banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 15:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:
Ako sad ne udjete u LS nikad necete.

ОООООООООООО!!!
Поздрав Сијксе! Жив ли си?
Ма улазимо 100%. :wink:

Ziv i oran za nove radne pobede :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sta ti je hrvatsko more.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tomo_Sokota je napisao:
Sta ti je hrvatsko more.

Smes li ti purgeru u Dalmaciju? :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Hmmm,procitajte danas u Vecernjim novostima podnaslov:

0-1 je isto kao i 0-0 !!!!!!?????

Ljudi,gdje mi zivimo???

@Bigman
Kad tim koji vazi za glavnog favorita odigra u prvenstvu bez golova na svom terenu, trener bi trebao da kori igrace, da im da do znanja da oni nisu zvijezde i da treba mnogo da rade jos.Izjava tipa "imamo kvalitet" je jedina losa motivacija za LS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

2Fast2Furious je napisao:
0-1 je isto kao i 0-0 !!!!!!?????

:lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:46 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Nazalost,prije je :cry: :cry: :cry: nego :D :D :D ...

Naravno trener Rangersa sada kao hvali Zvezdu kako bi velicao svoju pobjedu.U sux both,and that is the only truth!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 15:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
bigman je napisao:
Citiraj:
Ma Pixi je narode promasaj cak i da udjemo u CL, jer fudbal je igra koja u sebi sadrzi ogromnu dozu srece i moze se desiti da i nas prosere, ali rad uprave se gleda u malo sirem kontekstu od trenutnih uspeha. Uspesi Man. utd. i Arsenala zadnjih 15tak godina u engleskoj nisu slucajni jer njihove uprave omoguce sve sto treba da bi prvi tim igrao dobro plus oni sa Celzijem i Liverpulom su dokaz moje teorije da se tim gradi od temelja a da je temelj trener, zar ne?

Па дај му онда 10-15 година, дај му 5 година. Не ти му ниси дао ни годину. Одма` си знао да је говно. Тренер је темељ? Званично, с тобом престајем о овоме. Ја ћу ти рећи, ти си послије прве седмице рада нове управе стекао став, и не мијењаш га. А то си и показао једном приликом, чим си дошао на форум (да не мијењаш мишљење). Изгледа да смо Нитро и ја и још неки на овом форуму то заборавили. Сваки добар потез ће бити: ма то сам и очекивао то свако може, колико би то Џаја боље урадио, и тако у круг.
Сваки лошији потез ће бити: јесам ли ја рекао ово, јесам ли ја рекао оно, он овакав, он онакав, он се гребе за путне налоге (то ми је остало на памети, насмије ме сваки дан)
Ако ти не видиш ОГРОМАН труд, али ОГРОМАН, ове Звездине управе, са све Пиксијем на челу, ти имаш проблем. Резултате имаш одмах по испољеном труду, или касније, с тога је труд кудикамо важнији...

Ajde da previdim sto si samo uzeo drugi deo posta, a nisi prvi gde sam hvalio dobre stvari u Zvezdi, ali ovo sto ispisa ti ne stoji! Ajde to sa putnim nalozima nisam ja rekao vec Nitro citirajuci jedan deo mog posta. Ja sam hteo Nistru da objasnim nesto sasvim deseto a to je da on PRETPOSTAVLJA da Pixi je dosao u najboljim namerama u Zvezdu i da on PRETPOSTAVLJA da se svojski trudi da nadje dobrog trenera, a da isto tako ja PRETPOSTAVLJAM da se seta po svetu da mu dupe vidi puta. Zelio sam da mu skrenem paznju na to da je i moje misljenje u vezi sa pregovorima sa novim trenerom zasnovano na pretpostavci ali je isto tako i njegovo. Na veoma maliciozan nacin ti i on izvlacite iz toga zakljucak (prvo on u svom narednom postu) da ja govorim da je Pixi dosao da se grebe za putne naloge! Dakle stvar je jasna...

Ajde da totalno okrenem situaciju sto se Pixija tice i da te pitam sta je mogao u Parizu da radi jedan bivsi igrac koji je bio odlican igrac ali slabo dokazan u evropi, bez ikakvog obrazovanja koliko znam i bez ikakvih kvalifikacija??? Ponuda da vodi savez mu je pala kao dar sa neba mozda ne toliko sto se para tice ali sto se ZAPOSLENJA tice sasvim sigurno. Ako je hteo prosperitet srpskog fudbala to je najbolje mogao uraditi kao presednik saveza, ali u savezu nisu tolike pare kao u F.K. Crvena Zvezda (vi sto imate tendencije loseg tumacenja ovo tolike pare procitajte ne vrte se tolike pare kao prilikom transfera igraca u F.K. Crvena Zvezda, cisto da ne bude opet izmiljotina)!!! Dakle nas klub vodi covek bez ikakvog obrazovanja o upravljanju ili menadzmentu ili ekonomiji ili bilo cemu slicnom! E vi takvog coveka apsolutno podrzavate! Nigde vas nije bilo kada su se moja predvidjanja igre naseg tima ostvarila? Zasto? Ne treba biti vidovita Zorka pa znati kada ce kako igati. Vas dvojica ste zaslepljeni umisljenom velicinom Pixija kao predsednika kluba!

