banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
DISCIPLINSKA komisija UEFA-e kaznila je Crvenu zvezdu s tri tisuće i dvjesto eura zbog čak sedam žutih kartona zarađenih na utakmici protiv Glasgow Rangersa.

Prva utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između te dvije momčadi ostat će upamćena po kuriozitetu: švedski sudac Martin Hansson uspio je više puta goste kazniti žutim kartonom (7), no što je nad njima svirao prekršaj (6).

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 18:27 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Kosanović: "Moraćemo da damo gol"

Source:B92

Ne mogu da vjerujem, ovaj nas narod me svaki dan sve vise iznenadjuje svojim glupostima :oops: Cuj moracemo da damo gol ... OMG god please kill me :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 18:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
steta onako na kraj balade.......bas steta....al' uz obnakav renders nade u revansu treba da postoje sasvim realno...uz malo srece i napadaca jednog ....jer kada se marakana usija to je brzinba vise za igrace....

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 18:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Aha,znaci i ti se slazes da zvezda mora da da gol da bi prosla :onfire:

Zvezda ne moze proci iz par razloga:

-Ocajan trener (trener koji poslje 0 0 sa cukarickim kaze "imamo kvalitet")

-Ocajan tim

-Ocajna motivacija

Zar svi ovi igraci danas misle da ce sreca da ih pogleda i odu (ne)zasluzeno u inostranstvo???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 18:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

:roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 18:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ne mozes jebeno vjerovati:

Europski nogometni savez (UEFA) kaznio je sa 3200 eura beogradsku Crvenu zvezdu i to zbog lošeg ponašanja nogometaša na prvoj utakmici za plasman u Ligu prvaka u utorak protiv Rangersa u Glasgowu.
Zvezda je kažnjena jer je čak sedam beogradskih igrača dobilo žuti karton.
Rangers je slavio sa 1:0 pogotkom Nacha Nova u 90. minuti, a uzvrat je 28. kolovoza u Beogradu.

http://dnevnik.hr/naslovnica/vijesti/sp ... _23290.php

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 18:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Vidjecemo kako ce UEFA reagovati u slucaju "Lacio"

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 22:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
BlackHand je napisao:
To je moja poenta... "Ko još?"

Dva forumaša sa izuzetno velikim kredibilitetom, kojima je ovo jubilarni treći post! Što se mene tiče to si mogao biti i ti, samo si registrovao sa dva nicka kako bi podupreo sopstvenu teoriju, nije baš da se takve stvari nisu mogle videti na forumu :)....

Znaci sad vise ne vjerujes ni da smo svi razliciti forumasi, nego eto jedan se nasao da pise protiv Piksija, toliko nam je vazan u zivotu. O onome da sam zensko izgleda da te nemogu ubjediti, valjda mi cure nesmijemo imati taj dio mozga kad se prica o sportu, cak ni to da sam bila bolesna ne pomaze :x

Uglavnom, kad vidim kako Zvezda igra sa novim trenerom, vidi se da je stvarno velika promjena na pomolu. 0-0 sa Cukarickim, i 1-0 sa Rangersom. Ovu sa Glasgowom, sta reci osim one 100 godina stare srpskog fudbala koja se zove 'primanje gola u 90om minutu', oni su bili ocajni, a mi jos gori. Nakon svega, nas pametni 'precjednik' ima obraza da kaze za Blic:

Citiraj:
"Morali su biti koncentrisani do kraja utakmice jer činjenica je da bismo sa remijem znatno lakše došli do cilja. Ovako, u revanšu ćemo morati da jurimo pobedu, mada bismo svakako morali da pobedimo i da je ostalo 0:0. Iako je svestan da Zvezdi nedostaje ubojiti napadač, predsednik crveno-belih je pohvalio igru mladog Filipa Đorđevića.

