banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 00:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 17:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da, rekao je da neće koristiti Molinu, Salasa i Barcosa, ali je i Lucas upitan zbog povrede.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 17:19 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 25 Avg 2003, 10:10
Rangers - C.Zvezda 3:0 - glatko veceras!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 17:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
dva tiketa singl rendzers-ciganka:

na prvom 1-1

na drugom 7+.......

i placam cugfu svima kad prodjem

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 17:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
The Godfather je napisao:
na prvom 1-1

na drugom 7+.......

i placam cugfu svima kad prodjem

Ajd i nekako 1-1 ali 7+ mnogo je kume nisu toliko losi a pivu ces platiti u svakom slucaju :drinking:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 17:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Nitro je napisao:
Citiraj:
Zatim dovodjenje igraca je bilo katastrofalno u ovom prelaznom roku a boga mi i u prethodnim. Kao dva istinska pojacanja figuriraju do sada samo Kastiljo i Gaj, to bi se mozda moglo reci jos i za Koromana i Lukasa, ostali igraci koji su dovedeni imaju kvalitet ali Pixi je natrapao igrace u vezni red kao da se nije ni sa kim konsultovao. Mislim hvala bogu pa su ona dva drveta iz napada otisla ali je dovedeno jos vece drvo Barkos, ajde da ne budem prestrog prema coveku, doveden je napadac koji jos nije ama bas nista pokazao.

Opet on... Doveden je Molina jer je takav tip igrača u timu, bio još jedino Burzanović. Doveden je Lukas, jer nije bilo sigurno da će Kastiljo ostati, a Milovanović je bio već viđen u inostranstvu. Salas je doveden kao napadač, jer se dugo lomilo između njega i Beniteza, koji ispade ekstra kvalitet, a niko ne garantuje da bi i on bio nešto bolji od recimo Barkosa, koji je opet doveden kao potencijalni argentinski reprezentativac. Pa majku mu, na osnovu čega treba da se dovode igrači? Da se zove neka proročica koja će reći da se taj i taj neće uklopiti u igru tima? Nema aposlutno nikakave garancije da bi se recimo Ronaldinjo, Mesi i Anri, perfektno snašli, da sutra dođu u Zvezdu. To su samo pretpostavke i pametovanja...

E ti si ili lud (sto ne verujem) ili se pravis lud (sto je moguce) ili si totalno neupucen u fudbalsku igru (sto je najverovatnije)!
Prvo na poziciji Kastilja imas Milovanovica, Milijasa, Stancica i pored toga Basta je kod prethodnih trenera znao igrati na toj poziciji, a to da li je trebao Kastiljo i mozda Milovanovic preko valjda zna ta ista uprava koja je i zaduzena za dovodjenje i odlazak igraca. Dalje na Burzanovicevoj poziciji tj ofanzivni vezni igrac imao si Trisovica (Kosanovic je ispravno rekao da je covek dosao kao reprezentativac ne kazem da valja ali ipak), Perovica, Koromana i dosao je Salas za koga se znalo da je poluspic tj ofanzivni vezni i plus na toj poziciji moze da odigra i kapiten i Milijas. Ti ces reci oni igraju po stranama a ovaj odmah iza spica, ali svi i sam Buraznovic je znao igrati na strani kao ofanzivni vezni, e sada mi reci da je tu jos trebao doci Molina (covek ako ima kvalitet za prvih 11 onda nekoga pod hitno treba prodati). Sto se tice Barkosa gledao sam interviju na SOS kanalu sa njim i Salasom kada su tek dosli i novinar ga pita da li je ikada bio na sirem spisku za reprezentaciju Argentine a ovaj govori da nije, cisto da rascistimo i to oko Barkosa jer ti je to bio najjaci adut u vezi sa njim.

Konacno vise procitaj i shvati sta zelim da kazem: Izvrsena je losa selekcija igraca sto ne znaci da ovi sto su dosli nemaju kvalitet vec pozicije nisu adekvatno popunjene (negde su previse kupili igraca a negde premalo ili cak ni nikako). Povlacim paralelu sa Partizanom - oni su doveli trenera (i to dobrog a zamisli covek nije stranac) koji je primenio svoj stil igre (4-5-1) i popunili pozicije koje su im bile deficitarne sto ne znaci da su ti igraci bolji od zvezdinih vec samo da su dovedeni da igraju na svojim pozicijama sto je sve dovelo do toga da Partizan trenutno ima bolju igru od Zvezde (kako sam teska srca ovo napisao)! Partizan ce mozda imati problema u odbrani jer ih niko do sada nije stegao pa da vidimo i kvalitet odbrane ali za sada bolje dijeluju na terenu.
Da li si konacno shvatio na najjednostavnijem srpskom jeziku sta zelim da kazem? Ja da znam koga je trebao dovesti bio bih prokleti fudbalski mendzer sa licencom FIFA a n e bi se raspravljao ovde sa tobom sta je on trebao da uradi, ali za razliku od mene to je njegov posao koji podleze kritici javnosti i ako ne moze da se nosi sa tim nek se onda nosi iz Zvezde. Dobro je sto si pomenu Beniteza jer on nije dosao u Zvezdu samo zbog natezanja, pre Copa America, oko visine obestecenja tj Pixi je imao sansu ali je prokockao.

