banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 13 Avg 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 54  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:00 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
Ekstra smo prosli, ja sam ocekivao nesto u fazonu 10-0 ... Ronalda su sabili momci malo je reci - vise puta. Uparivali su ga nonstop, decko nije mogao ni da pr'ne. Bruka je koliko se cure loze na njega ;-) Zato su mu svi momci j***i kevu ;)

Koreografija je za pohvalu, ne znam da li ste vidjeli na prenosu, uploadovacu snimak himne cisto da vidite sminkeraj :) Navijanje loshe, skroz loshe :P

E i neka ocjena. Generalno 5+ jer stvarno nisam ocekivao bodove. Golman je tragicar, sto jest-jest. Odlicno je branio i imao je samo jednu - kobnu - gresku i zato i jest tragicar :-) Krasic je stvarno ljepota za vidjeti, decko zna da zavuce, *bes onog Ronalda, Duljaj je konacno "stabilan" i bilo je lijepo vidjeti kako on onako malen nadskoci one vise igrace (cak se i zakacio malo sa nekim :D ). Toshic i Pantelic - pa po mom misljenju igrali smo sa dva igraca manje :P Koroman je OK, slazem se da je Lazovic usao kasno. Ne znam zasto je menjao Stankovica, nije valjda da se umorio covjek? Imao je decko par utrcavanja kao napadac (one duge lopte od odlicnog Vidica) :-)

Poz

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Dec 2003, 09:00
Ma nea kraj Duljaja...najachi na terenu uvijek..jes da je malo voden s'loptom al odbrana jebe;D
dobro je al moglo je bolje..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 00:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Trebao je još Vukić umjesto Tošića, a da Krasić piči gore po lijevoj strani, al dobro je da nisu izgubili!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 06:56 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Krasic, Stankovic, Duljaj... po meni sinoc tri najbolja, s tim da bi ipak izdvojio Krasica jer je citavu utakmicu izgarao koliko je god mogao.
Prvo poluverijeme ekstra, drugo dosta slabije. Valjda su obe ekipe bile zadovoljne rezultatom pa niko nije htio da srlja i zajebe se...
Sve u svemu nije lose, ali problem ce nam i dalje biti ekipe koje igrace ne motivisu kao Portugalci.
Ne znam zasto su se svi urotili protiv Tosica. Momak je tek pocetnik u reprezentaciji. Da je nesto odigrao, nije, ali da je bio borben i trudio se, jeste... Treba mu dati sansu, moje misljenje.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 07:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Objektivno gledano mi smo utakmicu odigrali dosta dobro......nisam to ocekivao (mislim da nije niko to ocekivao).....al neke stvari ne mogu svarit:

1. Nas najbolji (i jedini koji valja) desni bek je Duljaj a covjek uopste ne igra na toj poziciji vec je uvijek bio zadnji vezni.....pa zar to nije zalosno.....svaka cast Duljaju, cova je izuzetan......al ta pozicija se treba rijesavat sto prije.....

2. Tosic - sta drugo reci osim "Tosic"....ko je taj covjek....odakle on u reprezentaciji.....cijelu utakmicu je samo smetao Krasicu.....enigma i za nas i za protivnika.....

3. Klemente - taj lik je lud.....ili nece da se trudi.....uglavnom nije za reprezentaciju.....imamo puno boljih strucnjaka od njega......

4. Otkad je otisao Sotjkovic iz reprezentacije nemamo pravog kreatora igre....guraju Stankovica na tu poziciju a covjek nije za to.....mislim da bi Krasic mogao da bude to sto se trazi vec 8 godina al vidjecemo.....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 07:25 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Nije loše...Mislim da smo još u igri za odlazak na EP, s tim da Koromana stvarno više ne treba zvati kad nije u formi. Odbrana odlična, Pantelić nije igrač koji može da igra sam u špicu, a vezni red nam je loše odigrao i ovaj meč.Stanković ne može biti plejmejker jer su mu svi dosadašnji selektori davali pored napadačkih i složene odbrambene zadatke...
Da je igrao Žigić druga bi se pjesma pjevala jer portugalcima skok igra nije jača strana, a svaki Dekijev centaršut je bio pola gola.