Ma jok nama stvarno ta jedna bezvezna pobjeda i napad nisu potrebni, pustice oni nas u Jevropu na lijepe oci. Kosanovica necu ni komentarisati vise, ma necu ni Piksija, ajmo im obojici dati jos jednu sansu pa da vidimo kuda ce, bojim se samo da ce nas na kraju sve biti sramota da kazemo za koga navijamo.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 09:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
2Fast2Furious je napisao:
Aha,znaci i ti se slazes da zvezda mora da da gol da bi prosla :onfire:

Zvezda ne moze proci iz par razloga:

-Ocajan trener (trener koji poslje 0 0 sa cukarickim kaze "imamo kvalitet")

-Ocajan tim

-Ocajna motivacija

Zar svi ovi igraci danas misle da ce sreca da ih pogleda i odu (ne)zasluzeno u inostranstvo???

1. Послије једне утакмице се не може рећи да је тренер очајан, у супротном си индивидуа веома упитне интелигенције.

2. Очајан тим? (прочитати под 1.)

3. Да, срећа је изузетно потребна да би се прошло у ЛШ. Поготово ако је клуб са Балкана. (читај Партизан, па онда Артмедија... - овим наравно, нимало не умањујем велики квалтитет ТЕ екипе Партизана, као и рада управе клуба, тренера, понављам, ТАДА. Али да је срећа потребна, јесте...)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 09:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Apollonia je napisao:
Ma jok nama stvarno ta jedna bezvezna pobjeda i napad nisu potrebni, pustice oni nas u Jevropu na lijepe oci. Kosanovica necu ni komentarisati vise, ma necu ni Piksija, ajmo im obojici dati jos jednu sansu pa da vidimo kuda ce, bojim se samo da ce nas na kraju sve biti sramota da kazemo za koga navijamo.

Пикси је изјавио при доласку у клуб да му је циљ да Звезда игра ЛШ у року од 5 сезона. С тим што су свима порасли апетити након неочекивано лаког освајања дупле круне у последње двије сезоне. Покрио је дугове (продајом играча, како другачије), али ове године је прекинуо ту Звездину традицију продаје 90% првотимаца, и довео озбиљна појачања. За разлику од Џаје и његових Бразилаца. Костур тима је остао, сад је још појачан. Овај тим се почео уигравати, и ако овако настави, има свијетлу будућност. Можда и не прођемо Ренџерс, али се борбеност поправила и екипа је уигранија, макар мало.
И одмах да искористим прилику да се покаким на леђа свима који су сад почели са причом "Ренџерс, очајан, лош, ово,оно..."

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Dva dana sam bio na putu po nasaoj lepoj Republici pa me nije bilo ovde.

Dakle izdanje u Glazgovu je mozda premasilo ocekivanja nekih ali ne i moja jer (procitajte moje postove unazad) ja sam ocekivao nasu dobru igru uz naravno pobedu. Kosanovic jeste veliki cirkus od coveka i izjave su mu nekada cista nebuloza ali je na pravi nacin spremio nasu igru za Rendzers, e sada nije on kriv sto na klupi nema nekog levog beka da zameni Andjelkovica u 75minutu jer je ovaj negde tada totalno fizicki pao i tesko se vracao u odbranu nakon izleta na njihovu polovinu. Kosanovic takodje nije kriv sto nema ni alternativu u napadu. Mladi Djordjevic (ne znam zasto ali kada pricam o njemu uvek kazem Filipovic :D :D ) je pokazao ogroman potencijal na ovoj utakmici, decko zna da se zagradi sto u duelima sa onom dvojicom prekaljenih defanzivaca iz Rendzersa nije nimalo lako, zna da igra na malom prostoru igru kratkih pasova, a pokazao je da se ne libi ni sutnuti loptu sa 30tak metara plus u skoku se izrazito trudi i cak je dobijao ponekad Wiera i Cellulara (nadam se da se ovako pisu njihova imena) iako su ovi naviknuti na takvu igru na ostrvu. Vjerujem da bi Kosanovic da je imao jos jednog dobrog napadaca na klupi ubacio i njega umesto Raskovica jer je video da bi Zvezda sa dva napadaca mogla dati gol ali opet tog napadaca nema pa nema (ne zelim da ponavljam pricu o selekciji igraca ali sama se namece). Verujem da je Kosan ubacio umesto Djordjevica Milovanovica samo zato sto zna da kada bi ubacio Barkosa Zvezda bi igrala sa igracem manje. Lukas, Kastiljo i Gaj su pokazali i dokazali kako treba pravi profesinalci da se ponasaju i koliko treba na terenu da izgaraju za boje kluba koji im je pruzio sansu sto ovi nasi (citaj Milovanovic, Basta, Perovic i ostali manekencici) nikada izgleda nece shvatiti. Iskreno tek se u ovoj utakmici videlo koliko nam je znacio Zigic!