Kosanovic je rekao za veceras da ce Zvezda pokusati da igra onako kako se fubal igra tj kada oni napadaju postavljamo se u fazu odbrane a kada uzmemo loptu idemo u napad. Mozda necemo napadati sa 5-6 igraca kao protvi Cukarickog ali cemo pokusati. Ako ovo ispostuju i budu igrali jak presing na sredini tj pas igru u fazi napada imamo dobre sanse protiv skota.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ima li prenos negdje???

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 19:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Na RTRS i RTS1

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ovi Rangersi veze nemaju, ovo je veća šansa nego Dinamo Kyev!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 21:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Rendzers ne da je los nego je KATASTROFA

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 22:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

.ebiga ta sugava 90 min. :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 22:03 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
Rangers - C.Zvijezda 1:0

standardna prica, cim izgubimo infomativni biro zakaze. :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 23:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
E ti si ili lud (sto ne verujem) ili se pravis lud (sto je moguce) ili si totalno neupucen u fudbalsku igru (sto je najverovatnije)!
Prvo na poziciji Kastilja imas Milovanovica, Milijasa, Stancica i pored toga Basta je kod prethodnih trenera znao igrati na toj poziciji, a to da li je trebao Kastiljo i mozda Milovanovic preko valjda zna ta ista uprava koja je i zaduzena za dovodjenje i odlazak igraca. Dalje na Burzanovicevoj poziciji tj ofanzivni vezni igrac imao si Trisovica (Kosanovic je ispravno rekao da je covek dosao kao reprezentativac ne kazem da valja ali ipak), Perovica, Koromana i dosao je Salas za koga se znalo da je poluspic tj ofanzivni vezni i plus na toj poziciji moze da odigra i kapiten i Milijas.

Muka mi je od natezanja sa tobom... Imaš svoje mišljenje i poštujem to, ali prestani da svaki post počinješ "Ti očito nemaš pojma", "Ti si očito neupućen" "Ti se očito praviš lud" što je naravno upućeno meni... Manjak argumenata obično rezultuje latentnim pokušajem vrijeđanja, a to je upravo slučaj kod tebe... Dakle da ti na tvom jeziku fino kažem - prestani da kenjaš...

Trišović i Burzanović nisu ni približno isti tip igrača, jer Trišović pokriva lijevu stranu terena i doveden je kao alternativa na lijevom beku, dok je Burzanović na bočnim stranama, još jedan eksperiment bivšeg trenera, sličan OFK-ovskom eksperimentu sa Pantićem u veznom redu. Burzanović je klasičan plejmejker, što nisu ni Milijaš, ni Milovanović, koji je totalno nedefinisan, a još manje Trišović ili Koroman, koji su klasični bočni igrači, a ponajmanje Perović, koji je povrijeđen i veliko je pitanje, kada će se vratiti na teren, a još veće, kada će da se vrati u iole pristojnu formu... Basta je na zadnjem veznom igrao samo kod Ljupka i rijetko kod Zenge, a Stančića nemoj ni da mi pominješ jer ga niko, pa vjerovatno ni ti sam nije ozbiljno shvatao, kao povratnika. Ionako je došao jer ga Džomba više nije htio u svom timu.
Dakle možda se ja ne razumijem u elementarne stvari u fudbalu, ali znam dovoljno da mogu, da procjenu da su Trišović i Burzanović isti tip igrača, okarakterišem kao teško lupetanje, te stoga zaključujem da zaista nema potrebe za daljim nastavkom ove besmislene rasprave...

Večeras je do izražaja došla tendencija ka kiksu, koju je tandem Gaj - Tutorić konstantno najavljivao i to u trenutku kada je koncentracija bila najneophodnija. Ipak rezultat i nije tako loš, a čak ni igra nije bila toliko kritična, s obzirom da je ispred dovoljno vremena da se poradi na uigravanju i pripremi, a da Škoti nisu pokazali aposlutno ništa vrijedno pomena, osim nevjerovatne prgavosti i tendencija ka provokacijama, koje je sudija fenomenalno zanemarivao... Odbrana funkcioniše kako - tako, vezni red solidno, a napad pomalo odsječen.
Bez pravog plejmejkera na sredini, teško će se dolaziti do prave lopte za napadače. Preko bokova će Zvezda takođe teško do prilike, jer napadači koji su večeras zaigrali nisu tip napadača koji bi to mogao da koristi. Stičem utisak da Đorđević više voli loptu na zemlji, a ni Raškoviću skok igra nije jača strana... Mada - nije loše. Rekao sam poslije prve utakmice sa Levadijom da je to nekih 40% od onoga što bi taj tim mogao. Ovo večeras je neki pomak, pa se valjda uskoro može očekivati bar približavanje nekom maksimumu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 00:20 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Zašto uvijek padaju na kraju??? Šteta, ako nisu bili bolji, bar su X zaslužili. Sviđaju mi se one kombinacije kratkim pasovima po lijevoj strani kad Koroman tamo pređe pa on, Milijaš i Anđelković mijenjaju mjesta stalno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 07:03 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Fortuni isplaćena još jedna rata kredita za Augentalerov gol

