banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 12:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Hm...
PostPoslato: 10 Avg 2007, 11:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Evo nama Kosanovića, mwahaahah! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Citiraj:
B92: Kosanović novi trener Zvezde
Nekadašnji selektor mlade reprezentacije SCG, Malte, i trener kineskog šampiona "Dalijana" Milorad Kosanović, u petak je postao trener fudbalskog kluba Crvena zvezda, saznaje B92. Kosanović se na "Marakanu" vraća posle gotovo decenije odsustva, iako je bio jedan od kandidata za trenera prošle sezone. Kosanović će na klupi dvostrukog uzastopnog osvajača duple krune zameniti Boška Đurovskog. Zvanično predstavljanje Kosanovića zakazano je za 15 časova.

Zvezda je u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona eliminisala estonsku Levadiju, zahvaljujući golu u gostima. U utorak beogradski klub igra sa Glazgov Rendžersom. Meridian Superliga Srbije počinje u subotu, kada "crveno-beli" dočekuju Čukarički (20 časova).

Kako nezvanično saznajemo, dogovor sa Kosanovićem postignut je u noći izmedju četvrtka i petka. Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković obavio je u četvrtak nekoliko telefonskih razgovora sa Kosanovićem. 56-godišnji trener, nekada na klupi Vojvodine, doputovao je iz Novog Sada u Beograd nešto iza ponoći. Razgovori su trajali nekoliko časova, a Kosanović se u Novi Sad vratio pred zoru, a u glavnom gradu Srbije biće ponovo ( i to na duži period) oko 15 sati kada će po drugi put u karijeri biti imenovan za trenera crveno-belih.

Kosanović se odlučio na rizičn potez preuzimanja ekipe koju nije selektirao i koja će već za 4 dana igrati meč sezone u Glazgovu. Ne treba zaboraviti da će premijeru na klupi Kosanović imati već u subotu u 20 sati kada Zvezda na startu MSL lige dočekuje Čukarički

Брандо, не знам како ћеш ову вијест примити? Или ти је драго што оде "највећи проблем данашње Звезде", или криво јер је Пикси опет повукао добар потез и дао кеш за доброг тренера?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 12:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
heheheheheh kosanović dobar trener?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 14:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2007, 19:06
Logitech je napisao:
heheheheheh kosanović dobar trener?
:lol: :lol: :lol: :lol:

Bigman evo ti odgovora na postavljeno pitanje!!!

Mora se ipak priznati da je Kosanovic izmislio fudbal i fudbalske taktike za Djurovskog ali da li je dobar trener to je vec diskutabilno!

Za Misu me veze jedna uspomena koju ja i moj drug grobar cesto prepicavamo. Nakon sto je tim Zvezde dobio Partizan 4-1 u sampionatu kada je Kosanovic bio trener a na terenu igrali Ognjenovic, Stankovic i drugi, novinari su na samom terenu zatrazili izjavu Mise Kosanovica a ovaj je doslovno rekao sledece: "...Ja sam uvek govorio da smo mi ispred svih u sampionatu pet godina do duse danas smo pokazali da smo cetri godine ispred ostalih mada to sada nije ni bitno.."! :lol: :lol: :lol:

Bigman ti i ja da smo predsednici Zvezde napravili bi manje promasaja u dovodjenju igraca od Pixija, napravili bi manju bruku od ove u Talinu, dobre poteze koje bi ucinili ne bi o njima pricali kao da su bog zna sta i na kraju da je neko od nas predsednik sigurno bi ostao sa Dzajom u dobrim odnosima a ne blatio ga prvih pola godine preko svojih portparola i raznoraznih ljudi iz uprave, jer kakav god lopov Dzajic da je bio (a bio je boga mi) on je Zvezdi doneo uspeh koji ovaj ne moze ni da sanja! E ovo je poenta moje price!