Zvezdi ce ekipe iz domaceg prvenstva koje budu igrale kao Cukaricki i Levadija predstavljati problem ako bude Zvezd igrala u ovoj formaciji. Kosanovic je najavio igru sa dva spica na nasem stadionu, e sada kako ta dva spica ukomponovati i ok ce ih igrati kada zapravo su samo Djordjevic i Barkos pravi spic igraci svi ostali koji bi mogli mozda igrati na toj poziciji (Koroman, Salas) su zapravo ofanzivni vezni a ne napadaci.

O izjavama nasih ljudi necu ni da pricam a jos manje o kazni za igrace Zvezde jer je valjda sada svima ocigledno da UEFA ima pik na klubove iz Srbije i ne smemo im dati ni jednog povoda da nas izbace jer oni upravo samo to i cekaju!

Procitao sam da je neko napisao da je isplacena jos jedna rata duga fortuni za Augentalerov gol i bojim se da se slazem sa ovim u potpunosti, jer osim pobjede nad Romom ja sam zaboravio kako izgleda bar nagovestaj uspeha naseg u Evropi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Apollonia je napisao:

Пикси је изјавио при доласку у клуб да му је циљ да Звезда игра ЛШ у року од 5 сезона. С тим што су свима порасли апетити након неочекивано лаког освајања дупле круне у последње двије сезоне. Покрио је дугове (продајом играча, како другачије), али ове године је прекинуо ту Звездину традицију продаје 90% првотимаца, и довео озбиљна појачања. За разлику од Џаје и његових Бразилаца. Костур тима је остао, сад је још појачан. Овај тим се почео уигравати, и ако овако настави, има свијетлу будућност. Можда и не прођемо Ренџерс, али се борбеност поправила и екипа је уигранија, макар мало.
И одмах да искористим прилику да се покаким на леђа свима који су сад почели са причом "Ренџерс, очајан, лош, ово,оно..."

Ajde mi reci koliko mislis da ce se Kastiljo koji je prosle godine izabran za najboljeg naseg igraca u izboru navijaca zadrzati u Zvezdi? Znam sta ces reci ili da mu je ugovor jos na godinu dana pa bolje zaraditi neku paru ili da je ponuda mnogo dobra i da ga traze evropski velikani, ali evo da te odmah predupredim i pitam ko je potpisao sa njim takav ugovor i sta mislis kada ode on koliko ce Zvezda izgubiti snage na sredini tj koliko on znaci za nas i moze li ga neki saban (citaj kapiten) tek tako zameniti?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Брандо, не навлачи кишу! :lol:
Ма коју кишу, ћускије ће падати од овог твог поста! Гдје нестаде оно твоје, старо добро, пљување по Пиксију и појачањима? Размазићеш нас... :wink:
опуштено :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Кад прије улети овај пост? :wink:
Citiraj:
Ajde mi reci koliko mislis da ce se Kastiljo koji je prosle godine izabran za najboljeg naseg igraca u izboru navijaca zadrzati u Zvezdi? Znam sta ces reci ili da mu je ugovor jos na godinu dana pa bolje zaraditi neku paru ili da je ponuda mnogo dobra i da ga traze evropski velikani, ali evo da te odmah predupredim i pitam ko je potpisao sa njim takav ugovor i sta mislis kada ode on koliko ce Zvezda izgubiti snage na sredini tj koliko on znaci za nas i moze li ga neki saban (citaj kapiten) tek tako zameniti?

