Citiraj:
plaćanje će najvjerovatnije biti postpaid, flat nalozi sigurno, tako da se neće ni gasiti, odnosno gasiće se ako korisnik ne plati 7 do 10 dana ili više ako se tako odredi. A ako se nalog i isključi, platićete ga kad budete došli. Poenta plaćanja svakog mjeseca je da se ne može preskakati ni jedan mjesec, a da li ćete platiti unaprijed ili sa zakašnjenjem to je vaša stvar.
Dobro, normalno da ce biti neki rok za placanje i 7 do 10 dana zvuci razumno, ali me zanima sta je sa onim "ili vise ako se tako odredi". Sta ce se desiti u hipotetickoj situaciji kada sam ja iskoristio svojih 10 GB iz prethodnog mjeseca (koji su, recimo, vec placeni) ali jednostavno nemam para da platim sljedeci mjesec? Da li vas mogu nazvati i reci vam da mi privremeno iskljucite nalog (mjesec ili dva) dok se ne snadjem? Ako ne, kada bih mogao ocekivati vasu ekipu koja ce skinuti opremu

?
Mozda bi bilo zgodno ovaj paket sa ogranicenim protokom definisati i kao prepaid (i postpaid), ali sa nekim prelaznim periodom. Da li ce postojati opcija placanja unaprijed (recimo 6 mjeseci ili vise), ali sa popustom (kao sto postoji ova akcija za dialup)?
Sve u svemu, lakse je za one kojima roditelji to placaju ili business korisnike, a za one koji bi da imaju i Internet i djecu da se primijeniti ona "Ne moze i jare i pare". Socijalno-ekonomski momenat je, da se primijetiti, pomalo zanemaren

. Sa druge strane, ne moze se ocekivati da zanemarite principe ostvarivanja profita. To je sasvim normalno.