I naravno, ne treba zaboraviti da mi nismo fudbalska velesila (ili ako jesmo onda su to i poljaci i bugari) kao što mislimo da jesmo, te da je u sinoćnjoj ekipi bilo dosta mladih igrača sa kojima bismo mogli kroz par godina da postignemo dobar rezultat.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
ronny_legenda je napisao:
Citiraj:
+velikkki glumac

Isto kao i Ronaldo

LoL, isto kao i Ronaldo? Dobro, samo je trenutno u Top5 igrača na svetu ako ne i najbolji.. Nije bilo njegovo veče, nije bio raspoložen i to je to. Anton Ferdinand i Olaf Melberg mogu komplet odbranu Srbije (čast Vidiću i Krstajiću) naplaćivati instrukcije po satu kako se igra odbrana. Samo ću reći Kazakhstan i ništa više.

A to što je Pantelić igrač, to neću komentarisati u opšte. Napalo ga nešto malo početkom sezone i to je bilo to. Samo kad se setim kako je momački blokirao tri šuta Stankoviću na pretprošloj utakmici, odmah razmišljam da pišem otvoreno pismo savezu da ga prebace u odbranu :)

Igrali smo, kao što rekoh, solidno, Portugalci su odigrali loše, tu je kraj priče.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Da imaju Noletovu "glavu" razbili bi one pederčiće!!!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

FoaL: Ako Stanković nije za tu poziciju, ko je onda? Pratiš li malo Interove utakmice? Ipak, ne vidim Nitro, čemu taj komentar "Napokon jedna dobra utakmica za reprezentaciju.." Ne vidim šta je to sinoć bilo toliko dobro u njegovoj igri, pored izlaska u 65. minutu. Umor? Baš me zanima da li bi isto tako napustio Inter kad su samo gol daleko od pobede, velike pobede. Činjenica je da se on za reprezentaciju ne trudi ama baš ni malo i tu je kraj priče.

Pantelić i dalje ostaje promašen slučaj. Na žalost, jedino logično rešenje je Kežman, pokušati na narednoj utakmici odigrati sa njim u špicu, pa ćemo videti na šta će to ličiti. Gore od Pantelića ne može nikako...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:52 
Urednik
Urednik

Pridružio se: 26 Jun 2003, 21:50
BlackHand je napisao:
Na žalost, jedino logično rešenje je Kežman, pokušati na narednoj utakmici odigrati sa njim u špicu, pa ćemo videti na šta će to ličiti. Gore od Pantelića ne može nikako...

Upravo tako. Moze i Danko Lazovic ;)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 12:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Blah, i taj Lazović mi je diskutabilan, ali je sve bolje od Pantelića, tako da može i on :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 13:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
Ma najbolji su povici sa tribina: j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu, j.baćemo Jelenu,

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 13:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Sep 2004, 18:48
Mislim da je X dogovoren...jos davno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Da pocnem od trenera

Klemente-postavio bunker u drugom pol da bi sacuvao X tj da bi sacuvao svoju guzicu na klupi

Stojkovic-kiksao kod prvog gola ali se kasnije iskupio za to,sve u svemu dobar

Tosic-borio se(borio bi se i ja pred 60 000 ljudi) ali o fudbalu nema pojma(neko ga gura da bi ga prodao)

Dragutinovic-Nije lose ali moze mnogo bolje

Krstajic-malo je kiksao na pocetku ali kasnije je zaigrao onako kako smo ocekivali od njega

Vidic-Odlican,kao i uvek

Kovacevic-dobar ima ga na svim delovima terena

Jankovic-svaka cast za go,ali previse pada i mulja loptu,mada je i imao par dobrih poteza

Krasic-fenomenalan,sinoc je perfektno odigrao

Stankovic-dok je bio na terenu igrali smo mnogo bolje,puno prodora i upotrebljivih centarsuteva

Duljaj-bez reci,prava masinerija(kao i do sada)

Pantelic-trudio se ali nidje veze,nije u formi i tu je Klemente morao reagovati

Koroman-malo je igrao ali bolje da i nije,katastrofa

I dalje mislim da nam je Sasa Ilic preko potreban.Klemente je 0 od trenera,sinoc pola igraca nije nije igralo na svojim standardnim pozicijama,ako igra bunkericu u Beogradu sta ce onda biti tamo.Sve u svemu prvo poluvreme jako dobro a drugo propast i to sve zbog Napoleonove taktike.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 19:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Stojkovic je usrao malo tekmu ali nas je zato i izvukao. ;)

Mogu misliti kakve bi bile reakcije da je momak branio kao njegov kolega iz norveske selekcije u mecu protiv Turske... :oops: :lol:
Nemo's znaci vjerovati...

http://www.youtube.com/watch?v=FRspKgvO_hk

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 29 Mar 2007, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Pratiš li malo Interove utakmice? Ipak, ne vidim Nitro, čemu taj komentar "Napokon jedna dobra utakmica za reprezentaciju.." Ne vidim šta je to sinoć bilo toliko dobro u njegovoj igri, pored izlaska u 65. minutu.

