banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 08:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 14:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Mar 2007, 11:41
Mislim da je ovo što je uradila totalno suvišno i bespotrebno... :(
Treba da zna, da prošle godine nije postojala interpretatorska nagrada učešća na Vitebsku.... NIJE POSTOJALA!!!
Od ove godine su počeli sa tom praksom vjerovatno iz razloga da privuku mlade talentovane pjevače i da im stave do znanja da ovo nije samo autorski festival...
Pjesma Nešada Selmana prošle godine je prvonagrađena, kao autorska pjesma... Tu nagradu nije dobio on, već HAri MAta Hari!
Istina je da je nagrada za interpretaciju otišla u pogrešne ruke! Po mom skromnom mišljenju!
Ali Jelena nije imala ove godine pjesmu u kojoj je mogla pokazati svoje interpretacijske mogućnosti, kao prošle godine. Pjesma od prošle godine je meni suze natjerala na oči, a to je dovoljan razlog da kažem da je tu pjesmu otpjevala odlično!!! Pjesma ove godine je bila manje zahtjevna za nju... ali "ja" bih joj na osnovu prošle godine dala nagradu za interpretaciju.
... Ovogodišnju nagradu za interpretaciju neću da komentarišem...
... mislim da namjerno drže Ćosovićku još malo po strani, jer vjeruju da će tek za koju godinu da stasa u pravog pjevača koji bi mogao mnogo toga da uradi na tom festivala u Bjelorusiji, samo ona toga izgleda nije svjesna :(
... Ove godine su morali tu nagradu, za najboljeg interpretatora, nekome dati, bez prevelikih očekivanja...

Kao što sam rekla, najbolji te večeri su bili Demy i Jelena Ćosović, za mene... tako je i bilo... kako sam pretpostavila...

.... Mislim da nije to trebala uraditi, bojim se da će je to koštati... :(

Poslednji put menjao F.I. dana 02 Avg 2007, 09:40, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 15:23 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Avg 2007, 15:05
F.I. je napisao:
Mislim da je ovo što je uradila totalno suvišno u bespotrebno... :(
Treba da zna, da prošle godine nije postojala interpretatorska nagrada učešća na Vitebsku.... NIJE POSTOJALA!!!
Od ove godine su počeli sa tom praksom vjerovatno iz razloga da privuku mlade talentovane pjevače i da im stave do znanja da ovo nije samo autorski festival...
Pjesma Nešada Selmana prošle godine je prvonagrađena, kao autorska pjesma... Tu nagradu nije dobio on, već HAri MAta Hari!
Istina je da je nagrada za interpretaciju otišla u pogrešne ruke! Po mom skromnom mišljenju!
Ali Jelena nije imala ove godine pjesmu u kojoj je mogla pokazati svoje interpretacijske mogućnosti, kao prošle godine. Pjesma od prošle godine je meni suze natjerala na oči, a to je dovoljan razlog da kažem da je tu pjesmu otpjevala odlično!!! Pjesma ove godine je bila manje zahtjevna za nju... ali "ja" bih joj na osnovu prošle godine dala nagradu za interpretaciju.
... mislim da namjerno drže Ćosovićku još malo po strani, jer vjeruju da će tek za koju godinu da stasa u pravog pjevača koji bi mogao mnogo toga da uradi na tom festivala u Bjelorusiji, samo ona toga izgleda nije svjesna :(
... Ove godine su morali tu nagradu, za najboljeg interpretatora, nekome dati, bez prevelikih očekivanja...

Kao što sam rekla, najbolji te večeri su bili Demy i Jelena Ćosović, za mene... tako je i bilo... kako sam pretpostavila...

Prvi aplauz je festival kompozitora i zato je pjesma "za Tebe" dobla i prvu nagradu! Jelena Cosovic je dobila nagradu od 100KM jer je bila 3 u interpretaciji a drugo 200 prvo 300KM !!! novcane nagrade se nisu djelili za Autore pjesama vec samo pohvale!!! Te novcane nagrade su samo tu da privuku mlade talente da imaju motiv da se potrude!!! Jelena Cosevic je znaci dobila samo nagradu za interpretaciju i to 3 mjesto dok je Prvo mjesto ona preuzela u ime Autorice Mirjane Savic Banjac koja je trenutno u holandiji!!! tako jelena potrudi se malo da saznas vise o necemu cime se bavis!!!! :drinking: :roll:

