Citiraj:
E ti si ili lud (sto ne verujem) ili se pravis lud (sto je moguce) ili si totalno neupucen u fudbalsku igru (sto je najverovatnije)!
Prvo na poziciji Kastilja imas Milovanovica, Milijasa, Stancica i pored toga Basta je kod prethodnih trenera znao igrati na toj poziciji, a to da li je trebao Kastiljo i mozda Milovanovic preko valjda zna ta ista uprava koja je i zaduzena za dovodjenje i odlazak igraca. Dalje na Burzanovicevoj poziciji tj ofanzivni vezni igrac imao si Trisovica (Kosanovic je ispravno rekao da je covek dosao kao reprezentativac ne kazem da valja ali ipak), Perovica, Koromana i dosao je Salas za koga se znalo da je poluspic tj ofanzivni vezni i plus na toj poziciji moze da odigra i kapiten i Milijas.
Muka mi je od natezanja sa tobom... Imaš svoje mišljenje i poštujem to, ali prestani da svaki post počinješ "Ti očito nemaš pojma", "Ti si očito neupućen" "Ti se očito praviš lud" što je naravno upućeno meni... Manjak argumenata obično rezultuje latentnim pokušajem vrijeđanja, a to je upravo slučaj kod tebe... Dakle da ti na tvom jeziku fino kažem - prestani da kenjaš...
Trišović i Burzanović nisu ni približno isti tip igrača, jer Trišović pokriva lijevu stranu terena i doveden je kao alternativa na lijevom beku, dok je Burzanović na bočnim stranama, još jedan eksperiment bivšeg trenera, sličan OFK-ovskom eksperimentu sa Pantićem u veznom redu. Burzanović je klasičan plejmejker, što nisu ni Milijaš, ni Milovanović, koji je totalno nedefinisan, a još manje Trišović ili Koroman, koji su klasični bočni igrači, a ponajmanje Perović, koji je povrijeđen i veliko je pitanje, kada će se vratiti na teren, a još veće, kada će da se vrati u iole pristojnu formu... Basta je na zadnjem veznom igrao samo kod Ljupka i rijetko kod Zenge, a Stančića nemoj ni da mi pominješ jer ga niko, pa vjerovatno ni ti sam nije ozbiljno shvatao, kao povratnika. Ionako je došao jer ga Džomba više nije htio u svom timu.
Dakle možda se ja ne razumijem u elementarne stvari u fudbalu, ali znam dovoljno da mogu, da procjenu da su Trišović i Burzanović isti tip igrača, okarakterišem kao teško lupetanje, te stoga zaključujem da zaista nema potrebe za daljim nastavkom ove besmislene rasprave...
Večeras je do izražaja došla tendencija ka kiksu, koju je tandem Gaj - Tutorić konstantno najavljivao i to u trenutku kada je koncentracija bila najneophodnija. Ipak rezultat i nije tako loš, a čak ni igra nije bila toliko kritična, s obzirom da je ispred dovoljno vremena da se poradi na uigravanju i pripremi, a da Škoti nisu pokazali aposlutno ništa vrijedno pomena, osim nevjerovatne prgavosti i tendencija ka provokacijama, koje je sudija fenomenalno zanemarivao... Odbrana funkcioniše kako - tako, vezni red solidno, a napad pomalo odsječen.
Bez pravog plejmejkera na sredini, teško će se dolaziti do prave lopte za napadače. Preko bokova će Zvezda takođe teško do prilike, jer napadači koji su večeras zaigrali nisu tip napadača koji bi to mogao da koristi. Stičem utisak da Đorđević više voli loptu na zemlji, a ni Raškoviću skok igra nije jača strana... Mada - nije loše. Rekao sam poslije prve utakmice sa Levadijom da je to nekih 40% od onoga što bi taj tim mogao. Ovo večeras je neki pomak, pa se valjda uskoro može očekivati bar približavanje nekom maksimumu...