banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 00:56

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 26 Jul 2007, 15:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Il` da bude kamp u hladu..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2007, 12:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Parking mjesto 0.50 KM. Cisti bezobrazluk!

Poslednji put menjao Rakun_Slavko dana 27 Jul 2007, 13:43, izmenjena samo jedanput

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 27 Jul 2007, 13:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
I koliko je parking?
(neobezbjeđen, ograđen bodljikavom žicom na livadi, tako da kad izađeš shvatiš da te je neko češnuo sa dvije strane...)

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 00:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Odmah da serem na prvu. Parking promasis samo tako. Ima neki minijaturni, 15x15 cm "znak", koji uocis teka kada ti kazu "tamo je znak" pa se dobro skoncentrises...
Parking je u stvari njiva sa koje je poznjeta ozima kultura, pa ce se lijepo provesti svako ko ima malo spustena kola, jer se se nasaditi u nekoj rupcagi, doslovce njiva sa sve brazdama, cuvajte noge da ne iskrenete zglobove, a cijena, simbolika - 2 KM, koliko se sjecam, za te novce mogu u centru grada na asfaltu parkirati dva puta automobil, a ne po mracnoj njivi bauljati i paziti da se ne polomim...
Parking 50 m od stejdza, al' u ljeljama. Ceka vas jedno kilometar-kilometar i po metara do stejdza, po prasnjavom makadamu, tako da odmah oplacite svoje patike i spremite ih za ves masinu...
Tonac bi mogao nauciti kako se radi zvuk bas bubnja, a ne da se dobije neki tupi plasticni prazni zvuk (u getu se izvlacio da je prostor los, a ovde je napravio isti zvuk...).

Ja stvarno ne znam kako su Zadnji Popis uopste dospjeli na ovaj fest, da li je iko jebeno poslusao kako oni zvuce??!?! Prvo, bend ima jednu ili NI JEDNU autorsku stvar. Svirali su obrade, prezalio bi covjek i to, ali oni ne znaju svirati. Svaka cast na trudu, ali nisu brate oni za main stage nikako... A sveukupno njihov zvuk, zali boze, pa jesu li oni sami sebe culi ikad, distorzije i efekti presmijesni i pretanki za bilo sta, basista juri komplet bend, sotatak benda juri bubnjara :roll: ... I kad kazem po kom principu su bendovi izabrani (veze i stele), to kazem BAS ZBOG OVOG...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 01:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Nov 2005, 15:55
he he parking je stvarno blaog rečeno oranica ,ali sam našao mjesto kod trgovine 8) :D .

Što se tiče Zadnjeg Popisa bilo koji bend sa Vrbas stage je bolji pd njih , ne samo da svi jure bunnjara nego prvo niti jedna gitara nije naštimana kao ni bend u cjelini katastrofa , ubjedjljivo najgora "pank" tezga ikad . nisam nešto oduševljen prvim danom prije svega što bend zbog kojeg sam došao :D je premiješten za sutra ali jbg neću biti tu , ali bolje da se ista dešava nego ništa , inače samo mjesto uz vrbas je super i trebalo bi ga iskoristiti za svirke i slično .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jul 2007, 19:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
ne bi bilo lose da se neki ludjaci nisu docepali neke zle trube pa sam se osjecala kao da sam u guci ali dobro...cak smo se uspjeli autom spustiti do kampa 8) jos da smo se mogli okupati u onom potocicu bilo bi super a ovako je prevruce i odustadoh od cekanja"majki"..javite kako je bilo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 02:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehe, majke, ostao sam u nedoumici da li je pjevac bio mrtav pijan, mrtav drogiran, nedavno prezivio blazi mozdani, ili zbog cega petog dovraga onako prica?!? :lol: :lol: :lol:
Sta ja znam, povukao sam se sa majki, moja meta su bili Dekadent i Six Pack...
Al onaj dekadent jest smorio... Jos pjevac izlazi i najavljuje "extreme metal" a ono veze sa ekstremnim metalom, ma nema veze ni sa blekom... Par ljudi sam pitao za misljenje, jednoglasno: SMORCINA!
Sta ja znam, po mom misljenju su trebali dovesti malo zvucnija imena, svaki ex yu rocks budu face, a sad je prvi dan bio ispala. Recimo, da su juce doveli neki "veliki" heavy/power ili hard rock bend, navukli bi dosta raje. Takodje, veceras, Dekadent je cisti promasaj, bolje bi ga zamjenio heavy/power bend, a ako hoce ekstremno, onda nek bude pravi black ili death, a ne ono gono :(
Zato je six pack OTPRASIO, i metaforicki i doslovce, jer se digla prashincina na onoj poljani od shutke i skakanja. Uh, cim su megafon zasvirali, skuzio sam koliko su uvjezbani, odsvirano kao na albumu, svaka cast... Zamjerka na kratkom repertoaru i nije bilo hitova sa minut cutanja :(
I jopet, ako hoce ekstreman ili samo metal bend, neka dovedu neko "ime", koje ce privuci publiku.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 02:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 03:31 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
i survived police brutality....fuck the police.....pjevac majki se ubo u venu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 03:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2006, 22:11
elem sad dodjoh sa krupe na vrbasu
sve u svemu festival i nije nesto