Sto se tice djevojke koja ide u Bjelorusiju nemam nista protiv ima cura sluha i pjeva odlicno koliko sam saznao ide i na muzicku akademiju i tu je bas uspjesna naci nemam nista protiv sto odlazi tamo i predstavlja Bosnu i Hercegovinu!!!! :P :D

P.S. Sto se to Jelena Cosevic folira da nemoze hodati pa je trebali unjeti treba la je sebi invalidska kolica uzeti a ne da je neko unosi! Izgledala je bas jadna ko neka Fukara ustvari i ovih dana je i ispala prava fukara!!! :drinking: :mad:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 16:14 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Mar 2007, 23:05
E moji ljudi pa ovaj festival je bio u najmanju ruku smijesan.Zbog cega?Pa ovako prvo je bila prica da nema sponzora da je veoma tesko odrzati festival da bi na festivalu ispalo da ima najmanje 20 sponzora al vjerovatno oni ne daju pare vec cisto onako stoje aha.Onda u ziriju je bio kako sam cuo jedan izraz zadnji sljam kao prvo Nesad Selman ("decko u kojoj ti ligi nastupas",katastrofa),onda Marija Sestic koja je sreca moja vecinu stvari u zivotu napravila zahvaljujuci svom tati od upisivanja akademije sa 13 godina(gdje to na svijetu ima a da nisi cudo od dijeteta kao na primjer Stefan Miilenkovic),do odlaska na evroviziju.......ima tu jos Maja Tatic nasa prespremna pjevacica :lol: ,i neki """""""""akademici"""""".Sve dobro ograniceni muzicari al dobo bice bolje jednog dana mozda.A pjesme necu da komentarisem bilo je dobrih.I ova djevojka sto je dobila za interpretaciju"odlicno pjeva"u najmanju ruku da zaplaces :cry: ili nesto gore al dobro i ona studira muzicku akademiju pa je morala zbog drugarice nesto dobiti.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
hihi je napisao:
F.I. je napisao:
Mislim da je ovo što je uradila totalno suvišno u bespotrebno... :(

Prvi aplauz je festival kompozitora i zato je pjesma "za Tebe" dobla i prvu nagradu! Jelena Cosovic je dobila nagradu od 100KM jer je bila 3 u interpretaciji a drugo 200 prvo 300KM !!! novcane nagrade se nisu djelili za Autore pjesama vec samo pohvale!!! Te novcane nagrade su samo tu da privuku mlade talente da imaju motiv da se potrude!!! Jelena Cosevic je znaci dobila samo nagradu za interpretaciju i to 3 mjesto dok je Prvo mjesto ona preuzela u ime Autorice Mirjane Savic Banjac koja je trenutno u holandiji!!! tako jelena potrudi se malo da saznas vise o necemu cime se bavis!!!! :drinking: :roll:

Sto se tice djevojke koja ide u Bjelorusiju nemam nista protiv ima cura sluha i pjeva odlicno koliko sam saznao ide i na muzicku akademiju i tu je bas uspjesna naci nemam nista protiv sto odlazi tamo i predstavlja Bosnu i Hercegovinu!!!! :P :D

P.S. Sto se to Jelena Cosevic folira da nemoze hodati pa je trebali unjeti treba la je sebi invalidska kolica uzeti a ne da je neko unosi! Izgledala je bas jadna ko neka Fukara ustvari i ovih dana je i ispala prava fukara!!! :drinking: :mad:

e kad ste se vec svi raskokodakali moram i ja da kazem nesto iako sam napisao da sam zavrsio sa diskusijom na ovu temu... pretpostavljam da je ovaj post napisao neko od organizatora ... tako mi bas djeluje ...
da se razumijemo na festivalu je bilo finih pjesama , ali po mom skromnom misljenju ne znam da li je pobjedila najbolja, ili da to drugacije kazem meni su se neke druge pjesme vise svidjele , a tu prije svega mislim da mladjinu pjesmu, radjinu, pjesmu mire buljana i pjesmu prva si ljubav ... ne kazem da su te pjesme bolje ali su mi vise ostale u uhu ...
svoju pjesmu necu da ubrajam ali mislim da nije zasluzila da zavrsi 12. vec je trebala biti medju prvih pet ...
neko mi rece znas rock ne prolazi jer ovi iz zirija slusaju drugu muziku :) ili pjevaju :)) a koliko mi se cini strucni ziri bi trebao da ocjenjuje kvalitet pjesama bile one pop rock etno ili hip hop ...
uz duzno postovanje svih , na generalnoj probi moju pjesmu nisu ni slusali i niko me ne moze ubijediti da jesu jer sam sjedio iza njih ... !!!