U Zvezdi, a sa tim se pomirite jos nije uveden stabilan i kvalitetan rad ni uprave kluba, a ni rada u sportskom pogonu (mislim na sve kategorije kluba).

Na kraju veoma jednostavno pitanje: Sto vam toliko smeta drugacije misljenje koje je takodje zasnovano na veoma cvrstim argumentima? Pored ovog ocekujem i odgovor na gore navedena pitanja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 08:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Karte za Rendžers od 10 do 125 evra

Crvena zvezda je odredila cene ulaznica za predstojeći meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Glazgov Rendžersa.

Karte za severnu i južnu tribinu koštaće 800 dinara, za istočnu 2.000 bočna mesta i 2.500 dinara centar, a za zapadnu 2.500 bočna mesta i 3.000 dinara centralni deo. Cena ulaznica za VIP galeriju je 4.000 dinara, a za VIP 2 10.000 dinara.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana počinje u petak, 24. avgusta u 10 časova.

Utakmica Crvena zvezda - Rendžers igra se u utorak od 20 sati. U prvom meču škotski šampion ostvario je minimalnu pobedu 1:0.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 08:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Vuk_samotnjak je napisao:
Karte za Rendžers od 10 do 125 evra

Crvena zvezda je odredila cene ulaznica za predstojeći meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Glazgov Rendžersa.

Karte za severnu i južnu tribinu koštaće 800 dinara, za istočnu 2.000 bočna mesta i 2.500 dinara centar, a za zapadnu 2.500 bočna mesta i 3.000 dinara centralni deo. Cena ulaznica za VIP galeriju je 4.000 dinara, a za VIP 2 10.000 dinara.

Prodaja ulaznica na blagajnama stadiona u Ljutice Bogdana počinje u petak, 24. avgusta u 10 časova.

Utakmica Crvena zvezda - Rendžers igra se u utorak od 20 sati. U prvom meču škotski šampion ostvario je minimalnu pobedu 1:0.

Високе цијене. Али неће ме то спријечити да одем. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 08:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Брандо, прогнозе за реванш? Један нападач, два нападача, ко у везни ред? Да чујем?

О Пиксију нећу. Предајем се, у праву си. Ако хоћеш, дај да чујем о овоме првом.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 09:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Na kraju veoma jednostavno pitanje: Sto vam toliko smeta drugacije misljenje koje je takodje zasnovano na veoma cvrstim argumentima? Pored ovog ocekujem i odgovor na gore navedena pitanja.

Ja sam rekao da dižem ruke od besmislene rasprave, ali kad već psotavljaš pitanja direktno meni onda je red da odgovorim...

Kao prvo tvoje mišljenje nije bazirano na argumentima već na pretpostavkama, kao što si i sam napisao. Ne znam samo šta ti smatraš argumentima...

"Ja MISLIM da je Piksi pogriješio prilikom izbora trenera"
"Ja MISLIM da on u Zvezdi radi samo da se ogrebe za pare od transfera i da bi besplatno putovao po svijetu"
"Ja MISLIM da je pogriješio prilikom dovođenja igrača"
"Ja MISLIM da bi za Zvezdu Terzić bio bolje rješenje na mjestu predsjednika kluba"

To bi trebalo da budu argumenti?

Citiraj:
Ajde da totalno okrenem situaciju sto se Pixija tice i da te pitam sta je mogao u Parizu da radi jedan bivsi igrac koji je bio odlican igrac ali slabo dokazan u evropi, bez ikakvog obrazovanja koliko znam i bez ikakvih kvalifikacija??? Ponuda da vodi savez mu je pala kao dar sa neba mozda ne toliko sto se para tice ali sto se ZAPOSLENJA tice sasvim sigurno. Ako je hteo prosperitet srpskog fudbala to je najbolje mogao uraditi kao presednik saveza, ali u savezu nisu tolike pare kao u F.K. Crvena Zvezda (vi sto imate tendencije loseg tumacenja ovo tolike pare procitajte ne vrte se tolike pare kao prilikom transfera igraca u F.K. Crvena Zvezda, cisto da ne bude opet izmiljotina)!!! Dakle nas klub vodi covek bez ikakvog obrazovanja o upravljanju ili menadzmentu ili ekonomiji ili bilo cemu slicnom! E vi takvog coveka apsolutno podrzavate! Nigde vas nije bilo kada su se moja predvidjanja igre naseg tima ostvarila? Zasto? Ne treba biti vidovita Zorka pa znati kada ce kako igati. Vas dvojica ste zaslepljeni umisljenom velicinom Pixija kao predsednika kluba!