Милијаш и Лукаш, могу скоро једнако добро играти као и Лукаш и Кастиљо, а нека се одоговоре ко ће бити "орач", а ко ће дијелити лопте даље. А средина ништа не губи, јер су ту Салас, Молина, Бурза, Короман, Трајковић, Тришовић. Капитен не мора ни да прилази стадиону. :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ljudi izvinite ali poceli ste smarati vise sa Zvezdom i Piksijem ajte u Ljutice Bogdana pa tamo iznesite svoje misljenje i sugestije zamolite nekog da vas primi i da vas i nas bog pogleda. Naucite Piksija i ostale kako se vodi klub odnosno pohvalite njihov rad.
Aj u zdravlje :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Брандо, не навлачи кишу! :lol:
Ма коју кишу, ћускије ће падати од овог твог поста! Гдје нестаде оно твоје, старо добро, пљување по Пиксију и појачањима? Размазићеш нас... :wink:
опуштено :lol:

Cekaj da li sam nagovestio nasu dobru igru (vidi ranije postove)? Jesam. Da li je istina da nije imao ko da zameni Andjelkovica i Djordjevica? Jeste. Da li je Kosan cirkuzant sa izjavama? Jeste. Da li je dobro pripremio igru i da li je Zvezda nakon duze vremena na sredini delovala dobro. Opet jeste.

Ma Pixi je narode promasaj cak i da udjemo u CL, jer fudbal je igra koja u sebi sadrzi ogromnu dozu srece i moze se desiti da i nas prosere, ali rad uprave se gleda u malo sirem kontekstu od trenutnih uspeha. Uspesi Man. utd. i Arsenala zadnjih 15tak godina u engleskoj nisu slucajni jer njihove uprave omoguce sve sto treba da bi prvi tim igrao dobro plus oni sa Celzijem i Liverpulom su dokaz moje teorije da se tim gradi od temelja a da je temelj trener, zar ne?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ma Pixi je narode promasaj cak i da udjemo u CL, jer fudbal je igra koja u sebi sadrzi ogromnu dozu srece i moze se desiti da i nas prosere, ali rad uprave se gleda u malo sirem kontekstu od trenutnih uspeha. Uspesi Man. utd. i Arsenala zadnjih 15tak godina u engleskoj nisu slucajni jer njihove uprave omoguce sve sto treba da bi prvi tim igrao dobro plus oni sa Celzijem i Liverpulom su dokaz moje teorije da se tim gradi od temelja a da je temelj trener, zar ne?

Па дај му онда 10-15 година, дај му 5 година. Не ти му ниси дао ни годину. Одма` си знао да је говно. Тренер је темељ? Званично, с тобом престајем о овоме. Ја ћу ти рећи, ти си послије прве седмице рада нове управе стекао став, и не мијењаш га. А то си и показао једном приликом, чим си дошао на форум (да не мијењаш мишљење). Изгледа да смо Нитро и ја и још неки на овом форуму то заборавили. Сваки добар потез ће бити: ма то сам и очекивао то свако може, колико би то Џаја боље урадио, и тако у круг.
Сваки лошији потез ће бити: јесам ли ја рекао ово, јесам ли ја рекао оно, он овакав, он онакав, он се гребе за путне налоге (то ми је остало на памети, насмије ме сваки дан)
Ако ти не видиш ОГРОМАН труд, али ОГРОМАН, ове Звездине управе, са све Пиксијем на челу, ти имаш проблем. Резултате имаш одмах по испољеном труду, или касније, с тога је труд кудикамо важнији...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 13:31 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
bye bye

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 13:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Ako sad ne udjete u LS nikad necete.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Ako sad ne udjete u LS nikad necete.

ОООООООООООО!!!
Поздрав Сијксе! Жив ли си?
Ма улазимо 100%. :wink:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]