dalje...

ko je dao nagradu za tekst ? ko je to citao tekstove kad je nesad izjavio da je pjesme prvi put cuo na generalnoj ! Ko je dao nagradu za produkciju ? mene niko nije ni pitao ko nam je radio produkciju !

dalje ...

strucni ziri je ocjenjivao pjesme !!! zar ne ? kakav to autorski rad iza sebe imaju nesad, marija, maja, pa i zoka i taj vucur ??? nek mi neko objasni !!!

Koliko ti ljudi imaju (objavljenih) napisanih pjesama iza sebe ? ne kontam ...

eto toliko od mene ...

nadam se da ce neko odgovoriti ... argumentima ....

poz

Poslednji put menjao Astor_Piazzolla dana 01 Avg 2007, 21:35, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 20:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Astor_Piazzolla je napisao:
Ko je dao nagradu za produkciju ? mene niko nije ni pitao ko nam je radio produkciju !

dalje ...

strucni ziri je ocjenjivao pjesme !!! zar ne ? kakav to autorski rad iza sebe imaju nesad, marija, maja, pa i zoka i taj vucur ??? nek mi neko objasni !!!

Slažem se sa tobom oko mnogo stvari u vezi sa festivalom, ali mi nije najjasnije kakve to veze ima "ko je radio produkciju" sa stvarnim kvalitetom "produkcije"! "Produkcija" se sluša na licu mjesta (podrazumjeva se da postoje minimalni tehnički uslovi za to) i po meni je dobro da se ne zna gdje je šta rađeno, jer nerijetko iz "studija" čuvenih "producenata" izlaze takva govna da se meni povraća!

A što se žirija tiče... ne bih da komentarišem!
Znam samo da se ne bih volio naći u koži organizatora koji treba da skupi STRUČNI žiri!
Uostalom, možeš li ti da nabrojiš deset osoba u Republici Srpskoj ili BiH koje bi ti stavio u STRUČNI žiri?!?

p.s. Da li neko zna kako mogu nabaviti originalno CD izdanje sa pjesmama koje su izvedene na Festivalu? Volio bih preslušati...

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 21:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Vidim sve stručnjak do stručnjaka :roll:
... Marija Šestić... upisla AU sa trinaest godina... PA????????????? :-?
... Uvijek je odskakala od sredine! Tata je znao šta je najbolje za njegovo dijete, znao je da u srednjoj muzičkoj školi imaš bukvalno 20 predmeta i nemaš kad da vježbaš klavir, koji Marija svira i koja se spremala za pianistu!!! NAše školstvo je katastrofa i Šestićeva odluka je bila savršena!!! Marija je izbjegla torture raznih vrsta i najbitnije bila totalno posvećena svom instrumentu... Toj djevojci skidam kapu! Pametno, prijatno, elokventno i potpuno jednostavno čeljade!!!!
... Ovdje vlada potpuno banjalučki sindrom - pljuni sve što možeš Banjaluko!!!! :evil:
Jadno!!! MArija je sarađivala i sarađuje sa vrsnim muzičarima i daleko je otišla, a vjeruje te mi boli je za ovakvim komentarima... :P Što se festivala tiče odradila je posao kako treba!
Sve ovo mislim i za Nešada... toliko sati u studiju i pravim muzičarima, pa ne vjerujem da baš ništa nisu naučili...!!!! :wink:
Samo pljujte braćo, samo to znate!!! Ne cijenite ničiji rad ili je to odbrambeni sistem, jer vi ništa ne radite??? :-?
Jeste autorski festival, i većina u žiriju nema ništa autorsko iza sebe, a i to su nagađanja, nebitno...
.... ako je tako, kako je moguće da pola "pjevača" na festivalu ne zna pjevati, a ipak su pjevali, pa ako je to autorski festival, kako je moguće da je bilo toliko autorskog smeća??? :-?