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Звезда је одиграла врло добро. Лукаш, Кастиљо, Туторић и Гај (овим редом), најбољи. Немамо доброг шпица, и то се осјетило, с тим да се Филип добро борио и тукао са цијелом одбраном Ренџерса. Резултат је срање, али Звезда би свакако морала дати гол на Маракани, што може бити проблем, али о томе пред реванш утакмицу. Милијаш, није у форми, а Анђелковић је, Анђелковић.
Било како било, опет сам оптимиста, Звезда ће ово добити. Ако није у стању да побиједи Ренџерсе онда не треба ни да игра ЛШ. Још да додам Пиксијеву изјаву.
Citiraj:
Radio Scotland:

One of the things Dragan Stojkovic Pixy announced after the match in Glasgow is that the tickets for the 2nd leg will be record braking-low cost, so that the Red Star Belgrade fans, known as Delije (Eng-Immense) fill the popular Maracana stadium until the last place.

He believes that Delije fans can help the Red Star to qualify into the, for them, longly forgotten competition.

The last time they competed in that competition was so long ago that it wasn't even called Champions League, but Champions Cup.

Dragan Stojkovic added that the Europe will see the unforgettable spectacle in Belgrade in 14 days when the fans will prepare the choreography, which he says will be better even then the one from Red Star Belgrade - Barcelona clash in later 1990s.

Stojkovic wished Rangers good luck and promised a fair welcome of 50.000 "Immense" fans.

Red Star surely showed tonight that they can compete and fight with the Glasgow team. The only thins to wait 2 weeks and see the outcome.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 15 Avg 2007, 10:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
U revanšu nemamo apsolutno nikakve šanse - biće 0:0. Rendžersi naravno neće napadati a mi naravno nemamo pojma šta je do đavola gol i kako se to daje. Oh well, uvijek ostaje uživanje u trijumfima Verdera, Rabotničkog, Dinama iz Kijeva i Sampdorije.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 11:03 
Majstor
Majstor

Citiraj:
U revanšu nemamo apsolutno nikakve šanse - biće 0:0. Rendžersi naravno neće napadati a mi naravno nemamo pojma šta je do đavola gol i kako se to daje.

Ne znam šta da ti kažem. Valjda će Kosanović bar nešto popraviti u naredne dvije sedmice. Sa napadačima imamo problem. Sinoć gledam Đorđevića...Čini mi se da je bio nekako preplašen u duelima, tek je od 60. minute počeo da uzima i prihvata lopte i da se malo gradi. Raškovića u napadu nigdje, ali je zato dobro pomagao sredini i mislim da je i njegov dio zasluga što smo uspjeli da donekle zatvorimo njihovu lijevu stranu gdje je bio Bizli. O Barkosu i dalje ništa ne znam. Vidjećemo...

Ipak uz 100 hiljada dlanova na Marakani sve je moguće, a Glazgov sigurno nije Milan.

Trebamo biti vrlo srećni što Kuzin nije počeo utakmicu, jer je za pola sata pokazao da se radi o vrlo zajebanom igraču koji bi nam mogao napraviti mnogo problema u revanšu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 12:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Jul 2007, 15:32
najbitnije iz ovog duela:
1. godinu dvije da ovaj tim ostane zajedno (to se nece desiti pa ne vrijedi analizirati na taj nacin)
2. zvezdi ne treba promjena igre da bi pobijedila u BG, za razliku od Rangers-a. znaci to je jedan veliki plus za zvezdu za revans.
za 2 sedmice rangersi ne mogu promijeniti mentalitet, nacin igre i pristup, dok zvezda za 2 sedmice moze dovesti u red svoje napadace i kiksase, mada cak i da se nista ne uradi na tom planu (psihickom jacanju i poboljsavanju koncentracije odredjenih igraca) igra se u BG kad je prirodno za ocekivati da svi igraci igraju ne toliko napeto kao sto je bilo u nepoznatom okruzenju...
Rangers ce se zatvoriti, ali to igra malu ulogu jer su svakako dobri u skok-igri, a Zvezdi nije padalo na pamet da igra na duge lopte u prvoj utakmici, pa u drugoj loptu treba jos vise spustiti.

Ukratko: samo NE KIKSATI i prolazimo glatko.

Inace, utakmica neodoljivo podsjeca na onu prvu sa Kajzerslauternom prije 10ak godina.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 12:44 
Majstor
Majstor

Citiraj:
Inace, utakmica neodoljivo podsjeca na onu prvu sa Kajzerslauternom prije 10ak godina.

Daj Bože da nas i druga tako podsjeti...

Što se tiče skok-igre to treba zaboraviti.Odbrana Glazgova je najjači dio ekipe i sinoć su lako dobijali sve vazdušne duele

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 13:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
Mislim da Zvezda ne moze da da 2 gola...nedaj boze 3...ako ovi klenovi daju jos jedan.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 992 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 50  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]