Nemoj samo da mi kazes da je bilo drugo vreme tada i da je tada osvojiti Kup Sampiona bilo neuporedivo lakse kako mnogi pricaju. Kao da tada nije postojao Real, Barselon, Bajern, Milan, Inter i td.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 15:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Jul 2007, 03:39
Onaj komentar sa b92 je vrh, covjek je realno do srzi opisao situaciju u Zvezdi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 17:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Ti kazes da nije bilo rasprodaje igraca i da se nema sta zameriti Pxijiju?
E pa da krenemo sa pricom o rasprodaji, prvo Pixi je i prosle godine u isto doba bio predsednik i u ovo isto doba Zvezda je igrala kvalifikacije za CL, e sada moje pitanje za tebe je koliko je Zvezda prodala igraca u zadnjih godinu dana i to iz prvih 11? Da ona ekipa treba da igra protiv skota ne bih ni razmisljao da li cemo ili ne proci vec bih razmisljao koliko cu staviti u kladionici na prolazak Zvezde (i da znam svu pricu oko dugova i dugovanja i nesto se ne primam na tu pricu jer se taj dug kretao od 3 do 10miliona evra po izjavama nove uprave)

Dođavola, čovječe. Igrači su rasprodani prošle sezone, a ne ove, a ja sam za to govorio. Koliko igrača je raspradano od ovogodišnje postave? Đokić, Purović i Joksimović, za koje si i sam govorio da su krševi od igrača. Čak je i Kastiljo ostao, iako ga je jurilo dosta klubova.
A tu priču o prošlogodišnjoj rasprodaji smo apolvirali jedno milion puta. Čovjek je za javnost rasprodaju pravdao dugovanjima, dok se iza kulisa znalo da pokušava da rastjera iz Zvezde igrače, koji su u vlasništvima raznih Ćalasana, Ramadanija i drugih mešetara oko Marakane. Mafijaške ugovore da i ne pominjem. A sve potpisano u Džajino vrijeme...
Neće valjda Piksi da dođe pred javnost i kaže: "E znate raspraodao sam tim, zato što je 80% igrača imalo ugvore pod kontrolom lokalnih mafijaša..."

Citiraj:
Druga velika zamerka je dovodjenje igraca ove godine jer ako nisi primetio pored vec 3 dobra igraca na sredini koja smo imali na mestu centralnog veznog (Milijas, Kastiljo, Trajkovic) on dovodi jos par igraca na istoj poziciji (Lukas, Molina) dovodi centarfora (Barkosa) koji ne zna da primi lopte niti da udje u sansu za 3 poluvremena koliko je gotovo igrao protiv onih amatera i dovodi beka (Bronovicki) za koga mislim da ce se ipak ispostaviti kao pojacanje.

Doveo je jednog kreativca (Molina) u tim u kojem je bio samo jedan takav igrač (Burzanović). Milijaš i Kastiljo nisu ni blizu tom tipu igrača. Što se tiče Barkosa, došao je kao najbolji strijalc ekvadroske lige, jedno vrijeme čak i bio na širem spisku reprezentacije Argentine, što je za naše uslove, više nego dovoljna preporuka. To što si ti za 3 utakmice vidio da je on drvo koje na zna da primi loptu, stvar je percepcije, koja se meni i tebi očito razlikuje. Uostalom ne sudi se o igraču na osnovu 3, pa čak ni na osnovu 10 utakmica. Na osnovu čega si ti zaključio da će Bronovicki biti pojačanje, a da Barkos to nije? Bronovicki nije pokazao ništa više od Argentinca, da bi se mogao davati takav sud. Znači da pretpostavljaš, a na tim pretpostavkama baziraš svoje kritike.

Citiraj:
Na kraju mu zameram sto je ostavio Boska na klupi jer se na kraju prosle sezone videlo da covek nema ideju koji sistem igre da primeni, nema autoritet i sl. Ako nije mogao dovesti nekog stranca mogao je pokusati sa trenerom Vojvodine, Hajduka iz Kule jer ti timovi imaju fizionomiju igre sa relativno skromnijim finansijama i renomeom kluba!

