banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 06:06

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 01:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
I ja čitam postove i kontam da se zaj--avate!

Antidope se šalio. Svirka je bila u sklopu ljeta na Vrbasu. I sama sam slučajno vidjela najavu na TV-u.
A ja nisam mogla ostati na svirci duže od 10 minuta, jer je atmosfera bila odvratna.

A i vokal je žešće prolupavao u pauzama. Zbog čega?
Ne znam. :oops:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 09:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
ApTyguTy je napisao:
Rakun_Slavko je napisao:
A pazi, ja sam bez problema odslusao Bug i Reflector u getu, iako me njihova muzika uopste ne interesuje, nikad to kod kuce ne bih pustio... Sto je najvaznije, nisu dosadan bend i prilicno su savremeni, sto se ne moze reci za recall, ljudi su se zaglavili u rane devetesete i ne michu (nisu MODERNI, jer je moderna umjetnicki pravac/period iz 19 vijeka, daj naucite vec jednom terminologiju :()

mozda za temu sta te nervira, ali evo malo offtopic-a , strasno me nervira kad se neko pravi pametan pa govori kako je moderna pravac iz 19. vijeka...

http://en.wikipedia.org/wiki/Modernism
Eto malo se edukuj o modernizmu (moderni), imas i o postmodernizmu link... (ako ti je vikipedija nepouzdan izvor, uzmi neku enciklopediju stampanu).
Ako te zanima sva Vujaklija pise o tome:
Moderan; u knjizevnosti i umjetnosti: koji nosi obelezje novijeg doba.
Moderna: raniji izraz kojim su se oznavacavali svi knjizevni i umjetnicki pravci pravci.

Ako gledas gradacijski, novije doba je "starije" od najnovijeg doba. Novije doba su sedamdesete i osamdesete, nikako period od prije petnaestak godina na ovamo... A u muzici gledano, trendovi se mijenjaju svakih par godina. Nije toliko bitno da li se neko pravilno izrazio, bitna je poenta - rap/hc crossover koji vi svirate (spor i melanholican) nikada nije ni imao velike predstavnike, pogotovo nije imao publiku na nasim prostorima. S druge strane stoji dinamicni i buntovni crossover a la RATM, a znamo sta su oni postigli i koliko su publike imali... Mozda da se okrenete malo zivljim vodama?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jul 2007, 17:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 26 Okt 2005, 09:09
Не знам на који се извор ослањаш, и пише ли нешто такво у Википедији или некој другој енциклопедији (прегледах по кући и не нађох нигдје), али мислим да су ме учили у школи да ако је нешто обиљежило хиљаду деветсто и неке године, онда је то двадесети вијек...

Престајем с глупом расправом, нећу више никад коментарисати нешто што не морам. Обећавам!

Збогом!
:wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 14:33 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jun 2007, 17:00
ApTyguTy je napisao:
Не знам на који се извор ослањаш, и пише ли нешто такво у Википедији или некој другој енциклопедији (прегледах по кући и не нађох нигдје), али мислим да су ме учили у школи да ако је нешто обиљежило хиљаду деветсто и неке године, онда је то двадесети вијек...

Престајем с глупом расправом, нећу више никад коментарисати нешто што не морам. Обећавам!

Збогом!
:wink:

Ma pusti Rakuna, on jos uvijek konta da je Punk muzika :roll:

BTW Moderna se vezuje za sami kraj 19-og i prva cetvrtina 20og vijeka.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 14:37 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

prasica je napisao:

Mozda zato sto se zajebavao i sto je totalno bar na stejdzu bilo opusteno. A to sto su neki u publici stalno napeti i iskompleksirani nije problem Recall-a....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 14:41 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
koji vi svirate

Artuditu nema veze sa Recall-om, tako da osim ako bas ne zelis da ga persiras nema potrebe za to "vi"...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Posto tebe bas ne mogu sprijeciti da dolazis na forum i prosvjetljuljes narod, treba stavljati upozorenja: post na koji se sumnja da je Dracin, zaobici i ignorisati.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 18:36 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
pa nije on u ameriKi...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 19:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne brini, on je... A smijesno je sto sam sebi uskace u usta tezom da punk nije muzika. Hardcore je nastao iz punka, kao derivat nemuzike on je onda jos "manje" muzika od punka, a hip hop i rap najveci broj muzicara i ne smatraju "pravom" muzikom, jer se, kao i punk, fokusira na tekst... :roll:.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 21:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Sep 2006, 23:41
Rakun_Slavko je napisao:
Posto tebe bas ne mogu sprijeciti da dolazis na forum i prosvjetljuljes narod, treba stavljati upozorenja: post na koji se sumnja da je Dracin, zaobici i ignorisati.

kakva OTVORENOST DUHA :roll: :roll: :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 21:45 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Rakun_Slavko je napisao:
Posto tebe bas ne mogu sprijeciti da dolazis na forum i prosvjetljuljes narod, treba stavljati upozorenja: post na koji se sumnja da je Dracin, zaobici i ignorisati

Citiraj:
Ne brini, on je... A smijesno je sto sam sebi uskace u usta tezom da punk nije muzika. Hardcore je nastao iz punka, kao derivat nemuzike on je onda jos "manje" muzika od punka, a hip hop i rap najveci broj muzicara i ne smatraju "pravom" muzikom, jer se, kao i punk, fokusira na tekst... :roll:.

...rece covjek koji je na jednom dijelu podforuma "panker", a na drugom cmizdri oko (ne)oblacenja body majica ili depilacije... :lol:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 22:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2007, 02:35
koritsi je napisao:
prasica je napisao:

Mozda zato sto se zajebavao i sto je totalno bar na stejdzu bilo opusteno. A to sto su neki u publici stalno napeti i iskompleksirani nije problem Recall-a....

Strašno si me uvrijedio!!! :D

Neko ko je napucan ko zna čim i bez toga ne može izaći na stejdžsigurno je pun samopouzdanja i neiskompleksiran. :roll:
A takođe i jako pametan.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Jul 2007, 23:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Damire, ako bog da da jednom skontas sta je pank (samim tim i hardkor), onda ces shvatiti da je tema o utezanju upucena protiv hipokrizije. Depiliram se jer mi smeta da mi se u ljetnom periodu slivaju slapovi znoja zbog cupavih ledja, pa sta onda? Otvorenost duha? Ako je neko pokazao ovde da to nema, onda si to ti i kako da ljudi ne zaobilaze komentare kad ne zna na forumu normalno komunicirati ne bi popusio 10 banova da zna, a i ne bi se se sada morao kriti iza 2-3 nicka i sam braniti svoj bend pod njima... A i kako vam se vishe da, stvarno zalazi u domen fenomenalnosti...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]