Memorijal mi se svidio- bas je bio trvvv i bitan i dobar :drinking: :angel: :drinking:
krivo mi je sto ISPAD nije duze svirao za razliku od pankarta-koji su me ubili u pojam, zajedno sa smorili i isfurali ,i bilo bi najljepse da se nisu ni pojavili (ja iskrena)

prvo vece nista nisam cula -otisla sam u pola 1 da prikoljem neko jato sova ,pa sam propustila Dubijozu,mada i nisam neki fan istih
- da sad sam se sjetila Zadnji Popis, basss su mi se svidjeli :D sori slavko i groznium ali bas fino odradjena pank "tezga" (savrsen odabir pjesama,vratile su me u 2002.)
veceras sve nesto krlj tuc muc,zblaz,.... i onda Six Pack ---tras bum lud'lo .ba
malo je zategnuto bilo ali savrseno odsvirano-odpjevano(c.c.c.-jos se pitam gdje li je nestao taj srebrni letac,a od kud se stvorio kama kama kama kama kama -kamilion ,,, :oops: )
elem svirka majki ce ostati u vrlooo cudno-gotivnom sjecanju, Zbilja sam fascinirana na sviranju i pjevanju -cak sam razumjela sve rijeci ,dok medjutim, medju-pjesmovne pauze koje je Bare ispunio nekim govorima ,nisam razumjela aman niti rjec
negdje pred kraj sam skontala da sam ostala bez fotoaparata i telefona .... :evil:

zovnula sam samu sebe ,i vidi cuda postoji jos postenih ljudi, javlja se lik i govori "e ja sam nasao telefon ,ajd doji po njega na golove"
HVALA! ti ko bratu rodjenom :D

ovako stoje stvari DRUGOVI I DRUGARICE FORUMASI ; ako je madju vama slucajno posteni pronalazac da mi se javite na pp ,ili ako je kojim slucajem moj aparat nasao neko vama blizak pa se pohvalio.
da se razumjemo aparat je marke OLIMPUS nalazio se u maloj crnoj torbici za fotoaparate i nije skup ,ali meni je vrlo drag i bitan ,pa ako je ikako moguce da mi se vrati
pozzz

-i da primjetila sam za ova dva dana da ljudi obilato psuju BOG-a,tako da molim vas nemojte, to je tako ruzno cuti a kamoli izgovoriti

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ajoj Vido brate, oni te nisu vratili u 2002 vec u devedeset sedmu po izbor pjesama... I odsvirali su odvratno, mene bi bilo sramota izaci sa onako najvezbanim pjesmam i zvukom, jeste punk, ali ima i punk svoje minimalne granice...
Za punkart ti vjerujem, cuo sam i u x-u jednom i bilo je dosta i previshe, kao i ostalih bendova sa maratona ;) .
A za boga, cuj da ga ne 'suju ljudi, pa sta ce onda 'sovati? :-?

