banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 21:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 16 Jun 2007, 19:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Jun 2004, 00:25
AntiDope je napisao:
Ja napiso da sam ljut na Neofest na njihovom my spaceu i oni izbrisali!
:lol: :lol: :lol:

Sačekaćemo ih poslije škole!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Maaah, moram malo da cangrizam...
Opet neofest ne nudi ljubiteljima "zesceg" zvuka nista primamljivo. OK, sve nas zanima kako zvuci revolt, ali da cu dati 8 KM da udjem na pola sata festa (posto je Revolt jedini bend sa jakim zvukom u obe veceri), bash i necu, pogotovo uzimajuci u obzir da ce isti bend nastupiti barem jos jednom u narednih godinu dana, i bice bolja atmosfera (sada prvi nastupaju = 0 bambija za atmosferu, a i slabo ce biti "njihove" publike).
Opet moram ponoviti da su organizatori mogli dovuci samo jedan veci metal bend iz Srbije (recimo tu famoznu Alogiju) i time prodati minimalno 200-300 dodatnih ulaznica, jer na ovakav program festivala nece doci niko od metalaca. Takodje, ubacivanje jednog veceg domaceg benda koji svira punk bi privuklo tovar klinaca i onih sto su "nekad bili pankeri" pa bi opet imali min. 200 dodatnih ulaznica, jer na ovakav repertoar ni jedan ljubitelj punka nece doci.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jos da zakeram...
Odabir bendova za prvo vece, pa sta je ovo??!? Dva BL benda koje doslovce mozes pogledati par puta mjesecno u raznim kaficima.
Srecna Mladina - ok, ovaj bend slusa koliko, pedesetak ljudi u gradu? Koliko je ljudi uopste culo za ovaj bend? Na net/balcan media samo moooozda jednom naletio na njihov spot, MOZDA!
DLM - ovaj bend bi bio pun pogodak da zivimo kojih desetak godina ranije...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 10:04 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
nemam pojma sta je srecna mladina. nikad ni cuo ni vidio :(

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 10:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
slovenacki bend
http://www.myspace.com/srecnamladina

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 11:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

velvet.revolution je napisao:

Nije poenta odakle su i ko su, vec je poenta da takav bend NECE PRIVUCI RAJU jer niko em pojma nema ko su, em ne zna sta sviraju...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 12:26 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2003, 01:20
Rakun_Slavko je napisao:
Maaah, moram malo da cangrizam...
Opet neofest ne nudi ljubiteljima "zesceg" zvuka nista primamljivo. OK, sve nas zanima kako zvuci revolt, ali da cu dati 8 KM da udjem na pola sata festa (posto je Revolt jedini bend sa jakim zvukom u obe veceri), bash i necu, pogotovo uzimajuci u obzir da ce isti bend nastupiti barem jos jednom u narednih godinu dana, i bice bolja atmosfera (sada prvi nastupaju = 0 bambija za atmosferu, a i slabo ce biti "njihove" publike).
Opet moram ponoviti da su organizatori mogli dovuci samo jedan veci metal bend iz Srbije (recimo tu famoznu Alogiju) i time prodati minimalno 200-300 dodatnih ulaznica, jer na ovakav program festivala nece doci niko od metalaca. Takodje, ubacivanje jednog veceg domaceg benda koji svira punk bi privuklo tovar klinaca i onih sto su "nekad bili pankeri" pa bi opet imali min. 200 dodatnih ulaznica, jer na ovakav repertoar ni jedan ljubitelj punka nece doci.

totalno se slazem... vec sam siguran da ce prvo vece biti totalni stond !
nemam nista protiv prva dva benda sta vise to su mi sve drugari ali jazz i blues nisu festivalski zanrovi... al et... sta je tu je...
:evil3: :evil3:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 14:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2003, 15:42
Downstroy bi privukao vise publike nego 2-3 benda sa spiska zajedno, da ne spominjem Alogiju i slicno.... Da su sastavili 2-3 metal benda (ne mora AntiDope, mi svejedno nismo metal :) ) imali bi sigurno 200-300 ulznoca vise... a zafalice im sigurno... nemam pojma, ljudi su tvrdoglavi.. a zna se da u BL uvijek ima ljubitelja extremne muzike.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 18:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Da cu dati pare za toliko osiromasen Neofest,necu. koje bendove da gledam koji su vrijedni toliko para? u ovoj jebenoj bl nista zivo normalno doci,pa ni bendovi koji nastupaju po prijedoru,doboju i ostalim manjim gradovima. 3 koncerta su otkazana, i to koncerti koji bi bili stvarno dobri(Neverne bebe,Hlado pivo, Crvena jabuka), ali je bitno da se dovodi stoja,vilki,miki,sejo,lejo,blejo, i ostali sabani.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 19:05 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2007, 11:08
Ne razumijem kakve veze imaju 3 otkazana koncerta sa Neofestom?!?

Imaš Bajagu free! :)

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 19:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
U programu nema baš ništa što mi je zanimljivo. Tako da vjerovatno neću ni dolaziti.
I nas su odbili (Inner Sunrise) jer se "ne uklapamo u koncepciju". A ovdje čitam kako su "žešći" bendovi odbijeni iz istog razloga.

