banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 10:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 13:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2004, 22:02
gledala sam i impresionirao me svojim stavom i spremnoscu da pobijedi kad je najteze i kad je najveci pritisak.
to je srce i psiha pravog sportiste.

Novace junace :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 14:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Mah .. ebo Wimbledon. Ima tradiciju i sve to, ali meni je duplo bolji i zanimljiviji USO. Sta vrijedi Wimbledonu tradicija kad se svaki mec prekine 10 puta i igra se po nekoliko dana. To puno sjebe igrace, a Djokovic je najvise platio ove godine zbog toga.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 14 Avg 2007, 15:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Stvarno, ovogodišnji Vimbldon je bio jedan od najiritantnijih turnira koje sam pratio. Onoliko prekida - apsolutno nenormalno. Katastrofalna organizacija.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2007, 17:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Citiraj:
Zvanični spiker turnira u Montrealu izvinio se Đokoviću

BEOGRAD/MONTREAL - Zvaničan spiker na dodeli nagrada na teniskom turniru u Montrealu Vinston Makvejd izvinio se danas najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću zbog toga što ga je pogrešno predstavio prilikom uručivanja pobedničkog odličja.

Makvejd je u nedelju na dodeli pehara Đokoviću, koji je u finalu savladao Rodžera Federera, greškom predstavio pobednika kao tenisera iz Hrvatske.

"Želem da uputim svoje izvinjenje kao zvanični spiker 'kuće' teniskog turnira u Montrealu zbog toga što sam juče na završnoj ceremoniji rekao da je Novak Đoković iz Hrvatske. Priznajem grešku i biće mi drago da se ispravim kada Novak osvoji svoj drugi trofej u Montrealu 2009. godine", saopštio je Makvejd.

Izvinjenje je, kako se navodi, upućeno ne samo Đokoviću već i srpskoj zajednici u Montrealu i Kanadi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 07:51 
ccc...kakvi njima sve ljudi rade..ne znaju ni iz koje zemlje dolazi boze!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 20:45 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Novak izgubio prvi set od Moye 4-6

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 21:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Djokovic N. : Moya C. 0:2 :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 22:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
BlackHand je napisao:
miki je napisao:
Citiraj:
Naravno, Nadala na šljaci neće nikad pobediti, Federera na travi, a na betonu ponekad hoće i jednog i drugog..

Kao što Nadal neće njega nikad na betonu i travi, te kao što ga Federer neće nikad dobiti na šljaci...
Neko nam nije gledao ovogodišnji Wimbledon i Indian Wells (Nadal), kao ni Dubai, Australian Open i prošlogodišnji Monte Carlo (Federer).

Toliko što se tiče tvoje konstatacije kako oni njega Nadal neće njeg pobediti na betonu i travi i Federer na šljaci.. Raspitaj se prvo malo, ako ništa danas postoji internet.

Ebote, svima je drago što je Đoković uzeo turnir, što je uzeo Roddicka, Nadala i Federera, pogotovo ljudima koji malo duže i malo bolje prate tenis. Pisao sam ranije, a to se viđa i na forumu. Osamdeset posto stanovništva je prvi put čulo za pola ovih turnira sada kad su se pojavili Đoković, Ana i Jankovićeva i to rezultira ovakvim stvari.. Novak uzme jedan turnir i automatski je najbolji na svetu... Alo?

Citiraj:
Jap..zna se.. najbolji je Federer, pa Nadal, pa onda možda Đoković..

Citiraj:
Daj nam reci ko je to po tebi konkurencija Đokoviću za treće mjesto, pa da se svi zajedno onako dobro nasmijemo...