Generalno je ostavio dobar utisak, u odosu na prethodne utakmice, kada je bio kriminalan. Sada nije slao vasionske lopte, odigrao je racionalno, nije srljao, nije griješio. Dobro je sarađivao sa ostatkom ekipe u fazi napada i imao nekoiko odličnih i opasnih centaršuteva. Rekoh dobra, ali ne i odlična utakmica za reprezentaciju i rekoh da može i mora bolje... Nema tu ništa nejasno.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 11:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
BlackHand je napisao:
Ne vidim šta je to sinoć bilo toliko dobro u njegovoj igri, pored izlaska u 65. minutu.

Човјек је имао одличне пасове, пар добрих продора, а сваки центаршут је био чиста 10 (штета што није било Жигића). Трчао је, играо мало повученије, добре лопте гурао напријед са Јанковића и Красића, јер то Ковачевић не би могао.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 13:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
SIJUKS je napisao:
Da pocnem od trenera
I dalje mislim da nam je Sasa Ilic preko potreban.Klemente je 0 od trenera,sinoc pola igraca nije nije igralo na svojim standardnim pozicijama,ako igra bunkericu u Beogradu sta ce onda biti tamo.Sve u svemu prvo poluvreme jako dobro a drugo propast i to sve zbog Napoleonove taktike.

Kakav crni Saša. Pa je bi njemu zabranio da igra. On je propast za fudbal. Žali bože one gluperde žigića zbog crvenog, ali mislim da je mogao zvati Kežmana ( mada se nije do sad pokazao u reprezenatciji)

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

Tema posta: Hm...
PostPoslato: 30 Mar 2007, 15:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Mislim da je Stojković na obje utakmice (Kazahstan i Portugal) branio mnogo slabije nego što zna, što je bilo sasvim razumljivo imajući u vidu porodičnu tragediju koja ga je zadesila. Lično smatram da je protiv Portugala trebalo da brani neko drugi.
O Tošiću je već sve rečeno, ali ja jednostavno ne mogu da odolim a da mu ne poželim da se doživotno vata sa onom svojom fuficom, samo da se nikad više ne pojavi u reprezentaciji.
Krstajić je imao grešku koja je lako mogla skupo da nas košta i napravio ju je na istoj poziciji (na lijevoj strani) kao i u meču sa Argentinom. Kad je na svom mjestu u sredini, onda je dobar. Vjerovatno jedini čovjek koji je lošiji lijevi bek od njega je Marko Perović.
Krasić u drugom poluvremenu odličan (tj. kad su svi igrači na terenu pocrkali, on je počeo da igra). Koroman nastavlja seriju "fantastičnih" igara. Klemente ga je uveo upravo u savršenom trenutku - bio je svjež, odmoran, ostali grogirani, situacija dušu dala za njegove prodore i centaršuteve u sredinu. Ali ništa od toga. Imao je čini mi se (ako sam dobro izbrojao) negdje oko nula uspješnih driblinga.
Duljaj - dobar. Kovačević rupčaga. Janković dao go, Stanković nabacio, nisu pravili neke katastrofalne greške, u suštini dobro. Sve u svemu, uopšte nije bilo loše. Naš problem nije neriješen rezultat ovde nego poraz od Kazahstana. Ali eto, valjda nas neće sreća skroz napustiti, Azerbejdžan je poslao neke pozitivne signale pobjedom protiv Finske.

(Igrom slučaja, na zadnjoj strani Sporta dan ranije prikazan Jari Litmanen, nekakav intervju kako su uvjereni u svoju pobjedu, bla bla, a naslov veliki - MI NISMO SRBIJA. :D :D :D )

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 30 Mar 2007, 16:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Žigićev lakat - tri utakmice pauze
Disciplinska komisija UEFA kaznila je napadača srpske reprezentacije Nikolu Žigića sa tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona dobijenog na utakmici sa Kazahstanom.

Citiraj:
Tosic-borio se(borio bi se i ja pred 60 000 ljudi) ali o fudbalu nema pojma(neko ga gura da bi ga prodao)

Pa zar i ljudi iz Sosoa imaju prste u FSS :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1076 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]