... U BL nemaš koga da zovneš da sjedi u žiriju ili čak i ima, ali takvi ne sjede za DŽ!!! Naravno da neće zvati neke face od autora, jer oni ne mrdaju guzicu bez 1000eura nigdje...
... preračunajte se...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 21:31 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Tiki the Boyler je napisao:
Astor_Piazzolla je napisao:
Ko je dao nagradu za produkciju ? mene niko nije ni pitao ko nam je radio produkciju !

dalje ...

Slažem se sa tobom oko mnogo stvari u vezi sa festivalom, ali mi nije najjasnije kakve to veze ima "ko je radio produkciju" sa stvarnim kvalitetom "produkcije"! "Produkcija" se sluša na licu mjesta (podrazumjeva se da postoje minimalni tehnički uslovi za to) i po meni je dobro da se ne zna gdje je šta rađeno, jer nerijetko iz "studija" čuvenih "producenata" izlaze takva govna da se meni povraća!

A što se žirija tiče... ne bih da komentarišem!
Znam samo da se ne bih volio naći u koži organizatora koji treba da skupi STRUČNI žiri!
Uostalom, možeš li ti da nabrojiš deset osoba u Republici Srpskoj ili BiH koje bi ti stavio u STRUČNI žiri?!?

p.s. Da li neko zna kako mogu nabaviti originalno CD izdanje sa pjesmama koje su izvedene na Festivalu? Volio bih preslušati...

Nisi me shvatio vezano za produkciju, receno je "nagradu za produkciju dobija studio ... (pa neko ime)" , a nas niko nije ni pitao ko nam je radio produkciju u slucaju da dobijemo nagradu ...

P.S. Ja imam CD sa festivala ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Avg 2007, 22:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ne znam, čitam novine i stvarno ne mogu da vjerujem da je Jelena sve ono napravila i izjavila, napravi problem bez potrebe... :(
... mislim da to nije sve sama smislila i mislim da neko stoji iza toga, neko kome ona mlada vjeruje, jer se sasvim normalno ponašala poslije festivala :-?
... šteta... :( lik joj napuni glavu dok si rek'o keks... :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 00:19 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
F.I. je napisao:
... mislim da to nije sve sama smislila i mislim da neko stoji iza toga, neko kome ona mlada vjeruje, jer se sasvim normalno ponašala poslije festivala
... šteta... lik joj napuni glavu dok si rek'o keks...

Ah... Tipično! :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 00:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
Људи, шта се то збива, тај "Аплауз" је неко полу-аматерско такмичење
на које одеш само ако ти се стан реновира, биоскоп не ради,
а кафане се затворе због рације и комуналне полиције...

Што су се сви оволико примили,
то је само сеоски фестивалчић за дјецу...

Не контам.
Није ваљда опет проблем наш комплекс "више вриједности"?
Овде чова побијди на вашарском такмичењу у "камена с рамена"
и нервира се што "Еуроспорт" није дошао да Га интервјуише.

Луд'ло! :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 02:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2007, 15:10
Damaskin je napisao:
Људи, шта се то збива, тај "Аплауз" је неко полу-аматерско такмичење
на које одеш само ако ти се стан реновира, биоскоп не ради,
а кафане се затворе због рације и комуналне полиције...

Joj Legendo... :) :) :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 07:10 
Početnik
Početnik

[Vidim sve stručnjak do stručnjaka :roll:
... Marija Šestić... upisla AU sa trinaest godina... PA????????????? :-?
... Uvijek je odskakala od sredine! Tata je znao šta je najbolje za njegovo dijete, znao je da u srednjoj muzičkoj školi imaš bukvalno 20 predmeta i nemaš kad da vježbaš klavir, koji Marija svira i koja se spremala za pianistu!!! NAše školstvo je katastrofa i Šestićeva odluka je bila savršena!!! Marija je izbjegla torture raznih vrsta i najbitnije bila totalno posvećena svom instrumentu... Toj djevojci skidam kapu! Pametno, prijatno, elokventno i potpuno jednostavno čeljade!!!!
... Ovdje vlada potpuno banjalučki sindrom - pljuni sve što možeš Banjaluko!!!! :evil:
Jadno!!! MArija je sarađivala i sarađuje sa vrsnim muzičarima i daleko je otišla, a vjeruje te mi boli je za ovakvim komentarima... :P Što se festivala tiče odradila je posao kako treba!
Sve ovo mislim i za Nešada... toliko sati u studiju i pravim muzičarima, pa ne vjerujem da baš ništa nisu naučili...!!!! :wink:
Samo pljujte braćo, samo to znate!!! Ne cijenite ničiji rad ili je to odbrambeni sistem, jer vi ništa ne radite??? :-?
Jeste autorski festival, i većina u žiriju nema ništa autorsko iza sebe, a i to su nagađanja, nebitno...
.... ako je tako, kako je moguće da pola "pjevača" na festivalu ne zna pjevati, a ipak su pjevali, pa ako je to autorski festival, kako je moguće da je bilo toliko autorskog smeća??? :-?

