elem sad dodjoh sa krupe na vrbasu
sve u svemu festival i nije nesto
Memorijal mi se svidio- bas je bio trvvv i bitan i dobar
krivo mi je sto ISPAD nije duze svirao za razliku od pankarta-koji su me ubili u pojam, zajedno sa smorili i isfurali ,i bilo bi najljepse da se nisu ni pojavili (ja iskrena)
prvo vece nista nisam cula -otisla sam u pola 1 da prikoljem neko jato sova ,pa sam propustila Dubijozu,mada i nisam neki fan istih
- da sad sam se sjetila Zadnji Popis, basss su mi se svidjeli

sori slavko i groznium ali bas fino odradjena pank "tezga" (savrsen odabir pjesama,vratile su me u 2002.)
veceras sve nesto krlj tuc muc,zblaz,.... i onda Six Pack ---tras bum lud'lo .ba
malo je zategnuto bilo ali savrseno odsvirano-odpjevano(c.c.c.-jos se pitam gdje li je nestao taj srebrni letac,a od kud se stvorio kama kama kama kama kama -kamilion ,,,

)
elem svirka majki ce ostati u vrlooo cudno-gotivnom sjecanju, Zbilja sam fascinirana na sviranju i pjevanju -cak sam razumjela sve rijeci ,dok medjutim, medju-pjesmovne pauze koje je Bare ispunio nekim govorima ,nisam razumjela aman niti rjec
negdje pred kraj sam skontala da sam ostala bez fotoaparata i telefona ....
zovnula sam samu sebe ,i vidi cuda postoji jos postenih ljudi, javlja se lik i govori "e ja sam nasao telefon ,ajd doji po njega na golove"
HVALA! ti ko bratu rodjenom
ovako stoje stvari
DRUGOVI I DRUGARICE FORUMASI ; ako je madju vama slucajno posteni pronalazac da mi se javite na pp ,ili ako je kojim slucajem moj aparat nasao neko vama blizak pa se pohvalio.
da se razumjemo aparat je marke OLIMPUS nalazio se u maloj crnoj torbici za fotoaparate i nije skup ,ali meni je vrlo drag i bitan ,pa ako je ikako moguce da mi se vrati
pozzz
-i da primjetila sam za ova dva dana da ljudi obilato psuju BOG-a,tako da molim vas nemojte, to je tako ruzno cuti a kamoli izgovoriti