[Vidim sve stručnjak do stručnjaka
... Marija Šestić... upisla AU sa trinaest godina... PA?????????????
... Uvijek je odskakala od sredine! Tata je znao šta je najbolje za njegovo dijete, znao je da u srednjoj muzičkoj školi imaš bukvalno 20 predmeta i nemaš kad da vježbaš klavir, koji Marija svira i koja se spremala za pianistu!!! NAše školstvo je katastrofa i Šestićeva odluka je bila savršena!!! Marija je izbjegla torture raznih vrsta i najbitnije bila totalno posvećena svom instrumentu... Toj djevojci skidam kapu! Pametno, prijatno, elokventno i potpuno jednostavno čeljade!!!!
... Ovdje vlada potpuno banjalučki sindrom - pljuni sve što možeš Banjaluko!!!!
Jadno!!! MArija je sarađivala i sarađuje sa vrsnim muzičarima i daleko je otišla, a vjeruje te mi boli je za ovakvim komentarima...

Što se festivala tiče odradila je posao kako treba!
Sve ovo mislim i za Nešada... toliko sati u studiju i pravim muzičarima, pa ne vjerujem da baš ništa nisu naučili...!!!!
Samo pljujte braćo, samo to znate!!! Ne cijenite ničiji rad ili je to odbrambeni sistem, jer vi ništa ne radite???
Jeste autorski festival, i većina u žiriju nema ništa autorsko iza sebe, a i to su nagađanja, nebitno...
.... ako je tako, kako je moguće da pola "pjevača" na festivalu ne zna pjevati, a ipak su pjevali, pa ako je to autorski festival, kako je moguće da je bilo toliko autorskog smeća???
... U BL nemaš koga da zovneš da sjedi u žiriju ili čak i ima, ali takvi ne sjede za DŽ!!! Naravno da neće zvati neke face od autora, jer oni ne mrdaju guzicu bez 1000eura nigdje...
... preračunajte se..
Ja se izvinjavam pogresno sam skonto izgleda da ovde kod nas svako ko je malo napredniji od svojih vrsnjaka treba da preskoci srednju skolu.Vidim da si strasno upucen/a u rad Nesada Selmana pa de mi molim te reci jos neku njegovu pjesmu osim one proslogodisnje i sad jedne s kojom je isao na neki festival ne znam koji.A decko ili djevojko na tom festivalu su neke pjesme radjene sa mnogo vecim muzicarima i facama od tih silnih muzicara oko nase velike zvijezde MARIJE,pa su prosle kao necu reci sta.Zato molim te prestani pravdati i branit svoje halfove i halfice dosta je sto su na festivalu sve nagrade otisle raznim halfovima i halficama
Neko mi rece da je teze postati muzicar nego teniser