Dobro se nasmej kad ti kažem da u svetu tenisa ima mnogo dobrih igrača koji su onemogućeni u zadnje vreme da igraju što zbog povreda (Hewitt, Ančić), što zbog privatnih problema (Safin, Huan Carlos Ferrero, David Ferer). To su sve ljudi koji su klasa za sebe i koji su u tenisu postigli mnogo, mnogo više od Đokovića (osim Ančića). Tačno se zna da je najbolji teniser sveta Federer, da je već treću godinu večiti drugi Nadal, ali konkurencija za treće mesto je uvek žestoka i ne zavisi od ATP rankinga.

Đokovićevo vreme tek treba da dođe, dosta je napredovao, ali reći da je u ovom trenutku bolji od Nadala ili Federera je u najmanju ruku smešno. I da, podsećanja radi, Đoković je dobio u meču koji se igrao na dva dobijena, sumnjam da bi i protiv jednog i protiv drugog izdržao u meču od pet setova i onda opet briljirao u finalu, kao što je Nadal, recimo, demonstrirao na Wimbledonu.

Moram reci da se u potpunosti slazem sa Blackhandom, jeste uspjeh pobjediti sve ove igrace kao sto je Nole uradio, i mislim da je to sada vise njemu mentalni uspjeh, dobro moze i novcani, nego sto je toliko znacajan sto se tice turnira. Jer sad kad ih je jednom pobjedio, u buducnosti na velikim turnirima, mozda situacija bude drugacija. Opet drago mi je i zbog njega i Ane, ali, da je to veliki uspjeh sto se samog turnira tice, to ne bih bas rekla. Ja se nadam da ce Nole u narednim godinama uspjeti na Australian, ili Wimbledon, French, ili US Open i da njegovo vrijeme tek dolazi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 23:08 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 15 Jul 2005, 22:07
Decko je 87. godiste, ima makar jos 10 godina za napredovanje

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 01:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Apr 2006, 22:37
Citiraj:
Toliko što se tiče tvoje konstatacije kako oni njega Nadal neće njeg pobediti na betonu i travi i Federer na šljaci...............protiv drugog izdržao u meču od pet setova i onda opet briljirao u finalu, kao što je Nadal, recimo, demonstrirao na Wimbledonu.

nas vjecito realni drug blackhand, koji je za tipsarevice skoro rekao:

Citiraj:
Bio potencijal?Više nije?Upravo je ostvario najbolji rezultat karijere.Sa upravo osvojinim poenima se penje na 50 i neko mesto na ATP listi, a najviše što je ikad imao je 63. pozicija. Ako uzme i sledeće kolo biće 42-43. Napunio pre neki dan 23 godine i igraće tenis jos bar desetak. U narednih godinu/dve će garantovano ući u prvih 10. Sad će ići na Blakea ili Ferera, zavisi ko pobedi, a onda na Federera verovatno, a ja se u tom meču ne bih kladio na Federera.
Tipsareviću ne treba više ni iskustva, ni treneri, ni kondicija, njemu trenutno treba samo dobar psiholog, da malo nauči kako treba da se ponaša kad izgubio poen, da to nije kraj sveta. Ono bacanje reketa na pod ne znači da nije dobar igrač, ali znači da ako nešto ne promeni u skorije vreme, da neće ubrzo među bolje igrače sveta.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 01:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Apollonia je napisao:
BlackHand je napisao:
miki je napisao:
Citiraj:
Naravno, Nadala na šljaci neće nikad pobediti, Federera na travi, a na betonu ponekad hoće i jednog i drugog..

Kao što Nadal neće njega nikad na betonu i travi, te kao što ga Federer neće nikad dobiti na šljaci...
Neko nam nije gledao ovogodišnji Wimbledon i Indian Wells (Nadal), kao ni Dubai, Australian Open i prošlogodišnji Monte Carlo (Federer).

Toliko što se tiče tvoje konstatacije kako oni njega Nadal neće njeg pobediti na betonu i travi i Federer na šljaci.. Raspitaj se prvo malo, ako ništa danas postoji internet.

