ajoj....strale, ne seri.
upao sam na po svirke
crossfire-a...likovi odlicno prze, ali imali su TACNO 29 clanova publike, racunajuci mene i nerevara. i foto jevtu. iza njih izadje
WD40. naravno, normalno, savrseno, perfektno, JEBANJE MAME. likovi prze, al pravo prze, al jebu mamu, al usi zavrcu. stupar, mila majka, bog i batina, alfa i omega. izlaze poslije njih
DLM, onako, super, ekstra, fensi, kul. ali ni blizu
REVOLT-a. ljudi moji.....uh! jebeno! FUCK! skakanje! snaga! energija....ma daj....jebanje keve....poslije njih izlaze prokleti janezi sa prokletih po sata pauze, jebala ih zapadna evropa.
SRETNA MLADINA odsvira onako, dobro, nema im se sta reci buduci da ih prvi put cujem, svidja mi se cak sta vise. ali, a-a. nekako....ne lezi to meni. super je to sve, ali.....izasao sam pred kraj (bar kontam da je bilo pred kraj...)
ne znam...vrijedilo je svake marke....bar sto se mene tice. odavno se nisam ovako iskakao! sutra sumnjam da cu ici, nemam vise love. a kontam da ce i sutra biti jebeno!
posebno cu iskoristiti ovu priliku da se zahvalim PAMELLI_MORRISON sto mi je pricuvala cvike. neobicno sam zahvalan LJUDINI koji mi je pricuvao cvike na jedno 3 sata iako je rekao da ce se vratiti nakon 15min. i sto mi ih je vratio necim poprskane i zalijepljene. sram da ga bude. vidjeh i moderatore paklene, sram da ih bude. neki vodaju neke fegete, drugi se dure kad ih tjeras da skacu

. vidjeh i subcomandante marcossa koji je pao u neku sferu ili klinicke smrti ili kome, nije mi bilo pretjerano jasno. suza u njegovom oku je dovoljno rekla. toliko o forumasima. takodje se zahvaljujem rasplesanim djevama kojima imena ne znam, koje su bile ekstra veceras, em su plesale, em mi je jedna od njih cuvala cvike. god bless.
ljudi, ko nije bio, ko ga jebe.