BlackHand je napisao:
To je moja poenta... "Ko još?"
Dva forumaša sa izuzetno velikim kredibilitetom, kojima je ovo jubilarni treći post! Što se mene tiče to si mogao biti i ti, samo si registrovao sa dva nicka kako bi podupreo sopstvenu teoriju, nije baš da se takve stvari nisu mogle videti na forumu

....
Znaci sad vise ne vjerujes ni da smo svi razliciti forumasi, nego eto jedan se nasao da pise protiv Piksija, toliko nam je vazan u zivotu. O onome da sam zensko izgleda da te nemogu ubjediti, valjda mi cure nesmijemo imati taj dio mozga kad se prica o sportu, cak ni to da sam bila bolesna ne pomaze
Uglavnom, kad vidim kako Zvezda igra sa novim trenerom, vidi se da je stvarno velika promjena na pomolu. 0-0 sa Cukarickim, i 1-0 sa Rangersom. Ovu sa Glasgowom, sta reci osim one 100 godina stare srpskog fudbala koja se zove 'primanje gola u 90om minutu', oni su bili ocajni, a mi jos gori. Nakon svega, nas pametni 'precjednik' ima obraza da kaze za Blic:
Citiraj:
"Morali su biti koncentrisani do kraja utakmice jer činjenica je da bismo sa remijem znatno lakše došli do cilja. Ovako, u revanšu ćemo morati da jurimo pobedu, mada bismo svakako morali da pobedimo i da je ostalo 0:0. Iako je svestan da Zvezdi nedostaje ubojiti napadač, predsednik crveno-belih je pohvalio igru mladog Filipa Đorđevića.
Ma jok nama stvarno ta jedna bezvezna pobjeda i napad nisu potrebni, pustice oni nas u Jevropu na lijepe oci. Kosanovica necu ni komentarisati vise, ma necu ni Piksija, ajmo im obojici dati jos jednu sansu pa da vidimo kuda ce, bojim se samo da ce nas na kraju sve biti sramota da kazemo za koga navijamo.