Ebote, svima je drago što je Đoković uzeo turnir, što je uzeo Roddicka, Nadala i Federera, pogotovo ljudima koji malo duže i malo bolje prate tenis. Pisao sam ranije, a to se viđa i na forumu. Osamdeset posto stanovništva je prvi put čulo za pola ovih turnira sada kad su se pojavili Đoković, Ana i Jankovićeva i to rezultira ovakvim stvari.. Novak uzme jedan turnir i automatski je najbolji na svetu... Alo?

Citiraj:
Jap..zna se.. najbolji je Federer, pa Nadal, pa onda možda Đoković..

Citiraj:
Daj nam reci ko je to po tebi konkurencija Đokoviću za treće mjesto, pa da se svi zajedno onako dobro nasmijemo...

Dobro se nasmej kad ti kažem da u svetu tenisa ima mnogo dobrih igrača koji su onemogućeni u zadnje vreme da igraju što zbog povreda (Hewitt, Ančić), što zbog privatnih problema (Safin, Huan Carlos Ferrero, David Ferer). To su sve ljudi koji su klasa za sebe i koji su u tenisu postigli mnogo, mnogo više od Đokovića (osim Ančića). Tačno se zna da je najbolji teniser sveta Federer, da je već treću godinu večiti drugi Nadal, ali konkurencija za treće mesto je uvek žestoka i ne zavisi od ATP rankinga.

Đokovićevo vreme tek treba da dođe, dosta je napredovao, ali reći da je u ovom trenutku bolji od Nadala ili Federera je u najmanju ruku smešno. I da, podsećanja radi, Đoković je dobio u meču koji se igrao na dva dobijena, sumnjam da bi i protiv jednog i protiv drugog izdržao u meču od pet setova i onda opet briljirao u finalu, kao što je Nadal, recimo, demonstrirao na Wimbledonu.

Moram reci da se u potpunosti slazem sa Blackhandom, jeste uspjeh pobjediti sve ove igrace kao sto je Nole uradio, i mislim da je to sada vise njemu mentalni uspjeh, dobro moze i novcani, nego sto je toliko znacajan sto se tice turnira. Jer sad kad ih je jednom pobjedio, u buducnosti na velikim turnirima, mozda situacija bude drugacija. Opet drago mi je i zbog njega i Ane, ali, da je to veliki uspjeh sto se samog turnira tice, to ne bih bas rekla. Ja se nadam da ce Nole u narednim godinama uspjeti na Australian, ili Wimbledon, French, ili US Open i da njegovo vrijeme tek dolazi.

Od tih svih igraca jedino Ancic moze nesto da uradi, posto realno on je top10 igrac ali bolest ga je sjebala malo .. Evo, cim se vratio uzeo je Haasa koji je trenutno deveti na listi jest da sad ispastiiz top10 :) Ako Djokovic nastavi sa ovakvim igrama realno je da se nada da ce biti prvi kad tad .. ako ga zaobidju povrede naravno :) A to sto neki pricaju da on moze jos puno napredovati pa cek, sta vi mislite? Da covjek koji je treci na listi koji moze uzeti i Federera i Nadala da jos moze puno napredovati? Pa takav igrac bi napravio vecu dominaciju nego Federer .. Nego, danas je ocigledno izgubio da bi se sto bolje pripremio za USO .. Ovde nije branio nista poena a dosao je da pokupi koji poen i nesto para posto je dosao u drugo kolo bez igre :) Jedino je steta sto se mogao pribliziti Nadalu posto je i ovaj ispao u drugom kolu .. Ali to ce nadoknaditi na USO ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 02:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
zerocool je napisao:
Nego, danas je ocigledno izgubio da bi se sto bolje pripremio za USO .. Ovde nije branio nista poena a dosao je da pokupi koji poen i nesto para posto je dosao u drugo kolo bez igre :) Jedino je steta sto se mogao pribliziti Nadalu posto je i ovaj ispao u drugom kolu .. Ali to ce nadoknaditi na USO ;)