Piksi je mogao da radi isto što i većina fudbalera kad se povuku, ali je ovaj čovjek htio da ostane i radi u fudbalu. Pa mogao je i u Japanu da ostane, tamo gdje je smatran za idola. Sigurno mu ne bi bilo lošije nego što mu je sada u Zvezdi. Da ne kažem da su mu nuđene kule i gradovi, samo da ostane u Japanu. Dakle priča o ZAPOSLENJU, koju ti serviraš je previše smiješna da bi bila razmatrana. Siguran sam da bi u slučaju da se nije zaposlio u Zvezdi ili u savezu, pao na prosjački štap ili otišao na Biro...

Citiraj:
ponuda da vodi savez mu je pala kao dar sa neba mozda ne toliko sto se para tice ali sto se ZAPOSLENJA tice sasvim sigurno

Citiraj:
Ako je hteo prosperitet srpskog fudbala to je najbolje mogao uraditi kao presednik saveza, ali u savezu nisu tolike pare kao u F.K. Crvena Zvezda

Zbunjuješ me... Da li je došao u naš fudbal zbog zaposlenja ili zbog para? Nije došao radi novca, ali nije nastavio da radi u Savezu, jer se u Zvezdi okreću veće pare.

Nije Piksi nikakav moj idol niti mu ja slijepo vjerujem (to je nešto što si ti opet pretpostavio pa usvojio kao validno mišljenje), već samo sagledavam stvari iz nekog drugog ugla. Prije 4 godine, dolazak stranaca u Zvezdu se svodio na trećerazredne igrače iz Brazila, a sada dolaze igrači sa reputacijom i određenim rejtingom. Dakle, ili je finasijsko stanje u klubu naglo popravljeno pa takvi igrači mogu da se plaćaju, ili je podignut ugled kluba, pa sada takvi igrači sada čak i razmatraju dolazak u Zvezdu... Još je to daleko da bi bilo proporcionalno rejtingu i renomeu Zvezde, ali kao što sam nekoliko puta rekao, stvari se me mijenjaju preko noći, niti za jednu polusezonu...

Za trenera si isto tako ti insistirao da Piksi traži trenera, kome će on sastavljati tim i da je to jedan od glavnih razloga što nije pronašao kvalitetnog trenera, a on dovede Kosanovića, uza koga si opet ti tvrdio da je njegov pion, pa Kosanović ne stavi u tim ni Milovanovića, ni Bastu, niti skupa inostrana pojačanja. Ne piju ti vode te tvrdnje... A tvoja predviđanja loše igre Zvezde protiv Levadije, mogla je da anticipira i moja baba, pošto je i laiku moglo da bude jasno, poslije prve utakmice, da Zvezda za 7 dana ne može rapidno da podigne formu.

Poslednji put menjao Nitro dana 17 Avg 2007, 09:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
@marlonbrando, Nitro: Ovo već neko vreme više nije smešno nego je dosadno. Prestanite sa tim glupostima, jer je očigledno da imate dva potpuno različita mišljenja i defnitivno ni jedan ni drugi neće napisati neki ultimativni post koji će onog drugog naterati da promeni mišljenje i pose*e se na svojih prethodnih 20 postova.

Dosta!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 10:04 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

[quote="Nitro"]Piksi je mogao da radi isto što i većina fudbalera kad se povuku, ali je ovaj čovjek htio da ostane i radi u fudbalu. Pa mogao je i u Japanu da ostane, tamo gdje je smatran za idola. Sigurno mu ne bi bilo lošije nego što mu je sada u Zvezdi. Da ne kažem da su mu nuđene kule i gradovi, samo da ostane u Japanu. Dakle priča o ZAPOSLENJU, koju ti serviraš je previše smiješna da bi bila razmatrana. Siguran sam da bi u slučaju da se nije zaposlio u Zvezdi ili u savezu, pao na prosjački štap ili otišao na Biro...[quote]

Dakle ocigledno nista ne razumes. Verovatno covek od 30tak godina zeli da se oseca produktivno i da ne lezi ceo dan i ne radi nista. On u Japanu bi mogao mozda biti trener eventualno nesto u uravi nekog kluba ali nikako predsednik nekog kluba. Izmedju ostalog ne verujem ni da je hteo da ostane u Japanu. Dakle kada se vratio u evropu mogao je da otvori neki butik, restoran ili nesto trece. Ako je odlucio da ostane u fudbalu u evropi NIGDE drugo ne bi mogao da obavlja ovako odgovornu funkciju.