... U BL nemaš koga da zovneš da sjedi u žiriju ili čak i ima, ali takvi ne sjede za DŽ!!! Naravno da neće zvati neke face od autora, jer oni ne mrdaju guzicu bez 1000eura nigdje...
... preračunajte se..

Ja se izvinjavam pogresno sam skonto izgleda da ovde kod nas svako ko je malo napredniji od svojih vrsnjaka treba da preskoci srednju skolu.Vidim da si strasno upucen/a u rad Nesada Selmana pa de mi molim te reci jos neku njegovu pjesmu osim one proslogodisnje i sad jedne s kojom je isao na neki festival ne znam koji.A decko ili djevojko na tom festivalu su neke pjesme radjene sa mnogo vecim muzicarima i facama od tih silnih muzicara oko nase velike zvijezde MARIJE,pa su prosle kao necu reci sta.Zato molim te prestani pravdati i branit svoje halfove i halfice dosta je sto su na festivalu sve nagrade otisle raznim halfovima i halficama :fist:

Neko mi rece da je teze postati muzicar nego teniser :lol: :lol: :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 07:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Fernando Gonzales je napisao:
Ja se izvinjavam pogresno sam skonto izgleda da ovde kod nas svako ko je malo napredniji od svojih vrsnjaka treba da preskoci srednju skolu.

Koliko ja znam... na svim muzičkim akademijama na svijetu je dozvoljen upis sa 16 godina za jako talentovanu djecu.
I zaista ne vidim šta je tu sporno! :dontknow:

Ili po tebi i tu treba da preovlada mediokritet i da svi dovijeka ostanemo prosiječni debili?!?!
Mislim... tako je svugdje pa bi trebalo biti i ovdje!? Jel'?

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 08:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja se izvinjavam pogresno sam skonto izgleda da ovde kod nas svako ko je malo napredniji od svojih vrsnjaka treba da preskoci srednju skolu.Vidim da si strasno upucen/a u rad Nesada Selmana pa de mi molim te reci jos neku njegovu pjesmu osim one proslogodisnje i sad jedne s kojom je isao na neki festival ne znam koji.A decko ili djevojko na tom festivalu su neke pjesme radjene sa mnogo vecim muzicarima i facama od tih silnih muzicara oko nase velike zvijezde MARIJE,pa su prosle kao necu reci sta.Zato molim te prestani pravdati i branit svoje halfove i halfice dosta je sto su na festivalu sve nagrade otisle raznim halfovima i halficama :fist:

Neko mi rece da je teze postati muzicar nego teniser :lol: :lol: :lol:

Tvoj problem što se ne razumiješ u muziku, nešto mi govori da znam o kome se radi, ali biću fina i držati jezik za zubima... nebitno... Vrlo sam informisana i znam šta pričam.
Zaista ne mogu da vjerujem da neko dovodi kvalitet Marije Šestić ili Nešada Selmana...
Nešad je izdao CD, a i Marija će uskoro.

[/quote]A decko ili djevojko na tom festivalu su neke pjesme radjene sa mnogo vecim muzicarima i facama od tih silnih muzicara oko nase velike zvijezde MARIJE,pa su prosle kao necu reci sta.[quote]

To ti misliš! :wink:
Vidiš ja znam ko je radio pjesme ove godine, ali sve! Kao što sam ti rekla, vrlo sam informisana... I vjeruj mi ekipa koja je radila sa Marijom se stvarno ne može porediti sa tim ljudima o kojima pričaš! To što si ti nezadovoljan to je druga stvar i to se drugačije i ne da objasniti... Ti se porediš sa zvijezdom Marijom??? Poslije jednog i jedinog javnog nastupa??? No coment... :roll:

A ovo :fist: pokaži nekom drugom.... :wink:

