno da podigne formu.