Pa mozda su onda Federer i Nadal iz istog tog razloga izgubili u Montrealu, da bi se sto bolje pripremili, sta mislis? Niko ne osporava da je Novak dobar, ali isto tako treba imati na umu iskustvo Federera i Nadala, koje Djokovic tek sad dobija sa svakim novim turnirom. Bas sad sam odgledala Federera u Cincinnatiju, decko je tu pobjedu rutinski odradio, dva seta 6-3 u svakom. Jos nesto, ja ove turnire i one velike ovako vidim, a i tenisere kako im pristupaju, ova dvojica prvih koji vec godinama pobjedjuju jedan drugog i drze ta dva prva mjesta, za njih su veliki turniri ono gdje oni daju svojih 100%, a ovi sa strane im dodju vise kao uigravanje i priprema za velike turnire, i ne mislim da daju 100% od sebe, na neki nacin to je maloprije Federer i rekao u intervjuu, da mu je Ohio turnir samo priprema za US Open.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 07:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Nego, danas je ocigledno izgubio da bi se sto bolje pripremio za USO .. Ovde nije branio nista poena a dosao je da pokupi koji poen i nesto para posto je dosao u drugo kolo bez igre :) Jedino je steta sto se mogao pribliziti Nadalu posto je i ovaj ispao u drugom kolu .. Ali to ce nadoknaditi na USO ;)

I meni se čini. Mislim da bi morao da radi još na fizičkoj spremnosti.
Što se tiče bodova podaleko je Nadal.Trebaće Noletu još vremena da ga sustigne.
Sad gledam listu prijava za Nju Hejvn koji počinje u ponedjeljak. Prvi nosilac će biti Davidenko. Nema Noleta, Rafe, Federera i Rodika. Znači svi se spremaju za USO.

Citiraj:
Pa mozda su onda Federer i Nadal iz istog tog razloga izgubili u Montrealu, da bi se sto bolje pripremili, sta mislis?

Mečevi se tankiraju u prvom ili drugom kolu, a ne u polufinalu a pogotovo ne u finalu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 08:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
dobra im je taktika 8)

Or somewhere in between.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 09:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
zerocool je napisao:
A to sto neki pricaju da on moze jos puno napredovati pa cek, sta vi mislite? Da covjek koji je treci na listi koji moze uzeti i Federera i Nadala da jos moze puno napredovati?

Može jako puno. Svi mogu napredovati, nema plafona. Juče je Nadal rekao da je u zadnje vrijeme dosta napredovao na ovim tvrđim podlogama, da je popravio neke segmente igre, i da planira nastaviti napredovati. Njima su turniri zapravo i treninzi. Oni na njima najviše "vježbaju". Najbolja vježba je kad imaš realnog protivnika. Na njima vježbaju nove stvari, i tek tu osjete (kao ovde Nadal) da su neke segmente popravili, ali osjete i da ima još dosta prostora za napredovanje.

Ja ne pratim toliko pa ne znam, ali mislim da sam čuo pa i ovde čitao da je Federer slab sa bekendom, i da mu zato igrači igraju na bekend. Zar on ne treba da napreduje po pitanju bekenda? Ali kad takav igrač nakon toliko vremena škripi sa tako bitnim segmentom igre onda on to vjerovatno iz nekog razloga ne može popraviti kad to do sada nije uspio napraviti, ili je do trenera koje je imao mada to strogo sumnjam, oni uzimaju vrhunske trenere, čak i posebne trenere za posebne elemente igre.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 14:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da moze napredovati, niko nije rekao da ne moze .. ali neki ljudi pricaju da ce on jos veoma puno napredovati kao da je sad los ili ne znam sta .. A Federeru je ubijedljivo najslabiji dio igre backhand, jednostavno nema to u sebi i eto(ne moze ni on sve imati) .. mogao bi on sad da forsira to i da stalno vjezba backhand ali onda bi mu oslabio forehand .. ne moze ni on biti najbolji bez vjezbe :) a sto da toliko forsira nesto sto mu ne ide od ruke kad moze da dodje do savrsenstva sa forehandom (sto je i uradio :))