Druga stvar ja nisam rekao da je Kosan njegov piun vec sam rekao da je Kosan veliki cirkusant i u predjasnjim postovima mu odao priznanje za igru i izbor igraca.

To sto ti necije misljenje koje se kasnije podupre i primerima Pixijevog rada ne smatras argumentima, a za razliku od toga svoje misljenje na forumu smatras NEPOBITNOM ISTINOM je zapravo tvoj problem.

Treca stvar ti jesi ocigledno neka vrsta idol-poklonika jer ovoliko Pixija ne bi branila ni rodjena majka.
I da oko dovodjenja vise tih igraca da zavrsimo jednom sa sva vremena: CITAJ MALO BOLJE JER JA NISAM REKAO DA SU DOSLI LOSI IGRACI (SEM U SLUCAJU BARKOSA) VEC DA JE IZVRSENA LOSA SELEKCIJA KOJA JE U KOMBINACIJI SA LOSIM TRENEROM (DJUROVSKI) DOVELA DO LOSIH REZULTATA I KATASTROFALNE IGRE!!! To da li su igraci domaci strani i odakle dolaze je sasvim nebitno, bitno je da se popune rupe u timu kvalitetnim igracima!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 10:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Брандо, прогнозе за реванш? Један нападач, два нападача, ко у везни ред? Да чујем?

О Пиксију нећу. Предајем се, у праву си. Ако хоћеш, дај да чујем о овоме првом.

Pazi ovako moja je prtpostavka da ce prvo poluvreme se igrati oprezno i verovatno sa jednim napadacem. Mada sa druge strane Kosanovic je rekao da na nasem stadionu cemo uvek igrati sa dva napadaca. Idealna postavka tima bi bila kao u prvom mecu osim samo jedne izmene, a to je da umesto Milijasa igra Salas jer je protiv Cukarickog sa par poteza pokazao da moze biti velika opasnost za protivnicki gol i to pogotovo protiv ovakve vrste odbrane kakvu ima Rendzers. Milijas je sjajan igrac ali trenutno protiv Rendzersa nam trebaju dve radilice tj masine na sredini terena (Kastiljo, Lukas) i trebaju nam dva krila (Koroman, Burzanovic bi bio bolji od Raskovica tako da bi to bila druga izmena u odnosu na prvi susret :lol: )!!
Dakle tim protiv Rendzersa bi trebao po meni da bude sledeci:
Randjelovic-
Bronovicki - Tutoric - Gaj - Andjelkovic
Burzanovic - Lukas - Kastiljo - Koroman
Salas - Djordjevic

i da ih onda uz prepunu Marakanu nalupamo :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 10:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Srpski košarkaši uz Crvenu zvezdu
Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda biće "pojačani" na revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa glazgovskim Rendžersom. Košarkaški reprezentativci Srbije Milan Gurović, Darko Miličić, Mile Ilić i Nemanja Aleksandrov biće na severu i bodriće cvreno-bele u pokušaju da se plasiraju u elitno evropsko takmičenje. Gurović i Aleksandrov već su nosili dres Crvena zvezde, a ovoga puta će sva četvorica biti u fudbalskoj opremi sa imenima i svojim brojevima sa reprezenativnih dresova.

Pominje se mogućnost da još nekoliko reprezentativaca podrži našeg šampiona, a na meču će biti i jedan od najvećih navijača tog kluba, selektor nacionalne košarkaške selekcije Zoran Slavnić.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 17 Avg 2007, 14:49 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Citiraj:
Navijači fudbalskog kluba Crvena zvezda biće "pojačani" na revanš meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa glazgovskim Rendžersom. Košarkaški reprezentativci Srbije Milan Gurović, Darko Miličić, Mile Ilić i Nemanja Aleksandrov biće na severu i bodriće cvreno-bele u pokušaju da se plasiraju u elitno evropsko takmičenje. Gurović i Aleksandrov već su nosili dres Crvena zvezde, a ovoga puta će sva četvorica biti u fudbalskoj opremi sa imenima i svojim brojevima sa reprezenativnih dresova.