Poslednji put menjao F.I. dana 02 Avg 2007, 10:38, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 09:59 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Moram još samo nešto da dodam...
Mali Gonzales kaže da su kao neke face radile pjesme, pa su prošle loše???
Dragi mali Gonzalese, šta misliš koliko je Demira platila pjesmu Miri Buljanu??? Bolje da ne znaš!!! Ona je bar uložila u tu pjemu strašne eure i po meni ona bi se imala pravo nešto duriti i preseravati, jer joj je pjesma bila odlična i odlično ju je otpjevala, a završila je na drugom mjestu.... sve dok budete plaćali pjesme 300 eura bolje da ćutite!!!
Želite se baviti muzikom a niste upućeni ni u šta!!! Muka mi je kad čujem ovakve komentare :puke:
Neko se jednom pojavi negdje i odmah misli da je pokupio svu pamet ovog svijeta!!! :roll:
E zbog takvih smo ovdje gdje jesmo! Nisam prvi put čula, "Pa raja smo ili znate u kreditima smo, možete li mi uraditi pjesmu za DŽ"!!! :mad:

Otiđi u prodavnicu ili pijacu pa se cjenkaj, da vidim hoće li ti neko dati hljeb i mlijeko zato što si u kreditima, pa svi smo u kreditima.... samo neki ljudi znaju šta rade, a neki će ostati paraziti do kraja svog života i mali ljudi!

Ljudi sretni ste što je danas moguće za male pare izaći i otpjevati nešto! Ali to samo ovdje može! Takvi će uvijek biti male i prodane duše :P :wink:

Ali sretno vam! :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 11:12 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 01 Avg 2007, 15:05
Haha nisam ja neko od organizatora nego sam samo malo vise upucen u to :D :D :D iz pouzdani izvora :D :D :D

Sto se tice Marije Šestic sta da vam kazem znamo svi ko joj je otac a organizatori su izgleda mislili da je bar malo pamet pokupla od oca!!! :)
Nešad nista protiv momka ali nije za zirija ali kao pobjednik od prosle godine bilo ga je KAO fino vidjeti u ziriju ili mozda samo da popune kadar ko zna!!!

Joj ljudi svi znamo da je kod nas KULTURA na najvecem nivo al kada bi se svi u svijetu pljuvali!!! Ma hocu da kazem sve je to super kakav smo mi balkanci mentalitet! :evil: Samo da je meni bolje nego njemu i ko ga ebe on ima a meni kao netreba a volio bi imati vise nego taj neko!!! 0X :drinking:

E ljudi mislim da odlazimo svi od teme tako da ovu diskusiju treba zavrsiti ovako " Sve ce to narod pozlatiti", " Bice bolje sutra", "Ma neka je ziva glava samo" .... Ali najdraza mi je "Vazno je ucestvovati"

Tako ljudi iduce godine slicna prica samo sto smo za godinu starij!!!
Pozdrav!!! 8)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 11:13 
Početnik
Početnik

E ovako kao prvo ja :fist: nisam pokazao tebi nego uopste festivalu jer toliko nekulturan nisam ,a kada me vuces za jezik svi ste vi veliki muzicari strasno :lol: .O stvarima o kojim ne znas nista nemoj pricati, ko je zasto i zbog cega pjesmu platio 300 eura.Ja draga F.I.nisam kao neki da se nafuravam necim sto nisam.Nikada ja nisam bio muzicar niti cu ikada reci da jesam ,a o muzici vjeruj da nesto znam jer od 0 godina sam okruzen muzikom i muzicarima.Ja sam dovoljno napravio u stvarima kojim se bavim tako da mi nafuravanje drugim stvarima stvarno nije potrebno.Ne poredim se sa Marijom jer bih bio lud da se poredim JA NISAM MUZICAR a djevojka jeste.Ne znam zasto se ti nalazis u stvarima koje sam napisao ,jesam li ja spomenuo tebe?I stvarno nisu lijepe ove rijeci male i prodane duse ali da mi je to napisao neko drugi mozda bih se i uvrijedijo al ovako 8).Ti znas o kojim ja ljudima pricam daj molim te :lol: .Ljudi o kojima ja pricam su jedni od najboljih gitarista na balkanu zato bih ja stvarno dobro razmislio prije nego sto nesto napisem.

CMOK

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 11:19 
Početnik
Početnik

I JOS JEDNO OD SRCA SE IZVINJAVAM ZA ONU RIJEC SLJAM,ALI STVARNO SAM JA CUO TAKAV IZRAZ PA SAM GA SAMO PRENJEO.

