bigman je napisao:
На утакмици сам чуо коментар који ме навео да мало размислим. Говори момак као у задњих 5 година не пропушта ни једну Звездину утакмицу и каже: "Од како је дошао Бајевић, нисам видио ни једну лијепу акцију Звезде..." Е сад, да ли је све до играча? У екипу вратити Перовића, Трајковића, Милијаша и Пуровића? Нитро?
Dva dana sam pijan zbog bruke koju sam doziveo na Marakani!!! BAJEVICU MRS iz Zvezde sa svojom vizionarskom taktikom 4-5-1 u kojoj je spic Djokic koji je (pored toga sto nije dao gol ni u pripremama ni u prve dve utakmice prolecnog dela) kriv za prva dva gola Partizana!!! Odkuda on tu?
DJUKICU svaka cast jer je konacno dosao trener koji je rekao fudbalerima da igraju fudbal na derbiju sto se zadnjih godina nije moglo vidjeti, a ti klinci koji su igrali su nas razbili!
Sto se tice navijanja nismo mi grobari pa kada pocnemo da gubimo da palimo svoje zastave kao oni (desilo se na derbiju kada vas je vodio Mateus a vi imali 19 bodova prednosti u prvenstvu a na Marakani izgubili 3-0), ali sa njima ne zelim da ulazim u raspravu!
Nitro jesi li konacno sada video sve sto sam ti pricao vezano za Djokica pa i Purovica koji je imao prazan gol a promasio ga sa 16 metara (nije ga prebacio vec je sutnuo pored njega)!! 'Debeli' bi bar u dve utakmice za razliku od njih dvojice imao bar
jedno dobro dodavanje, ali necu opet o tome!! Za poraz je kriv samo BAJEVIC i niko drugi! Covek se pokazao, a sada cu vam reci sta su navijci porucili: Ako se ponovi u skorije vreme ovakva igra trazice se
ostavke, a mi nismo gobari jer mi sto trazimo to i ostvarimo!!!
Nitro bezveze napadas coveka za majmunsko navijanje jer i mi (Delije) smo nekada (dok nisu dosli crnci i kod nas) znali isto tako da navijamo (podseticu samo na utakmicu sa Odenzeom kada je bilo 4-3 za nas na Marakani).
Moje vidjenje situacije je da su igraci Partizana igrali fudbal dok su nasi igrali ko zna sta, a to je odraz pripreme derbija od strane trenera! Istorija derbija je pocela '45 godine a ne pre 11 godina ili pre neki dan tako da se moze gledati samo ukupni skor u nekom svodjenju racuna a mi smo tu superiorni i u pobedama i u titulama!!! Ipak ovaj poraz mnogo al' mnogo boli svakoga kome je crveno-bela boja u srcu! Krajnje je vreme da se vrati jedini pravi covek za nas tim a to je SLAVOLJUB MUSLIN!
Dakle ako se nastavi ovakva igra bice ljudi svasta (ne zaboravite upad na trening pre neku godinu i samaranje igraca od strane navijaca)!
Nitro, Bigman sa vama sam se najvise ranije svadjao i sada samo cekam da vi nadjete nesto u mom postu sa cime se ne slazete pa da me napadnete