Pominje se mogućnost da još nekoliko reprezentativaca podrži našeg šampiona, a na meču će biti i jedan od najvećih navijača tog kluba, selektor nacionalne košarkaške selekcije Zoran Slavnić.

Stvarno lepo od njih ali oni bas i nece imati presudnog uticaja na desavanja na terenu! Steta sto sa ovim skotima ne igramo basket za ulazak u CL :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Citiraj:

Taman da se Gurke malo isprazni na severu :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 11:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Treca stvar ti jesi ocigledno neka vrsta idol-poklonika

Dosta od tebe... Mada nisam baš očekivao da neko na osnovu nekoliko postova napravi i psiho-kroki moje ličnosti. I da, kaže se idolopoklonik.

Večeras... Igra sa dva špica, s tim da sad praktično svi mogu da konkurišu za napad. Đorđević se nametnuo kao prva opcija, a Rašković uz njega. Salas još varira između veznog reda i napada, pa pretpostavljam da će naredne utakmice odrediti i njegovu sudbinu, ali i sudbinu eventualnog novog pojačanja, koje se ovog puta traži u Africi. Može biti da je Dujković preporučio nekoga... Kad smo već kod Dujkovića, dođe mi da zaplačem, što Piksi nije pustio Bajevića u Panatinaikos, kad su isali od Libereca, a da Dukjovića dovede kao zamjenu. Čovjek je prosto čekao da ga neko iz Zvezde ili tada iz FSS neko pozove... Ali...

Dakle u napadu treba očekivati Barkosa, jer će mu Kosanović, sigurno pružiti šansu, da eventualno ispolji kvalitet, za koji se vjerovalo da posjeduje kad je dolazio. Generalno južnoameričkim igračima treba određeno vrijeme za adaptaciju, pogotovo kad dođu u Evropu...

U vezi su vjerovatno Milijaš i Kastiljo, dva najkvalitetnije igrača, ali je Milijaš, ionako trom, još usporeniji činjenicom da nije ušao u pravu formu... Lukas je pokazao kvalitet i polako cementira mjesto u timu, pogotovo zbog činjenice da je prilagodljiv univerzalac... Molina će isto tako, vjerovatno da dobije šansu, a mislim da se čeka da i on uđe u pravu formu, jer fali takav igrač na sredini. Burzanović me poslije dolaska, pomalo i razočarao, jer mi se čini da je nakon debija i gola, dosta stagnirao... Dakle, moj tip za sredinu je Koroman - Kastiljo - Lukas - Molina, bar za večeras. S tim da je ovaj sastav podložan modifikaciji i na samom terenu. Koroman može da igra na obe bočne pozicije, Lukas može da pokrije i desnu stranu, a Molina bi takođe mogao da igra i u sredini i lijevo. Stvarno bih volio da vidim tog čovjeka od početka, jer je neki površan uvid u njegove mogućnosti, tačnije po 15-ak minuta na svakoj utakmici, ostavio neki utisak, da sa loptom zna više nego, kompletan ostatak tima.

Odbrana - klasika i nema puno mogućnosti, osim što je pitanje, koliko će još Bronovicki da glumi desnog beka, mada on i ne djeluje loše.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 11:26 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Citiraj:
Treca stvar ti jesi ocigledno neka vrsta idol-poklonika

Dosta od tebe... Mada nisam baš očekivao da neko na osnovu nekoliko postova napravi i psiho-kroki moje ličnosti. I da, kaže se idolopoklonik.

Primetio sam da kada god vise ne znas sta ces da kazes pocinjes sa spustanjem i izvrtanjem (poput Pixi se grebe za dnevnice, ispravljanja mojih gramatickih gresaka i sl), ali ajde ja kada pogresim to i priznam i kazem ok kaze se idolpoklonik, ali kako se kaze (necu da te ispravljam da se zapravo tako pise a govori se identicno) sasvim je svejedno jer ti to jesi!

Pretopstavljam da mozda cak i drzis Pixijevu sliku uokvirenu u svojoj sobi i to ne iz igrackih dana vec sada iza radnog stola u odelu. Nesto kao sto su ljudi drzali Titove slike tako ti sada drzis Pixijevu!
P.S. Za one koji imaju problema sa osnovama razmiljanja i logicnog zakljucivanja sada sam se poprilicno nasalio na Nitrov racun!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 18 Avg 2007, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zali se narod kako je Piksi odredio debele cene karata za utakmicu Zvezda-Rendzers,sta je reci?Istrosio se u lepoj njihovoj sa Bobanom,Stimcem,Boksicem pa se sad cupa :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]