SORRY

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 12:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

E ovako kao prvo ja :fist: nisam pokazao tebi nego uopste festivalu jer toliko nekulturan nisam ,a kada me vuces za jezik svi ste vi veliki muzicari strasno :lol: .O stvarima o kojim ne znas nista nemoj pricati, ko je zasto i zbog cega pjesmu platio 300 eura.Ja draga F.I.nisam kao neki da se nafuravam necim sto nisam.Nikada ja nisam bio muzicar niti cu ikada reci da jesam ,a o muzici vjeruj da nesto znam jer od 0 godina sam okruzen muzikom i muzicarima.Ja sam dovoljno napravio u stvarima kojim se bavim tako da mi nafuravanje drugim stvarima stvarno nije potrebno.Ne poredim se sa Marijom jer bih bio lud da se poredim JA NISAM MUZICAR a djevojka jeste.Ne znam zasto se ti nalazis u stvarima koje sam napisao ,jesam li ja spomenuo tebe?I stvarno nisu lijepe ove rijeci male i prodane duse ali da mi je to napisao neko drugi mozda bih se i uvrijedijo al ovako 8).Ti znas o kojim ja ljudima pricam daj molim te :lol: .Ljudi o kojima ja pricam su jedni od najboljih gitarista na balkanu zato bih ja stvarno dobro razmislio prije nego sto nesto napisem.
CMOK

Znam o kojim ljudima pričam i znam o kojim ti ljudima pričaš! Čula sam lično i presonalno od autora tvoje pjesme!
Nemam se ja šta pronaći u tome što si napisao, ili imam, jer bi isto pljuvao i mene da sam se ja našla tu u žiriju kao skoro svršeni student solo pjevanja i etnomuzikologije, kao autor i pjevač! Tad bi pljuvali šta ima jedna "buduća solo pjevačica" da bude u žiriju, koliko je ona pjesama objavila i sl. s kim je sve radila gdje je pjevala (neinformisanost je takođe veliki problem)! Ne bitno! Tvoj brat je slušao samo neke pjesme (moje pjesme) od gomile napisanih!
Ako se već deklarišeš kao teniser, onda budi to! I ako već govoriš da nisi muzičar onda nemoj prosipati neko stručno mišljenje, jer onda sam sebi praviš konfuziju! To što si ti od svoje nulte godine bio okružen muzičarima i muzikantima, to ne znači da znaš mnogo o muzici, ljudi za to idu u školu i školuju se da bi između ostalog stekli kritičko mišljenje i razmišljanje! Tvoj brat to najbolje zna i upravo se bori protiv takvih mišljenja i razmišljanja koje ti serviraš ovdje! Ali ovdje svi sve znaju! Tebi nije palo na pamet da npr. prije snimanja odeš kod nekog na koji čas pjevanja, jer bi taj neko imao šta da ti kaže i eventualno ispravi neke nepravilnosti, ali svi smo najbolji!!! Ne bitno! Ako ništa, BG ti je pun ljudi koji daju privatne časove! Raspitaš se malo...

Drugo pljuvanje po Mariji je krajnje hinjski i bezveze! Takođe mislim i na Nešada Selmana! Prije par dana je imao koncert sa svojim bendom, sa kojim tezgari i promoviše svoje i tuđe pjesme, i vjeruj mi da su klinci nabrijani i opremljeni tehnički ko niko ovdje! Toliko o profesionalizmu! :wink:
O muzici ti mogu pričati do sudnjeg dana, ali mislim da nemam vremena za to, a i ti kako kažeš više poštuješ tuđa mišljenja! :wink:
Znaš mnogo me boli što tebe boli za moje mišljenje :wink:

Trabaš se definitivno konsultovati sa svojim bratom prije nego počneš pisati ovakve gluposti, jer bi te on sigurno spriječio u tome! Nemoj ga sramotiti! :wink:

Cmok i tebi 8)

P.S. Znam zašto se pjesme plaćaju 300 eura... to sam već negdje u svojim postovima gore napisala... :hello2:

Poslednji put menjao F.I. dana 02 Avg 2007, 12:52, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Avg 2007, 12:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Malo je predaleko otisla ova diskusija i bilo bi lijepo kada bi je moderatori zakljucali :), kod nas sve ode u pogresnom smjeru ...

bolje da pricamo o pjesmama a ne o ziriju ... i slicnim sranjima ...

poz

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 61 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]