Rajevac i Uške Vučićević. Prvog Vojvodina ne bi pustila ni za kakve pare, jer je postala dovoljno konkurentna da ne mora da pojačava rivale, a Vučićević je Partizanov čovjek i jedna kreatura koja uopšte ne zaslužuje da se o njemu govori u kontekstu trenera Zvezde. A uopšte ne mislim da su domaći treneri neki kvalitet koji može da vodi Zvezdu ka ligi šampiona. U prevodu, stranci neće, domaći nisu kvalitetni.
Sad je doveo Kosanovića koji je isto šarlatan, ali bar ima autoritet i ne libi se da ga istrenira na bilo kom igraču. Prvi koji digne glas, letiće iz tima k'o peder iz vojske. A dok je Kosanović vodio Zvezdu, Zvezda uopšte nije igrala loše, a Arkanov Obilić je vladao prvenstvom,, tako da mu to što nije osvojio ništa i nije neka loša preporuka...
Uvjek ću se sjećati te pobjede nad Partizanom od 4:0, pod Kosanovićevim vođstvom.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 17:28 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ja stvarno neznam kome je palo napamet da dovede Kosanovica, ili je on bio jedini izbor jer niko drugi iole pametan nije htio da se prihvati ove pozicije. Ja sam i dalje u soku zbog ove Piksijeve odluke, i dalje vjerujem da je jedina pametna odluka sada da se Piksi povuce dok nije unistio sve sto je Zvezda nekad bila. I bez obzira sta je Dzajic radio, Piksi nikad nece ni priblizno dovesti Zvezdu do onoga dokle je Dzajic doveo. A o Kosanovicu, dobro ga se sjecamo iz vremena dok je bio u Zvezdi, jedina da pobjeda protiv Partizana mu se i pise, ostalo bas nista vrijedno pomena nije napravio. On je ustvari jedan prosjecan trener, kojemu se eto posrecilo da vodi Zvezdu u Evropi.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 17:45 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nitro je napisao:
Uvjek ću se sjećati te pobjede nad Partizanom od 4:0, pod Kosanovićevim vođstvom.

A secas li se izjave za medalje?

One sto je prodao za te pare svaka mu cast, jer bi ih ja dao tim klubovima i za dzak krompira :lol: ! Ti igraci koje spominjes su otisli samo pre godinu dana a taj tim je slozices se bio poprilicno kvalitetan!

Vec sam rekao i ponovicu: sve sto je on do sada uradio nije nista posebno i to bi uradi svaki covek koji ima bar cetvrtinu mozga da je na njegovom mestu, a u javnosti prolazi prica kako je on neki cudotvorac sto je to uradio i javnost mu daje ogroman kredit da moze da se kocka sa ugledom Zvezde, e taj kredit javnosti on po meni nije zasluzio (pa nismo usli ni u CL od kada je on tu a kamo li da smo u toj CL napravili par pobeda nad recimo Arsenalom, Man utdom i td), pa da zasluzi taj kredit javnosti!

Ima i nasih trenera sasvim sposobnih da vode nas tim a ne samo da uzimamo strance makar bili i cist mediokritet! Ti da vodis Zvezdu verujem da ne bi kupio Barkosa (da ne zna primiti loptu sam video po tome sto pet lopti upucenih ka njemu nije uspio smiriti a on je napadac), niti bi dozvolio da Bosko nastavi sa radom! E vidis takve stvari mu zameram tj znam da moze ovo sve oko kluba mnogo bolje i znam da su prosle generacije Zvezde pravile uspeh samo zato sto su verovale da to mogu uraditi iako su sanse za uspeh cesto bile protiv njih.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 18:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Vec sam rekao i ponovicu: sve sto je on do sada uradio nije nista posebno i to bi uradi svaki covek koji ima bar cetvrtinu mozga da je na njegovom mestu, a u javnosti prolazi prica kako je on neki cudotvorac sto je to uradio i javnost mu daje ogroman kredit da moze da se kocka sa ugledom Zvezde, e taj kredit javnosti on po meni nije zasluzio (pa nismo usli ni u CL od kada je on tu a kamo li da smo u toj CL napravili par pobeda nad recimo Arsenalom, Man utdom i td), pa da zasluzi taj kredit javnosti!