Citiraj:
Pa mozda su onda Federer i Nadal iz istog tog razloga izgubili u Montrealu, da bi se sto bolje pripremili, sta mislis? Niko ne osporava da je Novak dobar, ali isto tako treba imati na umu iskustvo Federera i Nadala, koje Djokovic tek sad dobija sa svakim novim turnirom. Bas sad sam odgledala Federera u Cincinnatiju, decko je tu pobjedu rutinski odradio, dva seta 6-3 u svakom. Jos nesto, ja ove turnire i one velike ovako vidim, a i tenisere kako im pristupaju, ova dvojica prvih koji vec godinama pobjedjuju jedan drugog i drze ta dva prva mjesta, za njih su veliki turniri ono gdje oni daju svojih 100%, a ovi sa strane im dodju vise kao uigravanje i priprema za velike turnire, i ne mislim da daju 100% od sebe, na neki nacin to je maloprije Federer i rekao u intervjuu, da mu je Ohio turnir samo priprema za US Open.

Montreal je poznat kao glavna priprema za USO tako da cisto sumnjam da ce neko tamo namjerno izgubiti .. Pogotovo ne Federer koji je prosle godine osvojio taj turnir i samim tim je imao dosta poena koje mora braniti, i kao sto miki kaze sigurno ne bi dosli do 1/2 finala ili finala pa onda namjerno izgubili :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 15:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Sad ispade da je Moya najbolji na svetu po logici ovde prisutnih :)

boris_ws, jesam ja možda rekao nešto loše? Tipsarević je fenomenalno odigrao protiv Safina u kome je i Safin pružio jako dobar tenis. Dečko se jednostavno zaletio, a onda opet onaj njegov dobro poznati pad forme i syebao protiv Ferera. Btw, nisam rekao da će pobediti Federera nego jednostavno da se ne bih kladio (mala kvota, a nije nerealno da izgubi). Treba napomenuti da je Federer ta svoja dva meča koji bi prethodilu tom tobožnjem meču sa Tipsarevićem (da je došlo do njega) uzimao na tie-break protiv nekih levih igrača, a Baghdatis ga je za malo uzeo tada.. No, Federer je Federer, Novak je balav i end of story..

A, vidite kako se Apollonia i ja lepo slažemo,..čuj, čim se oporaviš idemo na kafu ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 17:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Biće borba protiv Ančića, po meni jednog od najboljih tenisera (do bolesti) na svijetu. Nevjerovatan napad servisom, ne toliko snagom, koliko raznovrsnošću, a treba i napomenuti da je jedan od rijetkih iz "nove" generacije koji se odlično snalazi na mreži. Sa visinom od 190+ i takvim servisom, svako bi očekivao kloca koji samo trči na mrežu i "skraćuje" teren, ali Mario se odlično snalazi i na osnovnoj liniji i nevjerovatno je uporan. Zadnji igrač koji je pobjedio Federera na Wimbledonu sa samo 17 godina. Imao tešku povredu koljena, nakon koje je dobio mononukleozu koja ga je udaljila sa teniskih terena pola godine. Vratio se prije 15-ak dana i nekako mi se čini da tempira formu za US Open. Nadam se da će Novak opravdati mišljenja da je jedan od rijetkih naših sportista koji se ne boji poraza, a pobjede pogotovo, i da će proći prvu prepreku u Flashing Meadowsu, a i mnoge nakon nje!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 18:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Dobar je Ancic, ali ne vjerujem da je spreman za jace meceve .. pogotovo na tri dobijena seta. Tako da bi ga Djokovic trebao uzeti 3:0 ili eventualno 3:1 :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Avg 2007, 19:30 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Apr 2005, 20:13
Djokovic ga gazi 3:0!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]