Može li mi neko reći kakva je koncepcija tog festivala uopšte?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2007, 21:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne bih da crnim, ali ako je imalo sponzorisano od strane vlasti, onda je koncepcija "napraviti fest od 10 000 KM troskova, sa 5 000 realnih troskova", kao i sve u nasoj drzavi sto ide iz budzeta...
Sta ja znam, zao bi mi bilo da propadne mozda i jedini fest u ovom gradu, ali izgleda da rade protiv sebe, nisam sreo jos nikog ko je odusevljeno i ushiceno rekao da ne moze docekati pocetak festa, stavise, ne znam nikog ko ce ici na oba dana, par osoba ce da odu na prvi dan...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 11:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Sep 2006, 18:18
Tiki the Boyler je napisao:

Isti organizator,tj,grad banjaluka.

Vrh

Tema posta: izmjene u terminima
PostPoslato: 22 Jun 2007, 11:58 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 23 Jul 2006, 12:49
Obavjestenje za javnost !!!

Veceras tacno u 20.30 otvaraju se vrata drugog
Medjunarodnog ljetnog mirovnog festivala NEOFEST 07.

Svi ucesnici su potvrdili svoj dolazak, ocekuje se lijepo vrijeme.

Takodje, obavjestavamo javnost da se nastup poznatog beogradskog sastava DLM na LIVE Stageu
pomjera na termin od 11.00 casova, prije Revolta iz Banjaluke i Srecne Mladine iz Ljubljane.

Dakle, raspored 22.06. na Live stageu je:

21:00 CROSSFIRE Banja Luka
22:00 WD40 Banja Luka
23:00 DECA LOSIH MUZICARA Beograd
01:00 REVOLT Banja Luka
02:00 SRECNA MLADINA Ljubljana

Raspored na DJ Stageu ostaje nepromijenjen:

22:00 DJ ZZELIMIR Banja Luka
00:00 DJ KATHY CAT Ljubljana
02:00 DJ JONTY SKRUFFF London

VIDIMO SE NA TVRDJAVI !!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2002, 13:34
fin provodddd zelimmmm :D
a ne sumnjam da ce bit;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 22 Jun 2007, 14:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Whitesnake je napisao:
Tiki the Boyler je napisao:

Isti organizator,tj,grad banjaluka.

Neće biti da je tako!!!

Grad Banja Luka je samo krava muzara o koju se neki ogrebu, a neki ne!
Zato se neki koncerti održe, a neki ne!

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Upravo dođoh sa tvrđave...

DLM do jaja!

Razglas do jaja!
(sad se konačno čuje ko kosi a ko muda mrsi)

Posjećenost do kurca!

DJ stage propast živa!

Ja sutra radim pa moram u krevet, možda kasnije bude bolje!

=> omladina ništa ne radi i jedva čeka povod za lumperaj do zore! :lol:

Slika

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 00:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Hehhe, i ja sam prosao hippie biciklicem i skonta da bas nema ljudi... Kao sto sam rekao, nema atraktivnih bendova = nema publike, ne mozes osam maraka izvuci tek tako od BL pubilke. Revolt sam cuo 2 stvari, prvo sam kontao ko su ovi, onda me neko razocara i rece da je to Revolt...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 01:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2005, 01:04
dobar je revolt, prejebeno zvuči. jedina zamerka što ne sviraju stare stvari. aj valjda je to samo za ovaj put...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 23 Jun 2007, 01:29 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 12 Avg 2001, 01:00
ajoj....strale, ne seri.

upao sam na po svirke crossfire-a...likovi odlicno prze, ali imali su TACNO 29 clanova publike, racunajuci mene i nerevara. i foto jevtu. iza njih izadje WD40. naravno, normalno, savrseno, perfektno, JEBANJE MAME. likovi prze, al pravo prze, al jebu mamu, al usi zavrcu. stupar, mila majka, bog i batina, alfa i omega. izlaze poslije njih DLM, onako, super, ekstra, fensi, kul. ali ni blizu REVOLT-a. ljudi moji.....uh! jebeno! FUCK! skakanje! snaga! energija....ma daj....jebanje keve....poslije njih izlaze prokleti janezi sa prokletih po sata pauze, jebala ih zapadna evropa. SRETNA MLADINA odsvira onako, dobro, nema im se sta reci buduci da ih prvi put cujem, svidja mi se cak sta vise. ali, a-a. nekako....ne lezi to meni. super je to sve, ali.....izasao sam pred kraj (bar kontam da je bilo pred kraj...)

ne znam...vrijedilo je svake marke....bar sto se mene tice. odavno se nisam ovako iskakao! sutra sumnjam da cu ici, nemam vise love. a kontam da ce i sutra biti jebeno!

posebno cu iskoristiti ovu priliku da se zahvalim PAMELLI_MORRISON sto mi je pricuvala cvike. neobicno sam zahvalan LJUDINI koji mi je pricuvao cvike na jedno 3 sata iako je rekao da ce se vratiti nakon 15min. i sto mi ih je vratio necim poprskane i zalijepljene. sram da ga bude. vidjeh i moderatore paklene, sram da ih bude. neki vodaju neke fegete, drugi se dure kad ih tjeras da skacu :lol:. vidjeh i subcomandante marcossa koji je pao u neku sferu ili klinicke smrti ili kome, nije mi bilo pretjerano jasno. suza u njegovom oku je dovoljno rekla. toliko o forumasima. takodje se zahvaljujem rasplesanim djevama kojima imena ne znam, koje su bile ekstra veceras, em su plesale, em mi je jedna od njih cuvala cvike. god bless.

ljudi, ko nije bio, ko ga jebe.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 162 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]