E vidiš, tu se ja i ti razlikujemo. Ti bi dao sve da se ove sezone uđe u LŠ, a meni se čini da je realnije i bolje da se prvo stvori baza dobrog tima i solidne finansijske konstrukcije, pa da Zvezda za koju godinu postane redovan učesnik LŠ, a ne da poput Partizana, uđe u LŠna jednu sezonu, pa onda da se tim dostignućem busa u prsa narednih 5 godina, jer više neće ni priviriti u to takmičenje. Problem je što većina navijača živi u iluziji da postoje čudotvorci koji mogu da LŠna tacni donesu na Markanu. Zvezda je i u Džajino vrijeme, najbliža LŠbila kada je sa Muslinom na čelu, imala tim, možda jači i od onog prošlogodišnjeg i protivnika koji je bio negdje na njenom nivou. Dinamo Kijev, tada dobro oslabljen prodajom Ševčenka i Rebrova.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 19:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

marlonbrando je napisao:
Nitro je napisao:

A secas li se izjave za medalje?

One sto je prodao za te pare svaka mu cast, jer bi ih ja dao tim klubovima i za dzak krompira :lol: ! Ti igraci koje spominjes su otisli samo pre godinu dana a taj tim je slozices se bio poprilicno kvalitetan!

Ima i nasih trenera sasvim sposobnih da vode nas tim a ne samo da uzimamo strance makar bili i cist mediokritet! Ti da vodis Zvezdu verujem da ne bi kupio Barkosa (da ne zna primiti loptu sam video po tome sto pet lopti upucenih ka njemu nije uspio smiriti a on je napadac), niti bi dozvolio da Bosko nastavi sa radom! E vidis takve stvari mu zameram tj znam da moze ovo sve oko kluba mnogo bolje i znam da su prosle generacije Zvezde pravile uspeh samo zato sto su verovale da to mogu uraditi iako su sanse za uspeh cesto bile protiv njih.

100% se slazem

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 10 Avg 2007, 20:13 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2007, 08:12
evo, koristim priliku da zvezdi poželim ulazak u LŠ. da ne bude kako sam protiv iste

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2007, 08:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
@marlonbrando
post ti je prebacen na drugu temu

@ostali
dalja rasprava o tome ko, kako, kada i zasto je otisao i dosao iz zvezde i da li to valja ili ne valja mozete nastavit na istoj toj temi.....ova tema sada ostaje samo za LS i Kup UEFA....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2007, 08:47 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Freak_on_a_leasH je napisao:
@marlonbrando
post ti je prebacen na drugu temu

@ostali
dalja rasprava o tome ko, kako, kada i zasto je otisao i dosao iz zvezde i da li to valja ili ne valja mozete nastavit na istoj toj temi.....ova tema sada ostaje samo za LS i Kup UEFA....

I da da cenzura je pocela kada neko ne zeli da se slozi sa vlastima :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 20:37 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kakav pacerski go za Werder! Šokci dobro igraju, sad mi ih žao!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 20:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Trazi Tomu Sokotu pa zalite zajedno :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 21:33 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2006, 14:43
Bit će živo u ZG,nisu Švabe nepobjedive,to se vidjelo i večeras.. 8) prokleti Ajax ode 700 Kn :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Avg 2007, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
otok je napisao:
Bit će živo u ZG,nisu Švabe nepobjedive,to se vidjelo i večeras.. 8) prokleti Ajax ode 700 Kn :mad:

Werder u Zagrebu nece biti ovaj klub od veceras...igra ce im biti na znatno visem nivou.

На высокий берег на крутой.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 07:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Mozda im se vrati i koji povrijedjeni igrac,bice tesko.Propustena velika prilika.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 07:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Tomo_Sokota je napisao:
Mozda im se vrati i koji povrijedjeni igrac,bice tesko.Propustena velika prilika.

Bice bolje sledece godine

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 16 Avg 2007, 10:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Teško da će biti bolje jer treće kolo je teško prolazno za klubove sa ovih prostora. Drugo pretkolo je maksimum, osim u izuzetnim slučajevima sa velikom dozom sreće, ali to možda na svakih 5 godina. Kad se pogleda koji klubovi čekaju treće pretkolo tu nema puno prostora za neko nadanje.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 613 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 31  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]