Meni je tuzno da je bilo onako malo ljudi na oba dana :(. Sinoc jedino se stvorilo nesto mase kad su majke svirale (ako neko ima fotke da pokuamo otprilike ocjeniti?). Mislim, grad sa okolinom ima 300 k stanovnika, i sad da se nije moglo naci barem 1000 ljudi samo iz BL :roll: . Jos jedna sramotica za nasu publiku, ko zna koja po redu.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 10:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Dec 2005, 18:57
truba je bila prestrasna,.. sva sreca sam predzonjala veci dio vremena kraj potoka :lol:
oni blek metalci su presmijesni.
ima li six pack svojih pjesama ili su im traume iz djetinjstva ostale od bajage i jos nekih izvodjaca?
majke - majke.
dobru prasinu sutke digle, smedje mi je lice bilo.
cujem i da su neke djevojcice ranije svirale na glavnom stejdzu, i jos jedan bend, ali to nisam vidjela/cula. nije mi ni zao-nisam musko/ne volEm goticarke.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 10:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2005, 18:20
uvjek si bila posebna :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 11:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
ko vas jebe što ne dolazite na main stage kad počinje program. dakle prva dva benda su mi highlights celog festivala! znači vemors, tri curice od cca 13 godina zvuče kao kitty! male praše sve u šesnaestu. mogu misliti šta će tek biti kad porastu... a andrija - aj zdravo! psihodelija teška! uspeo sam čak i album izgranjati. :D prejako

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 11:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Jul 2002, 18:16
six pack... jupi jupi je... samo kratko, veoma kratko :cry:

majke bo'me otprashishe dobro, u pocetku zvuk bi malo cudan, al' nastimase... ne znam sto se cudite zbog bareta, pa on je uvijek takav....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Sep 2004, 01:11
Rakun_Slavko je napisao:

Meni je tuzno da je bilo onako malo ljudi na oba dana :(. Sinoc jedino se stvorilo nesto mase kad su majke svirale (ako neko ima fotke da pokuamo otprilike ocjeniti?)

neće se baš moći ocjeniti, al eto...
Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 13:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Temple_of_the_king je napisao:
ima li six pack svojih pjesama ili su im traume iz djetinjstva ostale od bajage i jos nekih izvodjaca?

Od obrada sviraju Carma chameleon, Hero i Na Zapadu nista novo, ako te bas zanima, 48 snimljenih autorskih stvari, a miki jos ima bend Covek Bez Sluha 23 pjesme, i Bypass nekih desetak stvari...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 14:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
Rakun_Slavko je napisao:
Uh, ko ce se kupati u Krupi treba imati celicna mu*a :D

Čekaj, je li Krupa ona riječica što se uliva u Vrbas ondje...
I da, kupanjac je bio ekstra... :D

Kako je bilo, najbolje da ništa ne govorim već samo pokažem "trofeje" ... Stopala isječena kamenjem, noge pune crvenica kao da se pucam po njima...
Ima više vrsta crvenica, neke su od komaraca, neke su od uboda, na nekima se vide tragovi zuba, nekima i ne mogu da utvrdim porijeklo...
Cura mi zamalo odgrizla pola jezika, tuka glupa!
Naravno, bio sam tako glup da "budem finiiii" pa sam djevojkama dao duks... Pa pola noci držao dupe u vatri... I da, nisam ga ni dobio natrag... Duks, a ne dupe... Drago mi je da u kampu niko nije imao ogledalo, Bog dragi zna šta bih vidio u njemu...

Point Blank gotiva... Super svirka, podsjetilo me na Revolt... Samo što je Revolt 100 puta bolji, bar meni... :)
Dekadent radovao sam se ovome, očekivao nešto pa se malko zajebo... Ubi Bože koliko su bili dosadni... Mislio sam da njima pripada onaj ženski "operski" glas što sam čuo sa probe, ali toga nije bilo...
Andrija eeeekstra! :D
Negdje na pola koncerta Majki shvatio sam da ću se srušiti, tako da... Sramota, ali nisam mogao više...

I da... Truba, ili trombon... Treba legalizovati postnatalni abortus...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 15:19 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jul 2007, 01:29
Bio sam obe veceri,bio sam jedan od domacina francuzima koji su svirali prvu vece tako da sam djelimicno vidio sta se dogadjalo na main stage-u bar prvu vece.
Kao sto znate main stage nije bio postavljen na vrijeme pa je sve kasnilo i bilo na frku,mnogi bendovi su umjesto sata imali pola sata za svirku i bilo je dosta promjena oko starta kad ko pocinje da svira tako da je to vec zbunilo ljude koji su svirali.Sto se tice izbora bendova,sta reci,svako je pronasao ponesto za sebe nadam se.
Sto se tice publike kao sto rece Rakun,bl sa toliko stanovnika a tako malo ljudi doslo,to pokazuje jos jednom istinu o bl publici uvijek isto nezainteresovana za muzicke dogadjaje gdje god se odrzavali u bl ili van nje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 16:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Maj 2003, 23:13
Andrija je definitivno razvalio. Genijalno :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 180 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]